Ma greska neka garant

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma greska neka garant
??????1921boy je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:50Počelo je lagano jučer se slavila pobjeda danas :
Lendrićev transfer iznosi 100.000 eura, a sam Lendrić nam je oprostio 8.000 eura, odnosno nije dobio nijednu platu otkad se vratio u klub. Znači koštao nas je sad 0 maraka, što svakako nije pohvalno jer se prema čovjeku napravio dug za kratko vrijeme, koji bi nam malo ko oprostio.
ne kontam1921boy je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:50Počelo je lagano jučer se slavila pobjeda danas :
Lendrićev transfer iznosi 100.000 eura, a sam Lendrić nam je oprostio 8.000 eura, odnosno nije dobio nijednu platu otkad se vratio u klub. Znači koštao nas je sad 0 maraka, što svakako nije pohvalno jer se prema čovjeku napravio dug za kratko vrijeme, koji bi nam malo ko oprostio.
Samo jedna opaska odnosno da potvrdim tvoju tvrdnju.nekadafanatik je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:18Ne znam da li Aamar Osim cita ista od ovoga, ali ga pohvaljujem za sistem igre 4:4:1:1. Cetri pozadi, cetiri vodoravno , poliuspic i spic. U napadu kad se probije blok to je 4:3:3, pa i 4:2:3:1, jer klilni vezjaci odu naprijed, a dva zadnja vezna udju dublje na povratne lopte. Naizgled odbranaski sistem, ali ako imas igrace koji znaju i trce, onda je to 5 golova u dvije utakmice. Krilni veznjaci jako dobro pomazu bekovima kao i dva zadnja halfovima. Superiorna igra u prva dva kola, ako izuzmemo drugo poluvrijeme sa Velezom.
A sada, nesto o dvojici igraca - Mujezinovicu i Hajdarevicu. Ovaj prvi je JAKO KORISTAN igrac i /mozda ce se neko neiskusan sada nasmijati i reci "sta ovaj matori prica"/ ali on bi mogao da napravi i internacioalnu karijeru. Snalazi se na oba kraja terena, ima tehniku i MISLI kada igra, sto se vidi iz prilozenog - gol protiv Veleza perfektan jer je vukao lpptu i zabio onda kada je to i trebao, a u Bijeljini rezonski plasirana lopta u suprotan ugao. GLEDA gdje sutira. Moze na par mjesta da igga. Licno, mislim da on i Veslinovic mogu da sa strana iznesu sezonu.... A sada - Hajdarevic. Ozbiljan napredak. Fizicki najspremiji igrac u timu. Kao pit bul terijer, ulazi u loptu u kost, prekida akcije ali i vuce naprijed. Ozbiljno ugrozava kokurente za svoje rado mjesto ako ovako nastavi...Jurcic - i naprijed i nazad . Cijenim to.
Da pohvalim zadnju o liiniju - halfovi jako dobri. Kosorica mnogi ne pominju, a zapravo drzi odbranu i komanduje njom. Ikic jak i hrabar,ali ga lopta ponekad ponese. Bekovi pristojni. Previse ih mogi napadaju i potcjenjuju... Eric ili Fejzic? Eric, ipak. Ima sjajne reflekse, ali je tanak kod cntarsuteva. Fejzic s drueg strane ima ozbiljan hedikep - nema visinu , koja je danas krucijalna kod golmana. Ali je dobar "bek ap". Odnosno zamjena....Pametnaa igra u prva dva kola - tri od cetiri poluvremena potpuno kotrilisana...
Borac? Bolji nego proslih sezona. Jako mi se svidja onaj mali Jovo Lukic. Jak, ima muda..Ima udarac... Steta sto ga Zeljeznicar nije mogao dovesti, ali tako je to. Ko zna ... Vranjesa smo morali bolje iskorititi. Zakaric zna slabosti Zelje i mora se odmah pritisnuti. Odnosno, bariniti ga visoko, kao i Zilkica. Eto posla za Stevanovica i Sehica... Realno, sanse su na strani plavih. Steta sto nema gledalaca...
I na kraju da pozdavim tamokosu direktoricu FK Sarajevo /steta sto me stizu godine/ i da joj posaljem pusu. Simpaticna joj je ona o Sarajevu kao "najboljem timu"...
lobotomci kostolomcikerimatomic1921 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:16??????1921boy je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:50Počelo je lagano jučer se slavila pobjeda danas :
Sudija tacno ispred da sve vidi, kakvi klosari
Buraz, oni da su nama dosli ova prva 3 kola, mi bi njih pobucali žustrije nego prosle godine, zivotom ti garantujem. Smijesno je ovo sta rade i prikazuju u ova 2 kola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.