RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Info iz prve ruke:Jovan Blagojević napustio igru zbog povrede zadnje lože koja ga je mučilia i prije utakmice ali je ipak odigrao koliko je mogao.Nije ozbiljnija povreda i bće o.k za utakmicu sa Širokim.
Sad malo odmoriti i spremiti se za Široki kako ekipa tako i RAja,pa da pokušamo prekinuti tu crnu seriju protiv Širokog.Valjda ćemo početi i pobjeđivati hebemu miša,ko zna možda nam se sve vrati u jesenjem dijelu prvenstva.
Sad malo odmoriti i spremiti se za Široki kako ekipa tako i RAja,pa da pokušamo prekinuti tu crnu seriju protiv Širokog.Valjda ćemo početi i pobjeđivati hebemu miša,ko zna možda nam se sve vrati u jesenjem dijelu prvenstva.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- RezervniGolman
- Kontakt:
Jedva čekam Široki da se napušim i smijem facama gore

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Fala Bogu da nije nesto ozbiljnije sa Blagojem,a dali neko zna kakvo je stanje sa Maletom.Ja sam danas posle utakmice sjedeci u kafani kod stadiona cuo od Kivija da izgleda nije nista ozbiljno,ali je bilo zayebano vidjeti onaj sudar pa me nesto strah za Maletu.Nadam se da ce i on biti dobro.emil02in je napisao/la:Info iz prve ruke:Jovan Blagojević napustio igru zbog povrede zadnje lože koja ga je mučilia i prije utakmice ali je ipak odigrao koliko je mogao.Nije ozbiljnija povreda i bće o.k za utakmicu sa Širokim.
Fkt ovih pehova sto nas prate od starta,valjda smo ispucali normu,pa samo danas 3 prinudne izmjene i to sve bitni igraci.Ali sta se moze,i to je sastavni dio sporta,nadajmo se boljem
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Zna li iko kako je Maleta?emil02in je napisao/la:Info iz prve ruke:Jovan Blagojević napustio igru zbog povrede zadnje lože koja ga je mučilia i prije utakmice ali je ipak odigrao koliko je mogao.Nije ozbiljnija povreda i bće o.k za utakmicu sa Širokim.
Zaboravili smo spomenuti kako nam je ovo 13 utakmica zaredom bez poraza 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ništa nam to ne znači : /
Ova ekipa je totalno nedorečena. Ponekad imaš dojam da nisu ni na 50% svojih mogućnosti, a ponekad kao da im je ovo prva utakmica zajedno.
Ova ekipa je totalno nedorečena. Ponekad imaš dojam da nisu ni na 50% svojih mogućnosti, a ponekad kao da im je ovo prva utakmica zajedno.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Zeznut nam je raspored do kraja proljetne sezone.Sad u Široki,pa Slavija, zrinjski i Radnik kući,Željo vani Vitez kući,Sloboda vani,Zvijezda kući i onda završavamo sa Borcem vani.S tim da u jesen prve dvije igrmo vani što znači tri utakmice za redom igramo u gostima 15,16 i 17 kolo.Hebeno da nemože gore,samo se nadam da ćemo bar u KUP takmičenju imati više sreće.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
ne treba se sekirati raja,znam iz iskustva kako to ide jer sam igrao fudbal dugo godina i identicnih situacija je bilo,,nece pa nece,stative,precke,promasaji 5 metara od gola ma za poludjeti vjerujte mi ali kada očepi onda ulazi sve pa i ono nemoguce,,sve se vraca sve se placa...
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Druže, nije da smo baš bili toliko dominantni u ovim utakmicama do sada u prvenstvu pa da nas neće, a mi stvaramo šanse ko ludi. Prije bih rekao da imamo taj problem kada dođemo do 16m, ne znamo šta ćemo sa loptom.
Ovoj ekipi po meni fali još jedan izraziti kreativac (vidjeli smo i danas zbog čega), te naravno napadač!
Ovoj ekipi po meni fali još jedan izraziti kreativac (vidjeli smo i danas zbog čega), te naravno napadač!
-
- Kontakt:
haj dobro,,nebi zelio da ulazim dublje u ovu raspravu..samo sam iznio svoje misljenje i vidjenje svega do sada..
- RezervniGolman
- Kontakt:
Evo za Alema brata jedna divna vijest u vezi omladinskog pogona. Pioniri Željezničar-Velež 11:0 kuknjava
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
Pa dobro, u tim omladinskom pogonu zadnjih nekoliko godina odlično radimo, smanjen je uticaj roditelja, znaš koji su to bolesniciRezervniGolman je napisao/la:Evo za Alema brata jedna divna vijest u vezi omladinskog pogona. Pioniri Željezničar-Velež 11:0 kuknjava

Grbavica naš je Hram!!!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ma govori mi lik trebalo bit 26:0 ali dobro yebaji ga jer ova nasa djeca rade u uslovima ranga papue nove gvineje i burkine fasoRiverPlate je napisao/la:Pa dobro, u tim omladinskom pogonu zadnjih nekoliko godina odlično radimo, smanjen je uticaj roditelja, znaš koji su to bolesniciRezervniGolman je napisao/la:Evo za Alema brata jedna divna vijest u vezi omladinskog pogona. Pioniri Željezničar-Velež 11:0 kuknjavana pomoćnom gdje igraju skupi se pedesetak svaku tekmu što roditelja i rodbine i odmah od druge minute po sudiji, treneru, Bogu
ali to se smanjilo zadnjih godina i kvalitetan izbor radimo što se svih selekcija tiče. Mada su ovo baš djeca, ovi pioniri, nema neke organizovanosti na terenu što je razumljivo, ali opet je lijepo rezultat vidjeti
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
Nisu ni nama neki uslovi, ali se selekcija dobra vrši ljudi koji rade u mlažim kategorijama, ti ćeš isplivati gdje god da treniraš, pogledaj one iz Afrike ili Brazila sve je to na prašini igralo i odraslo!
Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
brat moj fali dosta toga i to se vidi iz prilozenog,,svi udaraju po pojedinim igracima a nitko ne udara po onima koji su ih doveli,nitko ne postavlja pitanje zasto je prodato 6 djece iz velezovog pogona,pocevsi od BAŠIĆA za kojeg je uzeto 250.000 eura u sloveniji,preko BEHRAMA i ostalih,,nitko se ne pita kakva su to pojacanja dovedena,kojeg kalibra,,,ne kazem da smo barcelona i da mozemo birati ali ipak su to neke stvari koje bodu u oci,,,cast pojedinim pojacanjima ali par njih meni nebi zaigrali u kantonalnoj ligi a ne premier ligi,,,,NeverGiveUp je napisao/la:Druže, nije da smo baš bili toliko dominantni u ovim utakmicama do sada u prvenstvu pa da nas neće, a mi stvaramo šanse ko ludi. Prije bih rekao da imamo taj problem kada dođemo do 16m, ne znamo šta ćemo sa loptom.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Itekako!
Većinom smo u zadnje vrijeme imali pristojan scouting, ali ima tu igrača što kažeš koji mi ne bi zaigrao ni u kantonalnoj a kamoli u prvom sastavu Veleža.
Većinom smo u zadnje vrijeme imali pristojan scouting, ali ima tu igrača što kažeš koji mi ne bi zaigrao ni u kantonalnoj a kamoli u prvom sastavu Veleža.
-
- Kontakt:
ja kada sam vidio da je dosao popovic iz novog pazara presjeklo me brate,nisam mogao da vjerujem kako ce on igrati za nas,igrac provaljen do daske,pogubljen u svim segmentima igre,golman dragojevic--hajde mlad je pa ce nadoci u voznji ali brate momak nema osjecaja za prostor,gol koji smo primili protiv celika mogu reci ide njemu na dusu jer onaj udarac one jacine odbijati od sebe,,hallooooooooo,pa svaki malo bolji golman ono hvata....ne znam ali kada njega vidim na golu ne ustajem sa solje do kraja tekme..NeverGiveUp je napisao/la:Itekako!
- pravnik1981
- Kontakt:
Mi prodamo Okica koji je prosle sezone dao 10 golova...i sad naravno za ocekivati je ako hocemo gore na tabeli da cemo dovest nekog ko je dao vise od njega ili priblizno njemu...a ne mi dovedemo Popovica koji je prosle sezone dao velikih 0 golova...jos feja da izjavu da su ga trebali dovest u zimskom prelaznom roku...pa kad ga nisi doveo na zimu i vidio si da ni u drugoj polusezoni nije dao ni jedan gol sto si ga onda doveo na ljeto ??? scouting katastrofa !!! Bar sto se napadaca tice
-
- Kontakt:
ne znam sta je ali nesto izgleda ne stima......dino mali nervozan,nadrkan ,ljut 3 sata prije tekme,ani preko neke stvari igra,,,,,
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Sve to OK, al dje nadje Burkinu Faso led te yebo. HaahahaahRezervniGolman je napisao/la:Ma govori mi lik trebalo bit 26:0 ali dobro yebaji ga jer ova nasa djeca rade u uslovima ranga papue nove gvineje i burkine fasoRiverPlate je napisao/la:Pa dobro, u tim omladinskom pogonu zadnjih nekoliko godina odlično radimo, smanjen je uticaj roditelja, znaš koji su to bolesniciRezervniGolman je napisao/la:Evo za Alema brata jedna divna vijest u vezi omladinskog pogona. Pioniri Željezničar-Velež 11:0 kuknjavana pomoćnom gdje igraju skupi se pedesetak svaku tekmu što roditelja i rodbine i odmah od druge minute po sudiji, treneru, Bogu
ali to se smanjilo zadnjih godina i kvalitetan izbor radimo što se svih selekcija tiče. Mada su ovo baš djeca, ovi pioniri, nema neke organizovanosti na terenu što je razumljivo, ali opet je lijepo rezultat vidjeti
Da ne trolam temu.. hocel bit gdje snimak utakmice sa Olimpikom?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.