FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 08 avg 2020, 16:55

Bezideja je napisao/la:
08 avg 2020, 16:52
Jel realno ovo da Misimovic Zvjezdan igra za ovu Tre Fiori sto danas igra kvalifikacije europa lige? 😂
Ma greska neka garant :urnebes:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 08 avg 2020, 16:56

Bezideja je napisao/la:
08 avg 2020, 16:52
Jel realno ovo da Misimovic Zvjezdan igra za ovu Tre Fiori sto danas igra kvalifikacije europa lige? 😂
Još lupiše da je ‘97 došao iz San Marina u Bayern 😂

slika

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 08 avg 2020, 16:57

Arena pomjerila klupe mladosti kod tribina nije vise na drugoj strani
mosa lošmi stićko tit-ula!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 08 avg 2020, 17:00

Poslat ponudu Firori kad prodamo Lendrica za Zvjezdana, jes da nece moci evropu igrat al haj
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 08 avg 2020, 17:16

1921boy je napisao/la:
08 avg 2020, 16:50
Počelo je lagano jučer se slavila pobjeda danas :

Lendrićev transfer iznosi 100.000 eura, a sam Lendrić nam je oprostio 8.000 eura, odnosno nije dobio nijednu platu otkad se vratio u klub. Znači koštao nas je sad 0 maraka, što svakako nije pohvalno jer se prema čovjeku napravio dug za kratko vrijeme, koji bi nam malo ko oprostio.
??????
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 08 avg 2020, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 08 avg 2020, 17:18

Ne znam da li Aamar Osim cita ista od ovoga, ali ga pohvaljujem za sistem igre 4:4:1:1. Cetri pozadi, cetiri vodoravno , poliuspic i spic. U napadu kad se probije blok to je 4:3:3, pa i 4:2:3:1, jer klilni vezjaci odu naprijed, a dva zadnja vezna udju dublje na povratne lopte. Naizgled odbranaski sistem, ali ako imas igrace koji znaju i trce, onda je to 5 golova u dvije utakmice. Krilni veznjaci jako dobro pomazu bekovima kao i dva zadnja halfovima. Superiorna igra u prva dva kola, ako izuzmemo drugo poluvrijeme sa Velezom.

A sada, nesto o dvojici igraca - Mujezinovicu i Hajdarevicu. Ovaj prvi je JAKO KORISTAN igrac i /mozda ce se neko neiskusan sada nasmijati i reci "sta ovaj matori prica"/ ali on bi mogao da napravi i internacioalnu karijeru. Snalazi se na oba kraja terena, ima tehniku i MISLI kada igra, sto se vidi iz prilozenog - gol protiv Veleza perfektan jer je vukao lpptu i zabio onda kada je to i trebao, a u Bijeljini rezonski plasirana lopta u suprotan ugao. GLEDA gdje sutira. Moze na par mjesta da igga. Licno, mislim da on i Veslinovic mogu da sa strana iznesu sezonu.... A sada - Hajdarevic. Ozbiljan napredak. Fizicki najspremiji igrac u timu. Kao pit bul terijer, ulazi u loptu u kost, prekida akcije ali i vuce naprijed. Ozbiljno ugrozava kokurente za svoje rado mjesto ako ovako nastavi...Jurcic - i naprijed i nazad . Cijenim to.

Da pohvalim zadnju o liiniju - halfovi jako dobri. Kosorica mnogi ne pominju, a zapravo drzi odbranu i komanduje njom. Ikic jak i hrabar,ali ga lopta ponekad ponese. Bekovi pristojni. Previse ih mogi napadaju i potcjenjuju... Eric ili Fejzic? Eric, ipak. Ima sjajne reflekse, ali je tanak kod cntarsuteva. Fejzic s drueg strane ima ozbiljan hedikep - nema visinu , koja je danas krucijalna kod golmana. Ali je dobar "bek ap". Odnosno zamjena....Pametnaa igra u prva dva kola - tri od cetiri poluvremena potpuno kotrilisana...

Borac? Bolji nego proslih sezona. Jako mi se svidja onaj mali Jovo Lukic. Jak, ima muda..Ima udarac... Steta sto ga Zeljeznicar nije mogao dovesti, ali tako je to. Ko zna ... Vranjesa smo morali bolje iskorititi. Zakaric zna slabosti Zelje i mora se odmah pritisnuti. Odnosno, bariniti ga visoko, kao i Zilkica. Eto posla za Stevanovica i Sehica... Realno, sanse su na strani plavih. Steta sto nema gledalaca...

I na kraju da pozdavim tamokosu direktoricu FK Sarajevo /steta sto me stizu godine/ i da joj posaljem pusu. Simpaticna joj je ona o Sarajevu kao "najboljem timu"...

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 08 avg 2020, 17:20

Svidja mi se ovo sto smo poceli na neki nacin i rijesavat utakmice u prvom poluvremenu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 08 avg 2020, 17:21

1921boy je napisao/la:

Lendrićev transfer iznosi 100.000 eura, a sam Lendrić nam je oprostio 8.000 eura, odnosno nije dobio nijednu platu otkad se vratio u klub. Znači koštao nas je sad 0 maraka, što svakako nije pohvalno jer se prema čovjeku napravio dug za kratko vrijeme, koji bi nam malo ko oprostio.
ne kontam
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 08 avg 2020, 17:22

nekadafanatik je napisao/la:
08 avg 2020, 17:18
Ne znam da li Aamar Osim cita ista od ovoga, ali ga pohvaljujem za sistem igre 4:4:1:1. Cetri pozadi, cetiri vodoravno , poliuspic i spic. U napadu kad se probije blok to je 4:3:3, pa i 4:2:3:1, jer klilni vezjaci odu naprijed, a dva zadnja vezna udju dublje na povratne lopte. Naizgled odbranaski sistem, ali ako imas igrace koji znaju i trce, onda je to 5 golova u dvije utakmice. Krilni veznjaci jako dobro pomazu bekovima kao i dva zadnja halfovima. Superiorna igra u prva dva kola, ako izuzmemo drugo poluvrijeme sa Velezom.

A sada, nesto o dvojici igraca - Mujezinovicu i Hajdarevicu. Ovaj prvi je JAKO KORISTAN igrac i /mozda ce se neko neiskusan sada nasmijati i reci "sta ovaj matori prica"/ ali on bi mogao da napravi i internacioalnu karijeru. Snalazi se na oba kraja terena, ima tehniku i MISLI kada igra, sto se vidi iz prilozenog - gol protiv Veleza perfektan jer je vukao lpptu i zabio onda kada je to i trebao, a u Bijeljini rezonski plasirana lopta u suprotan ugao. GLEDA gdje sutira. Moze na par mjesta da igga. Licno, mislim da on i Veslinovic mogu da sa strana iznesu sezonu.... A sada - Hajdarevic. Ozbiljan napredak. Fizicki najspremiji igrac u timu. Kao pit bul terijer, ulazi u loptu u kost, prekida akcije ali i vuce naprijed. Ozbiljno ugrozava kokurente za svoje rado mjesto ako ovako nastavi...Jurcic - i naprijed i nazad . Cijenim to.

Da pohvalim zadnju o liiniju - halfovi jako dobri. Kosorica mnogi ne pominju, a zapravo drzi odbranu i komanduje njom. Ikic jak i hrabar,ali ga lopta ponekad ponese. Bekovi pristojni. Previse ih mogi napadaju i potcjenjuju... Eric ili Fejzic? Eric, ipak. Ima sjajne reflekse, ali je tanak kod cntarsuteva. Fejzic s drueg strane ima ozbiljan hedikep - nema visinu , koja je danas krucijalna kod golmana. Ali je dobar "bek ap". Odnosno zamjena....Pametnaa igra u prva dva kola - tri od cetiri poluvremena potpuno kotrilisana...

Borac? Bolji nego proslih sezona. Jako mi se svidja onaj mali Jovo Lukic. Jak, ima muda..Ima udarac... Steta sto ga Zeljeznicar nije mogao dovesti, ali tako je to. Ko zna ... Vranjesa smo morali bolje iskorititi. Zakaric zna slabosti Zelje i mora se odmah pritisnuti. Odnosno, bariniti ga visoko, kao i Zilkica. Eto posla za Stevanovica i Sehica... Realno, sanse su na strani plavih. Steta sto nema gledalaca...

I na kraju da pozdavim tamokosu direktoricu FK Sarajevo /steta sto me stizu godine/ i da joj posaljem pusu. Simpaticna joj je ona o Sarajevu kao "najboljem timu"...
Samo jedna opaska odnosno da potvrdim tvoju tvrdnju.
Cak i Stila smatra da je Mule izuzetno dobar igrac i da misli da moze igrati vani. Kaze da je njegov najveci neprijatelj potez viska.

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 08 avg 2020, 17:28

Mujezinovic je, sto bi treneri rekli, polivalentan igrac. Znaci, upotrebljiv na nekoliko mjesta u timu. Snaci ce se i iza spica i kao zadnji vezni i sa krila. Ozbiljno bi Zeljeznicar mogao da zaradi na njemu, ako ostane ovdje dovoljo dugo. Ne cudi me da i Stilic misli da je dobar. Ko voli fudbal - to brzo vidi.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 08 avg 2020, 17:29

kerimatomic1921 je napisao/la:
08 avg 2020, 17:16
1921boy je napisao/la:

??????
lobotomci kostolomci

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 avg 2020, 17:30

Ali kakav penal ne svira za Mladost majko draga
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 08 avg 2020, 17:33

delinjo je napisao/la:
08 avg 2020, 17:30
Sudija tacno ispred da sve vidi, kakvi klosari
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 08 avg 2020, 17:34

Nije bio penal, u ruku ga je pogodila a ne u prsa.

Vidi ovog iz Mladosti što namjerno udari glavom u lakat Rahmanovića. :puke:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 avg 2020, 17:38

delinjo je napisao/la:
08 avg 2020, 17:30
Boze sacuvaj drugo kolo zaredom sudija :damn: nas jucer ostetise .Ma nemamo mi sta traziti ovo je da bog sacuva .

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 08 avg 2020, 17:41

Ovo je zaista skandalozno sta rade... ovako se nije sudilo u godinama poslije rata

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 08 avg 2020, 17:44

Ovo je samo uvertira kavko ce biti suđenje pitarima, bojcu i ugrozenim tokom ove sezone.
Mjau !

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 08 avg 2020, 17:50

SAMI SMO

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 avg 2020, 17:53

meni se ovo i ne prati vise,nema smisla ba,Sarajevo ce dobiti svakako da se razumijemo jer ovi hodati ne mogu,ali ako ti pomazu protiv Krupe i Mladosti,sta ce biti na jacim tekmama
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 08 avg 2020, 17:55

delinjo je napisao/la:
08 avg 2020, 17:53
meni se ovo i ne prati vise,nema smisla ba,Sarajevo ce dobiti svakako da se razumijemo jer ovi hodati ne mogu,ali ako ti pomazu protiv Krupe i Mladosti,sta ce biti na jacim tekmama
Buraz, oni da su nama dosli ova prva 3 kola, mi bi njih pobucali žustrije nego prosle godine, zivotom ti garantujem. Smijesno je ovo sta rade i prikazuju u ova 2 kola.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 08 avg 2020, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.