RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 30 avg 2014, 01:17

Idemo momci samo smo do sada pokazali 50 % naseg kapaciteta. Ovaj tim ima potencijala ... Samo ih treba stisnut jako i protivnik i tribina .. vecina od momaka nije ni blizu svog maksimuma do sada ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 30 avg 2014, 02:08

kimbo je napisao/la:Idemo momci samo smo do sada pokazali 50 % naseg kapaciteta. Ovaj tim ima potencijala ... Samo ih treba stisnut jako i protivnik i tribina .. vecina od momaka nije ni blizu svog maksimuma do sada ..
:clap:

refko
Kontakt:

Post Postao/la refko » 30 avg 2014, 02:49

dolazi nam olimpik.za mene najneugodniji protivnik (naravno uz siroki),..ja bi bio zadovoljan kad bi ih dobili i sa 1/2----0,samo da dobijemo tekmu.VELEZ DO GROBA

pozdrav od dobojlije

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 30 avg 2014, 07:07

mikki21 je napisao/la:
ammarc je napisao/la:Mislim da je ovo najrealniji sastav za sutra: Dragojevic, Pejic, Maletic, Skahic, Skaljic, Zvonic, Blagojevic, Jankovic, Hajdarevic, Haurdic i Vlada u spicu. Ani i Pop ce vjerovatno malo na hladjenje.
Kako god bilo, nama igraju samo 3 boda, remi je ravan porazu jer igramo protiv direktnog konkurenta za Evropu, a iduce kolo idemo na tesko gostovanje Sirokom. Hajmo Rodjeni, mozemo mi to svi zajedno. Forza Velez!
kako god bilo nama treba krcata RA tribina i stim bi, iako losi bili na terenu, opet napravili tvrdjavu od vrapcica i dobili tekmu! treba nam nova reinkarnacija RA! ljudi vrijeme je da se RA probudi, a stim normalno i svi mi! ja sam nisam bio na RA tribini zadnji 7-8 godina i tu bi trebalo pocet, svak od samog sebe!
Ako si u MO, dođi danas na stanicu u 15:00h, idemo zajedno na stadion NA NAVIJAČKU TRIBINU!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Veterani
Kontakt:

Post Postao/la Veterani » 30 avg 2014, 09:57

crnov je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Neka ih koga cemo guzit kao svih 20 godina njihovog postojanja :njanjanja:
Kako mislis guz...pa evo da postoji Zrinjski 20ak godina kao sto ti navodis ,kako ste vi nekoga guz... ako je taj isti klub bolji u medjusobnim omjerima i ako je taj isti klub bio prvak cak tri puta dok je tvoj jedno vrojeme slavio povratak u najvisi rang?!
Nekakav zanimljiv taj tvoj se.x!
:mrgreen:
Uporedi vrijednost Veležovih trofeja i vaših bola mi smo osvajali kupove i turnire koji su za ovu ligu Liga Prvaka čovječe imaš veliki kompleks.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 avg 2014, 10:51

Volio bih kada ne biste nikako pominjali Zrinjski, njihove navijace, uspjehe, poredjivali se s njima, quotali ih, itd. Ovo je tema Veleza i ne bih da citam nesto nevezano za naseg velikana ovdje. Hvala.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

salmy

Post Postao/la salmy » 30 avg 2014, 11:10

emil02in je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Ja Oštrog zaboravio. Uuuu yebote što ga spomenu :damn:
Pa kad me bode u oči od srijede,boga molim da mu bude loš dan :pray: :pray: :pray: jer svi znamo kakav je kad ga krene. :pray: :pray:

Ma yebo Ostrog, slozit ce njemu Blagoja ili Haurdic golcinu, nego se treba cuvati Pandze, nezgodan je i zna se privuc i biti u gol šansi u sekundi, ali se nadam da ce mu Skalja i Škaha "zavrnut nogu" i cistka ispred gola.
Zalizani /M. Varesanovic/ce danas biti pravo nabrijan na Rođene i garant ce odmah ubaciti i Brkovica u napad, nafuran je zestoko.
Ma sve u svemu ne dolazi nam Barcelona,zato abd danas samo pobjeda i Forca Veležžžžžžžžžžž :clap: :clap: :clap: :clap:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 30 avg 2014, 12:04

Znaci to je to.Danas ce kontra nas biti ekipa koja voli nadigravanje.Navodno nama takvi odgovaraju,pa hajmo vidjeti kako ce se sve zavrsiti.Moram priznati danas mi je malo bolji osjecaj,opet me spuco onaj moj optimizam.Neko rece da smo mi jos uvjek na nekih 50% svojih mogucnosti,a i meni se cini da mozemo puno bolje.Neka to BOLJE bude danas protiv otvorene ekipe,ja kad sam nas protiv njih zadnji put gledo u Mostaru bilo je 4-1,pa neka se nesto tako ponovi i danas.
FORZA
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 30 avg 2014, 13:20

IDEMO MOSTARSKI ROĐENI PO TRI BODA DANAS

JURIIIIIIIIIIIIŠ
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 30 avg 2014, 13:23

BEZ BAKLJI I PIROTEHNIKE

SAMO ENGLESKI GRLA I DLANOVI

C'MON VELEŽ C'MON VELEŽ
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 avg 2014, 13:42

ja danas ne sumnjam u pobjedu... :bih:

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 30 avg 2014, 13:43

Ko može, na stanicu u 15:00h da zajedno krenemo na navijačku.
Ko ne, pravac stadion KAD GOD STIGNETE!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 30 avg 2014, 13:44

Danas pržiona opet, bit će im zajebano igrat.Samo se nadam da se Olimpic neće branit jer ćemo teško dobiti u tom slučaju.
Svi na tekmu!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 30 avg 2014, 13:46

Sretno danas i da pobjedite :thumbup:
Ti si opet šampion !

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 30 avg 2014, 13:48

anel81m je napisao/la:Danas pržiona opet, bit će im zajebano igrat.Samo se nadam da se Olimpic neće branit jer ćemo teško dobiti u tom slučaju.
Svi na tekmu!
Ma ne mogu se oni samo branit,igrat ce oni sigurno na pobjedu i mi to mozemo iskoristit ako budemo igrali kako znamo. :D

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 30 avg 2014, 14:02

Valja gledati Zvonića od početka. :plac:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 30 avg 2014, 14:40

Sretno Rođeni i svi na stadion, danas dobit po svaku cijenu!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 30 avg 2014, 16:08

GOOOLOOOVAAAAAAAA RODJENIIIIII GOOOLOOOVAAAAAAAAAAAAA

Imam neki osjecaj da ce mo se lahko danas obracunati sa Olimpicom(lakse nego sto mislimo),prognoza 3:1

P.S.Nego, negdje cuh da ce biti danas neka proslava u onoj dzamiji u Vrapcicima,pa mozda RAja trebaju malo ranije poci na utakmicu da ne zakasne,mogu misliti danas krkljanca na M17 :o
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 30 avg 2014, 16:53

Svidja mi se da nema vele pisanja na forumu, to znaci da je stara bagra otisla na stadion! Hehe, ali hajmo jednom i taj rani gol dat na domacem terenu...

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 30 avg 2014, 17:02

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... b503012149" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo jedna sa tekme,nazalost nisam mogao otici.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.