Potcijenili vas

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Potcijenili vas
Haha i ja sam isto pomislio ovo vam je za osmicu. Ma da dobar su tim malo mi je i zao atalante.Historicar je napisao/la: ↑12 avg 2020, 22:56E ovo im je za onih 0:8, kao nožem u srce![]()
![]()
Vjerujem da je i največoj legendi PSG - a, Safetu Sušiću, ovo palo na pamet
![]()
![]()
![]()
Ma nema šta drugo biti
Kakav je ovaj Aleksandar Pejović iz Radničkog?
Iskreno, nemam pojma druze. Slabije pratim ostale ekipe iz JSL, ali vidim da je standardan bio u Radnickom, tako da bi vam trebao biti pojacanje...BordoSarajevo je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:03Kakav je ovaj Aleksandar Pejović iz Radničkog?
Imal kakav "vaš" forum da se može pročitat nešto zaminljivo u vezi igrača?
Nisi ti dobar buraz ili preskačeš terapiju, komentarišeš najtrofejnijeg kondicionog trenera u državi, raspitaj se malo...Napapijri je napisao/la: ↑12 avg 2020, 22:07Samo da iskoristim priliku i jos jedan puta se pos.erem u usta Jeleskovicu, njegovim online pripremama, kumu Dzeki i ublehasima koji ga dizu u visine (ne mislim na forumase). Ako citas ili ti neko prenosi, da jos jedan puta ponovim: pos.erem ti se u usta i naguram nogama. Hvala.
Da hahahaha napalili ljude i sad vidili kao nema od toga ništa odo ja sa foruma zbog negative big brain brobordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:15Insajderi su glavni bili ovo ljeto slomili se pricom da biramo sta cemo dovesti, med i mlijeko, puni para hadzija monchi, riola. Lupali imenima a sve šupljak bio samo kontra efekat stvore, puno ocekujes a na kraju nista. A sad kao napustili forum zbog negative![]()
Dobar sam ja, buraz, danasnji marketing cuda cini. Od pocetka sezone disemo na skrge, pa cak ni Mladost nismo uspjeli dobiti na snagu, a ljudi nisu ni trenirali do prije par dana. O danasnjoj tekmi ne vrijedi trositi snagu. Povrede na nivou proslogodisnjih takodjer. Samo u Sarajevu imas boljih strucnjaka, ali valjda nemaju marketing masineriju iza sebe. Pogledaj samo recimo onog Adnana Maljevica - Kineza, za ovog naseg uhljupa je svemirski brod, ali lik se ne gura gdje mu nije mjesto. Gdje se to moze stici predavati na fakultetu, biti u klubu, reprezentaciji i raditi privatno? Pa jbt, to je vise funkcija nego sto jetra obavlja. Ubleha najveca, vidjet ces i u nastavku, za pocetak u Walesu. Nadam se samo da ce neko reagovati na vrijeme.Senner je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:10Nisi ti dobar buraz ili preskačeš terapiju, komentarišeš najtrofejnijeg kondicionog trenera u državi, raspitaj se malo...Napapijri je napisao/la: ↑12 avg 2020, 22:07Samo da iskoristim priliku i jos jedan puta se pos.erem u usta Jeleskovicu, njegovim online pripremama, kumu Dzeki i ublehasima koji ga dizu u visine (ne mislim na forumase). Ako citas ili ti neko prenosi, da jos jedan puta ponovim: pos.erem ti se u usta i naguram nogama. Hvala.
Aha zbog vas dvojice otisli, sigurno je momke bilo stid vas dvojice pa zato otisli.hamsik je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:18Da hahahaha napalili ljude i sad vidili kao nema od toga ništa odo ja sa foruma zbog negative big brain brobordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:15Insajderi su glavni bili ovo ljeto slomili se pricom da biramo sta cemo dovesti, med i mlijeko, puni para hadzija monchi, riola. Lupali imenima a sve šupljak bio samo kontra efekat stvore, puno ocekujes a na kraju nista. A sad kao napustili forum zbog negative![]()
Hoces reci da nisu lupali razno razna imena, a veze niko nema.ajdohordas je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:20Aha zbog vas dvojice otisli, sigurno je momke bilo stid vas dvojice pa zato otisli.hamsik je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:18Da hahahaha napalili ljude i sad vidili kao nema od toga ništa odo ja sa foruma zbog negative big brain brobordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:15Insajderi su glavni bili ovo ljeto slomili se pricom da biramo sta cemo dovesti, med i mlijeko, puni para hadzija monchi, riola. Lupali imenima a sve šupljak bio samo kontra efekat stvore, puno ocekujes a na kraju nista. A sad kao napustili forum zbog negative![]()
![]()
Likovi najavljivali Fatose Hajrović Ibiševiće sve žive hahaah dobro pa nisu rekli dolazi nam Pjanić samo da odbije Barcu hahaha a to može svako lupati hvala Bogu što su otišli bolje čitati ove "navijače" koji pljuju Vinka nego njihajdohordas je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:20Aha zbog vas dvojice otisli, sigurno je momke bilo stid vas dvojice pa zato otisli.hamsik je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:18Da hahahaha napalili ljude i sad vidili kao nema od toga ništa odo ja sa foruma zbog negative big brain brobordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:15Insajderi su glavni bili ovo ljeto slomili se pricom da biramo sta cemo dovesti, med i mlijeko, puni para hadzija monchi, riola. Lupali imenima a sve šupljak bio samo kontra efekat stvore, puno ocekujes a na kraju nista. A sad kao napustili forum zbog negative![]()
![]()
bordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:28Hoces reci da nisu lupali razno razna imena, a veze niko nema.ajdohordas je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:20Aha zbog vas dvojice otisli, sigurno je momke bilo stid vas dvojice pa zato otisli.![]()
Hadzic i Beqiraj bili u ozbiljnim pregovorima i o tome se pisalo i pričalo.bordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:28Hoces reci da nisu lupali razno razna imena, a veze niko nema.ajdohordas je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:20Aha zbog vas dvojice otisli, sigurno je momke bilo stid vas dvojice pa zato otisli.![]()
Trenutno korisnika/ca: Haksss, johntravolta123, Proximic, Sinfoc1986, skoJaa i 73 gosta.