Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
moguce da je bilo u vezi sa opcijom show hidden files ili tako nesto, ja sam i to aktivirao ali nije do toga
Ovako ljudi, imam Platoon dobar dzojstik i radio je savrseno sve do neki dan. Iz cista mira vise ne funkcionise nijedna tipka. Analog svijetli i vidi se da ga racunar prepoznaje, ali kada udjem u igru ne funkcionise nijedna tipka. Sve sam probao sto sam znao i nista nije uspjelo, pa evo da se i ovdje obratim valjda neko ponudi rjesenje.
SAMO ČELIK !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
my computer- desni klik na local disk-properties-disk clean up-sve oznacite i ocistite
Skida mi od 11kb\s do 114kb\s
Na speednetu piše download 4.99mbs
BHtelecom ?Neutral je napisao/la:Skida mi od 11kb\s do 114kb\s![]()
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Yep. Smeće veliko kao skoro sve in our lovely country.
Neutral je napisao/la:Skida mi od 11kb\s do 114kb\s![]()
Tako je i kod mene bilo neki dan,i par dana poslije samo od sebe se unormalilo.
Mislim da je tako evo već 3 sedmice, možda čak i 4. Skida nekada kako treba, no većinom ne. Dobro pa se surfanje popravili, prije sam morao refresh 2-3x stranicu da je otvori.
Po ko zna koji put amaterski sve u kompaniji koja zarađuje godišnje milione. Katastrofa.
Po ko zna koji put amaterski sve u kompaniji koja zarađuje godišnje milione. Katastrofa.
Imaju globalni problem koji ne zele priznati
Znaci do njih je zadnje 3 sedmice.
Yep, Neo de mi opet pošalji svoju stranicu na p i k-u ako nije problem.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Za koliko se ovako najjeftinije mogu novi zvucnici nabavit u Zenici? Ono, zajebi kvalitet.
14KM u Imtec-uDonnie Darko je napisao/la:Za koliko se ovako najjeftinije mogu novi zvucnici nabavit u Zenici? Ono, zajebi kvalitet.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mora nedje jeftinije bit
Trebaju mi hitno, nebitno zasto
Trebaju mi hitno, nebitno zasto
Nađi ih na p.iku za cenera, možda 7-8KM.
Pomaziteeee!!
Da li se 5741G moze prepakovati u 5333

u

Zanima me mogu li sve komponente iz prvog, stati u drugi a da sve fino fercera...
Da li se 5741G moze prepakovati u 5333

u
Zanima me mogu li sve komponente iz prvog, stati u drugi a da sve fino fercera...
Posto sam levat za komp jedno pitanje.
Imao sam profil na YT kreiran preko yahooa na kome sam imao bas mnogo videa sa utakmicama i dokumentarcima i nisam sve stigao download. Medjutim kada sam za odredjene potrebe kreirao Gmail nalog automatski mi je nestao taj profil i sada se na You Tube mogu logovati samo preko tog Gmail naloga. Da li postoji mogucnost da nekako vratim onaj stari profil koji je kreiran preko Yahooa ?
Imao sam profil na YT kreiran preko yahooa na kome sam imao bas mnogo videa sa utakmicama i dokumentarcima i nisam sve stigao download. Medjutim kada sam za odredjene potrebe kreirao Gmail nalog automatski mi je nestao taj profil i sada se na You Tube mogu logovati samo preko tog Gmail naloga. Da li postoji mogucnost da nekako vratim onaj stari profil koji je kreiran preko Yahooa ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Planiram sebi uzeti wifi modem (il kako se to vec zove)
Trenutno koristim one kablove, jedan za komp jedan za laptop.
Da li ce mi internet biti sporiji preko wirelessa ? Ili nema tu neke razlike.
@Devil
Jel ti ne znas username i sifru od tog yahoo accounta ili?
@Devil
Izgubio sam sistemski CD od XP-a, pa me interesuje moze li se to skinuti sa interneta, pa da pokrenem sa USB-a ?
I ako neko zna gdje mogu naci neki step-by-step vodic za instalaciju XP-a.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Idi na http://www.youtube.com/account_recovery" onclick="window.open(this.href);return false; i unesi user name ili mail i provjeri da li ce ti sta doci na mailDevil je napisao/la:Posto sam levat za komp jedno pitanje.![]()
soxx je napisao/la:Planiram sebi uzeti wifi modem (il kako se to vec zove)
@Devil
Brzina preko wi-fi ce ti ostati ista, ali sto si dalji od signala ona ce biti manja. Tako npr u krugu kuce brzina ce biti manje vise ista, a kada izadjes vani 10 metara od kuce smanjit e se za pola. U sustini, ako ti je router metar-dva od compa nece biti problema i smanjenja brzine.
Puma je napisao/la:Izgubio sam sistemski CD od XP-a, pa me interesuje moze li se to skinuti sa interneta, pa da pokrenem sa USB-a ?
XP mozes skinuti s bilo kojeg torenta i snimiit na CD i s njega instalirati. Takodjer, XP mozes skinuti pa na USB instalralirait (napraviti bootabilni USB) no to je vec komplikovano.
Za sve step-by-step upustva youtube je glavni, jer tu mozes naci sve. Evo ti primjer:
[youtube][/youtube]
Viper je napisao/la:Ovako ljudi, imam Platoon dobar dzojstik i radio je savrseno sve do neki dan. Iz cista mira vise ne funkcionise nijedna tipka. Analog svijetli i vidi se da ga racunar prepoznaje, ali kada udjem u igru ne funkcionise nijedna tipka. Sve sam probao sto sam znao i nista nije uspjelo, pa evo da se i ovdje obratim valjda neko ponudi rjesenje.
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.