FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2012, 16:43

VanBasten je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:Iz Tuzle sam al stidim ih se uvijek poslije svakog derbija.
Bio sam u Tz prije nekih 3 mjeseca, i našao se i crnjaku pravom. Nikog ne znam, a u sjebu sam. Odavno ne naiđoh na 'nakav insanluk ko taj dan. I da, nisam krio da sam iz Sarajeva. Fukare nisu Tuzla, ako su to uopšte Fukare, Vojvodić nije Tuzla. Papak ej papak u svakom gradu, na svakom mjestu. Stoga, ne izvinjavaj se u ime papanluka.

Vojvodic nije Tuzla ..FUkare pola je otislo na posluvremenu s razlogom nebi o tome zasto je polovina otislo.. drugo ne znam zasto Stivi ti ebe pravis tuzlakom kad to nisi?.

Nego cestitke navijacima Sarajeva na zasluzenoj pobjedi bili ste bolji i to je to nema dalje..imali smo prije tog gola odlicnu priliku mozda da je to uslo ko zna kako bi se zavrsilo..sve u svemu zadovoljan sam borbenoscu ovih mladjih igraca u Slobodi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 mar 2012, 16:45

Stivi_Dzi je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:Iz Tuzle sam al stidim ih se uvijek poslije svakog derbija.
Bio sam u Tz prije nekih 3 mjeseca, i našao se i crnjaku pravom. Nikog ne znam, a u sjebu sam. Odavno ne naiđoh na 'nakav insanluk ko taj dan. I da, nisam krio da sam iz Sarajeva. Fukare nisu Tuzla, ako su to uopšte Fukare, Vojvodić nije Tuzla. Papak ej papak u svakom gradu, na svakom mjestu. Stoga, ne izvinjavaj se u ime papanluka.
Malo prave raje imas u Fukarama, ako me kontas, daleko od toga da su svi Tuzlaci kao oni.
Kontam. Rekoh ti, imao sam iskustvo nedavno. Insan, koji me prvi put vidio, je riskirao svoj posao zbog mene.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 11 mar 2012, 16:49

Dobra vasm je ekipa,nadjete zamjenu za cimora i da se belosevic vrati u staru formu i to je to.Mozemo se nekad zajebavat ali tako je,i bodovi u tz za sarajevske ekipe su uvijek teski kakva god sloboda bila.Uzdravlje
AMAR OSIM!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 mar 2012, 16:51

Ali treba imati muda pa igrati u gostima 4-3-3 :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2012, 16:52

csh je napisao/la:Dobra vasm je ekipa,nadjete zamjenu za cimora i da se belosevic vrati u staru formu i to je to.Mozemo se nekad zajebavat ali tako je,i bodovi u tz za sarajevske ekipe su uvijek teski kakva god sloboda bila.Uzdravlje
eto ,ovaj Tatomirovic bi trebao igrati na Comorovoj poziciji,samo da se malo privikne ...jer je dosao pred kraj priprema.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 mar 2012, 16:57

csh je napisao/la:Dobra vasm je ekipa,nadjete zamjenu za cimora i da se belosevic vrati u staru formu i to je to.Mozemo se nekad zajebavat ali tako je,i bodovi u tz za sarajevske ekipe su uvijek teski kakva god sloboda bila.Uzdravlje
Ovaj Srbijanac bi trebao na desni, vjerovatno zato što je friško tu danas nije ni nastupio.

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 11 mar 2012, 17:03

VanBasten je napisao/la:
Koje je smece od insana ovaj majmun Vovodic, svojevremeno igrao po nasim (bosanskim) klubovima i predstavljo se za veceg Bosanca nego Enes Begovic :) a prije dvije godine vodio Slogu iz Doboja i dosli kod nas (Podrinje Janja)prvo kolo mi im zabili tri komada on na kraju hoce da se tuce sa svom nasom publikom, napada igrace, i na kraju iz autobusa psuje balijsku mater i dize nam tri prsta.
Poslije zvao i izvinjavo se posto je osjetio da bi mogo imati probleme radi toga. Papak.
93,4 % " !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 mar 2012, 17:08

Jesmo mi fakat pobjedili,ne mogu doci sebi ? :mrgreen:

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 11 mar 2012, 17:21

Sto nam ovo nema kona.? :) Nikad se ne oglase kad nam ide,valjda cekali poraz pa se pritajili. :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2012, 17:22

ambrozija je napisao/la: Koje je smece od insana ovaj majmun Vovodic, svojevremeno igrao po nasim (bosanskim) klubovima i predstavljo se za veceg Bosanca nego Enes Begovic :) a prije dvije godine vodio Slogu iz Doboja i dosli kod nas (Podrinje Janja)prvo kolo mi im zabili tri komada on na kraju hoce da se tuce sa svom nasom publikom, napada igrace, i na kraju iz autobusa psuje balijsku mater i dize nam tri prsta.
Poslije zvao i izvinjavo se posto je osjetio da bi mogo imati probleme radi toga. Papak.
nije tema ali da je nesto uradio mozd aje iz nekog hira ili ste ga vi vredjali, a on udarao kontru..bez obzira ne opravdavam takve stvari, ali nekako mi ne izgleda to realno jer mu je mati Zumreta, onda sam ga ja licno jednom zvao kad je bio bajram i on ga je proslavljao u drustvu majke i njene rodbine .. sad sta se tu desavalo kod vas necu da ulazim vjerovatno je istina sto kazes, ali vjerujem da je isprovociran i onda je samo tako reagovao.
Ovo sto je danas uraido nije imao razloga, ali vjerovatno je mislio da je pomocni sudija dva put apogrijesio kad je svirao opsajd, ali sudija zapravo i nije pogrijesio jer je bio upravu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 11 mar 2012, 17:24

mod
7 dana
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 11 mar 2012, 17:28

Dobro ste izgledali na terenu, nema šta, iako sam bio skeptičan prema 4-3-3 formaciji sa ovim igračima (kontam da bi sa Suljićem to moglo biti bolje). Krpić fizički vrlo moćan. Vrlo dobro ponašanje nakon izgubljene lopte, odmah visok presing u cilju da se ona što brže vrati u posjed.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 11 mar 2012, 17:31

svaka cast komsije, rijetko ko odnese sva 3 boda sa tusnja, al jos uvijek smo na +6 sto nije mala stvar, a imamo i nesto laksi raspored

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 mar 2012, 17:33

gollum je napisao/la:Dobro ste izgledali na terenu, nema šta, iako sam bio skeptičan prema 4-3-3 formaciji sa ovim igračima (kontam da bi sa Suljićem to moglo biti bolje). Krpić fizički vrlo moćan. Vrlo dobro ponašanje nakon izgubljene lopte, odmah visok presing u cilju da se ona što brže vrati u posjed.
Pravi komsija ;) Nego nisam najbolje vidio ko je sve danas sjedio na klupi?

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 11 mar 2012, 18:06

Čestitam na pobjedi ali moram reći iskreno nije Sarajevo toliko briljiralo koliko je Sloboda očajna, razlika u fizičkoj snazi ekipe je nevjerovatna. Moram reći danas dosta dobar kod vas Šćepanović. Po mom mišljnju mislim da vam treba jedan dobar ofanzivni vezni koji će znati podvalit loptu, ali eto to je ipak samo moje mišljenje možda i griješim

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 mar 2012, 18:18

slika

:lol:

ne ureklo se ;)
FORZA MARŠAL !!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2012, 18:20

Onaj Vojvodic se zali na korner... :lol: :lol:
Zemljo otvori se.... :oops: :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 11 mar 2012, 18:22

cestitam na pobjedi a ovi komentari iz tabora domacina su smjesni :D , vecina ovih nizerazrednih trenera samo se vade na sudije ej cuj kako je sudija svirao kraj poluvremena a nije dopustio korner kaze niigdje nema to na svijetu :lol: :lol: , nek malo okrene na eurosport jbt i vidi koliko njemci produzuju i dali ih boli jel korner ili nesto drugo :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 mar 2012, 18:24

Prvo bez euforije treba samo hladne glave iz utakmice u utakmicu :D drugo ovo danas je pravo dobro izgledalo pogotovo sto me iznenadilo vrlo dobra fizicka spremai trece fakat al ono bas fakat mi nije jasan Vojvodic mislio sam da je lik normalan al poslije ovakvih izjava :roll: o kakvom on sudjenju govori jesmo li mi (gledali)i on bio na istoj utakmici ,izgleda da neki jos se nisu navikli da gosti u nasoj ligi mogu pobijedit pa je ono standradno uvijek neko drugi kriv :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 mar 2012, 18:27

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Fouzi1, Hajdeee i 35 gostiju.