Hvala puno,pozdravSport90 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 09:17Ja sam prošle godine išao na zadnju utakmicu protiv Villareala. Kada se slavila titula. Karte sam kupio preko oficijelne barcine web stranice bez ikakvih problema. Karta je koštala 150€ u tu cijenu je bio uključen sal i posjeta muzeju. Htio sam prvo protiv Madrida, ali za tu utakmicu bilo je moguće samo kupiti VIP karte koje su koštale po 3000€, a za sve druge utakmice bez problema sam mogao kupiti kartu. Preporučujem ako imaš vremena idi u proljeće (kad je lijepo vrijeme) i ostani 3-4 dana jer Barcelona je bas lijepa i ima se svašta vidjeti, živ grad pun dešavanja i sto je mene iznenadilo restorani na svakom ćošku sa Hallal natpisom tako da ni za hranu nisam brinuo - i realno cijene su bile jako povoljne - top restoran Steak plus piće deset koštalo me je <od 30€, dok ono jelo na brzinu Doner, pomes, piće je bilo 6-8€. Javni prevoz fantastičan, konekcija sa aerodromom top, i to me je koštalo za 4 dana neka karta 20€ i možeš koristiti sav javni prevoz. Uglavnom izlaz Petak-Ponedeljak uz prevoz, smještaj karte za utakmicu i troškovi tamo koštalo me je 700-800€
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Jesi li ti uzimao kao basic plus za karte,i kako si izabrao tocno sjediste na stadionu,meni to ne prikazujeSport90 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 09:17Ja sam prošle godine išao na zadnju utakmicu protiv Villareala. Kada se slavila titula. Karte sam kupio preko oficijelne barcine web stranice bez ikakvih problema. Karta je koštala 150€ u tu cijenu je bio uključen sal i posjeta muzeju. Htio sam prvo protiv Madrida, ali za tu utakmicu bilo je moguće samo kupiti VIP karte koje su koštale po 3000€, a za sve druge utakmice bez problema sam mogao kupiti kartu. Preporučujem ako imaš vremena idi u proljeće (kad je lijepo vrijeme) i ostani 3-4 dana jer Barcelona je bas lijepa i ima se svašta vidjeti, živ grad pun dešavanja i sto je mene iznenadilo restorani na svakom ćošku sa Hallal natpisom tako da ni za hranu nisam brinuo - i realno cijene su bile jako povoljne - top restoran Steak plus piće deset koštalo me je <od 30€, dok ono jelo na brzinu Doner, pomes, piće je bilo 6-8€. Javni prevoz fantastičan, konekcija sa aerodromom top, i to me je koštalo za 4 dana neka karta 20€ i možeš koristiti sav javni prevoz. Uglavnom izlaz Petak-Ponedeljak uz prevoz, smještaj karte za utakmicu i troškovi tamo koštalo me je 700-800€
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Izabrao sam sam tribinu, a karte sa tačnim sjedištem (broj i red) sam dobio 5-6 dana pred utakmicu.Markinhio je napisao/la: ↑25 dec 2025, 12:53Jesi li ti uzimao kao basic plus za karte,i kako si izabrao tocno sjediste na stadionu,meni to ne prikazujeSport90 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 09:17Ja sam prošle godine išao na zadnju utakmicu protiv Villareala. Kada se slavila titula. Karte sam kupio preko oficijelne barcine web stranice bez ikakvih problema. Karta je koštala 150€ u tu cijenu je bio uključen sal i posjeta muzeju. Htio sam prvo protiv Madrida, ali za tu utakmicu bilo je moguće samo kupiti VIP karte koje su koštale po 3000€, a za sve druge utakmice bez problema sam mogao kupiti kartu. Preporučujem ako imaš vremena idi u proljeće (kad je lijepo vrijeme) i ostani 3-4 dana jer Barcelona je bas lijepa i ima se svašta vidjeti, živ grad pun dešavanja i sto je mene iznenadilo restorani na svakom ćošku sa Hallal natpisom tako da ni za hranu nisam brinuo - i realno cijene su bile jako povoljne - top restoran Steak plus piće deset koštalo me je <od 30€, dok ono jelo na brzinu Doner, pomes, piće je bilo 6-8€. Javni prevoz fantastičan, konekcija sa aerodromom top, i to me je koštalo za 4 dana neka karta 20€ i možeš koristiti sav javni prevoz. Uglavnom izlaz Petak-Ponedeljak uz prevoz, smještaj karte za utakmicu i troškovi tamo koštalo me je 700-800€
I jos samo ovo,da li sam biras sjediste ili ti oni izaberuSport90 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 18:28Izabrao sam sam tribinu, a karte sa tačnim sjedištem (broj i red) sam dobio 5-6 dana pred utakmicu.Markinhio je napisao/la: ↑25 dec 2025, 12:53Jesi li ti uzimao kao basic plus za karte,i kako si izabrao tocno sjediste na stadionu,meni to ne prikazujeSport90 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 09:17
Ja sam prošle godine išao na zadnju utakmicu protiv Villareala. Kada se slavila titula. Karte sam kupio preko oficijelne barcine web stranice bez ikakvih problema. Karta je koštala 150€ u tu cijenu je bio uključen sal i posjeta muzeju. Htio sam prvo protiv Madrida, ali za tu utakmicu bilo je moguće samo kupiti VIP karte koje su koštale po 3000€, a za sve druge utakmice bez problema sam mogao kupiti kartu. Preporučujem ako imaš vremena idi u proljeće (kad je lijepo vrijeme) i ostani 3-4 dana jer Barcelona je bas lijepa i ima se svašta vidjeti, živ grad pun dešavanja i sto je mene iznenadilo restorani na svakom ćošku sa Hallal natpisom tako da ni za hranu nisam brinuo - i realno cijene su bile jako povoljne - top restoran Steak plus piće deset koštalo me je <od 30€, dok ono jelo na brzinu Doner, pomes, piće je bilo 6-8€. Javni prevoz fantastičan, konekcija sa aerodromom top, i to me je koštalo za 4 dana neka karta 20€ i možeš koristiti sav javni prevoz. Uglavnom izlaz Petak-Ponedeljak uz prevoz, smještaj karte za utakmicu i troškovi tamo koštalo me je 700-800€
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Ok,hvala na svemu bratee
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Još jedna krađa iz Minkena
Mislim da bi ovo bilo dobro,goretzka zna igrat u flickovoj filozofiji,garcia bi se spustio na stopera i imali bi vecu dubinu u rosteru...
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ili kao sto bi forum rekao:" katastrofa, neće na dobro, ne može se sa ovom taktikom. Barca u protekloj godini ima bijednih 83% pobjeda ne može se sa takvim procentima trofeji osvajati"
31 pobjeda racunajuci ove lake klubove,a porazi od reala psg i chelsea.Mozemo mi osvojit ligu itd ali LP nema sanse bez obzira sto imamo najvise pobjeda kad uvijek kiksamo...
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Nema valjda istine u ovome da Barcelona želi srpskog panja ?
31 pobjeda u godini u kojoj si osvojio 3 od moguća 4 trofeja. Nabio real 4 puta zabio im 20 golova, došao do polufinala lige prvaka, do 90 minute bio u finaluMarkinhio je napisao/la: ↑03 jan 2026, 14:0231 pobjeda racunajuci ove lake klubove,a porazi od reala psg i chelsea.Mozemo mi osvojit ligu itd ali LP nema sanse bez obzira sto imamo najvise pobjeda kad uvijek kiksamo...
Zato ja, koji sam kriticar i vjecni pesimista
Nema se sta ni reci, kad rezultati sve govore o njemu. Jos covjek nije dobio ni jedno svoje pojacanje.
Tu i tamo iskritikujem pojedine igrace nakon kikseva ili glupih golova (npr. Araujo), ali generalno nema se sta posebno pricati o taktici i pripremi utakmica. Niko ovdje ne pise o tome otkako je Flick trener
Nekima ni to nije dovoljno , šta ćeš kad su ljudi perfekcionisti. Jedva čekaju kiks, da mogu pljuckati.Sport90 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 16:5731 pobjeda u godini u kojoj si osvojio 3 od moguća 4 trofeja. Nabio real 4 puta zabio im 20 golova, došao do polufinala lige prvaka, do 90 minute bio u finalu
Ništa afirmativno ne znaju napisati, ništa pozitivno.
Motiviraju se na negativizam .
Znaci, samo je LP mjerilo dobre sezone? Onda losu sezonu igraju svi, osim jedne ekipe koja je osvojila LP?Markinhio je napisao/la: ↑03 jan 2026, 14:0231 pobjeda racunajuci ove lake klubove,a porazi od reala psg i chelsea.Mozemo mi osvojit ligu itd ali LP nema sanse bez obzira sto imamo najvise pobjeda kad uvijek kiksamo...
Sve ostalo u vodu se baca?
Ovaj Senesi, o kom navodno razmišljaju, odličan igrač.
Evo već drugu utakmicu ga gledam protiv jakih protivnika i do sad bez greške .
Evo već drugu utakmicu ga gledam protiv jakih protivnika i do sad bez greške .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.