FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 jan 2020, 16:54

SarajevoJeBordo je napisao/la:
21 jan 2020, 16:50
Sramota šta nam uprava priređuje. Nakon Galića i Maksimovića, koje su nam oteli Borac i Tuzla, i bijedni Željo bez prebijene marke nam ispred nosa otima Jamaka i Miletića. Fuj. :puke:
Nevjerovatno je i to da smo pričali sa Jamakom, nudili smo mu ugovor na 2,5 godone (jer je stariji) al izgleda da su mu kone ponudile veće pare i manji ugovor, na čemu je i lično igrač i insistirao što je na kraju i prevagnulo.

Zaboravio si to.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 21 jan 2020, 16:54

Za pojacanja se obratite gospodinuizsarajeva u svakom postu navodi da on ima saznanja al ne smije da kaze,uglavnom bice, jaka veza da se ne izofira hahaha majko moja svijet zabluda i ubleha ss forum .ba
Pa kad potpise neka taraba rece jesam vam rekao.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 jan 2020, 16:55

kupus army je napisao/la:
21 jan 2020, 16:41
Pantelija je napisao/la:
21 jan 2020, 16:19
Jeste vi svjesni da su igraci trenutno na suhom treningu, da rade na ko diciji, fizickoj spremi, da ih jeleskovic ubija napucavanjem snage? Jel iko od vas igrao fudbal i prosao jedne pripreme? Kada Imas tu vrstu treninga lopta ti se odbija od nogu ko od drvo. Tek poslije prve i druge tekme pocnes osjećati istu. Kod nas je inace problem preduga pauza u prvenstvu.

Niko ne opravdava poraz u prijateljskoj od ljubuskog. To je smijesno. Smijesno je i to da neko nesto vidi poslije ove utakmice. Ja nista vidio nisam. Nasima trening tekma njima događaj godine. Ja ocjenu mogu dati u antaliji kada se bude fokusirali na igri i uihravanju. Ovo sad je smijesno porediti. Teren uzasan.

Pojacanja pod mora je, dva u vezanom redu jedan u sredini jedan krilni.
Po ovim novim, modernim trening programima nema vise suhih tj bazicnih priprema, cak i kondicioni dio se radi sa loptom.
Da, radi se ali se radi na navijanju snage, pogledaj video klipove, poslije 20+dana pauze, i pola godine izasne spreme. Dakle 6 mjeseci igraci nisu radili po normalnom programu. Sad valja to sve vratiti i jeleskovic ih lomi, to igraci kazu sami. Da poslije treni ga su iscrpljeni do krajnjih granica jer su pola godine tarlahali.
Iako nema vis trcanja oko stadiona dok ne umres, opet se prvi dio priprema svodi na jako trosenje energije i hvatanja kondicije. Samo drugim metodama. I opet od rada u te rani, Imas krute noge jer pored rada, nisi 30 dana sutnuo loptu.
I nikad neces bez 20ak treninga s loptom moci vratiti osjecaj, posebno na onakvom terenu je to nemoguce.
Ja kazem, ovo se ne smije dessavati, ovo je lose, cinjenica je to. Ali ima razloge. Npr nema razlog onda u kupu kad ista nas ova ekipa nadtrči i pretrči. Ako se npr desi u antaliji da nas neko razmontirao ili da nemamo snage da igramo u ritmu 90 min e onda se moze pri ati o losim stvarima.

Na kraju, mi moramo dovesti cmf, moramo imati igraca koji diktira tempo, zaustavi loptu, zagradi, prenese je. Mi bez toga nemamo sta raditi u nastavku prvenstva.
Isto tako i desno krilo ako ga misle krpiti sa tatarom, neka ugase klub fino
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 jan 2020, 16:56

Ovi igraci su zvanicni prvaci BH I PRVACI PRVE POLUSEZONE OVE GODINE.. i samo jedan igrac otisao i to rezerva a dosao igrac koji ce bit jedan od najbolji igraca kompletne lige..

JA VOLIM KLUB i pozitivna kritika je dobra stvar, ovde se pisalo (vecina) da treba to krilo i bek, jel to znaci da radi ta 2 igraca nam je ovakva igra bila..

Nam ne ulaze pare skabi

Ahmetovic handzic

Dusan pidro saban
Habibivic tatar sisic cruz
Zidan rahmanovic stanojevic galic dzokanovic mustafic
Serbedzic lazic kurdic
Kovacevic dzafic markovic dizdarevic

Napisitemi vi bilo koji klub cak spoite dva kluba iz plbh koja hocete i uporedite sa ovim timom izbacite hebibovica nije problem

Sta sad treba dovest igraca na pidruno mjesto ireci nek stoji davat mu platu a nepustat malca da igra ili za stanoju itd

Moras prvo vidjet na terenu moresli racunat na ove i ako mozes koliko i kako starteri rezeve ili nikako

Spoitemi najbolje igrace od 2 ekipe koje hocete pa da uporedimo. Rog prema rogu

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 21 jan 2020, 16:56

VratiloSeZlo je napisao/la:
21 jan 2020, 16:46
fanatikk je napisao/la:
Meni oci krvare od pojedinih postova hahahahaha
Pa za 19 dana si 250 postova napisao otkako si na forumu dobro ti i ruke ne otpadnu.
I ti bi pisao da ti se placa :bih: neko pise, neko zastavom mase...sve je za ljude :bih:

P.S. Jamak i Miletic u zeljeznicaru, Uprava napolje.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 jan 2020, 16:57

Napapijri je napisao/la:
21 jan 2020, 16:52
Treba se praviti slijepim pored ociju i govoriti da ce sve biti u redu.

Fudbaleri, ne postoje vise bazicne pripreme u ruskom fazonu, trci dok ne umres. Sada se fizicki dio priprema vrsi s loptom od prvog dana i sa dosta inovativnijim vjezbama od trcanja gore - dole.
Toga se u svojoj doktorskoj disertaciji nije dotakao Jelešković, zato je i prodekan, a ne dekan. 'Ta će on ba, osvajale su se titule i bez njega, džaba uprava baca pare na njega i zamazuje raji oči.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 jan 2020, 16:58

Historicar je napisao/la:
21 jan 2020, 16:52
Svaki iole ozbiljan novinar, bi nakon ovakve blamaže pitao Marinovića, hoce li se angažovati neko pojačanje, ovom Škoriću nije palo na pamet da ga pita :facepalm: Kone upravo dovele, za našu ligu, pristojne i iskusne igrače, zadnjeg veznog Jamaka i štopera Miletića.
Ne daj boze ovih pojacanja.
Prvi nekad solidan igrac bio,u Celiku propo ko zeton.
Drugi 25 godina mrtvi prosjek povrijedjen 6 mjeseci,lopte nije šutnuo.
Gluho bilo cuj odbio nas Jamak haha.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 jan 2020, 17:03, ukupno mijenjano 2 puta.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 21 jan 2020, 16:58

robertkosar je napisao/la:
21 jan 2020, 16:51
simidobar je napisao/la:
21 jan 2020, 16:08
Sanchezhz je napisao/la:
21 jan 2020, 15:58

A ti jedva cekao da izgubi dok je on bio tu jel ?
Zamisli njegove patnje kad je dupla pala sa Husrefom na celu... Morao je i forum izbjegavat.. :kafa:
Nisi upravu nisam se puno radovao ni patio zao mi bi onih para sto uprava dade za potkupljivanje ekipa da pobjede svinjski a sada pljujete po upravi koja je po meni zasluznija za titulu od kesoljubca :stop:
E cuj za potkupljivanje ekipa.. :urnebes: :urnebes: jel te ba stid i malo ?
Jesul potkupili i onog sudiju u Mostaru ? :mrgreen:

AKO postoji mogucnost da su na to trosili pare onda im bas treba je*at mater.. ;)

Odjavi se sam, bar dok se malo ne skoncentrises, pomozi nam u zivotu..
Jos patis zbog tih titula.. treba ti odmor hitno.. :kafa:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 21 jan 2020, 16:59

fanatikk je napisao/la:
21 jan 2020, 16:56
21 jan 2020, 16:46
fanatikk je napisao/la:
Meni oci krvare od pojedinih postova hahahahaha
Pa za 19 dana si 250 postova napisao otkako si na forumu dobro ti i ruke ne otpadnu.
I ti bi pisao da ti se placa :bih: neko pise, neko zastavom mase...sve je za ljude :bih:

P.S. Jamak i Miletic u zeljeznicaru, Uprava napolje.
Pa nije lezba naivna da takvim nuspojavama placa ,ti si jedan nehljebovic koji nema pametnija posla pa laprda gluposti .

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 jan 2020, 16:59

BordoSarajevo je napisao/la:
21 jan 2020, 16:54
SarajevoJeBordo je napisao/la:
21 jan 2020, 16:50
Sramota šta nam uprava priređuje. Nakon Galića i Maksimovića, koje su nam oteli Borac i Tuzla, i bijedni Željo bez prebijene marke nam ispred nosa otima Jamaka i Miletića. Fuj. :puke:
Nevjerovatno je i to da smo pričali sa Jamakom, nudili smo mu ugovor na 2,5 godone (jer je stariji) al izgleda da su mu kone ponudile veće pare i manji ugovor, na čemu je i lično igrač i insistirao što je na kraju i prevagnulo.

Zaboravio si to.
U svakom slučaju je sramota dozvoliti da ovakav igrač ode konkurentu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 21 jan 2020, 17:00

Svakoga ko u istoj rečenici spomene FKS i nekog Jamaka treba banirati. Svu energiju treba usmjeriti ka tome da se iz Kluba otjera Dušan Hodžić i Gedeon Šupčina.

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 21 jan 2020, 17:02

Ja sam nehljeb, a ti si uposlen.
Mases zastavom za novac, opet kazem, sve je za ljude 👍

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 jan 2020, 17:02

Ovo je do igrača. Ništa trener ili uprava. Imaš igrače koji su tu već duže vrijeme. Ko im yebe mater nek igraju. Poslije tekme bi oni za kaznu još jedan trening odradili. Piččke, šatro im teške noge. YEBEM LI VAM MRTVE! Krv bi oni meni pljuvali. Kurvve

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 21 jan 2020, 17:04

simidobar je napisao/la:
Sanchezhz je napisao/la:
21 jan 2020, 15:58

A ti jedva cekao da izgubi dok je on bio tu jel ?
Zamisli njegove patnje kad je dupla pala sa Husrefom na celu... Morao je i forum izbjegavat.. :kafa:
Nisi upravu nisam se puno radovao ni patio zao mi bi onih para sto uprava dade za potkupljivanje ekipa da pobjede svinjski a sada pljujete po upravi koja je po meni zasluznija za titulu od kesoljubca :stop:
Et navijaca nije se ni radovao nit je bio tuzan,sve zbog para 😁 cojk navija da sabra sto manje potrosi **** titulu haha,sto onda zrinjski i od nas popusi par puta??jel i to sabra platila Husrefu 😂😂 ejj Oni gubili zato sto je klub druge potplacivao 😂😂

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 21 jan 2020, 17:05

Vinko odazi !

Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Zadnja izmjena: Lik, dana/u 21 jan 2020, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 21 jan 2020, 17:06

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 jan 2020, 16:33
Sjeverjecudo je napisao/la:
21 jan 2020, 16:27
Dal je moguce da ljudi opravdavaju ovaj poraz,cuj noge teske,odbija se lopta od nogu,boze kakve sve gluposti napisati nece.a
Pa sa juniorima ove trebamo dobiti i to da damo Ljubuskom dva gola prednosti i da pocnemo onda igrati.
Uprava napolje !!!!
Mars iz svetinje sve vam **** !!!!
Odjavi se i skrati nam muke
Kad mi to kazes ti i takvi poput tebe onda jos vise shvatim da je ovo gore sto sam napisao potpuno ispravno.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 21 jan 2020, 17:06

fanatikk je napisao/la:
21 jan 2020, 17:02
Ja sam nehljeb, a ti si uposlen.
Mases zastavom za novac, opet kazem, sve je za ljude 👍
Gdje se to placa mahanje zastavom haha retardu maloumni

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 21 jan 2020, 17:06

simidobar je napisao/la:
21 jan 2020, 16:58
simidobar je napisao/la:

E cuj za potkupljivanje ekipa.. :urnebes: :urnebes: jel te ba stid i malo ?
Jesul potkupili i onog sudiju u Mostaru ? :mrgree
AKO postoji mogucnost da su na to trosili pare onda im bas treba je*at mater.. ;)

Odjavi se sam, bar dok se malo ne skoncentrises, pomozi nam u zivotu..
Jos patis zbog tih titula.. treba ti odmor hitno.. :kafa:
Eto ti Guzine u klubu pitaj ga kiliko je dobio premije od nas sto su otkinuli bod svinjskom :zviz:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 21 jan 2020, 17:08

01 sep 2019, 13:32
Zip je napisao/la:Kome da dovodis, osobi zbog koje je najbolji kondicioni otisao, pricalo se ovde o tome?
Sam je otisao covjek zbog prevelikih obaveza ,ne znam odakle samo takve lazi iznosite i zbog cega na nebitnom forumu ?

Placalo se... :bih:

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 21 jan 2020, 17:09

Hahaha ako ti kazes to onda je tako a jesi ti vidio kad se placalo ili ti neko rekao hahahaha
Zip rezerva profil mnozite te profile svaka cast dlodavno ni jedna uprava Sarajeva nije imala ovakvu net ofanzivu haha
Altermedija za sirotinju
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 21 jan 2020, 17:12, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, UltraSa46 i 51 gost.