RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nem73
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 16:44

Jos malo pa ce nas i sturm felix sa svojim blagajom presisat...eto na kojoj smo zalosnoj razini

forza nedim tanovic :clap:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 16:47

Kakva crna negativna energija brate dragi? Preskaces osam stotina bitni karika da bi se ufatio fejiceve i dobro amjerni kriticara sa foruma koji su totalno bezopasni faktori u radu i upravljanju kluba.
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 okt 2014, 16:51

nem73 je napisao/la:ma ne sve krasno, divno i bajno. Stadion nam prazan zjapi al vama dobrota? Vi tu ne vidite problem?

kakvi nakaradni likovi ste vi? nedime ovako javno ja ti porucujem da ti i tvoj tanovic nabijete se na onu stvar. Vi sami sebe lazete i ispirate raji mozak putem ovog foruma.

A tebi medo bitniji nedimov i tanin pakash od samog Veleza. Ne znam stvarno na kojoj vise osnovi ih branis kretenu kretenski. Ima ovde ljudi kojim su funkcioneri mnogo msnje bitni od samog dobra i prosperiteta voljenog kluba. Drzi se oklahome i ne prosipaj se vise idiote. Pozz debilu u dalekom texasu
Halo kenjcino, ne branim nikog nego se tebi obracam. Ti si bolan glup. Glup si do bola. Ne bitan je Tana i banana - sta me briga za njega i ne znam covjeka uopste. Ali problem si ti, i bidoni ko i ti sto stalno hracete po BILO KOME ko se usudi u klub uci. Radi takvih ljudi niko i ne zeli u Velez. Takvom atmosferom ste napravili najvecu stetu Velezu od rata pa na ovamo - i te tvoje gluposti, i opste sivilo koje siris, i takvih 100njak ko i ti, su razlog sto je sve u k..cu. Ne moze se naprijed kad te na svakom koraku svaki luzer ogovara.

Ovo nit je dobronamjerna kritika nit je bezopasno. Velez uopste nema ugled ko nekad - a kako ce ga imat kad se cijela generacija rodila i odgojila tamo gdje se o Velezu prica kao o otiracu za cipele a ne o klubu sa tradicijom. To nije bezopasno - to je propaganda koja svoje odradjuje i to jako uspjesno. Velez nemoze ici naprijed dok se ovakva prica tolerise. Predamnom je neces pricat - bar ne serbest.

Idi bola navijaj za Zrinjski - da njima pomazes koliko Velezu pomazes sad bi Rodjeni igrali pod BB.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 17:00

nem73 je lik noji zna da proslavi i protuguje sa velezom. Da ga slavi a i kritkuje kada to treba. Meni je totalno nebitno(evo vec treci put u kratkom periodu ponavljam se) jal tana jal mamic jal pika ili dzubur za kormilom kluba sjede. Rezultate zelim, ne samo pet vezanih pa deset ne vezanih. Evropu zelim, pun stadion zelim. RAbtribinu kr atu sa perverznom koreografijom svako kolo. Moje su zelje nazalost preteske za nedima tanovica! Tu moj problem lezi a to je problem kluba moga za koji sam zasigurno dao mnogo i dat ce bezrezervno jos najmanje toliko uz dobro zdravlje i srecu abd!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 13 okt 2014, 17:04

Da li cu ikada docekati da mi neko odgovori na pitanja:

1. Zasto se ne gradi pomocni stadion? Za sve koji kazu da se gradi neka odu tamo i pogledaju, ja sam sad iz Vrapcica
2. Zasto se u Velez dovode nizerazredni igraci i ko tu uzima "tal"
3. Zasto super uspjesni Velez bez dugova nema posjete na tribinama ?
4. Zasto Velez nastupa u dresovima koji se prave u garazi i zasto su "raspar" dresovi jedne firme, trenerke druge...Je li to sposobnost ili nesposobnost Uprave ili je i to neciji privatni "tal"

I na kraju ovom **** sto je lafo u Americi neka legne malo i naspava se jer mu je pola postova po noci (po americkom vremenu). Neka sanja N.N. Tanu i Cevru jer dok je njih trojice nikad se Velez nece ugasiti.
Oni su branili i Velez i Mostar ali u q...cu....bili su vani u debeloj hladovini a sad nas plase gasenjem svetinje...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 17:05

idi lijeka trazi...kakav nasa centar prvi na gps ukucaj i bila...imas vanserijski i mnogo neozbiljam mozak medvjedicu!

kad budes malo bolje, javi se. bice mi drago cuti ako uspijes rjesiti problem!

(100ak negativaca koci rad kluba znaci?)
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 17:18

veteran71 je napisao/la:Da li cu ikada docekati da mi neko odgovori na pitanja:

1. Zasto se ne gradi pomocni stadion? Za sve koji kazu da se gradi neka odu tamo i pogledaju, ja sam sad iz Vrapcica
2. Zasto se u Velez dovode nizerazredni igraci i ko tu uzima "tal"
3. Zasto super uspjesni Velez bez dugova nema posjete na tribinama ?
4. Zasto Velez nastupa u dresovima koji se prave u garazi i zasto su "raspar" dresovi jedne firme, trenerke druge...Je li to sposobnost ili nesposobnost Uprave ili je i to neciji privatni "tal"

I na kraju ovom **** sto je lafo u Americi neka legne malo i naspava se jer mu je pola postova po noci (po americkom vremenu). Neka sanja N.N. Tanu i Cevru jer dok je njih trojice nikad se Velez nece ugasiti.
Oni su branili i Velez i Mostar ali u q...cu....bili su vani u debeloj hladovini a sad nas plase gasenjem svetinje...
Za sve to su krivi dobronamjerni pljuvaci koji hracu negativnu energiju. Mislim, ne vidim ko bi mogao drugi biti? :stop:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 13 okt 2014, 17:19

Al se u nas diskusija odvija na jednom civiliziranom nivou :clap:

Pravo fino pročitati :cry:

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 13 okt 2014, 17:25

Pssssst !!! Nema veze sto igramo lose, ne dajemo golove..... Vazno je da nemamo dugova.... Prava istina o ljudima koji sada vode Velez da su TUZILI svetinju i svaki dinar od Veleza naplatili. Pitajte Mrkvu ili Dasu jesu li tuzili svoj Klub....A sada nam ovi ovdje kazu da njih nema ugasili bi se...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 17:30

rema koji za sekundu mogao u zrinjskom zavrsit prije nego je potpisao za Velez, on nam sada djecu vodi. a ta ista djeca nam glat 8-0 gube pssst nemamo duga al smo u kurcu

al sto jest jest vec poodavno drze forum/e dobro pokrivene...tu se inace bitne bitke biju :shock: :oops:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 17:36

MostaracVelezovac je napisao/la:
A ovaj pisac "dobro obavjestenog amerikanca" dobro obavjesten cudo - Dzubur napravio 90% stadiona!!! Dzubur eto napravio novu tribinu iza gola,svlacionice,tuseve, press room...

Evo sad pomocni teren, Dzubur se bio malo nahladio pa odnio bager kuci. Sad ce on nazad, poslje pauze.

Ali ova prepucavanja su nebitnq. Kao sto neko rece, evo vam sad nova zaduzivanja na putu pa vi dovedite svoje pulene. Imacete priliku sigurno.
Vecu zaslugu Dzubur ima pa eto i za tu tribinu sa tusevima itd itd nego tana!nisu te dobro informisali izgleda

Pomocni? Alem pita nonstop u koja su doba sa radovima, odgovori covjeku!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 13 okt 2014, 17:39

nem73 je napisao/la:rema koji za sekundu mogao u zrinjskom zavrsit prije nego je potpisao za Velez, on nam sada djecu vodi. a ta ista djeca nam glat 8-0 gube pssst nemamo duga al smo u kurcu

al sto jest jest vec poodavno drze forum/e dobro pokrivene...tu se inace bitne bitke biju :shock: :oops:

Evo, nesto osim tvog rjecnika sa cim se ne slazem. Ne dajmo da nam skrenu probleme sa pravih stvari. Ne znam koliko je Rema strucan i cak mislim da nije posebno ali za nase ljude MORA biti mjesta u nasem Klubu. Dakle, skolu treba jacati, klub organizaciono uredjivati i jacati, formirati svoju bazu, dolaziti na utakmice i navijati, vratiti sve Velezove legende u Klub (ici po njih ako treba) jer svako od njih ima neki razlog zasto ga nema.
I evo jedan prijedlog: Zasto se ne napravi veliki skup u sali u Sjevernom na kojem bi Uprava mogla odgovoriti svima koji imaju neko pitanje. Ko radi ispravno i transparentno ne bi se trebao bojati takvih stvari cak bi ih i inicirao. Ja bih recimo pitao ovo sto sam vec pitao ovdje. Pitao bih kako je pojacanje napadac koji za cijelu sezonu prije nego sto je doveden nije dao ni jedan gol. Pitao bih i ko ga je i kada gledao od Velezovih "scouta". I ne samo njega, vec i ova druga "pojacanja".

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 okt 2014, 17:44

kako ste glasali? :mrgreen:

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 13 okt 2014, 17:49

AlemC85 je napisao/la:kako ste glasali? :mrgreen:

Ja sam glasao za pomocni teren, jaku omladinsku skolu, za Velez u kojem mostarska djeca imaju mjesta, za Velezove legende umjesto uhljeba koji 20 godina zaradjuju na Velezu i otimaju sve: od laptopa koji dodju u klub do dresova i djecije clanarine.....

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 17:56

Remi je zamal proba u zeinjskom prosla prije njegovog povratka u nas klub. On nije moj. On za mene nije velezovac. Uciti djecu gubitnickim mentalitetu je negativniji rad od bilo cega drugog. mi da imamo karakter kluba ozbiljnog i profesionalnog, mi bi imali bolje rezultate na tom nivou a samim tim i izbacivali bi svoje igrace redovnije, znaci ne bi bilo polovnih uvoza iz srbije i okolice.
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 13 okt 2014, 18:02

nem73 je napisao/la:Remi je zamal proba u zeinjskom prosla prije njegovog povratka u nas klub. On nije moj. On za mene nije velezovac. Uciti djecu gubitnickim mentalitetu je negativniji rad od bilo cega drugog. mi da imamo karakter kluba ozbiljnog i profesionalnog, mi bi imali bolje rezultate na tom nivou a samim tim i izbacivali bi svoje igrace redovnije, znaci ne bi bilo polovnih uvoza iz srbije i okolice.

To stvarno nisam znao za tu probu. Sto se tice omladinske skole, cim neko poput mene i tebe to postavi kao problem, ovi iz uprave koji imaju svoj alter ego na ovom forumu odmah krecu sa pricama da treba uloziti milione, da roditelji ne valjaju da su djeca kvarna....
Za pocetak bi bilo dovoljno organizirati omladinsku skolu profesionalno, osigurati djeci prevoz (dva kombija koja su imali a koje su kupila raja s vana su prodali). Dogovoriti sa Blagajem i Lokomotivom treniranje dok se pomocni ne napravi. Dvesti djecu na neki turnir da neko zna za Velez.
Umjesto toga oni da nam zacepe usta organizuju turnir Mahala na nacin da od dana objave do odrzacanja turnira prodju 2 sedmice?????? Pa ko ce se organizovati za 10 dana i pripremiti za turnir??????????

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 okt 2014, 18:39

Nemojte se između sebe,udrimo na druge :mrgreen:
A sad bez zajjebancije,mostaracveležovac,ne možeš tako,ne valja ti to.Pa nisi ti rođen u USA da ne znaš naš mentalitet.To je tako,i gotovo.Jesmo,nakaradni smo i to se nikad neće promijeniti.Taj mentalitet ludi,haharski,sa vječitim gunđanjem u bradu.Da je za ponos i nije baš,ali teško se to može promijeniti.Uostalom,šta to da nas digne iz te letargije.Ova konstanta,od ispadanja do 'historijskog' uspjeha(5. mjesto),do vječitih priča o boljem sutra.Od razrovanog pomoćnog do sumnjivih pojačanja.Naša ekipa ima više nego dobre uvjete,imaju autobus,pripremaju se u Austriji,Turskoj...ništa im ne fali.I šta nude zauzvrat?Vječiti prosjek.I da se ne žuga na to,da se ne sliježe ramenima?Sve zbog izmirenog duga i rovanja pomoćnog?To može zadovoljiti samo one koji se hrane mrvicama.A taj Tana,kojeg onako uvijek nekako kamuflirano uzdišeš,ko je on?On je mostarski Safet Sušić,eto šta je.Nije do njega,on je tu jer voli Velež,rekao bih da radi honorarno.Puno puta se spomenulo kao on je tu bio dok su Veležove zvijezde u širokom luku izbjegavali Velež.A zašto su izbjegavali?Možda zbog njega i njemu sličnih.Možda.
I za kraj,zašto ga ne vole u Mostaru.Iako nije tema ni mjesto,zato što je ratni dezerter,zato što je kao igrač bio prosjek,zato što mu je najbitniji vlastiti interes,zato što nije dorastao zadatku.
Staću na ovome,neću ga pljuvati,ali nemoj ga uzdizati,molim te.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 18:43

Da se razumijemo, upravljati klubom nije lagan posao i nije posao za svakoga. Ja sta ne razumijem je to da kad kod nas neko ne zna da radi posao i automatski nema rezultate, nema da kaze e jbg ajdemo naci drugog nekog strucnijeg. Ne gumo ja ovo! Jok, kod nas glad, vlast i licni interes vlada tj unistava nam klub. Tu za primjer mogu izvuci i remu a i tanu. Povucite se sami, budite ljudi. Povucite se makar na prirodne pozicije, na pozicije na kojim cete zasigurno bolje i vise doprinjeti radu kluba. budite Ljudi koji vole Velez a ne kao sisavci, isisavati posljednje kapi krvi. I sve to bez ikakvog rezultata na koncu pric. Osim, naravno smanjenja finansijskog duga uz veliku pomoc federalnog premijera! :kafa:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 13 okt 2014, 18:52

Neću da ulazim u bespotrebnu raspravu koja ne vodi nigdje, ali ću samo da istaknem nešto. Svi pišete o sumnjivim pojačanjima. Jeste, Popović je izgleda čist promašaj. Da li iko govori da smo iz nekog mrtvog Sinđelića izvukli Blagojevića, koji je doslovno sada mozak ekipe. Dragojević, golman, doveden iz Lovćena za sada odlično brani. Izvukli Jankovića, koji je u svojoj u dva susreta zabio 5 golova prošle sezone? Jesu li to sumnjiva pojačanja iz Srbije. Plus, uvjeravam vas , a vidjet ćemo protiv Želje, ako Barišić igrao, da je on jedno od najboljih pojačanja ovog ljeta. Brz, prodoran i dobar pregled igre ima. Mladi reprezentativac BiH. Škaha ima malo kikseva, ali i njemu je 20 ljeta pobogu. To se stiče iskustvom i samo mu treba utakmica. Pop i Đokić su promašaji, ruku na srce, ali šta ćemo sa ovih nekoliko punih pogodaka? Njih ne spominjemo? Uvjeravam vas, da će mali Nikola, ukoliko mus e ukaže prilika, da bude odličan igrač. Volio bih kad bi Feja izvukao ovu sezonu s njim na špicu, jer ima nos i osjećaj za loptu. Ovo su samo neka pogođena pojačanja. Letić sada igra u Plzenu, standardan igrač prve postave. Izvukao ga Velež iz vukojebine neke u RS. Milion primjera, ali jok. Kako se ono kaže, dok valjaš dobar si, a čim pogriješiš, ko da nikad nisi valjo. Jebbaji ga.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 okt 2014, 18:59

Istina je uvijek negdje izmedju,tako da ste svi pomalo u pravu i u krivu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.