Samozdravlje je napisao/la: ↑16 mar 2020, 22:04Samo zdravlja ljudine . Jeste da nema veze sa FKS i ne znam da li je neko komentarisao , pa evo neko moje misljenje o stanju u BiH .
- Kazu drzave zapadne Evrope zabranili izvoz medicinske opreme , pa zar nemamo pameti i da proizvedemo sami :
Respiratore , skenirati sve elemente . Za to angazovati 3 ing. iz razlicitih bransi (maš. , elekt. , medec. , infor. ) i 5-6 tehnicara .Mogu ucesce uzeti i profesori sa fakulteta . Imamo CNC masine , iskusne tokare , frezace , opticare iz Zraka recimo . Iskoristiti veze sa nasim ljudima vani , ima dosta toga na internetu i katalozima . Moze se to sigurno .
No bolje rukavice placati 100 kom/15 KM .
- Rukavice takodje . Izraditi kalupe , nabaviti adekvatnu sirovinu (granulat ) .
Za zastitne maskame je malo tjeze. Tu nam trebaju specijalne krpe .
OVAKO SAM PISAO 16.03. I VIDI VRAGA:
- Tim stručnjaka iz kompanije TMD iz Gradačca proizveo je prvi prototip respiratora za vještačku ventilaciju, za koji sada slijedi niz testiranja i dobijanja dozvola kako bi u konačnici mogao biti stavljen u upotrebu.![]()
- Hemicari , farmaceuti i bosanska pamet izgleda da su na putu da proizvedu i neki lijek koji se smatra trenutno najboljim pri lijecenju oboljelih .
- Zastitna odijela i vezirire serijski proizvode u cini mi se Gorazdu . PAMETNI BOSANCI I HERCEGOVCI .
ZNACI JOS 9 POBJEDA I 2 REMIJA I PRAVAC VV . NADAM SE DA CEMO SVI BITI TAMO . ZDRAVI BILI Hz I PITARI![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
@fera , @TheIvicnjak , @Sjeverjecudo ,@simidobar , @AstonHz , @AN , @Pantelija , @Vanja8 , @GospodinizSvrakina,@Pitar6785192021... i mnogim drugim navijacima FKS zelim svaku srecu .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Dje si ti ahbabu, kako zdravlje, porodica, treba li ti sta?Samozdravlje je napisao/la: ↑17 apr 2020, 16:52@fera , @TheIvicnjak , @Sjeverjecudo ,@simidobar , @AstonHz , @AN , @Pantelija , @Vanja8 , @GospodinizSvrakina,@Pitar6785192021... i mnogim drugim navijacima FKS zelim svaku srecu .![]()
![]()
Ooooo ajde zabii gooooo
Ajde zabii goo
Ajdee zabii gooooooo
Pa da slavimoooooooo!!!!!
Ajde zabii goo
Ajdee zabii gooooooo
Pa da slavimoooooooo!!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑17 apr 2020, 16:52@fera , @TheIvicnjak , @Sjeverjecudo ,@simidobar , @AstonHz , @AN , @Pantelija , @Vanja8 , @GospodinizSvrakina,@Pitar6785192021... i mnogim drugim navijacima FKS zelim svaku srecu .![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
A Bgm nema ni J
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kome je dosadno neka pogleda...fino Tatko nas prica o nama
STA SAM SVE OVIH DANA pregledo, da cu i ovo... inace jedan od drazih nasih bivsih igraca... sorry za velika slova

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Bas voli klub...osjetis ti to kad progovori.
Koliko god neki hejtali Krleta...menu su Krle i Tatko dragi taman na svakoj utakmici najgori bili. Dzaba, kupio me ljubavlju prema klubu...sad ce neko reci volim i ja klub al sam talašika za loptu.
Ma bas me briga sta ce ko reci ja cu svom Krletu i Tatku uvijek aplaudirati.
Koliko god neki hejtali Krleta...menu su Krle i Tatko dragi taman na svakoj utakmici najgori bili. Dzaba, kupio me ljubavlju prema klubu...sad ce neko reci volim i ja klub al sam talašika za loptu.
-
- Kontakt:
Vole li ga vise od svojih zivota?ado-hz je napisao/la: ↑17 apr 2020, 22:42Bas voli klub...osjetis ti to kad progovori.

-
- Kontakt:
Kaze corona opasna ko centaršut Almira Bekica

izdvoji Dzenu Uscuplica kao mozda i najbolje trenersko osvjezenje, da tako kazem... 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Dženo je računar sa i7 procesorom i 16 giga rama na kojeg je instaliran Windows XP i PES6. Koliko on potencijala ima, ali...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Kakve uslove su uložili? Znaš li koliko je potrebno stolica na stadionu da se igraju utakmice u Prvoj ligi FBiH? Znaš li da je NSFBiH pooštrio uslove za Prvu ligu FBiH? A kada bi igrali utakmice Premijer lige BiH na Koševu to bi automatski bila borba za opstanak. Već je Olimpik igrao na Koševu nekoliko sezona i dobro se zeznuo svaki put dok je klub vodio Nijaz Gracić. Širiš neke priče ovdje na forumu a pitanje je koliko su provjerene!?FoSte95 je napisao/la: ↑16 apr 2020, 09:28Sto se tice stadiona, Olimpik napusta Otoku 90%. Ako budu u PL igrace na Kosevu, a ako ostanu i federalci igrace na stadionu Igmana na Ilidzi. Ulozili su pare na stadion na Ilidzi ali korona prekinula radovePitar6785 je napisao/la: ↑16 apr 2020, 06:08Dali se zna sta je dogovoreno za euro utakmice ove godine dali ce stadion ispunjavat uslove za 3 pretkolo.
Dalice pravit travu, sto je po meni najbitni segment, znam da je dezerter piso 5-6 puta da se postavljaju brojaci (to uefa dzaba daje)
I znam da su se neke sobe za novinare trebale napravit..
Da bi se sve ovo uradilo da ispunjava taj minimum za 3 ce pretkolo mora se potrosit 4-5 m km.
Bolje da su vidjeli sa Namom i Tanam da im dadnu zemlju (halilovici otoka butmir nedzarici) pod uslovom da mora bit iskljucivo stadion od 14-15k sjedeci mjesta i da ispunjava 4 kategoriju.
Dacese 4-5 m km za travu sobe brojace i ako prodemo u grupu le haj u split il zagreb igraj domace utakmice..
Kad bi zemljiste i dozvole sve potrebne bile zavrsene i da se samo pocne zidatt stadion cetvrte kategorije i od 14000 mjesta bi se moglo napravit za neki 20 m km. Sto i nisu neke pare za Tana a ni za Nama recimo da se utale po 5 m€.![]()
Tako da vjv Sarajevo na Otoku seli![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ja ti mogu reći da su sigurno tačne jer sam ih dobio od momka koji radi u IgmanuMancini je napisao/la: ↑17 apr 2020, 23:36
Kakve uslove su uložili? Znaš li koliko je potrebno stolica na stadionu da se igraju utakmice u Prvoj ligi FBiH? Znaš li da je NSFBiH pooštrio uslove za Prvu ligu FBiH? A kada bi igrali utakmice Premijer lige BiH na Koševu to bi automatski bila borba za opstanak. Već je Olimpik igrao na Koševu nekoliko sezona i dobro se zeznuo svaki put dok je klub vodio Nijaz Gracić. Širiš neke priče ovdje na forumu a pitanje je koliko su provjerene!?FoSte95 je napisao/la: ↑16 apr 2020, 09:28Sto se tice stadiona, Olimpik napusta Otoku 90%. Ako budu u PL igrace na Kosevu, a ako ostanu i federalci igrace na stadionu Igmana na Ilidzi. Ulozili su pare na stadion na Ilidzi ali korona prekinula radovePitar6785 je napisao/la: ↑16 apr 2020, 06:08Dali se zna sta je dogovoreno za euro utakmice ove godine dali ce stadion ispunjavat uslove za 3 pretkolo.
Dalice pravit travu, sto je po meni najbitni segment, znam da je dezerter piso 5-6 puta da se postavljaju brojaci (to uefa dzaba daje)
I znam da su se neke sobe za novinare trebale napravit..
Da bi se sve ovo uradilo da ispunjava taj minimum za 3 ce pretkolo mora se potrosit 4-5 m km.
Bolje da su vidjeli sa Namom i Tanam da im dadnu zemlju (halilovici otoka butmir nedzarici) pod uslovom da mora bit iskljucivo stadion od 14-15k sjedeci mjesta i da ispunjava 4 kategoriju.
Dacese 4-5 m km za travu sobe brojace i ako prodemo u grupu le haj u split il zagreb igraj domace utakmice..
Kad bi zemljiste i dozvole sve potrebne bile zavrsene i da se samo pocne zidatt stadion cetvrte kategorije i od 14000 mjesta bi se moglo napravit za neki 20 m km. Sto i nisu neke pare za Tana a ni za Nama recimo da se utale po 5 m€.![]()
Tako da vjv Sarajevo na Otoku seli![]()

samo da se ispravim Koševo ili Grbavica. Stadion igmana ima jednu tribinu samo stolice na nju da se postave (i šta treba 1500 sjedećih mjesta ja msm)
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ajd skoro drzi se svoje struke Bgti nenpetljaj se u moju.
De neko poredjenje sa masinama
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Dobro, Dženo je 4.0 motor s 250 KS kojeg vozi baba s kraćom desnom nogom.AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 apr 2020, 10:23Ajd skoro drzi se svoje struke Bgti nenpetljaj se u moju.
Jesi l' zadovoljan?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar ti imaš neku strukuAngelDiMaria je napisao/la: ↑18 apr 2020, 10:23Ajd skoro drzi se svoje struke Bgti nenpetljaj se u moju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, JavierBosnia, Rajvosa4ever, senad82, Tatamata1946, Varijantas8 i 75 gostiju.