Sinoc pa evo i opet, da ga provodete i zdarvlju i vesljeu,ali sumnjam,jer ste od sinoc nikakvi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svima a posebno svojoj bordo braciRUSMIR HZ je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun,svim pitarima i hordašima
Momak ovo je sportski portal i ljudi su forum napravili da se na raznim temama iznose razlicita misljenja na normalan nacin i konstatacija da na temu FK Sarajevo netrebaju komentar davati navijaci drugih timova u najblazem obliku je besmislena.Zar mislis da naprimjer navijac Hrvatske,Turske Spanije ili bilo koje druge reprezentacije na temi reprezentacija BiH nesmije odati cestitku za dobar rezultat ili kritiku za neki los potez ili da ja na nekom muzickom forumu ka o obozavatelj Joo Cockera ili grupe Queen nesmijem reci na temi Rolling Stones-a ili Stinga nesmijem iznijeti svoje misljenje.Za svoja navijacka jednoumlja imate svoje navijacke forume pa tamo iznosite svoje postove i "doktorske disertacije" u skladu sa svojim IQ-om i mentalnim sklopom koliko vam volja, tamo vam ljudi koji nemaju mrznju u sebi prema svemu sto ne pripada njima nece smetati.ado-hz je napisao/la:Sve mi je jasno pametovanje,statistike, ubjedjivanja itd, al mi jedno nije jasno sta ovi zeljovci dolaze na nasu temu. Naravno da nikome nije zabranjeno pisati gdje zeli al mene ne zanima vas klub, nikad nebi napisao slovo na vasoj tebi, i kad pobijedimo slavim i pisem na nasem forumu, a ne odem kod vas da pisem, pametujem, podjebajem, toliko me ne zanimate da nikad nisam usao na vasu temu, jedina tema koja me zanima na cijelom sajt ss je tema: FKS. Nikad necu skontati ljude poput vas koji pisete i pametujete. To dovoljno govori koliko vama znaci ova pobjeda protiv nas jer ne pobjedjuje se Sarajevo svaki dan. Da se kako moze zabraniti a nemoze da nema pisanja niko nigdje. Registrujes se i izaberes samo jednu temu gdje ces da pises da ne citam ove vase gluposti.
Samo da kazem nesto o ovim igracima novim koje si ubacijo..Alen Škoro je napisao/la:Kao prvo,Bajram Šerif Mubarek Olsun!
Kao drugo,sta mislite o ovoj formaciji?
H.Handžić Haskić Obuca
Kojašević Vučina Sesar
(Belošević)Trebinjac Torlak Dupovac Čizmić(Trebinjac)
Adilović
Prosla sezona je prosla sezona,Haskic prosle igrao u Banovicima,a sad u Sarajevu,tako da ti je poredjenjetarikhordas je napisao/la:Samo da kazem nesto o ovim igracima novim koje si ubacijo..Alen Škoro je napisao/la:Kao prvo,Bajram Šerif Mubarek Olsun!
Kao drugo,sta mislite o ovoj formaciji?
H.Handžić Haskić Obuca
Kojašević Vučina Sesar
(Belošević)Trebinjac Torlak Dupovac Čizmić(Trebinjac)
Adilović
1. Trebinjac: Dobar, ali nema dovoljno iskustva, prosle sezone u Sirokom lik ga je prolazio kako je htio.
2. Cizmic: Jel' to onaj sto ispred granapa svaki dan puši ? Hoda u opremi Sarajeva a nosa salove zelja..Ma daj' ba
3. H. Handzic: Nemoj me nasmijavat..Lik nemoze ni na treningu pasa da doda a kamol na utakmici..Ako si gledo tekmu sa Zrinjskim znas o cemu govorim.