u kakvoj je formi Skrtel lakse bi Giroud pored njega dao go nego pored CarreCLASSisPERMANENT je napisao/la:Izgleda da protiv nas nece biti Skrtela, i da ce Carra igrati. Odlicna prilika za Girouda. Vjerujem u tebe momče !
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Isco produzio ugovor ,m'villa u kazanu,remy u qpr. To su bili igraci ko je smo mogli uzeti kakav david villa. Vjerujem da ipak neko novi dolazi u iduci par dana mozda onaj mohamed iz west hama ili luiz gustavo
RSL & Arsenal
- BluesForever
- Kontakt:
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- BayernMunchen31
- Kontakt:
@HammoRSL . Znas ti gdje Luiz Gustavo igra

FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
Nije mu ovo prvi put da trenira sa timom. Mislim da je več jednom ako ne i dva puta trenirao sa prvim timom Arsenala.BluesForever je napisao/la:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... senal.html
Ja ne znam šta je ovo al bilo bi logičnije da ide u Man UTD i tamo trenira nego kod nas.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- BluesForever
- Kontakt:
Ja mislim da nece da ide u United jer znamo kako je zavrsio u tom klubu,tj dobio je kopacku u glavu od FergusonaGunnerS je napisao/la:Nije mu ovo prvi put da trenira sa timom. Mislim da je več jednom ako ne i dva puta trenirao sa prvim timom Arsenala.BluesForever je napisao/la:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... senal.html
Ja ne znam šta je ovo al bilo bi logičnije da ide u Man UTD i tamo trenira nego kod nas.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nije to istina da zivi u okolini Manchestera trenirao bi sa Unitedom, posto zivi u Londonu logicno je da ce trenirati sa Arsenalom. Zasto bi covjek vozario iz Londona u Carington svaki dan da trenira?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Da pobijem odma te nebuloze što pišeš. Beckham je djecu upisao u Chelseavu školu fudbala iz razloga što živi u Londonu, da živi u Manchesteru, navjerovatnije bi ih upisao u Manchesterovu školu fudbala, razlog što pišem najvjerovatnije jer ne znam koliko je pametno ih upisat u Manchester, gdje je konkurencija dosta jača, i gdje bi sva medijska pažnja, i dostignuća očeva bila uperena u djecu, a to im normalno ne treba... Vjerovatno iz istog razloga trenira u Arsenalu, vratio se u Englesku, preselio u London, pa zamisli sve obaveze koje ima i pored svega toga želi da trenira, ja mu želim sve najbolje u nastavku karijere ako je želi nastavit, isto tako mu želi i Ferguson, i svaki navijač Manchestera, siguran sam, on je ipak jedna od legendi Manchester Uniteda. Volio bi da vidim još PL fudbala od njega, ako je sposoban..BluesForever je napisao/la:Ja mislim da nece da ide u United jer znamo kako je zavrsio u tom klubu,tj dobio je kopacku u glavu od FergusonaGunnerS je napisao/la:Nije mu ovo prvi put da trenira sa timom. Mislim da je več jednom ako ne i dva puta trenirao sa prvim timom Arsenala.BluesForever je napisao/la:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... senal.html
Ja ne znam šta je ovo al bilo bi logičnije da ide u Man UTD i tamo trenira nego kod nas.,ima tu nesto ocigledno jer i sina je upisao u Chelseavu skolu fudbala pa evo sada sam Beckham trenira u Arsenalu,da li je do kopacke sto je dobio u glavu ili nije to samo on zna,ali postoji neki razlog sigurno.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- BluesForever
- Kontakt:
Opet se palite bezveze.

Ne, nego ti pišeš gluposti..BluesForever je napisao/la:Opet se palite bezveze.![]()
vidiš kako su razlozi jednostavni, kad ih znaš
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Eto opet jedna nelogićnost po meni, bolje da je djecu upisao u Arsenal, školu mislim, nego u Chelsea jer logično je koja je bolja
A i on je izabrao bolji tim za sebe ne znam što nije i za djecu al et... Očigledno jeftinije tamo 
vjerovatno mu novci ne predstavljaju problemGunnerS je napisao/la:Eto opet jedna nelogićnost po meni, bolje da je djecu upisao u Arsenal, školu mislim, nego u Chelsea jer logično je koja je boljaA i on je izabrao bolji tim za sebe ne znam što nije i za djecu al et... Očigledno jeftinije tamo
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- BluesForever
- Kontakt:
Kakava je u tebe to logićnost,cuj "jeftinije je tamo" pa Beckham je jedan od najbogatijih fudbalera današnjice i nema paraGunnerS je napisao/la:Eto opet jedna nelogićnost po meni, bolje da je djecu upisao u Arsenal, školu mislim, nego u Chelsea jer logično je koja je boljaA i on je izabrao bolji tim za sebe ne znam što nije i za djecu al et... Očigledno jeftinije tamo
BluesForever je napisao/la:Kakava je u tebe to logićnost,cuj "jeftinije je tamo" pa Beckham je jedan od najbogatijih fudbalera današnjice i nema para![]()
Provjeri ako ne razumiješ ovu sličicu, otiđi do ogledala i nasmiješi se i vidi imal' sličnosti...
Ma dobro, možda mu je i bliže "kući" ta škola al više ima smisla to da tamo nema konkurencije kao u školi Arsenala
- Rockefeller
- Kontakt:
Ne znam zašto trenira u Arsenalu, niti zašto je dijete ili cijelu ekipu upis'o u akademiju Chelsea, znam samo da će jedan od njegovih klinaca nekad zaigrati za Arsenal, ako bude dovoljno dobar.

Ajd, kad smo već sa slikama krenuli..
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- BluesForever
- Kontakt:
Gledam sada onaj video na arsenal.com o njegovom treningu i upade mi u oku Yennaris ( valjda se ovako piše ) onaj momčić što se s Henry-em slikao davno a prošle godine zajedno igrali u timu prvom
I mislim da njega Wenger treba poslati na posudbu jer realno on je 3 bek našeg tima, koliko se sjećam beka igra...
Beka mada na nekim mecevima je igrao i na mjestu stopera, zadnjeg veznog... Meni je ostao u sjecanju njegovo poluvreme protiv Uniteda prosle godine kada je strpao Nania u dzep!GunnerS je napisao/la:Gledam sada onaj video na arsenal.com o njegovom treningu i upade mi u oku Yennaris ( valjda se ovako piše ) onaj momčić što se s Henry-em slikao davno a prošle godine zajedno igrali u timu prvomI mislim da njega Wenger treba poslati na posudbu jer realno on je 3 bek našeg tima, koliko se sjećam beka igra...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ovaj Sky postao kao Sun. Sada govore da stize Vilja pa nakon pola sata demantuju. Inace kaze profesor Barselona ne zeli da ga proda i oni postuju njihovu odluku. E moj Wengeru, dali su ti cigani postvali tvoju odluku za Fabregasa???
Njegov ne dolazak mi ostavlja nadu da ce doci Jovetic na ljeto. E to bi bio transfer!
@HH
Za Eisfilda sam procitao juce negdje da je otisao u Ipswich...
Njegov ne dolazak mi ostavlja nadu da ce doci Jovetic na ljeto. E to bi bio transfer!
@HH
Za Eisfilda sam procitao juce negdje da je otisao u Ipswich...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.