čamac je napisao/la:Bio bih i bodom danas zadovoljan.
Stole iz Bora je napisao/la:Ja sam zadovoljan i bodom na prvom gostovanju.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
čamac je napisao/la:Bio bih i bodom danas zadovoljan.
Stole iz Bora je napisao/la:Ja sam zadovoljan i bodom na prvom gostovanju.
I prosle godine si bio pesimistican,a znas kako se zavrsilo,nek' bude i ove godine isto.čamac je napisao/la:Obzirom da se nismo pojačavali već samo krpili nastale rupe nisam optimista. Bio bih i bodom danas zadovoljan. Jedina naša prevaga danas su navijači jer ekipe su tu negdje. Ako se nešto dramatično ne promijeni u igraćkom kadru očekuje nas grčevita borba za Evropu. Moram priznati da sam zaista očekivao više kad je u pitanju igrački kadar pogotovo nakon bruke s Hapoelom. Da nije Amar na klupi mislim da ne bismo bili ni među prvih 6, ali eto s njim ostaje neka nada za kakav takav plasman.
bod protiv olimpika?!Omar500 je napisao/la:Možemo do pobjede, to je sigurno, ali super je i bod.
to je taj optimizamBLU SKY je napisao/la:Sta vam je ba ljudi veceras dobijamo olimpik sto posto ekipa nije uopste slabija u odnosu na proslu sezonu ,vidjecemo u prvi pet utakmica gdje smo ja mislim da imamo kvalitet za odbranu titule a evropa vise nije upitna. Sve u svemu mislim da se dobro radilo na pauzi, sto ce mo i pokazati u plbih
pile87 je napisao/la:Vjerovatno pocinju Popovic i ColicŽeljovac je napisao/la:Znači, dileme su Popović - Rovčanin i Čolić - Stanić.
Ma ne fali mu nista,igrac Zelje kao i svi drugi,stvorila se tolika fama oko njega,kao da je propalica neka a ne nas igrac koji kao i svi ostali igraci zeli da igra sto bolje i to je to...raja kad nekoga uzmu na zub,stvarno ne pustaju,taman da zabije ove godine 20 golova...to je tako...i Sehic i nekad Bekric i Rovcanin,sada Culum i Lazo...tako to kod nas ide...Amar sastavlja tim i ko god da istrci treba mu dati podrsku,da li ce to biti Lazo ili Rovcanin,obojicu treba podrzati,kao i sve ostale...to su nasi igraci i treba im nasa ljubav i podrska,bez obzira igraju li dobro ili nisu u formi,iz krize mogu izaci samo ako dobiju nasu podrsku,to ih treba pogurati...sve njih,bez obzira o kojem se igracu radilo...Lazo nije neprijatelj,on je nas igrac i ja cu da mu dam podrsku koliko god je to moguce sa moje strane i dokle god nosi sveti dressamir_tm87 je napisao/la:a sta fali Lazi
Ovo je otprilike najblize mom razmisljanju, i jasno je da cemo u nekim stvarima izgledati bolje a u nekima gore sa ovim novim igracima.Shvatam ono sto Camac i Bole govore trebali smo iz ovoga izaci jaci nego prosle godine a ja mislim da jesmo ali premalo da bi se to odjednom primjetilo i prosloj je ekipi trebalo vremena da nadodje a sastavljali smo tim onako usput, bio bih presretan kada bi uspjeli zavrsiti jos jednog igraca u ovom prelaznom roku koji bi upao u prvi tim pa na zimu dovesti jednog rasnog strijelca imali bi sta traziti onda i u evropi.bistrikboy je napisao/la:I prosle godine si bio pesimistican,a znas kako se zavrsilo,nek' bude i ove godine isto.
Mah Amar je stalno ponavljao da su svi igraci lige u pet deka,mala je ili nikakva razlika između Zebe i Bekrica,Ganceva i Simica itd.Nismo nista slabiji ali nismo ni jaci u odnosu na proslu sezonu,a ocekivao sam da ce se napraviti iskorak u tom segmentu,ali tako je kako je,i sa ovom ekipom smo opet u vrhu.
ma pusti ove velike strucnjake s foruma koji se prave da nesto znajusamir_tm87 je napisao/la:a sta fali Lazi
Jbt ovo meni nije jasno nikako...vi koji ste 8 godina bili u sjeni, bez euro takmicenja, odjednom racunate na neke duple krune, a Sarajevo koje svake godine bude u vrhu tabele, borbi za titulu, odjednom nema medju konkurentima :)stvarno smijesno...ok, i ja kazem siroki je uvijek konkurent za titulu, ali gurati zrinjski, a ne spomenuti tu Sarajevo, je u najmanju ruku smijesno...al eto, posto ste svkako objektivni, onda neka vam i budepile87 je napisao/la: Nadam se duploj kruni u najmanju ruku nekom od evropskih takmicanja, nisam sklon pretjerivanju i savrseno sam realan i kad je dobro i lose u pitanju, najozbiljni konkurenti na prvom mjestu Zrinjski pa Siroki s tim da ce neko vjerovatno i bljesnuti iz drugog plana.
Pa eto ti si ga spomenuo, ali na pogresnoj temi, ovdje tvoj klub niko ne shvaca ozbiljno.Gigant je napisao/la:Jbt ovo meni nije jasno nikako...vi koji ste 8 godina bili u sjeni, bez euro takmicenja, odjednom racunate na neke duple krune, a Sarajevo koje svake godine bude u vrhu tabele, borbi za titulu, odjednom nema medju konkurentima :)stvarno smijesno...ok, i ja kazem siroki je uvijek konkurent za titulu, ali gurati zrinjski, a ne spomenuti tu Sarajevo, je u najmanju ruku smijesno...al eto, posto ste svkako objektivni, onda neka vam i budepile87 je napisao/la: Nadam se duploj kruni u najmanju ruku nekom od evropskih takmicanja, nisam sklon pretjerivanju i savrseno sam realan i kad je dobro i lose u pitanju, najozbiljni konkurenti na prvom mjestu Zrinjski pa Siroki s tim da ce neko vjerovatno i bljesnuti iz drugog plana.
98 je bio ofsajd a ove ostale 3 smo kupiliVirtu4l je napisao/la: