Da odes van BiH i da gledas preko satelitaazzar je napisao/la:a hebem tii..pa ja ne znam sta cuu....pa sta trebam uraditi da bi mogao gledatiti utakmicu na hayatu......
ima stream na netu gledaj ako ti nije zao MB
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da odes van BiH i da gledas preko satelitaazzar je napisao/la:a hebem tii..pa ja ne znam sta cuu....pa sta trebam uraditi da bi mogao gledatiti utakmicu na hayatu......
a nista jarane,kad budemo igrali grupnu fazu,onda ce biti na tv-u sigurnoazzar je napisao/la:a hebem tii..pa ja ne znam sta cuu....pa sta trebam uraditi da bi mogao gledatiti utakmicu na hayatu......
heh..cisto sumnjam da ce papci i tad prenositi utakmice....lolo d pitar je napisao/la:a nista jarane,kad budemo igrali grupnu fazu,onda ce biti na tv-u sigurnoazzar je napisao/la:a hebem tii..pa ja ne znam sta cuu....pa sta trebam uraditi da bi mogao gledatiti utakmicu na hayatu......
i to na OBN-ulolo d pitar je napisao/la:a nista jarane,kad budemo igrali grupnu fazu,onda ce biti na tv-u sigurnoazzar je napisao/la:a hebem tii..pa ja ne znam sta cuu....pa sta trebam uraditi da bi mogao gledatiti utakmicu na hayatu......
ako prođemo u grupnu fazu OBN će prenositi naše utakmice, naravno biraju koje će tekme prenositi tako da će nas izabratilolo d pitar je napisao/la:a nista jarane,kad budemo igrali grupnu fazu,onda ce biti na tv-u sigurnoazzar je napisao/la:a hebem tii..pa ja ne znam sta cuu....pa sta trebam uraditi da bi mogao gledatiti utakmicu na hayatu......
eeee sto ja nisam sad u inostranstvu...mozel mi neko dati link za prijenos na netu...dinac je napisao/la:ja cu gledati preko satelita, inace zivim u ljubljani i imamo satelitski program hayata
azzar je napisao/la:eeee sto ja nisam sad u inostranstvu...mozel mi neko dati link za prijenos na netu...dinac je napisao/la:ja cu gledati preko satelita, inace zivim u ljubljani i imamo satelitski program hayata
Pa ako neces gledat snimak na Hayatu slusaj na radiju pa zamisljaj slikuazzar je napisao/la:a hebem tii..pa ja ne znam sta cuu....pa sta trebam uraditi da bi mogao gledatiti utakmicu na hayatu......
i sta kad odem na ovu stranicu....trebali samo otici tamo gdje pise sarajevo -cluj i stisnuti misem na to...ilii pak treba jos nestoo..??Butmiran je napisao/la:azzar je napisao/la:eeee sto ja nisam sad u inostranstvu...mozel mi neko dati link za prijenos na netu...dinac je napisao/la:ja cu gledati preko satelita, inace zivim u ljubljani i imamo satelitski program hayata
http://www.rojadirecta.org/
snimak u 5.50 ujutro...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa ako neces gledat snimak na Hayatu slusaj na radiju pa zamisljaj slikuazzar je napisao/la:a hebem tii..pa ja ne znam sta cuu....pa sta trebam uraditi da bi mogao gledatiti utakmicu na hayatu......Salim se!
Sta ces, i ti i ja i svi u BiH koji nisu u mogucnosti doci na Kosevo su u istom haltijatu, ko kad ovi nasi nisu u stanju utakmicu da prenose. Slao sam e-mail onoj sportskoj redakciji Hayata, ali mi nisu nista odgovorili izgleda da su obezbijedili samo snimak
. Haj bolje ista nego nista, sta ces
![]()