FrancescoTotti je napisao/la: ↑21 maj 2020, 20:18Ako budemo prvaci je li mitomanima uzimamo i onaj zadnji preostali argument, "da su najtrofejniji" ?
Pozdrav bordo familiji![]()
Spremi kesu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FrancescoTotti je napisao/la: ↑21 maj 2020, 20:18Ako budemo prvaci je li mitomanima uzimamo i onaj zadnji preostali argument, "da su najtrofejniji" ?
Spremio sam ti bajramlukaRule_hz je napisao/la: ↑21 maj 2020, 20:33FrancescoTotti je napisao/la: ↑21 maj 2020, 20:18Ako budemo prvaci je li mitomanima uzimamo i onaj zadnji preostali argument, "da su najtrofejniji" ?
Spremi kesu![]()
![]()
FrancescoTotti je napisao/la: ↑21 maj 2020, 20:34Spremio sam ti bajramlukaRule_hz je napisao/la: ↑21 maj 2020, 20:33FrancescoTotti je napisao/la: ↑21 maj 2020, 20:18Ako budemo prvaci je li mitomanima uzimamo i onaj zadnji preostali argument, "da su najtrofejniji" ?
Spremi kesu![]()
![]()
![]()
To je ta razlika izmedju Pitara i Kospicara . Oni bi prekinuli svaki pomen nastavka prvenstva(da su u nasoj poziciji) i nas izvrgli ruglu , kako su oni mocni
Slabo pratim sta ima u BiH za nas .ajdohordas je napisao/la: ↑21 maj 2020, 14:41Mi kad god smo se **** tako sa tim izjavama,tipa, nema u ligi igraca za nas, nema nam ravnih, bosanski dinamo itd itd... brzo smo padali na tlo.
Treba postupiti kao sto je Bajern prema BD ili dati beskamatni kredit sa grejs periodom 5 god. Bajern ostao Bajern .TheIvicnjak je napisao/la: ↑21 maj 2020, 02:46Gurbeti traze 50 000 evra za veselinovica, pare unaprijed, i da ostane 6 mjeseci na posudbi i kao ako bude trebao stadion za evropu, grvbavica included. Osmankovic gratis. Guse se kone u dugovima.
Sanse da se liga nastavi su 1%, pitanje je samo da li ce nam titulu dati kao sto bi i trebalo ili potvrdit plasman za evropufks74 je napisao/la: ↑21 maj 2020, 21:34Nema od toga nista, liga ce se nastaviti najvjerovatnije. Valja se potruditi i osvojiti titulu kao i do sada. A ako se slucajno prekine, sumnjam da ce nas proglasiti prvacima, nece ovi iz saveza ponovo uvrijediti strumfice. Mada bi mi titula sa prekidom , bila veoma draga bas zbog njih.![]()
![]()
SedrenikHz je napisao/la: ↑21 maj 2020, 16:55Et vcrs u 22h bi se trebalo zvanicno znati jesmo li prvaci ili ne![]()
Dok dođu sa teravije, objavit će.Inijesta je napisao/la: ↑21 maj 2020, 22:09SedrenikHz je napisao/la: ↑21 maj 2020, 16:55Et vcrs u 22h bi se trebalo zvanicno znati jesmo li prvaci ili ne![]()
Drug ne bi ti punca![]()