Pa isto je i u FBiH
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa obrati se slobodarskom rezimu Aleksandra Vucica koji drzi mts koji je izbacio sve kanale United grupe iz ponude, ybg ne smijese kritikovati rezim a sportski program je samo kolateralna steta jer su im sportski kanali koji prenose LP u paketu sa informativnim koje je mts izabacio. Ovi u FBiH izgleda slijede slobodarski put istocnih susjeda.
A jbt uskratiše nas idioti za Vugdalića i Hadzića.
Nek se napuše....
Nek se napuše....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
To sto je Barcelona u eri Ronaldinha , nakon toga jos vecom expanzijom sa Messijem i Pepom od giganta digla ljestvicu na jos visi nivo je drugi par cipela.Naravno da je sama popularnost kluba i rast broja fanova porastao sa velikim zvijezdama i ikonama kluba,to je usko vezano jedno sa drugim.Da je Huntelar Messi , Schalke bi u tom periodu imao veci broj fanova od Bayerna.japa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 19:51Dje sam napisao da se samo zadnjih 30 racuna? Procitaj ti ponovo pa se javi..titule u LP ne mogu biti toliko vazne jer je po njima Forest veci klub od Chelsea i Arsenala, a Real skoro tri puta veci klub od Barcelone. LP jeste bitna ali po nekima ispada da jedna titula LP vrijedi ko 10 liga, sto ej glupost.
Za Barcelonu je vecina pocela navijati kada su poceli prvi veci uspjesi u ovom stoljecu, naravno imala je ona fanove i prije toga ali ne toliko.
Barcelona je od nastanka Spanske lige bila rame uz rame sa Realom , broj titula svakako je na strani Reala ali i u poredjenju sa bilo kojim drugim klubom brojke su na strani Reala.
Barcelona ima egal u medjusobnim duelima , to sigurno nije ostvarila iskljucivo pobjedana zadnjih 10 godina nego u intervalima , bas kao sto je Real isto radio ili bilo koja druga ekipa.
Veceras pobjeda Reala i X na Gerlanu.
Guardiola ponovo narkomanski sastav izbacuje.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Otamendi je uljez, ostalo manje više, Aguero vjerovatno nije spreman.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- Barbarossa
- Kontakt:
mogu li se odreći bosanskog državljanstva iako još nemam sigurno prebivalište u drugoj državi
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Naravno, pa to svi ovi migranti rade pitaj njih za savjet.Barbarossa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 20:53mogu li se odreći bosanskog državljanstva iako još nemam sigurno prebivalište u drugoj državi
Liga prvaka na HRT2, perverzija
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
PROGNOZA
Real - City 1-2
Lyon - Juve 1-1
Real - City 1-2
Lyon - Juve 1-1
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ko prenosi Real City?
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- akisarajevo92
- Kontakt:
čudo da NovaBH ne prenosi meč Juventusa NAŠEG Miralema Pjanića
Don't believe the hype.
Ugasise i HRT 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ko je komentator na HRT-u? Ako je neki davež i ublehaš kao Baho, da gasim.. 
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 26 feb 2020, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- akisarajevo92
- Kontakt:
Baho upravo saznao da je Benzema potpisao novi ugovor, ekskluzivitet samo za vas postovani gledaoci 
Don't believe the hype.
- MysticAladin
- Kontakt:
Hebace ih City ružno. Hebat ćemo Lyon.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Marko ŠapitAlfredNobel je napisao/la: ↑26 feb 2020, 21:01Ko je komentator na HRT-u? Ako je neki davež i ublehaš kao Baho, da gasim..![]()
Osjetno jaci Real individualno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.