FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 avg 2010, 09:15

čamac je napisao/la:Bio bih i bodom danas zadovoljan.
Stole iz Bora je napisao/la:Ja sam zadovoljan i bodom na prvom gostovanju.
;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 04 avg 2010, 09:17

1-2 (zeba i svraka) 8-)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 avg 2010, 09:44

Ja ipak mislim da imamo kvalitet da pobijedimo...nisam ni ja nesto zadovoljan prelaznim rokom,s obzirom da nismo uspjeli da sacuvamo igracki kadar od prosle sezone i generalno smo uspjeli da to nadoknadimo drugim igracima...ipak,slazem se sa Camcem da je to zapravo krpljenje ekipe i samo je nadoknadjeno ono sto je izgubljeno...opet su to samo nijanse i ne mogu a da ne steknem utisak da nismo dobro iskoristili sampionski momenat po pitanju svega,pa i igrackog kadra...opet,s obzirom da je ova nasa liga blijeda i da je dovoljno biti na proslogodisnjem nivou,mislim da imamo dobru sansu da zaganjamo titulu,ili u najgorem slucaju evropu...za tu evropu u koju sam ja siguran trebace nam mnogo vise od ovog kadra da bi nesto napravili,ali polako...prvo kolo protiv olimpika,ekipe koja ima visoke ambicije,ali nema ono nesto sto im je potrebno da to i ostvare...puno mijenjaju igracki kadar,stalno su neke promjene kod njih i njihova ekipa osim sto je kvalitetna nije i stalna...nasa prednost je otprilike sve,uigranost,kvalitet,trener,navijaci,pa i kosevo,jer oni ne igraju tamo cesto kao ni mi...samo treba iskoristiti ove faktore i sve bi trebalo biti u redu...mislim cak i da je motiv na nasoj strani,upravo zbog toga sto treba da se zna ko je glavni u gradu...ja tipujem na nasu pobjedu,mada nece biti lako.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 avg 2010, 09:56

čamac je napisao/la:Obzirom da se nismo pojačavali već samo krpili nastale rupe nisam optimista. Bio bih i bodom danas zadovoljan. Jedina naša prevaga danas su navijači jer ekipe su tu negdje. Ako se nešto dramatično ne promijeni u igraćkom kadru očekuje nas grčevita borba za Evropu. Moram priznati da sam zaista očekivao više kad je u pitanju igrački kadar pogotovo nakon bruke s Hapoelom. Da nije Amar na klupi mislim da ne bismo bili ni među prvih 6, ali eto s njim ostaje neka nada za kakav takav plasman.
I prosle godine si bio pesimistican,a znas kako se zavrsilo,nek' bude i ove godine isto.

Mah Amar je stalno ponavljao da su svi igraci lige u pet deka,mala je ili nikakva razlika između Zebe i Bekrica,Ganceva i Simica itd.Nismo nista slabiji ali nismo ni jaci u odnosu na proslu sezonu,a ocekivao sam da ce se napraviti iskorak u tom segmentu,ali tako je kako je,i sa ovom ekipom smo opet u vrhu.

I jos jednom,jer je vazno da nas sto vise dođe:

Okupljanje za utakmicu sa Olimpikom je u srijedu na platou stadiona Grbavica u 17:30h,SVI NA OKUPLJANJE, SVI NA JUG do prva gostujuća 3 boda!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 04 avg 2010, 10:21

6-2 za zelju... vjerujte... sanjao sam utakmicu... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 04 avg 2010, 10:42

Igraj Željo hrabro bori se...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 04 avg 2010, 10:55

Sta vam je ba ljudi veceras dobijamo olimpik sto posto ekipa nije uopste slabija u odnosu na proslu sezonu ,vidjecemo u prvi pet utakmica gdje smo ja mislim da imamo kvalitet za odbranu titule a evropa vise nije upitna. Sve u svemu mislim da se dobro radilo na pauzi, sto ce mo i pokazati u plbih ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 04 avg 2010, 10:58

Možemo do pobjede, to je sigurno, ali super je i bod.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 04 avg 2010, 10:59

Omar500 je napisao/la:Možemo do pobjede, to je sigurno, ali super je i bod.
bod protiv olimpika?! :D to je nemoguce... pobjedjujemo sigurno
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 04 avg 2010, 11:01

BLU SKY je napisao/la:Sta vam je ba ljudi veceras dobijamo olimpik sto posto ekipa nije uopste slabija u odnosu na proslu sezonu ,vidjecemo u prvi pet utakmica gdje smo ja mislim da imamo kvalitet za odbranu titule a evropa vise nije upitna. Sve u svemu mislim da se dobro radilo na pauzi, sto ce mo i pokazati u plbih ;)
to je taj optimizam :) treba nam malo i ovog da se podigne malo atmosfera i samopouzdanje i kod igraca i kod navijaca, jer sa mentalitetom da smo najjaci i da mozemo sve pobjediti, samo tako i mozemo nesto napraviti najbitnije je kad sam sebe uvjeris da si najjaci i da nema niko bolji e onda mozes sve i pobijediti, ne treba uvijek biti ni "previse realan" :mrgreen: tu psiha cuda radi :)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 04 avg 2010, 11:29

pile87 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Znači, dileme su Popović - Rovčanin i Čolić - Stanić. 8-)
Vjerovatno pocinju Popovic i Colic
:evil:
1996

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 04 avg 2010, 11:34

a sta fali Lazi

Post Postao/la Avatar » 04 avg 2010, 11:35

samir_tm87 je napisao/la:a sta fali Lazi
Sta fali rovcaninu ?

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 avg 2010, 11:42

Ma ne fali mu nista,igrac Zelje kao i svi drugi,stvorila se tolika fama oko njega,kao da je propalica neka a ne nas igrac koji kao i svi ostali igraci zeli da igra sto bolje i to je to...raja kad nekoga uzmu na zub,stvarno ne pustaju,taman da zabije ove godine 20 golova...to je tako...i Sehic i nekad Bekric i Rovcanin,sada Culum i Lazo...tako to kod nas ide...Amar sastavlja tim i ko god da istrci treba mu dati podrsku,da li ce to biti Lazo ili Rovcanin,obojicu treba podrzati,kao i sve ostale...to su nasi igraci i treba im nasa ljubav i podrska,bez obzira igraju li dobro ili nisu u formi,iz krize mogu izaci samo ako dobiju nasu podrsku,to ih treba pogurati...sve njih,bez obzira o kojem se igracu radilo...Lazo nije neprijatelj,on je nas igrac i ja cu da mu dam podrsku koliko god je to moguce sa moje strane i dokle god nosi sveti dres
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2010, 11:43

bistrikboy je napisao/la:I prosle godine si bio pesimistican,a znas kako se zavrsilo,nek' bude i ove godine isto.

Mah Amar je stalno ponavljao da su svi igraci lige u pet deka,mala je ili nikakva razlika između Zebe i Bekrica,Ganceva i Simica itd.Nismo nista slabiji ali nismo ni jaci u odnosu na proslu sezonu,a ocekivao sam da ce se napraviti iskorak u tom segmentu,ali tako je kako je,i sa ovom ekipom smo opet u vrhu.
Ovo je otprilike najblize mom razmisljanju, i jasno je da cemo u nekim stvarima izgledati bolje a u nekima gore sa ovim novim igracima.Shvatam ono sto Camac i Bole govore trebali smo iz ovoga izaci jaci nego prosle godine a ja mislim da jesmo ali premalo da bi se to odjednom primjetilo i prosloj je ekipi trebalo vremena da nadodje a sastavljali smo tim onako usput, bio bih presretan kada bi uspjeli zavrsiti jos jednog igraca u ovom prelaznom roku koji bi upao u prvi tim pa na zimu dovesti jednog rasnog strijelca imali bi sta traziti onda i u evropi.
I sinoc sam na treningu rekao da imamo premali fond igraca a smisla ima dovoditi jedino ako mogu upasti u prvih jedanaest.
Danas jako bitna utakmica za nas treba odigrati maksimalo odgovorno ne podcjeniti nikoga jer se to moze odbiti o glavu, mislim da nam se to desilo i protiv hapoela prvu tekmu previse lezernosti, opekli se jesmo treba i u jogurt puhati.
Generalno radom na treningu se moze puno toga prosla godina je najbolji primjer i vjerujem da ce ove tako biti!
Nadam se duploj kruni u najmanju ruku nekom od evropskih takmicanja, nisam sklon pretjerivanju i savrseno sam realan i kad je dobro i lose u pitanju, najozbiljni konkurenti na prvom mjestu Zrinjski pa Siroki s tim da ce neko vjerovatno i bljesnuti iz drugog plana.Situacija je takva da 99% timova najavljuje pohod na titulu a jako brzo ce se izdvojiti tri-cetri ekipe u vrhu.
Dosla prva tekma ne red pa eto nek nam je sretno!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 04 avg 2010, 11:56

ma pusti ove velike strucnjake s foruma koji se prave da nesto znaju

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 04 avg 2010, 11:57

pile87 je napisao/la: Nadam se duploj kruni u najmanju ruku nekom od evropskih takmicanja, nisam sklon pretjerivanju i savrseno sam realan i kad je dobro i lose u pitanju, najozbiljni konkurenti na prvom mjestu Zrinjski pa Siroki s tim da ce neko vjerovatno i bljesnuti iz drugog plana.
Jbt ovo meni nije jasno nikako...vi koji ste 8 godina bili u sjeni, bez euro takmicenja, odjednom racunate na neke duple krune, a Sarajevo koje svake godine bude u vrhu tabele, borbi za titulu, odjednom nema medju konkurentima :)stvarno smijesno...ok, i ja kazem siroki je uvijek konkurent za titulu, ali gurati zrinjski, a ne spomenuti tu Sarajevo, je u najmanju ruku smijesno...al eto, posto ste svkako objektivni, onda neka vam i bude ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 avg 2010, 11:59

Gigant je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Nadam se duploj kruni u najmanju ruku nekom od evropskih takmicanja, nisam sklon pretjerivanju i savrseno sam realan i kad je dobro i lose u pitanju, najozbiljni konkurenti na prvom mjestu Zrinjski pa Siroki s tim da ce neko vjerovatno i bljesnuti iz drugog plana.
Jbt ovo meni nije jasno nikako...vi koji ste 8 godina bili u sjeni, bez euro takmicenja, odjednom racunate na neke duple krune, a Sarajevo koje svake godine bude u vrhu tabele, borbi za titulu, odjednom nema medju konkurentima :)stvarno smijesno...ok, i ja kazem siroki je uvijek konkurent za titulu, ali gurati zrinjski, a ne spomenuti tu Sarajevo, je u najmanju ruku smijesno...al eto, posto ste svkako objektivni, onda neka vam i bude ;)
Pa eto ti si ga spomenuo, ali na pogresnoj temi, ovdje tvoj klub niko ne shvaca ozbiljno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2010, 12:05

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 04 avg 2010, 12:14

Virtu4l je napisao/la:slika
98 je bio ofsajd a ove ostale 3 smo kupili :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino i 18 gostiju.