FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma da malo pocnu razmisljati svojom glavom zakljucak bi im bio kristalan. Ovako ljudi pisu sto im drugi serviraju, ovi sa sjevera pisu sta im kazu vodje i to je tako. A to je odlika manje inteligentnih ljudi, da dopustaju da im drugi kreiraju misljenje i da imaju razmisljanje mase.
Volim i cijenim Husrefa kao malo koga, ali covjek jednostavno radi pogresno. Slazem se da je tajming i nacin otkaza los ali brate budi musko, nemoj biti pickica pa plakati pred kamerama, podnesi to stoicki, nisi veci od kluba.
Ovi skupovi su samo pokazatelj koliko smo mi ko drustvo u qrcu, panem et circenses.
Volim i cijenim Husrefa kao malo koga, ali covjek jednostavno radi pogresno. Slazem se da je tajming i nacin otkaza los ali brate budi musko, nemoj biti pickica pa plakati pred kamerama, podnesi to stoicki, nisi veci od kluba.
Ovi skupovi su samo pokazatelj koliko smo mi ko drustvo u qrcu, panem et circenses.
Pricamo o rezultatima, a ne o fizickoj spremi. Spremne su i druge ekipe kao i mi (ili nespremne), pa nisu u vrhu.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:21Inače, isti nivo je Engleska i BiH. Pa kod nas ako si fizički na korektnom nivou i ako treneri znaju da nalože igrače, u vrhu si.Napapijri je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:19Tottenham nakon finala i treceg mjesta u ligi, jedva prolazi grupu i nalazi se na 10.mjestu. Mi dijelimo prvo mjesto, ali rezultati su i dalje losi?! Postujem tvoj nacin razmisljanja, ali nemoj pricati o rezultatima. Igra, da, rezultati, ne!AlfredNobel je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:15Najbolji primjer identične situacije su vam Tottenham i Pochettino. Pod njegovom palicom igrali finale Lige Prvaka, igrali odlično i čvrsto. Došla nova sezona, loši rezultati i ljudi se odlučili da presjeku i daju mu otkaz. Jel navijači Tottenhema ponavljaju "paaa doveo nas je u finale sad ga tjerate picke placenicke"? Svjesni i oni da je i do tog nekad moralo doći i ide se dalje.
Puno serrete, i previše. Da ne bih i ja gušio već i ovako smaračku i glupu temu oko otkaza i nekuh sastanaka s Upravom, ovo je moj zadnji post oko ovoga. Džaba objašnjavati, onda skontam da je ovo najdebilnija nacija u svakom segmentu na svijetu, da se lako nafiluju, tako da se samo džaba trošim uzalud.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Samo da to sutra prođe mirno, ma da ne vidim svrhu toga. Zna se da ga vratit ne mogu, sta je onda cilj?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U subotu ce se vidjeti, kako igraju majstori. Musemic im je bio kamen spoticanja.
-
- Kontakt:
Da je Sulejmen Velicanstveni ziviv , Husrefu bi letila glava ko Mustafi i ako je bio miljenik 

priče za malu djecu, niko njega nije sabotirao, izgubio svlačionicu jednostavno....Pitaristok je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:22Ne znam oklen vam to za Tatara, al niste u pravu, Tatar sa navodnim bojkotom nema nista, covjek povrijeđen igra. Lako vas je naloziti ko malu djecu
Šofranac odigra u polusezoni za repku C.Gore više tekmi nego za nas u 2 godine a mi se idalje pravimo da nešto s igračima nije u redu?
umijte se malo, otvorite oči, dođite sebi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Svako ko voli FKS nece prizivati a nekamo izazivati neke nerede. Bolan meni mucno kad vidim da murija udara suparnicke navijace, a da zelim da udaraju nase ?! Fuj !
Svako ima pravo na svoje misljenje, svako ima pravo isto izraziti. Ovdje 2-3 momka bas agresivno nastupaju prema svima koji nisu za Husrefa, ali nije to ogledalo ni Hz ni sjevera. Isto kao sto forum nije ogledalo navijaca sa ostalih tribina.
Zato generalno SVI TREBAMO SMIRITI TENZIJE ! Mucno mi je gledati i citati da jedan navijac Sarajeva priziva da policija tuce drugog navijaca Sarajeva. Ili da jedan hoce da se obracuna s drugim, jer ovaj nije za Musemicev ostanak. Mozda si do juce stojao s tim covjekom na tribini, grlio ga kad smo zabili gol, dijelio sendvic s njim na gostovanju... OHLADITE GLAVE SVI, al' bas svi. Jer proci ce i @belosevic i @vratilosezlo, i Husref, i Tatar i Nam...sve ce proci, ali SARAJEVO ostaje !!!
Svako ima pravo na svoje misljenje, svako ima pravo isto izraziti. Ovdje 2-3 momka bas agresivno nastupaju prema svima koji nisu za Husrefa, ali nije to ogledalo ni Hz ni sjevera. Isto kao sto forum nije ogledalo navijaca sa ostalih tribina.
Zato generalno SVI TREBAMO SMIRITI TENZIJE ! Mucno mi je gledati i citati da jedan navijac Sarajeva priziva da policija tuce drugog navijaca Sarajeva. Ili da jedan hoce da se obracuna s drugim, jer ovaj nije za Musemicev ostanak. Mozda si do juce stojao s tim covjekom na tribini, grlio ga kad smo zabili gol, dijelio sendvic s njim na gostovanju... OHLADITE GLAVE SVI, al' bas svi. Jer proci ce i @belosevic i @vratilosezlo, i Husref, i Tatar i Nam...sve ce proci, ali SARAJEVO ostaje !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jesmo li ovo zaista postali drustvo jednog lica , mitomanija jednog covjeka koji je iznad kluba ko fk seljo , nevjerovatno. Pa jel Horde navijaju za Sarajevo il za Husrefa , bas me stid.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Sofranac da je igrao, Mujakica ne bi bilo na mapi.Denchi je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:30priče za malu djecu, niko njega nije sabotirao, izgubio svlačionicu jednostavno....Pitaristok je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:22Ne znam oklen vam to za Tatara, al niste u pravu, Tatar sa navodnim bojkotom nema nista, covjek povrijeđen igra. Lako vas je naloziti ko malu djecu
Šofranac odigra u polusezoni za repku C.Gore više tekmi nego za nas u 2 godine a mi se idalje pravimo da nešto s igračima nije u redu?
upravo tako.belosevic28 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:31Svako ko voli FKS nece prizivati a nekamo izazivati neke nerede. Bolan meni mucno kad vidim da murija udara suparnicke navijace, a da zelim da udaraju nase ?! Fuj !
sekirate se što je jedan milioner(NAM) dao otkaz drugom milioneru(HUSU)....da mi je vaš mozak da odmorim malo u pm
čovjek hoće bolje za nas i ja se apsolutno slažem, ako ne bude bolji, tjeramo ga skupa ko ga hebe...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Samo budala bi se vratila,a znaš da nemaš podršku uprave,vecine igraca,i barem 50 posto navijaca.
Zato mi nije jasna svrha sutrasnjeg okupljanja.Musemic je završio sa trenerskim poslom u Sarajevu.
Zato mi nije jasna svrha sutrasnjeg okupljanja.Musemic je završio sa trenerskim poslom u Sarajevu.
Dupovca, haverafks74 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:33Sofranac da je igrao, Mujakica ne bi bilo na mapi.Denchi je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:30priče za malu djecu, niko njega nije sabotirao, izgubio svlačionicu jednostavno....Pitaristok je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:22Ne znam oklen vam to za Tatara, al niste u pravu, Tatar sa navodnim bojkotom nema nista, covjek povrijeđen igra. Lako vas je naloziti ko malu djecu

- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
-
- Kontakt:
Vratite nam vjecitog rivala. Ovo trenutno je teska prevara.
-
- Kontakt:
Ja sam protiv ovih protesta nece se nista postici sa ovim samo nedaj boze moze se desiti neka glupost navijacima je mjesto na tribini a ne da vode politiku kluba koliko ja znam sarajevo ima vlasnika koji ulozio ogromne novce i on odlucuje o svemu
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 03 dec 2019, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nigdje vece podjele tribina nego u fks!
Smijesni ste, ovdje kada se neko sa sjevera javi, sta god rekao doceka se na mac kao najveci neprijatelj. Vazda imate nesto prigovoriti protiv hz a najveci znak podrske klubu vam je psovanje majke hebibu sa stolica zapada najveceg stadiona u BiH.
Smijesni ste, ovdje kada se neko sa sjevera javi, sta god rekao doceka se na mac kao najveci neprijatelj. Vazda imate nesto prigovoriti protiv hz a najveci znak podrske klubu vam je psovanje majke hebibu sa stolica zapada najveceg stadiona u BiH.
NEMA NAZAD
Ja prvi sam bio za to da ide al ko COVJEK... Razlika je ogromna...AlfredNobel je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:47Ovaj video je baš težak za gledanje, koga nije dirnulo, onda je kamen.
Kakvi ste vi idoli pa to je nevjerica. Poslije tekme neku večer mu psovali djecu i mrtve, tražili da ide, sad odjednom Uprava kriva što su mu dali otkaz. Milion puta sam rekao, meni je Husref strašno drag i kao persona i kao trener i to niko ne može oduzeti. Ali, NE IDE više, kako to ne kontate? Igrači su bojkotovali i to je činjenica i vidi se, ali ne možeš sad ekipu komplet mijenjati, jedino tih par pojedinaca. Nema igre, haos u svlačionici, ništa ni s čim i logično je da su ljudi prinuđeni da reaguju. Ja sam do derbija bio za Husrefa, hajde sve kontam proćepiti će, ali vidio sam da od toga nema ništa i da se treba na vrijeme mijenjati dok je sve još u egalu. Također, pravo vrijeme je za promjene jer će se pauza, prijelazni rok i pripreme.
Ljudi moji, kako ne shvatate da ne ide? Niko njega ne mrzi iz Uprave, već vide i oni da nigdje to ne vodi. Oni da ga mrze, ne bi mu dali podršku nakon Atalante kad ste svi vi priželjkivali da ga šutnu i to pozdravljali. Ljudi stali iza njega i hop, dupla kruna. Ne može to uvijek, iscrpilo se sve i ide se dalje. Svlačionica u krizi, bojkot, mrtvilo na terenu i logično je da se mora nešto promijeniti. Šta se sad pravite mutavi i lafo vi ultrasčići neki hoće neke sastanke da organizuju i mobilišu raju. Koja budala će vam doći na to, neće niko, jedino besposlićari.
Ponavljam, i ja volim Musemića puno, ali kad ne ide, ne ide. To je sve normalno i prirodno u ovom poslu. Pa odlazili su mnogi treneri koji jednu sezonu naprave odlične stvari, a drugu zabilježe slabije rezultate, pa se ide dalje.
Idite u picku materinu svi koji talasate s mišljenima i koji nemate svoje 'ja'. Nakon tekme čitam komentare i 95% raje hoće smjenu Husrefa i refreshuju net da vide vijest. Sad odjednom izašao video i opet taj veliki procenat ljudi promijeni mišljenje i gura nešto sasvim drugo, a neku večer mu psovali mrtve i zezali ga za Atalantu. Samo se pišaate po sebi s tim 'kako vjetar puhne'.

Mozemo se mi ko ljudi i na mater naljutit, rec neku glupost, al to nikad nije iz mrznje.. Ljude poput Husrefa ne mozes mrzit, on nije spletkaros po prirodi, jednostavan je i dobar covjek..
A ti ko pametan covjek ? Znas li kad te tvoja "ljubav" moze natjerat na suze ???
Kad te izda prijatelju... samo te neko kome vjerujes i koga volis moze dovest do "sloma"...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Uprava je sada na sebe stavila ogroman rizik.
Nezadovoljni drugim mjestom, što raduje.
Prelazni rok i odabir novog trenera moraju biti na najvećem nivou do sad INAČE ĆE POD PRITISKOM MORATI SVI LETITI.
Nezadovoljni drugim mjestom, što raduje.
Prelazni rok i odabir novog trenera moraju biti na najvećem nivou do sad INAČE ĆE POD PRITISKOM MORATI SVI LETITI.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bravo covjece , pa dokle ovo ide sa Husrefom , nemojte molim vas uzdizat licnost iznad kluba ko komsije , sta vam je. Igramo lose cjelu polusezonu , da djelimo 1 mjesto al samo zato sto Zeljo nije nes al imaju isto bodova , Zrinski izgubio kompas itd , pa Borac i **** Tuzla City su ti tu za petama . Dobio otkaz na vrjeme , moramo li uvjek cekat da budemo 7 za otkaza , ne igramo dobro I ONO NAJVAZNIJE DEMONSTRIRANO VAM JE U 2 DERBIJA DA GA AMAR TAKTICKI UNISTI sa ekipom koja je slabija na svim pozicijama osim na Stilicevoj . Za sta se protestuje ?! Jer ako je protest da se vrati tek otpusten trener onda navijaci koji se pojave tamo nece da imaju ozbiljan klub.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 03 dec 2019, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!