Grdan je napisao/la:Da je pametan mogao je dovesti Clea i Laminea Diarru i ne bi se mučili svake godine s amaterskim momčadima u 2. pretkolu,šta će mu Čop i Bećiraj u Europi.
upravu si ,za 2 milijuna eura je mogo obadvojicu imat
ali cop i ova ekipa
Grdan je napisao/la:Da je pametan mogao je dovesti Clea i Laminea Diarru i ne bi se mučili svake godine s amaterskim momčadima u 2. pretkolu,šta će mu Čop i Bećiraj u Europi.
Objasni to "a danas", majstore.Jack777Pott je napisao/la:Dobro procitat to podebljano, posebno zadnjih 5 rijeci koje su podebljane. Oni su se borili, al nisu isli na to da nastete Dinamo i navijaju protiv, to je bila ljubav, a danas![]()
A danas se ide na to da se Mamica makne pod svaku cijenu, cak i pod cijenu da Dinamo bude izbacen, da izgubi i slicno, a to nije ljubav. Nek bude u Dinamo na celu tko oce, al ja poraz Dinama i namjerno izbacivanje nikad prizivao nebi. Volio bi da Mamic ode, al na neki drugi nacin, ne zelim klubu los rezultat i probleme. Samo nemoj pricat kako je Mamic donjeo i donosi probleme, jest, al zasto onda da i navijaci donose dodatne? Mamica ce se maket, al treba igrat pametno, skandiranja i neredi njega ne diraju. Mislim da bi vise ucinka donjeli neki sastanci i slicno, al da ne bude kao nedavno kad su s tim samo komplicirali.badblueboylivno je napisao/la:Objasni to "a danas", majstore.Jack777Pott je napisao/la:Dobro procitat to podebljano, posebno zadnjih 5 rijeci koje su podebljane. Oni su se borili, al nisu isli na to da nastete Dinamo i navijaju protiv, to je bila ljubav, a danas![]()
Nisu svi takvi. Doduse, njih sigurno 90% zeli odlazak Mamica, al ima onih sto su nekolicina, sto zele iscenirat odlazak tako sto nastete klubu i to nije uredu. Klub je iznad svega, iznad svih uprava i klub se treba voljet i postivat, zelit mu pobjedu u svakoj utakmici, a ne kao neki u srijedu. I ovo u Zurichu su bili BBB, al ocito da je tad vodstvo grupe bilo normalno i clanove usmjeravalo u pravom putu. Kad su ovi rekli prekinut mec oni nisu ubacili vise ni jednu baklju, jer nisu zeljeli da Dinamo ispadne i to je pohvalno. Nek se bore protiv Mamica, al u granicama normale, a ne da nam Dinamo ispasta. I fino tekst kaze kako je obicni puk stao uz njih, a danas samo citam protiv Boysa i to je zalosno. Treba sredit stvari u klubu, al isto tako i medju navijacima.limenka je napisao/la:Ma BBB misle da su oni iznad svega, čak i iznad Dinama. Kao da sve to postoji samo zbog njih par tisuća.
Bio sam u Zagrebu bas u vrijeme Lige Prvaka lani,ljudi u zagrebu su bili odusevljeni naravno dok nije dosao rezultatski debakl,pricalo se o odlasku na utakmice,jedan covjek spomenu upravo ovo sto me se dojmilo:Nisam niti mogao zamisliti da cu na stadion moci povesti svog malog sincica i uzivati jednostavno u utakmici i druzenju na tribinama(Real Madrid tada gostovao) ,jos lani sam gledao da ja zivu glavu izvucem sa Maksimira,radi cega radi nekih huligana koji smatraju da je Dinamo postao njihovo vlasnistvo,a Dinamo kao sto rece ovaj lik je klub koji je postojao i prije bbb i Mamica,Mamic je prolazan ali isto tako i najuspjesniji rukovoditelj Dinama,covjek jeste malo osebujan i neklulturan u pojedinim situacijama ali onakva ljubav prema Dinamu se ne moze platiti,da nije Mamica nebi bilo niti ovako uspjesna Dinama,pa sto vi mislite tko ce upravljati i vladati klubom vec jedna osoba,najbolji primjer je splitski Hadjuk koji jucer u medijima izjavljuje: MI SE NEMOZEMO FINANCIJSKI NOSITI SA SPLITOM-eeeejjjjjj,jedan gigant bivse juge jeste dosao da ga mali Split ismijava u sred grada,problem hrvatske jeste taj sto hoce svaka budala da se pita,ali za uspjeh jednog kluba nije dovoljno pametovanje i pravljenje incidnata na utakmicama svog voljenog kluba jer se smatra da ce se time nesto promjenuti,da sam na mjestu Mamica davno bi otisao ali covjek previse voli taj klub jer zna sto bi se dogodilo da ga netko drugi malo nestrucniji vodi...Jack777Pott je napisao/la:Nisu svi takvi. Doduse, njih sigurno 90% zeli odlazak Mamica, al ima onih sto su nekolicina, sto zele iscenirat odlazak tako sto nastete klubu i to nije uredu. Klub je iznad svega, iznad svih uprava i klub se treba voljet i postivat, zelit mu pobjedu u svakoj utakmici, a ne kao neki u srijedu. I ovo u Zurichu su bili BBB, al ocito da je tad vodstvo grupe bilo normalno i clanove usmjeravalo u pravom putu. Kad su ovi rekli prekinut mec oni nisu ubacili vise ni jednu baklju, jer nisu zeljeli da Dinamo ispadne i to je pohvalno. Nek se bore protiv Mamica, al u granicama normale, a ne da nam Dinamo ispasta. I fino tekst kaze kako je obicni puk stao uz njih, a danas samo citam protiv Boysa i to je zalosno. Treba sredit stvari u klubu, al isto tako i medju navijacima.limenka je napisao/la:Ma BBB misle da su oni iznad svega, čak i iznad Dinama. Kao da sve to postoji samo zbog njih par tisuća.
Da, to je sve istina na neki nacin. Svi Mamicu prepisuju samo ispade, al ja nisam od tih, ja mu prepisujem i uspjehe i neuspjehe i ispade i sve oko kluba u zadnjih 10tak godina. Mamic je od Dinama napravio stabilan klub, al svojim ispadima sramoti isti. Ono sto svi tvrde, a ja ne je to da je Dinamo prcija jedne obitelji. Zdravko i Zoran u upravi i klub je prcija? Pa nisu oni Dinamo izbacili u petu ligu da se kaze da je Dinamo postao prcija. Prcija jedne obitelji je Liverpool il dvije, nisam upoznat koliko vlasnika imaju. Oni su prcija, oni nisu naslov vidjeli godinama, oni mijenjaju trenere ko i Dinamo i da ne nabrajam dalje. Mamic je klub doveo do 7 uzastopnih naslova, 5 godina za redom se igra grupna faza nekog euro natjecanja, napravio je respektabilan klub za ove prostore, s vremenom bi napravio i za europske, al neka ide. Razlog? Vise ne mogu slusat njegove izjave, a i zanima me sta ce bit klub kad on ode. Koliko ce bit gledatelja na utakmicama, ne prvu i onih par, to ne brojim, vec nakoj 3-4 sezone poslije njega, zanima me koliko ce titula doc, europskih naslova, koliki ce bit transferi, zanima me kako to funkcionira bez Mamica. Sto se tice huligana, mislim da je to samo izgovor da se ne ide na utakmici, opce poznato je da su zagrepcani razmazeni i da Dinamo gazi ka naslovu u LP igrali bi HNL pred 2000 gledatelja, jer im to nije zanimljivo. I ja huligane zelim daleko od stadiona, zelim da navijaci koji ne zele nerede vode pjesmu cijelu utakmicu sa sjevera i da sve bude u najboljem redu. No, na kraju bi mozda ipak nedostatak gledatelja prepisao najvise svadji Boysa i Mamica. Naravno, ni jedne od njih ne smatram ni manje, a ni vise krivim, krive su obe strane podjednako. Da se sjedne za stol i pokusa rijesit na kulturan i civilizovan nacin i da uprava dobije podrsku navijaca i da navijaci dobiju podrsku uprave sigurno bi bilo onih kojim ce zajednistvo opet ispunit srce i opet ce pocet dolazit na Maksimir. Dinamo bi trebao igrat pre minimalno 7-8000 gledatelja one obicne utakmice, derbi s Hajdukom pred punim stadionom, a Rijeka, Split, Slaven i tako malo zanimljiviji protivnici pred barem 15-20000. Al dobro, svatko ima pravo na svoje misljenje, a ja iznosim svoje. Tudjem se necu smijat, ako imam sta rec reci cu, no ocekujem normalan komentar za uzvrat, a ne pun gnjeva kao sto sam nekad znao dobijat. Evo ovaj tvoj je npr OK.bekicamir je napisao/la:
Bio sam u Zagrebu bas u vrijeme Lige Prvaka lani,ljudi u zagrebu su bili odusevljeni naravno dok nije dosao rezultatski debakl,pricalo se o odlasku na utakmice,jedan covjek spomenu upravo ovo sto me se dojmilo:Nisam niti mogao zamisliti da cu na stadion moci povesti svog malog sincica i uzivati jednostavno u utakmici i druzenju na tribinama(Real Madrid tada gostovao) ,jos lani sam gledao da ja zivu glavu izvucem sa Maksimira,radi cega radi nekih huligana koji smatraju da je Dinamo postao njihovo vlasnistvo,a Dinamo kao sto rece ovaj lik je klub koji je postojao i prije bbb i Mamica,Mamic je prolazan ali isto tako i najuspjesniji rukovoditelj Dinama,covjek jeste malo osebujan i neklulturan u pojedinim situacijama ali onakva ljubav prema Dinamu se ne moze platiti,da nije Mamica nebi bilo niti ovako uspjesna Dinama,pa sto vi mislite tko ce upravljati i vladati klubom vec jedna osoba,najbolji primjer je splitski Hadjuk koji jucer u medijima izjavljuje: MI SE NEMOZEMO FINANCIJSKI NOSITI SA SPLITOM-eeeejjjjjj,jedan gigant bivse juge jeste dosao da ga mali Split ismijava u sred grada,problem hrvatske jeste taj sto hoce svaka budala da se pita,ali za uspjeh jednog kluba nije dovoljno pametovanje i pravljenje incidnata na utakmicama svog voljenog kluba jer se smatra da ce se time nesto promjenuti,da sam na mjestu Mamica davno bi otisao ali covjek previse voli taj klub jer zna sto bi se dogodilo da ga netko drugi malo nestrucniji vodi...
Netko napisa kako bi sve titule mijenjao,ej ljudi covjek vam je doveo Real Madrid u sred Zagreba,svake godine 10ak utakmice europskih....titula svake godine...
Nadjite mi jedan uspjesan klub u europi ili svijetu sa vise uspjeha zadnjih 7 godina a da njegovi navijaci su konstantno nezadovoljni njime...samo jedan klub!!!
Huligane van stadiona,na goli otok sa njima!
SirAlexFerguson je napisao/la:Večeras je u Tiraspolu biti ili ne biti, očekujem pobjedu za lagani uzvrat za tjedan dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.