Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Da smo napredna zemlja, Tule bi sad bio dating coach u slobodno vrijeme i uzimao duplu pinku
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ima u Islamu kad se razvodi Zena nesto sto se zove iddet ili pricek da se vidi da nije ostala trudna s muzem, tako da ako se uda da ne bude zabune cije je dijete. I nije joj dozvoljeno udati se za drugog dok traje taj iddet ( 3 mjeseca)
Ima tu I nekih dodatnih razloga kao da se vidi da nije neki razlog iz ljutnje bezveze koja ce proci brzo itd
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 21 nov 2023, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Marko Jack kao dating coachBosniaBoston je napisao/la: ↑21 nov 2023, 19:30Da smo napredna zemlja, Tule bi sad bio dating coach u slobodno vrijeme i uzimao duplu pinku
btw sto bi rekao nas kolega leorey ovaj numanye, ova se yebe prvo normalno pa u picq

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije istina, po Islamu imas pravo na razvod i musko i zensko, i imas obavezu da izdravas djecu, nije ti potrebno sud da ti to odredi. Naravno nije preporljucivo ako imas djecu, ali tesko se svakom razvesti (bez obzira na religiju i naciju), kad ima djecu, posebno covjeku jer u vecini slucajeva djeca idu s njom, i ono nemas pristup djeci svaki dan, kad dodjes kuci itd. Djeca ti drze vecinu brakova.
@scholsey slazem se
50 shades of Swissotel.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ukopal se ono pašče iz Gradačca ikad?
Po šerijatu bi ovaj psiholog odavno bez ruke hodao i pripovijedao drugima za primjer šta je zgriješio 
Zašto se pozivati u opšte na Islam u demokratskom sistemu?
Tražili smo, dobili smo, dok su švaleri ponos neke nacije i nekih vrijednosti jasno je da svaka žena danas mora uključiti mozak ili će biti slagana, izmanipulisana, obmanuta i zavedena zbog nečijeg privatnog interesa ili narodski rečeno, qrcu mu cejf bio da doda još jednu na spisak. Na žalost, ko poznaje prirodu žena zna da su one tu ugrožene s obzirom da se vode emocijama najviše a ne intelektom a ima i onih toliko glupih da se daju i prodaju bez bilo kakvog razmišljanja na dugoročne posljedice njihovih odluka pa im treba duže da malo razumnije odvagaju svoje postupke.
Ne može žena i muškarac bit isto, muškarac i kad vara on će varat da ga žena ne ufati i lagati onu ljubavnicu dok će se žena zaljubiti u ljubavnika i prije ili poslije saopštiti te emocije mužu

Zašto se pozivati u opšte na Islam u demokratskom sistemu?
Tražili smo, dobili smo, dok su švaleri ponos neke nacije i nekih vrijednosti jasno je da svaka žena danas mora uključiti mozak ili će biti slagana, izmanipulisana, obmanuta i zavedena zbog nečijeg privatnog interesa ili narodski rečeno, qrcu mu cejf bio da doda još jednu na spisak. Na žalost, ko poznaje prirodu žena zna da su one tu ugrožene s obzirom da se vode emocijama najviše a ne intelektom a ima i onih toliko glupih da se daju i prodaju bez bilo kakvog razmišljanja na dugoročne posljedice njihovih odluka pa im treba duže da malo razumnije odvagaju svoje postupke.
Ne može žena i muškarac bit isto, muškarac i kad vara on će varat da ga žena ne ufati i lagati onu ljubavnicu dok će se žena zaljubiti u ljubavnika i prije ili poslije saopštiti te emocije mužu

Gdje taj Tule da piše kod nas na pdf-u Ljubav i Sex da bude naš mentor i duhovni vođa.
Tuleee budi nas Splinter

Tuleee budi nas Splinter

To je obicno istina, musko i kad vara, ne ostavlja porodicu, dok zensko ode, mada je oboje pogresno bez obzira. A ima i onih sto zbog ljubavnice ostave zenu i djecu, ali je relativno rijetko.
On je Goretzka
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Baš nema novog accounta čim je ovaj ispario u Švicu. Moj je život Goretzka, skoro pa ejakuliran

A jel ona sad izašla iz vjere ili? Kako se ovo tumači?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- VensanKasel
- Kontakt:
Da ti bude duhovni vođa lik koji prijeti da će silovati i ubiti svoju ženu ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kaže da mu je žena 8 brakova rasturila...VensanKasel je napisao/la: ↑21 nov 2023, 21:40Da ti bude duhovni vođa lik koji prijeti da će silovati i ubiti svoju ženu ?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jednom je Omar Mehmedbasic, advokat, nekadašnji muzicar, pričao u nekoj emisiji o sličnim stvarima sa suda. I on kaže da se uglavnom žene upale, a muškarci su normalniji.
Priča za neku otisla sa mužem i djecom u Dubrovnik, tamo nasla nekog mladjeg momka, koji je bubao.
Kad su se vratili u Sarajevo, ona hoće razvod. I dobije ga. Otisla opet u Dubrovnik da nadje ovog dečka, kad ga je našla ovaj joj rekao jesi li normalna, kakva ljubav, veza, brak, ja se ispraznio i to je to

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ali oplako sam na ovaj chat.
Tule: Sta hoces?
Kurava: Toplinu.
Tule: Popij caj.

Tule: Sta hoces?
Kurava: Toplinu.
Tule: Popij caj.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.