Opet ce se zalit UEFIomerbavarac je napisao/la:Pravda je zadovoljena. Nadam se da je ovo na kraju konacan epilog burne sapunice.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Opet ce se zalit UEFIomerbavarac je napisao/la:Pravda je zadovoljena. Nadam se da je ovo na kraju konacan epilog burne sapunice.
sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
prvo cemo vas sutra jbat da vam pokazemo da se ne moze sve kupiti...a onda se nadat da ce UEFA reagovat i zabranit svima da igraju evropu
![]()
kako bi volio to
Seljo opet bez evrope![]()
Nadaj se nadaj..... to ti jedino ostaje.sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
prvo cemo vas sutra jbat da vam pokazemo da se ne moze sve kupiti...a onda se nadat da ce UEFA reagovat i zabranit svima da igraju evropu
![]()
kako bi volio to
Živi bili pa vidjeli...sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
![]()
kako bi volio to
Nadaj se, lijepo je tosarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
![]()
kako bi volio to
trebamo organizovati humanitarnu akciju pod parolom:Emir_ZENICA je napisao/la:Daj te sirotinji tri boda...dobit ce te koji sevap![]()
TaRgEt_ je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
![]()
kako bi volio to
Koji si ti jadnik i pacenik to je cudo jednoDa nisi sa Ali Pasinog polja
Potpis ko kuća. Samo za navijače Slobode: Ovdje nije bitno niti Sarajevo niti Sloboda, nego su presudili neki viši interesi, kako vam to nije jasno. Meni lično , kao navijaču Sarajeva je drago što su vam dodijelili ove bodove, jer sada su pale u vodu tvrdnje da Sarajevo ima podršku Saveza, niste mi ni vi kao klub mrski (a treba vam za opstanak), a znam da se kojim slučajem desilo suprotno, prigovarali biste 100 godina. Ovako, mi idemo dalje za Evropu aBd. Eto toliko.kupus army je napisao/la:Neopisivo mi je drago sto ste vi dobili ove bodove i da se jednom ovome stane u kraj,a ovo je dokaz nekima koji Sarajevo povezuju kao klub koji ima podrsku saveza da je Sarajevo klub koji nema apsulutno nikakvu zastitu od strane saveza.Siguran sam da su klubovi iz Hercegovine ili Borac bili u ovoj situaciji da bi odavno dobili bodove i da su ti klubovi koji imaju zatitu saveza.
Bolje da tebe skolujemo, da naucis pisati, zaradicemo veliki sevap.Emir_ZENICA je napisao/la:Daj te sirotinji tri boda...dobit ce te koji sevap![]()
Mongloidni SDA-ovac,da je para lezeci na minderu...sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
![]()
kako bi volio to
Moze i to brate moj ...samo je sad veci problem Sarajevo i njegova "Evropa"Madafaka je napisao/la: Bolje da tebe skolujemo, da naucis pisati, zaradicemo veliki sevap.
sarajlija89 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:Postoji i UEFA kao ste vidite i zalicemo se jer pravda mora biti zadovoljena...na kraju ga i vi mozda popusite jer postoji mogucnost da suspenduju sve klubove.....pa da opet ne vidite evropu...mislim na navijace skretnicara koji se javljaju ovdje![]()
![]()
joj da hoce
![]()
samo se vi radujte![]()
![]()
kako bi volio to
Koji si ti jadnik i pacenik to je cudo jednoDa nisi sa Ali Pasinog polja
nek si mi ti odgovorio ciji klub ni spomeno nisam...koji kompleksi pa mora odgovorit![]()
...misim da je obrnuto ovo sto si reko...ocigledno...zamjena teza
![]()
a inace sam sa carsije..stari grad..ako ti sta znacividis lokaciju
Hajde, pametnije ti je da se hvataš juga sutra, nego kompa. Već ste jednom nogom u 1.ligi FBiH , sutra ako ne uzmete, sa srećom u nižem rangu.Emir_ZENICA je napisao/la:Daj te sirotinji tri boda...dobit ce te koji sevap![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.