RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

fcsforever
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la fcsforever » 10 avg 2014, 23:15

hoću Mostarac kad ti tata kupi temu..do tada loma ga zemi

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 10 avg 2014, 23:16

Sta bola dizete tenzije bezveze, dolazimo u subotu aBd da igramo lopte, bez bunkera, onako kako mi znamo. Ako dobijete svaka čast, pružamo ruku, fer i pošteno, ne kontam u čemu je problem.
Za posjetu nemam komentara, sramota. Od one sezone kad su igrali Džafić, Osmanagić itd pa ovamo stojimo na mjestu što se posjete tiče. Može to puno bolje moja RAja, može i mora. Idemo sada da napunimo taj Jug na Koševu pa šta bude. Samo jako ROĐENIIII

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 10 avg 2014, 23:19

ljudi moji koji vam je khurac sta se propucavate s hordama?????
bola ljudi su u naletu igraju dobro europa PL BIH u euforiji su normalno da se nadaju da ce nam dati 3-5 komada.
imaju pravo pricat svasta isto kosto i ja imam pravo reci da cemo ih dobiti,nebi isao na kosevo da tako ne mislim.

bezze dizete tenzije kad se zna da samo u extra odnosima,cak je jedna grupa nasih navijaca isla zadnje 2 utakmice sarajeva u europi i prije tekme kao i poslije sjedila zajedno sa hordama koji su im bili zahvalni sto su dosli i dali podrski bratskoj grupi u borbi za ulazak u ligu europe.

zato molim vas ne svadjajte se nego gledajte da se pojavite na tribinama juga u subotu i pomognete nasem velezu da pokusa napustiti kosevo neporazeno

lihep pozdrav svim sarajlijama ali i crvenoj armiji u citavoj BIH pa i sire :bih: :bih: :bih:

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 10 avg 2014, 23:26

fcsforever je napisao/la:hoću Mostarac kad ti tata kupi temu..do tada loma ga zemi
Jarane Tatu su mi ubile ustaše 93 bilmezu Jedan ,koji Je Tvoj koficijent vrijednosti PTM kad mrtve vrijedzaš :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 10 avg 2014, 23:31

Ispisujem se s ovog foruma... Izvinjavam se raji.... Forza Velež :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 10 avg 2014, 23:32

Uđeš na forum, frajeru nick fcsarajevo i udješ mu u postove, 70% postova na Željinoj temi. Pametnom dosta.

Nego, evo što seniori nisu uspjeli, uspjeli su omladinci:

Kadeti: Mladost - Velež 0:1 (Brkan)
Juniori: Mladost - Velež 0:1 (Bojičić)

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 10 avg 2014, 23:32

fcsforever je napisao/la:hoću Mostarac kad ti tata kupi temu..do tada loma ga zemi

Ajde malo u qurac krasni.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 11 avg 2014, 00:02

Realna kazna.

Nego, Aco-braco, ima li adekvatnih kazni za ovog fcsforever ili . . . :?:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 avg 2014, 00:44

Banovan je on vec na temi sarajeva

Juce me oboriste na kladari, steta, al' nema veze :D sretno vam u sljedecem kolu (a i u nastavku sezone) :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 11 avg 2014, 00:45

:thumbup: Hvala!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 11 avg 2014, 00:58

Kad sam ja govorio o ovome, bio sam najgori , ali eto , kako god.

Ne dajte da nam odnose kvare, neke male pare, braćo da zapjevamo himnu iduće subote. Selam sarajlijama

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 11 avg 2014, 01:30

Najgotivniji mečevi, poslije vječitog, su mečevi Sarajeva i Veleža. Osjeti se taj pravi gradski duh, jer su i Sarajevo i Velež ona pozitivna strana oba grada. :mrgreen:

Dobrodošli Rođeni, uvijek imate moje simpatije. :thumbup:

Ako budete igrali otvoreno, kao što imate običaj igrati na Koševu, ne sumnjam u dobru utakmicu.

Kakvo je inače interesovanje za tekmu tamo ?
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 11 avg 2014, 01:34

Rođeni nadam se da ćete doći u velikom broju na naše Koševo , nadam se finoj fudbalskoj predstavi i naravno navijački pobjedi Sarajeva :) Kako god i vi ove godine imate fin igrački kadar i da Bog da vi odmah iza Sarajeva završili tjst. na drugoj poziciji :D..

I trener vam je jedan veliki gospodin !

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 11 avg 2014, 01:57

Rođeni, mojne haterit fcsforever, pucaju ga prenosi.. Nego aBd da napravimo tu predstavu neku na terenu koju smo dugo čekali, da se odradi poso momački :P Bit će jaka tekma, ne sumnjam ni najmanje.. Bit će i atmosfera na tribinama kulijana aBd.. Sretno momci, hvala vam na podršci u Evropi ;)) :bih: :bih:

EDIT: Pogrešan nick unio
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 11 avg 2014, 02:31

shaman7 je napisao/la:Kad sam ja govorio o ovome, bio sam najgori , ali eto , kako god.
:!:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 11 avg 2014, 03:24

Na stranu ovi pacijenti što će oblijetati temu pred utakmicu ali Sarajevo je trenutno kvalitetnija ekipa od nas i bod će na Koševu biti vrhunska stvar.

Možda im ovaj meč u Evropi odvrati pažnju sa naših terena pa ih iznenadimo ali i bod će biti ko Hum. U zadnje vrijeme dobre partije pružamo na Koševu, leži nam nešto... ko zna. :)
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 avg 2014, 04:12

Očekujemo vas bar dvije milje na Koševu pa da bude lijepa atmosferica na tribinama. Želimo vam plasman u Evropu, a ove kompleksaše tipa fcsforever pustite, i hvala na podršci za EL. ;)
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 avg 2014, 12:20

Što meni ide na živce ova kobajagi ljubav između Sarajeva i Veleža. Kao stariji i mlađi brat. Prvi put kad pokažemo zube recimo uzmemo im bod na Koševu odmah ćemo postati mrski neprijatelji.

Umjesto ovog "prijateljstva" bilo bi mnogo ljepše razvijati pravo sportsko rivalstvo sa svim klubovima u PL i to rivalstvo koje će u sebi sadržavati korektnost i sportski duh a ne nekakvo kobajagi iznimno prijateljstvo.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 11 avg 2014, 13:10

Dragojevic
Maletic Skaljic Skahic Pejic
Merzic Blagojevic
Hebibovic Haurdic\Jankovic Vladavic
Jankovic\Haurdic

Da se mene pita ja bih ovih 11 izveo na kosevo u ovoj formaciji, mozda bi zamjenio mjesta Haurdicu i Jankovicu jer Haurda je dosta bolji u vrhu a Janko je takodjer predobar na ofanzivnom veznom. I u drugom pol. bi dao sansu Popu, Nikolicu i Zolju ili Dini zavisi od rezultata. Al uglavnom Feja to najbolje zna ovo je samo moje misljenje. Imamo dobre sanse na kosevu po meni Sarajevo i Velez su tu negdje al realno Sarajevo je u boljoj formi. Imat cemo fine sanse jer ce obe ekipe igrat napadacki nece bit niko igrat bunker kao MVO, al i Feja ce nesto skontat za ove bunker ekipe vjerovatno ce se igrat sa 2 napadaca. Tek ce sada 3 kolo, samo lagano sta kukate odmah.

FORZA VELEZ?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 avg 2014, 13:26

RodjeniiBrato je napisao/la:Dragojevic
Maletic Skaljic Skahic Pejic
Merzic Blagojevic
Hebibovic Haurdic\Jankovic Vladavic
Jankovic\Haurdic

Da se mene pita ja bih ovih 11 izveo na kosevo u ovoj formaciji, mozda bi zamjenio mjesta Haurdicu i Jankovicu jer Haurda je dosta bolji u vrhu a Janko je takodjer predobar na ofanzivnom veznom. I u drugom pol. bi dao sansu Popu, Nikolicu i Zolju ili Dini zavisi od rezultata. Al uglavnom Feja to najbolje zna ovo je samo moje misljenje. Imamo dobre sanse na kosevu po meni Sarajevo i Velez su tu negdje al realno Sarajevo je u boljoj formi. Imat cemo fine sanse jer ce obe ekipe igrat napadacki nece bit niko igrat bunker kao MVO, al i Feja ce nesto skontat za ove bunker ekipe vjerovatno ce se igrat sa 2 napadaca. Tek ce sada 3 kolo, samo lagano sta kukate odmah.

FORZA VELEZ?
Dobar sastav. Al pošto svakako Feja odlučuje da i ja malo prdoklačim sa sastavom :mrgreen:

Dragojević

Hebibović Zolj Škaljić Maletić

Merzić Nikolić

Blagojević

Haurdić Janković Vladavić.....

ovo temeljim na priči da je Haurdić najbolji na krilu (nisam ga gledao, moram priznati), ako je tako nešto mislim da bi se Maletić mogao prebaciti na lijevog beka (ta protiv Drine je u drugom igrao lijevo krilo) Hebiboviću je po meni desni bek njegova prirodna pozicija u kojoj je najbolji ....i onda igrati našu igru sa kraja prošlog prvenstva...

Naravno, kao što rekoh, ovo je samo prdoklačenje,al eto....ne jede hljeba :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.