FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U okviru drugog kola BH Telecom Premijer lige BiH ekipa Sarajevo gostuje Čeliku na Bilinom Polju. U prvom kolu Sarajevo je savladalo Zrinjski rezultatom 1:0, dok je Čelik slavio istim rezultatom protiv Širokog Brijega na Pecari.
Za utakmicu protiv Čelika konkuriše sljedećih 18 igrača: Kovačević, Dizdarević, Hebibović, Milanović, Šabanović, Tatar, Gavrić, Letić, Lazić, Mustafić, Kurdić, Šišić, Guzina, Šerbečić, Đokanović, Velkoski, Ahmetović i Salčin.
Susret između NK Čelik i FK Sarajevo na rasporedu je od 20:30 sati uz direktan prenos na platformi Moja TV.
Za utakmicu protiv Čelika konkuriše sljedećih 18 igrača: Kovačević, Dizdarević, Hebibović, Milanović, Šabanović, Tatar, Gavrić, Letić, Lazić, Mustafić, Kurdić, Šišić, Guzina, Šerbečić, Đokanović, Velkoski, Ahmetović i Salčin.
Susret između NK Čelik i FK Sarajevo na rasporedu je od 20:30 sati uz direktan prenos na platformi Moja TV.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogao bi Zrinjski večeras izaći sa kombinovanim sastavom u gradskom derbiju, to bi bilo jako dobro za nas jer onda rastu šanse da izgube koji bod.
Sarajevo i Željezničar, kako nezvanično saznaje naš portal, blizu su dogovora o ustupanju stadiona Grbavica za korištenje.
Tako bi Bordo klub u trećem pretkolu Evropske lige u kojem će dočekati poraženi tim iz duela BATE Borisova i Rosenborga, domaćin bio u svom gradu na stadionu najvećeg rivala.
Podsjećanja radi, Sarajevo je došlo u probleme nakon što je stadion Asim Ferhatović Hase ostao bez licence za nastavak takmičenja Bordo kluba u kvalifikacijama za Evropsku ligu.
Kao opcije za domaćinstvo pojavili su se stadion Grbavica i Bilino polje, a čini se da je došao kraj razmišljanjima i pregovorima oko dobijanja dozvole za nastup, pa će tako Sarajevo sutra prijaviti Grbavicu kao mjesto odigravanja naredne utakmice.
S tim sto ja mislim da je i njihov rezervni tim jaci od Veleza il barem bare-bare?MortemHz je napisao/la:Mogao bi Zrinjski večeras izaći sa kombinovanim sastavom u gradskom derbiju, to bi bilo jako dobro za nas jer onda rastu šanse da izgube koji bod.
Evo kad bi sve mjenjali osim golmana opet dobar sastav.Al opet nece sigurno sve mjenjat................Brkic.................
Barisic Gojkovic Celikovic Stojkic
.............Pezer......Zlomislic..........
Mandic........Curjuric.......Bencun
.....................Lendric...........
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Samo se Letić vratio u konkurenciju, nekako mi to sporo ide, yebiga.
Vjerovatno sastav večeras kao drugo pol. protiv Zrinjskog, to je i moja želja.
Vjerovatno sastav večeras kao drugo pol. protiv Zrinjskog, to je i moja želja.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
johntravolta123
- Kontakt:
Samo da ovaj Sisic ne pocne tekmu...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa istina ali Velež zna koliko je njima a i navijačima ovo bitna utakmica tako sve i da su x100 jači borba neće izostati pa i da bod uzmu dobro je.miky_hz je napisao/la:S tim sto ja mislim da je i njihov rezervni tim jaci od Veleza il barem bare-bare?MortemHz je napisao/la:Mogao bi Zrinjski večeras izaći sa kombinovanim sastavom u gradskom derbiju, to bi bilo jako dobro za nas jer onda rastu šanse da izgube koji bod.
Evo kad bi sve mjenjali osim golmana opet dobar sastav.Al opet nece sigurno sve mjenjat................Brkic.................
Barisic Gojkovic Celikovic Stojkic
.............Pezer......Zlomislic..........
Mandic........Curjuric.......Bencun
.....................Lendric...........
Mi desetkovani, ovi tamo nahajcani kao i uvijek. Nesto ne vjerujem da mozemo puno, komplet srednja linija nam nedostaje. X je neka mjera, 3 bobe bi bas bile bonus.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
https://****.ba/dva-puta-delegiran-u ... 8MBwixMiZo
ovaj je poslan da obavi posao , pitanje je koji ?
ovaj je poslan da obavi posao , pitanje je koji ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nije zrinjski, jedini konkueent za titulu. Mislim da liga nikada nije bila jaca.MortemHz je napisao/la:Mogao bi Zrinjski večeras izaći sa kombinovanim sastavom u gradskom derbiju, to bi bilo jako dobro za nas jer onda rastu šanse da izgube koji bod.
[*]h
Optimisticki, nema sta... Ako mi i sa 2. sastavom ne moze pobijediti Čelik onda ne znam ko moze.pasica je napisao/la:Mi desetkovani, ovi tamo nahajcani kao i uvijek. Nesto ne vjerujem da mozemo puno, komplet srednja linija nam nedostaje. X je neka mjera, 3 bobe bi bas bile bonus.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zabija danasjohntravolta123 je napisao/la:Samo da ovaj Sisic ne pocne tekmu...
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Danas moramo na pobjedu, bit ce tesko, nalozili su se oni kao i svaki put, al smo jaci na papiru, pobjeda bi nam donjela prvo mjesto, mislim da cemo ih uzet al nekim minimalcem 01 02
- ElCartel11
- Kontakt:
Faktor iznenadjenja bi bio kad bi Guzina poceo od prve minute a Ahmetovic na klupi, Celikovci se cijelu sedmicu spremaju kako zaustaviti Ahmeta, a mi (jim) ubacimo (u) Guzinu i sve jim padne u vodu 
A i nekako mi se cini da je frajer u formi bas.
A i nekako mi se cini da je frajer u formi bas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mozda po imenima klubova, al igracki nikad losijafks74 je napisao/la:Nije zrinjski, jedini konkueent za titulu. Mislim da liga nikada nije bila jaca.MortemHz je napisao/la:Mogao bi Zrinjski večeras izaći sa kombinovanim sastavom u gradskom derbiju, to bi bilo jako dobro za nas jer onda rastu šanse da izgube koji bod.
1946~
Glupa kisa vise svaki put 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovo Černobil, smogovci i sl. nigdje veze ... Neukusne i nimalo smiješne pošalice.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I meni prava glupost.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovo Černobil, smogovci i sl. nigdje veze ... Neukusne i nimalo smiješne pošalice.
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Retardirano, takve ću brisati po kratkom postupku.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovo Černobil, smogovci i sl. nigdje veze ... Neukusne i nimalo smiješne pošalice.