Samozdravlje je napisao/la:Tako je i sve pare uloziti u Akademiju FKS . Strucne trenere , strucne trenere golmana , strucne kondicione trenere . Provjerene menadzere .Vrhunske uslove za najvece talente u BiH , pa i neke djecake izvan BiH . Dodatne pare za neke tipa Lazic , Stanojevic , Rahmanovic , Ahmetovic(mladji), Sisica(Kamuflazn je napisao/la: Pa kao sto sam i govorio nama treba 6 - 8 mil nasih KM za igrace da uletis negdje. Koliki je nas budjet?) , dakle u svakoj liniji iskusan i kvalitetan da Akademci mogu uciti od nekog .ISTRPITI 5 god. i imas Dinamo iz 2010 i tako jos 5 god. i imas Dinamo 2015 , pa jos 5 i imas Dinamo 2020 . U medjuvremenu bi bilo i grupa EL i LP (od 2025 - 2030) .
Uprava da odradi 70% preduslova za stadion od 15 hiljada , lokaciju (mito , korupcija-bar smo tu vrh), glavnog sponzora (ako nece Nam),uz pomoc Nama . Projekat sa poslovnim prostorima u sklopu stadiona i sl. stvari . Zatim Uprava da nabaci pare od manjih sponzora (onoliko koliko fkž - nabaci). Yebo ba i upravu ,ako ne doprinosi . Izvinjavam se , ako oni i sad rade na tome . Malo mi je uloga Predsjednika kluba "sramezljiva" .
Nema nista na brzaka i na zovegu . Rad i samo odgovornost . Predsjednik kluba mora biti "Bic Boziji" , ja bih Japanca kakvog , pa da im ebe mame .
Naravno za dobar rad nagraditi sve . Trener ne smije dovoditi Jahica na probu . Jedna titula i pozitivo poslovanje kroz igrace , 2 godine produziti ugovor. Moze to Musemic , ali i on treba da se usavrsava , nikad nije kasno . Kad se zamori (pocasni predsjednik) i onda neko tipa Marinovic.
Mozemo li to ? Ako se nekom ne svidja i hoce 10 Lazica ili Jajala , zayebo se da valja . Samo ce zivce gubiti i mene nervirati![]()
![]()
Sto se tice evrope to treba ganjati ovu evropa ligu broj 2. Nama ja sad budjet sa uposlenim oko 4 miliona, za grupne ti treba 10-11, a nije ti ni to garancija. Mislim, ko ce namaci jos 7 mil.?
Sabrina rece na onom druzenju sa navijacima sto sam bio da uprava pridonese samo kad im Nam kaze da trebaju ili ranije Tan.
Sto se tice Musemica neka ga dok ima rezultata, samo nekad i mi trebamo da smo objektivni kao npr sad u ovim vanrednim okolnostima. Ne igramo nesto lijepo, igramo na rezultat iz razloga jer imamo dosta povrijedjenih. Kada ne bude imao rezultate, zahvalit se, dati mu neku plocu ispred novog stadiona za sve ono sto je uradio za klub, zbog broja puta koji je vodio klub itd. Kad dodje novi imat ce moju podrsku, mozda cu ga manje braniti, ali treba i zasluziti.