FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

adi11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la adi11 » 31 avg 2010, 19:54

Je li danas zadnji dan prelaznog roka

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 31 avg 2010, 20:00

adi11 je napisao/la:Je li danas zadnji dan prelaznog roka
U svim Euro ligama jeste a kakva je nasa nakradna nebi me cudilo da ima jos vremena... :mrgreen:
EDIT: Osim Ruskih liga naravno... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 31 avg 2010, 20:25

Arsenalisation je napisao/la:
adi11 je napisao/la:Je li danas zadnji dan prelaznog roka
U svim Euro ligama jeste a kakva je nasa nakradna nebi me cudilo da ima jos vremena... :mrgreen:
EDIT: Osim Ruskih liga naravno... ;)
Danas je zadnji dan prelaznog roka i to za igrače koji su pod ugovorom.Igrači koji nemaju ugovor ni sa jednim klubom(slobodni igrač9) mogu doći i u toku sezone
Željo - My first love!!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 31 avg 2010, 20:26

amertiger je napisao/la:Ako se nevaram sjever je pravljen od love koju je Zeljo dobio dok je igrao u evropi, tacnije u poluvfinalu kupa Uefa, da se tada proslo u finale vjervatno bi sad imali i istok jer je ako se ne varam opet bilo predvidjeno da se od novca koji bi Zeljo dobio za prolazak u finale i utkmicu s Relom pravila istocna tribina.
cek, ja sam mislio do sad da je sjever napravljen od para koje je grad sarajevo zaradilo od olimpijskih igara 1984. kao pomoc klubu... :?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 31 avg 2010, 20:30

tm84 je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Ako se nevaram sjever je pravljen od love koju je Zeljo dobio dok je igrao u evropi, tacnije u poluvfinalu kupa Uefa, da se tada proslo u finale vjervatno bi sad imali i istok jer je ako se ne varam opet bilo predvidjeno da se od novca koji bi Zeljo dobio za prolazak u finale i utkmicu s Relom pravila istocna tribina.
cek, ja sam mislio do sad da je sjever napravljen od para koje je grad sarajevo zaradilo od olimpijskih igara 1984. kao pomoc klubu... :?
pa naravno da je tako, anto sucic kleknu i molio sadaku za ( satro) radnicku klasu, i komunisti:...''evo nema problema...'' i sad komunisti nevaljaju

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 31 avg 2010, 20:30

Seyo_TM je napisao/la: :mrgreen: da nisi malo fulio cifru
pa kolko je onda ? 140 000
svoj ti pos'o !

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 31 avg 2010, 20:35

junuz23 je napisao/la:
tm84 je napisao/la:
pa naravno da je tako, anto sucic kleknu i molio sadaku za ( satro) radnicku klasu, i komunisti:...''evo nema problema...'' i sad komunisti nevaljaju
aj ti sad fino odabi sa ove teme i pusti starijeg i pametnijeg brata na miru... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 31 avg 2010, 20:42

''odabit'' cu ja sa teme kad prestanete sa svojom planetarno poznatom mitomanijom i izvrtanjem cinjenica. Ovaj forum citaju klinci pa ce neko i pomislit da je to bas tako kao sto vi lazete ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 avg 2010, 20:45

junuz23 je napisao/la:''odabit'' cu ja sa teme kad prestanete sa svojom planetarno poznatom mitomanijom i izvrtanjem cinjenica. Ovaj forum citaju klinci pa ce neko i pomislit da je to bas tako kao sto vi lazete ;)

evo junuza,neka june njegovi intelektualni postovi uvijek me nasmiju,nego juna jeli dedo dobio sjeckani burek ili obicni kad je poceo za sarajevo navijat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 31 avg 2010, 20:46

sjeckani... :roll:

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 31 avg 2010, 20:49

Sve tribine treba napraviti kao što je je sjever sada,ali JUG nikako ne dirati,JUG treba uvijek ovakav ostati(uz dodatne korekcije naravno),ne zato što je sad lijep ili ružan,već zato što je to navijačka tribina,a po meni takva tribina i ne treba da bude preblizu terenu,pa da svaki mrljo može kamenom,upaljačem,telefonom... igrača pogoditi,sjetite se samo kol'ko smo problema imali u svakom derbiju sa pitarima,kad ne dozvoljavaju da se izvede korner ili aut. ;) Nije ovo Engleska,a ni mi nismo Englezi,da bi to sve proteklo kako treba.
ali nema para,sve se rastalilo....

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 31 avg 2010, 20:50

maltasa je napisao/la:
Ovo nije istina i pravljenje tribine nema veze sa parama od tog kupa UEFA
Ako znas 100% ona i nije istina, ja se ne sjecam gradnje tribine nego u tom trenuku me povuklo na to, moze biti da se od te love planirao praviti stadion dalje ali eto, MOJA GRESKA :D
Mes Que Un Club

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 avg 2010, 20:51

Nego, pričaj nam Junuze, šta kaže dedo kako je bilo na minderima dok je većina branila Yu :lol: I kako ga nije bilo stid grebati se za pitu kad nije ratovao :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 avg 2010, 20:53

nikad_izvini je napisao/la:Nego, pričaj nam Junuze, šta kaže dedo kako je bilo na minderima dok je većina branila Yu :lol: I kako ga nije bilo stid grebati se za pitu kad nije ratovao :lol:
nemoj tako znas li koliki je red bio za sjeckani ko u ratu za hljeb a sjeckani se samo za zapad djelio
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 31 avg 2010, 20:54

Još nešto,nemojte da vas zavara ovaj broj "23" u @junGuzovom nicku,to mu nije broj godina,već visina koeficijenta inteligencije,tako da bih vam preporučio da ga samo ignorišete.

P.S.junga,ne moraš me citirati,neću ti odgovoriti,uživaj. ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 31 avg 2010, 21:00

moj je dedo bio komunista legendo, a tvoj ustaša pa onda komunista inace bi povracao na svaki pomen imena NKZeljeznicar kao i svako iz te generacije...zar ti mislis da je slucajna konekcija hrvatskog lobija u Sarajevu i NKZeljeznicara, legendo ti su vas i osnovali ti i upravljaju s vama, u njima i trazite saveznike i prijatelje( NKDinamo i BBB zar s njima niste kao braca) pa Zeljo-kiseljak I U RATU!!!! Pa upravni odbor...nisam nacionalista ali nema hrvata u sa da nije vaš itd....sve je to krenulo od prijateljskih sa crnom legijom, krv je to

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 avg 2010, 21:04

Ma jok, mi mezimo junuza. Pustiš ga da nešto napiše, sam se ukopa,(kao na primjer da mu je dedo sijelio po Sarajevu, umjesto ratovao i ono našlo da priča kako je Željo igrao "nezvanične utakmice sa Luburićevim snagama a minderašilo umjesto ratovalo), pa mu se poslije smiješ i meziš :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 avg 2010, 21:06

junuz23 je napisao/la:moj j dedo bio komunista legendo, a tvoj ustaša pa onda komunista inace bi povracao na svaki pomen imena NKZeljeznicar kao i svako iz te generacije...zar ti mislis da je slucajna konekcija hrvatskog lobija u Sarajevu i NKZeljeznicara, legendo ti su vas i osnovali ti i upravljaju s vama, u njima i trazite saveznike i prijatelje( NKDinamo i BBB zar s njima niste kao braca) pa Zeljo-kiseljak I U RATU!!!! Pa upravni odbor...nisam nacionalista ali nema hrvata u sa da nije vas itd....sve je to krenulo od prijateljskih sa crnom legijom, krv je to

reko sam vam da ga pustite uvijek me nanovo iznenadi intelektualnim postovima,ja mislim da grijesis u jednom masoni su nas osnovali i imamo konekciju sa njima preko sefarda koji su protjerani iz spanije i za vrijeme otomanskog carstva naselili se u bosni i dan danas sefardska naselja ulazu u zelju u stvaranju novog svjetskog poretka

pitaj dedu ako ne vjerujes

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 avg 2010, 21:06

junuz23 je napisao/la:moj je dedo bio komunista legendo, a tvoj ustaša pa onda komunista inace bi povracao na svaki pomen imena NKZeljeznicar kao i svako iz te generacije...zar ti mislis da je slucajna konekcija hrvatskog lobija u Sarajevu i NKZeljeznicara, legendo ti su vas i osnovali ti i upravljaju s vama, u njima i trazite saveznike i prijatelje( NKDinamo i BBB zar s njima niste kao braca) pa Zeljo-kiseljak I U RATU!!!! Pa upravni odbor...nisam nacionalista ali nema hrvata u sa da nije vaš itd....sve je to krenulo od prijateljskih sa crnom legijom, krv je to
Khm, Radovan, prijateljski odnosi za Zvijezdom, kopiranje Delija. Šta ste vi onda :lol: IQ ti je ispod 23 meni se čini. Nemoj više, zabolio me stomak od smijeha :lol:

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 31 avg 2010, 21:09

Ma jok njegov dedo Walter :D
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Firebase, Hrasno15, Sarun i 56 gostiju.