Ne znam zasto se trudite da mu to objasnite, kad se zna da je pozadina to sto ga brat nezalaganje maltretira godinamaronaldo99 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 12:15Moj aleme ti vazda pilis naopako, 10 dana najavljujes ovaj mec i onda vas popisaju i ti onda neke glupe izgovore pravis. Jednostavno shvati da ovaj Houston ne moze ni preko trikova do titule. SAS su vec ekipa koja za 2-3 godine ce biti sigurno top favorit za titulu, a mozda vec i iduce godine, a od vas sa KD-om nemq nista, taj samo gleda gdje ce lovu uzeti i kad dodju bitne utakmice pogotovo Playoff od njega nemas nista.
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Max Allegri
Importovani kauboj je najgluplja i najogranicenija osoba na forumu…Daleko
Pravda za mog brata Alema. Da nema njega ne bi 50 stranica ispisali za sezonu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Raja, nemojte ici u vrijedjanje.Sport je u pitanju, zaje.bancija, sala.@alem je majstor toga.
Bzv vrijedjate.
Bzv vrijedjate.
Osim komentara ovog lobiranje ne vidim da je neko nekoga vise vrijedjao. Mislim da se alemom svi vec godinama prepucavamo, a tako ce biti i ubuduce jer on ne zna drugacije 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jesam li rekao derbi nba teme?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 nov 2025, 13:52Raja, nemojte ici u vrijedjanje.Sport je u pitanju, zaje.bancija, sala.@alem je majstor toga.
Bzv vrijedjate.
Lovu uzeti a uzeo paycut da igra za Real Madrid, zamolit cu tacne argumente. Uzet ce oko 60 pobjeda s njim, ne znam sta hoces vise. Samo da rijese ovaj PG problem.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 12:15Moj aleme ti vazda pilis naopako, 10 dana najavljujes ovaj mec i onda vas popisaju i ti onda neke glupe izgovore pravis. Jednostavno shvati da ovaj Houston ne moze ni preko trikova do titule. SAS su vec ekipa koja za 2-3 godine ce biti sigurno top favorit za titulu, a mozda vec i iduce godine, a od vas sa KD-om nemq nista, taj samo gleda gdje ce lovu uzeti i kad dodju bitne utakmice pogotovo Playoff od njega nemas nista.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Real Madrid sa dvije titule. Radije možda neka Benfica, tako nešto 
"Your favorite player's favorite player" - MB
Je.bo to sto drugi uzimaju poput Okc, to ti je k'o u Bosni kad Siroki osvoji, koga libo za tim. Evo Zeljo nije uzeo 13 godina pa je opet Zeljo-Zeljo kontasTripleThreat je napisao/la: ↑08 nov 2025, 14:44Real Madrid sa dvije titule. Radije možda neka Benfica, tako nešto![]()
Sve mi smrdi da ce Moranta dovesti, ali nadam se da nece