FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Polako ljudi sa pljuvanje, us.rali jesu i šefa i stanicu, ali su odradili i neke dobre stvari. Najviše mi je smetalo kod njih tvrdoglavo odbijanje kada su vidjeli da ne može bolje, da su neki svoj maksimum postigli. Da su tada stali i priznali, ja bih ih više poštovao. Ovako će ostati upamćeni kao ljudi koji su Slobodu odveli u federalnu, vratili pa opet je gurnuli u ambis. Da su malo manje mjerili čije je veći i progutali ponos nekada bilo bi bolje i za klub a i za njih. Ovako su dali za pravo većini da ih prozivaju
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
meecko je napisao/la: ↑28 sep 2024, 11:29Polako ljudi sa pljuvanje, us.rali jesu i šefa i stanicu, ali su odradili i neke dobre stvari. Najviše mi je smetalo kod njih tvrdoglavo odbijanje kada su vidjeli da ne može bolje, da su neki svoj maksimum postigli. Da su tada stali i priznali, ja bih ih više poštovao. Ovako će ostati upamćeni kao ljudi koji su Slobodu odveli u federalnu, vratili pa opet je gurnuli u ambis. Da su malo manje mjerili čije je veći i progutali ponos nekada bilo bi bolje i za klub a i za njih. Ovako su dali za pravo većini da ih prozivaju
Ovi vratili? Izvini, ali vratio je Senad, a ne ovi hostapleri.
Još su i doveli u pitanje povrata kad su preuzeli klub.
Cak bi i ja stao iza njih da su preuzeli klub kao odbor za hitnost trazeci predsjednika UO svaki mjesec kroz izjave, intervjue, pressove. Ovako smo imali klub bez UO, tj odbor za hitnost gdje su se oni igrali predsjednika bez da traze drugog. Dok nisu skontali da su usrali i sefa i stanicu pa kao odosmo mi ako vec hocete.meecko je napisao/la: ↑28 sep 2024, 11:29Polako ljudi sa pljuvanje, us.rali jesu i šefa i stanicu, ali su odradili i neke dobre stvari. Najviše mi je smetalo kod njih tvrdoglavo odbijanje kada su vidjeli da ne može bolje, da su neki svoj maksimum postigli. Da su tada stali i priznali, ja bih ih više poštovao. Ovako će ostati upamćeni kao ljudi koji su Slobodu odveli u federalnu, vratili pa opet je gurnuli u ambis. Da su malo manje mjerili čije je veći i progutali ponos nekada bilo bi bolje i za klub a i za njih. Ovako su dali za pravo većini da ih prozivaju
I sute kao zadnje picke cijelu ovu sezonu da bi sad isto izjavili nemaju komentara jer su bivsa uprava. A kad smo kup juniora osvojili iz pastete iskakali. Mrs bagro ne priblizili se upravljackim strukturama nikad u zivotu, aBd da vam se i udruzenje ugasi ili prekine kontakt sa klubom u potpunosti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ima li gdje Crnih budova i Sime, haman ga traze sa Naserom da bude 20-ti, cuj samo samo njih 18 dalo ostavke sa acikom.... Treba to malo pojacat, al ostavit makar jednog iz carsije.
🔴⚫️
Oni koji drugima poturaju klipove i koji su to radili ljudima koji su daleko sposobniji ljudi od njih, sa finansijama i vezama, su za stavljanje na stub srama kao što ih se ovdje i stavlja. Ljudi koji nisu za osude, nego za dubokog prezira.
Bitno je, samo nek nije carsija mrtva, i po mogucnosti da su iz Podrinja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
+1PitaKupusnjacaTZ je napisao/la: ↑28 sep 2024, 11:35meecko je napisao/la: ↑28 sep 2024, 11:29Polako ljudi sa pljuvanje, us.rali jesu i šefa i stanicu, ali su odradili i neke dobre stvari. Najviše mi je smetalo kod njih tvrdoglavo odbijanje kada su vidjeli da ne može bolje, da su neki svoj maksimum postigli. Da su tada stali i priznali, ja bih ih više poštovao. Ovako će ostati upamćeni kao ljudi koji su Slobodu odveli u federalnu, vratili pa opet je gurnuli u ambis. Da su malo manje mjerili čije je veći i progutali ponos nekada bilo bi bolje i za klub a i za njih. Ovako su dali za pravo većini da ih prozivaju
Ovi vratili? Izvini, ali vratio je Senad, a ne ovi hostapleri.
Još su i doveli u pitanje povrata kad su preuzeli klub.
Da Stupcanica nije kiksala u par kola, hladno bi uzeli ligu sa sigurno 6 bodova razlike. Ove je samo dragi Bog pogledao da ne ispuse ulazak...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑27 sep 2024, 23:32Poznato je u kakvom odnosu su Azmir i Zeba vec odaavno, a i zna se Azmirovo misljenje o Zebi i utakmici sa Radnikom kad je zvao prije tekme na Tusnju svoje ljude zbog "nekih informacija" koje su dosle tad prije utakmice.
Sve ostalo je historija.
Vidicemo kakav susret ce imati u zajednickom timu, ako do toga dodje. AKO
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pravi novi, @antiacikaantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 19:38Mene samo zanima sta ja sad da radim
Gdje cu i sta cu...?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma ja ba, ma ja ba.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Daj da budu svi u skupstini Podrinjci da pucaju cirevi 

- Beduin
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 12:43Ma dali bi u ruke klub Pestalicu da razvali i ne bi rekao niko nista iz UG, Veterana i grada. Azmir u ovom trenutku kao andjeo s neba.
Ko ce preuzet sta vam je
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zbog čega pp? Napiši javno. Najviše nam je smetalo što se do sad nije znalo ni kakav je Statut ni ko je u Skupštini , nadam se da ćete se i dalje borit da to bude sve transparentno il sad možda ne smeta što se ništa ne zna?montolivo18 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 08:37Skupština će biti prije utakmice sa Slogom. Ako neko želi sva imena iz Skupštine, pišite PP.![]()
-
- Kontakt:
Mislim da bi u novu skupstinu trebali ubaciti Sulju iz postovanja njemu,da mu se barem na neki nacin zahvalimo za sve sto je uradio za klub.

Kakav Suljo on je protiv Azmira bio, i kad se trebala dati podrska Azmiru prosle godine u ljeto ovi su ga iskoristili i on je na sav glas piskaro po fbu da se ne ide na trg SlobodeBosanac1997 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 12:22Mislim da bi u novu skupstinu trebali ubaciti Sulju iz postovanja njemu,da mu se barem na neki nacin zahvalimo za sve sto je uradio za klub.![]()
![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nema potrebe, ovako im dovoljno pucaju cirevi, tesko da ce se iz komforne zone prebaciti na fabricke postavke pa biti u obicnoj ulozi navijaca, sada ce im biti vjerovatno svi biti krivi osim njih samih.tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 12:10Daj da budu svi u skupstini Podrinjci da pucaju cirevi![]()
🔴⚫️
Ja sam za stabilnu i jaku Slobodu, a vi
-
- Kontakt:
Ma kakvo to.. Suljo je u zadnje vrijeme pod teškim uticajem struja koje su samo gledale kako mogu hajrovat od Slobode. Prije svega tu mislim na jarana mu Ke.u.Bosanac1997 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 12:22Mislim da bi u novu skupstinu trebali ubaciti Sulju iz postovanja njemu,da mu se barem na neki nacin zahvalimo za sve sto je uradio za klub.![]()
![]()
Poštujem.ga neizmjerno, ali daleko mu stolica od Skupštinse.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.