AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

neroazzurni
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la neroazzurni » 16 jan 2011, 22:39

marljivo rasipate bodove, HVALA 8-)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jan 2011, 22:39

Totenham ce vas rastaviti na proste faktore...ovi rossoneri se vuku ko prebijene macke...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 jan 2011, 22:42

Ovaj Allegri izgleda da gubi tlo pod nogama. :o
Neverovatno da ne shvata da je Seedorf mrtav igrac.
Na 0-1 covek se povlaci. :!: :?:
Cuva izmene za zaustavno vreme. :roll:
Inter je sad 1 favorit za scudetto jer je Milan od poslednjih 12 mogucih, osvojio samo 5 bodova uz puno srece i ocajnu igru.
Ako i sad Inter bude prvak, za Serie A nema nade. Postace ko BuLi - liga 1 kluba. :(

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 16 jan 2011, 22:45

Moj Alegri veze ti nemaš, da mi je samo vidjeti one što ga brane.
Početi i igrati većinu tekme sa sredinom koju čine 3 defanzivca i crnoputi metuzalem i čekanje nekog čuda je očito bio samo početak.
MJenjanje pata i ostavljanje roba druga. Pa čovječe da je 2 poluvrijeme antonio počeo em bi navlačio na sebe odbranu, ostalo bi prostora za patku i ibru. Tačno sam brojao iz 2 lopte koje je dobio na 30,40 m kreirao je 2 100% šanse. A kako sam se nasmijao na yepesa. Alegri the great one.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 jan 2011, 22:46

Ova dvojica iznad neserite. Ako imate sta pametno reci recite ako nemate razligu.

Utakmica ocajna. Nemoze Ibrahimovic uvjek izvlacit. Trener ocajniji od igraca cini mi se. Ne vidi da Bonera, Gatusso,Seedorf i Ambrossini nemogu igrati ni u Pofalickom. Ja stvarno ali stvarno neznam kako su Bonera,Gatusso i Ambro dosli do Milana. Jel stela il sta li je vec pojma nemam ali znam da oni nemaju kvaliteta ni za WBA. Seedorfa godine stigle treba napisat zahvalnicu i otjerat ****. Tek cemo mi vidjeti koliko ce nam faliti Ronaldinho igrac koji zajebancijom namjesti sansu/da gol/rijesi utakmicu. Pato ko atleticar danas, samo trci nista efikasno za ekipu. Cassano solidan. Ibra ko uvjek najbolji al nemoze uvjek sam dobijati. Odbrana Boze sacuvaj. Onaj Abate ko nesto odigro, Nesta ko da je krilo a ne stoper dribla umal gol ne primismo, Silva dobar mada imao i on neke greske dok Boneru stvarno ali stvarno ne bih komentarisao nit imam zivaca nit vremena da napisem sve sto nevalja u vezi njega. Allegri kao da je slijep ne vidi OCAJNU veznu liniju koja veze nema sta znaci odigrati 10 kratkih pasova, pa izbaciti krilo/napadaca. Samo izbijaju. Kao da smo igrali sa 3 zadnja vezna i jednim centralnim. Napad odsjecen. Ali Allegri ima neku viziju koja moze uspjeti samo u kantonalnoj ligi BiH.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 jan 2011, 22:49

joooooooj golcine ode Ibre ... svaka mu cast 8-)

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 16 jan 2011, 23:05

A_d_0 je napisao/la:Ova dvojica iznad neserite. Ako imate sta pametno reci recite ako nemate razligu.

Utakmica ocajna. Nemoze Ibrahimovic uvjek izvlacit. Trener ocajniji od igraca cini mi se. Ne vidi da Bonera, Gatusso,Seedorf i Ambrossini nemogu igrati ni u Pofalickom. Ja stvarno ali stvarno neznam kako su Bonera,Gatusso i Ambro dosli do Milana. Jel stela il sta li je vec pojma nemam ali znam da oni nemaju kvaliteta ni za WBA. Seedorfa godine stigle treba napisat zahvalnicu i otjerat ****. Tek cemo mi vidjeti koliko ce nam faliti Ronaldinho igrac koji zajebancijom namjesti sansu/da gol/rijesi utakmicu. Pato ko atleticar danas, samo trci nista efikasno za ekipu. Cassano solidan. Ibra ko uvjek najbolji al nemoze uvjek sam dobijati. Odbrana Boze sacuvaj. Onaj Abate ko nesto odigro, Nesta ko da je krilo a ne stoper dribla umal gol ne primismo, Silva dobar mada imao i on neke greske dok Boneru stvarno ali stvarno ne bih komentarisao nit imam zivaca nit vremena da napisem sve sto nevalja u vezi njega. Allegri kao da je slijep ne vidi OCAJNU veznu liniju koja veze nema sta znaci odigrati 10 kratkih pasova, pa izbaciti krilo/napadaca. Samo izbijaju. Kao da smo igrali sa 3 zadnja vezna i jednim centralnim. Napad odsjecen. Ali Allegri ima neku viziju koja moze uspjeti samo u kantonalnoj ligi BiH.
Moj post iznad. Flamini, ambro, gattuso po vokaciji su dfm a to se i po predstavama može i zaključiti. Naravno tu je bio seedorf koji je kao trebao biti veza. A to za ronija si potpuno upravu. Naj igrač zadnja 2 desetljeća pa i više IMO. Gatuso je bio ok prije nekoliko godina u formaciji sa ofanzivnim veznim tipa kake ali ovo danas ni na sta ne lici. Bog nam bio na pomoći.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 jan 2011, 23:06

Volim Milan vise nego ista na svijetu ali realno !

Mi nemamo jednog Thiaga Mottu koje ne samo sto ce uzeti loptu i dodati u noge(Seedorf) covjek zna dati i gol..

Mi nemam jednog Deju Stankovica koji je za naseg Ambrosinia,Gattusa, :arrow: Seedorfa doktor nogometa !

Sneijder :? sta reci poluspic FENOMEN za naseg poluspica :arrow: Seedorfa

Cambiaso-Gattuso-Ambrosini isto

Boze ako te ima vrati nam Boatenga,Pirla za kojeg bi sad dao cijeli svijet

pa ona trojica danas ne mogu sa 5 m pogodit igraca ....

A sta mi imamo ???

Imamo najboljeg napadaca svijeta kojem ne treba :arrow: Seedorf da bih postigao gol....

Thiaga Silvu koji odkako je dosao u Milan nije imao lose utakmice !

Imamo 3 ista igraca Gattuso,Amborsini,Seedorf oni nisu vise za ovog nogometa eno Juve Stabie :lol: nek tamo se zajebavaju

Treba nama dosta toga ...Ali vjerujem sa povratkom Pirla,Boatenga,Zambrotte da ce mi biti pravi AC.MILAN koji dobija Napoli u gostima,Palermo,Inter

Uh umal da zaboravim slika
jedan od najjacih LEGENDA koju god poziciju ga stavis on je BOT! BOZE POMOZI .....AMIN !!!!!! Tvoj Senad
-RIVALDO-

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 jan 2011, 23:18

moze neko postaviti gol Ibrahimovica? :)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 jan 2011, 23:20

[youtube][/youtube]
majstor bio,majstor ost'o...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 jan 2011, 23:37

pogledao drugo pol. u kafani, ibra je TOP 1 napadač svemira, pa on iz ničeg zabi golčinu i po.
alegri prosuo 2 boda kod jedne od najslabijih ekipa lige :roll:
sedorf mu u prvoj, pa čovjek nema muda da ga izbaci iz prvih 11, casano u 20 minuta što je igrao imao 2-3 asistencije za ibru, za boneru sam uvijek govorio da je klocina na kvadrat al noćas mu se nema šta prigovoriti odigrao korektno maksimalno, bez grešaka u odbrani čak i jednu kontru spriječio, a u napadu nezna svakako.
nesta jako loš, po meni kriv za gol, plus imao još grešaka,
amelia kod gola nemoćan, a skinuo je ranije zicer.
osim gola milan još 1 dobru šansu ibra na centaršut casana bomba ali pravo u golmana.
razlika za drugim na tabeli ostala ista ali zato svi ostali se približavaju, u novoj godini 4 boda u 3 utakmice i to ne protiv nekih velikih timova, nije dobro nikako.
sljedeća se protiv cesene jednostavno mora dobiti, naročito jer su jedina ekipa koja nas je dobila na strani ove sezone.
valjda će taj lazari i criscito napokon doći, tanak je roster, čim se neko ozlijedi od prvotimaca odma problemi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 16 jan 2011, 23:47

Da nema Ibre koji je ove sezone spasavao milan milion puta, ova bi ekipa bila kao i prosle sezone, previse je penzionera na terenu... ps vidim po komentarima da se bojite Intera, s pravom jer ako se ne varam ako inter dobije 2 zaostale tekme eto ih na 3 boda ;)
Pazza Inter Amala

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 17 jan 2011, 02:08

Nekada se vrijedilo nervirati zbog Milana ali vise to nije slucaj i ne moze me vise nista iznenaditi od ovih istrosenih levata,ali najvise me nervira ono **** od alegrija,pa koji je to anonimus za ne povjerovat. Uglavnom ne pada mi na pamet da vise gledam Milan u kojem igra Seedorf i strasni Bonera mada ja to uvijek kazem pa opet svaku tekmu gledam ali sto je previse previse je,pa nemoc koju su pokazali protiv jedne od tri najgore ekipe u ligi i ekipe koja je ubjedljivo primila najvise golova govori da trenutna ekipa levata (cast izuzecima kojih je vrlo malo) nema umijeca da osvoji scudetto i porazi kao veceras dokaz su za to :oops:

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 17 jan 2011, 10:46

Ako je išta pozitivno iz onoga sinoć je očigledan napredak abatea i vidi se da neko s njim radi i to dobro. Pored vec postojeće brzine počeo je izgleda glavom igrati, nekoliko sjajnih prodora i ulazaka, znao je nekoliko puta fino zatvoriti svoju stranu i zaustaviti napade. Vidjet ćemo protiv Balea :D .

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 jan 2011, 12:33

Interista di cuore je napisao/la:[youtube][/youtube]
majstor bio,majstor ost'o...
I poslije kao nije najbolji napadac svih vremena ?! najkompletniji napadac ikada slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jan 2011, 13:01

juznjak> je napisao/la: I poslije kao nije najbolji napadac svih vremena ?! najkompletniji napadac ikada slika
Dobar ti je post bio na temi o Realu. Slatko sam se nasmejao. Ali ne preteruj. Najboljeg treba traziti ovde:

slika

slika

Marco Unico o Ronaldo Fenomeno?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 jan 2011, 13:44

Za mene je bolji Ibrahimovic od njih . Sjecas se one pete protiv Italije na Euru ? on je imao peh i karijeri da je igrao za levatsku repku ,da je kojim slucajem bio Brazilac i tamo igrao ...proglasili bi njega 3-4 puta za najboljeg igraca .
[youtube][/youtube]
Najkompletniji napadac ikada , i Capelo je jednom prilikom izjavio da je Ibra bolji od Van Bastena .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 jan 2011, 15:18

Capelo? i ja sam se baš fino nasnijao, ne samo da su Basten i El Fenomeno bolji od njega, nego ti mogu sad ofrlje nabrojati bar 10 koji su bolji...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 jan 2011, 15:39

muXmania je napisao/la:Capelo? i ja sam se baš fino nasnijao, ne samo da su Basten i El Fenomeno bolji od njega, nego ti mogu sad ofrlje nabrojati bar 10 koji su bolji...
pa hajde nabroj da vidimo :roll: :roll: :D
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 jan 2011, 15:46

Raul, batistuta, fenomeno, basten, henry, shevchenko, shearer, romario, gerd miller, pele... evo usput tačno 10 ako želiš mogu nabrojati i 20 nije mi mrsko...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.