Tek sad vidjeh da taj iz Rudara ima 25 godina, nije uopste mladNeutralan75 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 13:45Kupuju ih na kile,sve na iste papireVirtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2023, 13:32Gledam sad roster Rudara, Gana, Brazil, Angola, Nigerija, Andora... gdje ovo nalazeNeutralan75 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 13:24Juče sam gledao Rudar Prijedor,tj.Amou. Odličan igrač,zadnji vezni,s tim da igra u oba pravca. Ima extra šut,juče je dao golčinu u rašlje sa 25 metara. Demantovano je da je rod od vašeg Amoe. Ovaj drugi Santos,nije brz toliko ko brat mu,ali puno je bolji tehničar.![]()
![]()
Nego,da ne idem od teme,mislim da ovaj Amoa već sad je igrač za premijer lige i to baš pojačanje bi vam bio. Nek vaš Amoa pomogne vam da ga dovedete![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ako mladji Hodžić ode onda je Dado il Besagic dobro rješenje u svakom slučaju bolji od Hajdarevica i Beca
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ode li Santos na Koševo bolje da ne hoda gradom
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Odlicna vijest, nisam njega ocekivao da nam sudi. Sad je sve do naših igraca, jer vjerujem da će biti posteno i korektno sudjenje
Volim te Zeljo!!!
Navodno santos ostaje u seheru
Seli kod kona za 200.000
Bolje dat ga dzabe nekom nego pitarima za pare
Seli kod kona za 200.000
Bolje dat ga dzabe nekom nego pitarima za pare
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ljudi uozbiljite se..nema sanse da ce Santos preci kod pitara, zna i on a bliski ljudi njemu da nece sigurno moci hodati gradom i da ce sebi napraviti ogroman problem..u skorijoj proslosti nije bilo direktnih transfera izmedju nas i njih..
-
- Kontakt:
Protivnici posebnu paznju obrate na Haracica (uz duzno postovanje, pola ih i ne zna da je usao).MocMahale444 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 00:25Haracic je prelomio tekmu, cim je usao uposlio je Krpica koji je promasio sansu.zeljovolimte je napisao/la: ↑22 maj 2023, 18:21Santos je prelomio utakmicu. Imali su oni rijesenja, kao i sce ekipe za Amoaha, Krpica, Stilica, alo za Santosa nema niko.
Njegove prodore niko nije mogao ispratiti. Igraci Sarajeva, Zrinskog su dobijali crvene kartone na njemu.
I jucer isto..
I ne treba zaboraviti Hodzica, njih dvojica su nasa dva najbolja igraca u ekipi.
Amoah je borben i sve to stoji, prati loptu, igru, tesko ga je bilo i vidjeti u zavrsnici, vidis golmana i gol.. mozda eventualno na igrici ili neki vanserijski igrac da bude.
Onda asistencija za Hodzica, borba, kretanje bez lopte.
Santos jeste dobar ali nista posebno.
Prema Santosu se prave taktike, uduplavaju bekove, stoperi stalno na oprezu..
Tako da umanjivati vrijednost Santosa koji nas cupa cijelu sezonu mi je nejasno. Vise je izborio crvenih i penala nego sto su nam napadaci dali golova.
Ti bi ga prebio kad bi to uradio
-
- Kontakt:
Pa vodi ga u mancester sta ce namaNeutralan75 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 13:24Juče sam gledao Rudar Prijedor,tj.Amou. Odličan igrač,zadnji vezni,s tim da igra u oba pravca. Ima extra šut,juče je dao golčinu u rašlje sa 25 metara. Demantovano je da je rod od vašeg Amoe. Ovaj drugi Santos,nije brz toliko ko brat mu,ali puno je bolji tehničar.

Treba pratit i hrvataku drugu ligu vjerujem da ima dobrih mladih koji nisu dovoljno dobri za prvi tim Dinama, Hajduka, Rijeke
Da li protiv Slobode krenuti s Hajdarevićem ili Bećom s obzirom da nema Mekića zbog kartona? Btw ovo je razlog zašto sam neki dan napisao da su po meni sljedeće sezone potrebna 2 centralna vezna kreativnog tipa u rosteru jer kad nema Mekića, nema niko da ga zamjeni u toj ulozi.
Ističe i Kamenaru koji može igrati i centralnog i ofanzivnog veznog, a ne igra puno u Zrinjskom. Meni se sviđa kao igrač s obzirom da odgovara opisu veznog igrača iz prvog dijela mog posta samo ne znam koliko je finansijski realno.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajdarević pogotovo ako bi se pokušalo sa varijantom 352 što bi volio vidjetibraco je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:51Da li protiv Slobode krenuti s Hajdarevićem ili Bećom s obzirom da nema Mekića zbog kartona? Btw ovo je razlog zašto sam neki dan napisao da su po meni sljedeće sezone potrebna 2 centralna vezna kreativnog tipa u rosteru jer kad nema Mekića, nema niko da ga zamjeni u toj ulozi.
Ističe i Kamenaru koji može igrati i centralnog i ofanzivnog veznog, a ne igra puno u Zrinjskom. Meni se sviđa kao igrač s obzirom da odgovara opisu veznog igrača iz prvog dijela mog posta samo ne znam koliko je finansijski realno.
Muftić
Cocalić Kosorić Drina
Amoah Hajdarević Hodžić Štilić Santos
Krpić Haračić
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
352 smo na kraju igrali protiv Posušja kad smo napravili onaj nenormalni pritisak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Rekoh ko je prelomio tekmu a ne koga paze vise.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 maj 2023, 15:35Protivnici posebnu paznju obrate na Haracica (uz duzno postovanje, pola ih i ne zna da je usao).MocMahale444 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 00:25Haracic je prelomio tekmu, cim je usao uposlio je Krpica koji je promasio sansu.zeljovolimte je napisao/la: ↑22 maj 2023, 18:21Santos je prelomio utakmicu. Imali su oni rijesenja, kao i sce ekipe za Amoaha, Krpica, Stilica, alo za Santosa nema niko.
Njegove prodore niko nije mogao ispratiti. Igraci Sarajeva, Zrinskog su dobijali crvene kartone na njemu.
I jucer isto..
I ne treba zaboraviti Hodzica, njih dvojica su nasa dva najbolja igraca u ekipi.
Amoah je borben i sve to stoji, prati loptu, igru, tesko ga je bilo i vidjeti u zavrsnici, vidis golmana i gol.. mozda eventualno na igrici ili neki vanserijski igrac da bude.
Tako da umanjivati vrijednost Santosa koji nas cupa cijelu sezonu mi je nejasno. Vise je izborio crvenih i penala nego sto su nam napadaci dali golova.
Santos ne moze pogoditi more s broda, dribling ima i brzinu a ostalo nula.
Ako ode kod kona trebalo mu za hljeba, Santosu.
Mater ga u cevapu prepoznala ako ode kod gurbeta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Naceo tekmu je gol Hodzica, a slomio prelomio penal nad Santosom. (Moje vidjenje, da sudjenje ne komentarisem jer su obje situacije van pameti).MocMahale444 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 17:53Rekoh ko je prelomio tekmu a ne koga paze vise.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 maj 2023, 15:35Protivnici posebnu paznju obrate na Haracica (uz duzno postovanje, pola ih i ne zna da je usao).MocMahale444 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 00:25
Haracic je prelomio tekmu, cim je usao uposlio je Krpica koji je promasio sansu.
Santos ne moze pogoditi more s broda, dribling ima i brzinu a ostalo nula.
Ako ode kod kona trebalo mu za hljeba, Santosu.
Mater ga u cevapu prepoznala ako ode kod gurbeta.
Nije fudbal stao u trcanju i ko zabija golove.
Sto li ga traze onda kone, Zrinski?
On i Hodzic su najbolji nasi igraci. Zato ih i ne mozemo zadrzati..
Steta je sto ga nismo u januaru prodali i trazili da ostane na posudbi i on i Hodzic. Nek smo se kurcili odbijanjem ponuda.
Sumnjam da vani nesto mogu uraditi, pokusali su i jedan i drugi. Kad Fanimo nije mogao, koji je imao sve szo on ima i na to zavrsnicu, tesko da mogu nesto uraditi.
Obojica imaju fizicke predispozicije snagu, brzinu ali tehnicki su poprilicno tanki za taj nivo.
Cetvrtak i petak uplate od 12 do 18
20 km prijevoz i 10 km karta
Ovo je nase zadnje gostovanje u sezoni i bice najmasovnije
Sprema se invazija u Tuzlu
20 km prijevoz i 10 km karta
Ovo je nase zadnje gostovanje u sezoni i bice najmasovnije
Sprema se invazija u Tuzlu
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Savjet treneru.Mojne opet tek pocinjat igrat 15 prije kraja.Misli malo i na nas.Hoces da nas hercika slozi.Mada je upalilo 2 puta ali 3 bi bilo previse.
-
- Kontakt:
Tuzla city daje dobru premiju da pobijedimo Sloboodu
farisbond245 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 20:44Tuzla city daje dobru premiju da pobijedimo Sloboodu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.