Samo oštro u kost, prešlo mi od moje Sabrinice.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znam, odavno lobiram kod Mortema da ga banuje. @Morto, ne znam da li si čuo al Alfred ima maaaalo tamniji ten...ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:35Meni nemoj zamjerit, ja se šalim, @Alfred je zlo ovog foruma, njegove riječi su ozbiljne.skoroalen je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:32Jest se teško osjetit prozvanim, još malo pa će Kurdića po meni prepoznavat, zbog ovog foruma.ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:28Što se osjeti prozvanim a niko ga nije imenovo
Ljutiš se na Kurdiju a hoces u Sarajevo doc na kafu sa trebom, znaci ides mu na noge praktično![]()
![]()
![]()
ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:41Aj sad malo ozbiljno![]()
Ko bi mogao biti taj novi golman, ne bi bilo lijepo da se ta odbrana komplet mijenja, Besim se vraca mozda, Milicevic tek dosao, Lazic ide, Pidro tek oporavljen ili salcin na neprirodnoj poziciji, jos i novi golman na sve to, znaci zadnja linija komplet nova... ne svidja mi se to bas, osim ako nije neki vanserijski kvalitet od golmana.
Ako bude taj, ja bih vise volio onda Bilobrka... a i kupio me sa onim komentarima o nama po drustvenim mrezama.Inijesta je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:54ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:41Aj sad malo ozbiljno![]()
Ko bi mogao biti taj novi golman, ne bi bilo lijepo da se ta odbrana komplet mijenja, Besim se vraca mozda, Milicevic tek dosao, Lazic ide, Pidro tek oporavljen ili salcin na neprirodnoj poziciji, jos i novi golman na sve to, znaci zadnja linija komplet nova... ne svidja mi se to bas, osim ako nije neki vanserijski kvalitet od golmana.
https://www.transfermarkt.com/goran-kar ... ler/243679
Da nije ovaj ?
Jel ovo ovdje danas se svi hvale da vode djevojke na kafe?AlfredNobel je napisao/la: ↑31 maj 2020, 02:21Ne zamjerite mu, djevojčica mu je pomutila mozak večeras.
Dva sata? Pazi da ne ide ona kod Numana..Pantelija je napisao/la: ↑31 maj 2020, 02:26Jel ovo ovdje danas se svi hvale da vode djevojke na kafe?AlfredNobel je napisao/la: ↑31 maj 2020, 02:21Ne zamjerite mu, djevojčica mu je pomutila mozak večeras.
Haj da se i ja pohvalim, danas me zena pustila na kafu. Dva sata. Evo jos ne mogu da zaspim
Nedavno je neko spominjao onog mladog golmana zvijezde 09 možda je onajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 02:03Ako bude taj, ja bih vise volio onda Bilobrka... a i kupio me sa onim komentarima o nama po drustvenim mrezama.Inijesta je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:54ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:41Aj sad malo ozbiljno![]()
https://www.transfermarkt.com/goran-kar ... ler/243679
Da nije ovaj ?
Ito u ovaj vezni red, jbg Susicu moras na klupu evo Sesar slobodan sta da se radi.....hajde Rahmane na klupu ima jedan panj Ramovic slobodan....hajmo djeco Pidro i Salcine evo peti lijevi bek zrinjskog slobodan....
Samo sto nije a nije ni bek.....ostalo stoji
Sta titulu, duplu zamalo digli, igrali finale kupa, hrkljusi fulise penale....da smo digli kup uzeli bi i titulu...to je 100%, pali u depresiju poslije toga....Historicar je napisao/la: ↑31 maj 2020, 00:01I te sezone, sa Ćalom 2016/2017, uzeli bi sigurno titulu, da smo odradili kako treba, zimski prelazni rok.Pape Ihtijarević, najavi tada totalni remont, a došli samo Livak i Lelić, koji maltane nisu ni igrali.Što je najluđe, i takvi sa 11,5 igrača, mogli smo do titule, ali smo se samoubili, sa onim silnim neriješenim, na Koševu; Radnik 1:1, Krupa 1:1, Zrinjski 0:0, uz promašeni penal Sarića.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 maj 2020, 23:47Kad se sjetim veznog reda Ivetić-Rustemović i tako do kraja sezone, samo njih dvojica igrala. Odmah me znoj prelije kad skontam da su njih dvojica činila veznu liniju, imali pet uloga, od defanzive do kreacije. Kad se sjetim da je Čala imao 11,5 igrača, ojj mati draga..
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, PAPE3, sarajevo19461987, senad82, Vanja8, Varijantas8, Zagor i 84 gosta.