AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Još oni udarili neku lafinu, moramo dobiti, za navijače, za trenera, oprat ćemo obraz, nema veze što smo zatvoreni 4 dana kao stoka, izginut ćemo na terenu 
Forza Milan!
Wahahahahahahahahahahaha
Hajde Niang, zavuci neznalicama

Hajde Niang, zavuci neznalicama
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Samo da ovo sa prodajom izađe na hajr. Jer sa ovom garniturom vlastodržaca,Milan nema budućnost ni sadašnjost.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Zar moze ozbiljan tim na dunjaluku imati ovakvu klupu?32 Abbiati C. (G)
14 Albertazzi M.
19 Bocchetti S.
25 Bonera D.
9 Destro M.
35 Di Molfetta D.
99 Donnarumma G. (G)
4 Muntari S.
11 Pazzini G.
16 Poli A.
81 Zaccardo C.
17 Zapata C.
Pa ljudi moji kako ovo očajno i jadno izgleda, pa to nisu istine
ovo poluvrijeme može dobiti laskavu titulu za najgore poluvrijeme u sezoni, a konkurencija je više nego žestoka.
mada me niko ne može ubjediti da ovo igrači ne rade namjerno u inat pippu. razumijem da je situacija loša i da ovaj nema pojma, ali ovolike loše sa ovim kadrom igrača ne može biti, a da to namjerno ne rade.
igru, taktiku, igrače neću ni komentarisati, ovo nije ni na nivou chieva.
mada me niko ne može ubjediti da ovo igrači ne rade namjerno u inat pippu. razumijem da je situacija loša i da ovaj nema pojma, ali ovolike loše sa ovim kadrom igrača ne može biti, a da to namjerno ne rade.
igru, taktiku, igrače neću ni komentarisati, ovo nije ni na nivou chieva.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ahahahahaahahahahaahahah

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Smijurija. Puni do vrha.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jest da je bio ofsajd al bas mi nesto drago sto nije svirao
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ko se god imalo ozbiljno postavi protiv nas slavit ce. Tuga.
fakat izgledate gore nego mi, a mislio sam da cete nas ostavit makar 10 bodova 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Guze ljudi, ne vade ga. Rodit cemo zmaja od Šipova. 
- nextterrain
- Kontakt:
Genoa je dobila na San Siru nakon par decenija.Bravo Pippo,bravo ekipa.
Usput,kruže špekulacije da je Pippo već dobio otkaz.A Berlusconi ce večeras nekad ili sutra ujutro izdati službenu obavjest o tome da li je ili nije prodao klub.
Usput,kruže špekulacije da je Pippo već dobio otkaz.A Berlusconi ce večeras nekad ili sutra ujutro izdati službenu obavjest o tome da li je ili nije prodao klub.
@francobaresi
Jedno je jasno, sa ovim igračkim kadrom bilo koji ozbiljniji i iskusniji trener bi bio među prvih pet ekipa. Jedna loša odluka uprave je dovela do ovoga. Žao mi je što su se Klarens i Pipo na ovakav način obrukali.
Forza Milan!
a je*o te pita, pa je li moguće
genova treba da isporuči zahvalnicu pippu, ljudi nas nisu dobili na san siru 55 godina.
Znači, neću da komentarišem igru, ovo je neviđeno loše ukomponovano sa bezobrazanim pristupom igrača, zaista je teško biti pametan i nešto reći. Jedina čast Lopezu i Mexesu, naša dva najbolja igrača zadnja 2 mjeseca, ovo ostalo nije ni vrijedno pomena.
Abatea, Meneza i Mexesa nema protiv Napolija...
crveni karton smiješan, al' ajde neka, da se i menez i mi odmorimo od njega samog
mada samo čekajte pippa da nađe izgovor u tom kartonu
ali su mu izmjene hit, uvodi dva sidraša, a mi ne možemo ni doći do šesnaeterca čitavu tekmu, a kamo li šta drugo
ili ono kad dadosmo gol, mi umjesto da stisnemo, krenemo prema golu da izjednačimo, nas genoa stisla da dadnu treći i riješe utakmicu, pa daaaj ba..
ev kao pippo bi mogao dobiti otkaz... al' kasno marko na kosovo stiže.
Znači, neću da komentarišem igru, ovo je neviđeno loše ukomponovano sa bezobrazanim pristupom igrača, zaista je teško biti pametan i nešto reći. Jedina čast Lopezu i Mexesu, naša dva najbolja igrača zadnja 2 mjeseca, ovo ostalo nije ni vrijedno pomena.
Abatea, Meneza i Mexesa nema protiv Napolija...
crveni karton smiješan, al' ajde neka, da se i menez i mi odmorimo od njega samog
ali su mu izmjene hit, uvodi dva sidraša, a mi ne možemo ni doći do šesnaeterca čitavu tekmu, a kamo li šta drugo
ev kao pippo bi mogao dobiti otkaz... al' kasno marko na kosovo stiže.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
2 utakmice zaredom nisam gledao to se nije desilo od 98. i moram radi tlaka. Na sta spade moj grande Milan nemam snage ni da ih gledam muka mi majke mi, lakse mi ovako kad ne gledam...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Mr. Bee je napustio vilu u Arcori, postoji optimizan da bi dogovor mogao uskoro biti postignut.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.