Da li se 5741G moze prepakovati u 5333

u
Zanima me mogu li sve komponente iz prvog, stati u drugi a da sve fino fercera...
Moderator/ica: insider

Idi na http://www.youtube.com/account_recovery" onclick="window.open(this.href);return false; i unesi user name ili mail i provjeri da li ce ti sta doci na mailDevil je napisao/la:Posto sam levat za komp jedno pitanje.![]()
Imao sam profil na YT kreiran preko yahooa na kome sam imao bas mnogo videa sa utakmicama i dokumentarcima i nisam sve stigao download. Medjutim kada sam za odredjene potrebe kreirao Gmail nalog automatski mi je nestao taj profil i sada se na You Tube mogu logovati samo preko tog Gmail naloga. Da li postoji mogucnost da nekako vratim onaj stari profil koji je kreiran preko Yahooa ?
soxx je napisao/la:Planiram sebi uzeti wifi modem (il kako se to vec zove)
Trenutno koristim one kablove, jedan za komp jedan za laptop.
Da li ce mi internet biti sporiji preko wirelessa ? Ili nema tu neke razlike.
@Devil
Jel ti ne znas username i sifru od tog yahoo accounta ili?
Puma je napisao/la:Izgubio sam sistemski CD od XP-a, pa me interesuje moze li se to skinuti sa interneta, pa da pokrenem sa USB-a ?
I ako neko zna gdje mogu naci neki step-by-step vodic za instalaciju XP-a.
Viper je napisao/la:Ovako ljudi, imam Platoon dobar dzojstik i radio je savrseno sve do neki dan. Iz cista mira vise ne funkcionise nijedna tipka. Analog svijetli i vidi se da ga racunar prepoznaje, ali kada udjem u igru ne funkcionise nijedna tipka. Sve sam probao sto sam znao i nista nije uspjelo, pa evo da se i ovdje obratim valjda neko ponudi rjesenje.
Uniexpert Sarajevo!?adidas je napisao/la:Moze li neko da mi kaze gdje kod nas ovo ima da se kupi ili nesto slicno hitno mi je .![]()
http://i.ebayimg.com/t/x2-4Pin-Molex-to ... ~60_35.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
ako bude castim te. sreca pa mi nije dalekoAmoxicillin je napisao/la:Uniexpert Sarajevo!?adidas je napisao/la:Moze li neko da mi kaze gdje kod nas ovo ima da se kupi ili nesto slicno hitno mi je .![]()
http://i.ebayimg.com/t/x2-4Pin-Molex-to ... ~60_35.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada je file otvoren u drugom programu, obicno je zakljucan kako bi se zastitio od izmjena. Za tu svrhu postoji alat Unlocker kojim je moguce odkljucati file i nakon toga ga izbrisati.alan_kardec je napisao/la:želim da izbrišem jedan fajl, tačnije igru koju igram preko daemon tools-a (ISO file), međutim kad kliknem na delete pojavi mi se onaj neki prozor i piše the action can`t be completed because the folder or a file it is open in another program. close the folder or file and try again.
znači ovaj fajl koji želim da izbrišem je otvoren u nekom drugom programu. pozatvaram sve živo na kompu, restartujem ga, ali se opet pojavljuje isto upozorenje.
e zanima me da li postoji neki program pomoću kojeg mogu da riješim problem izbrišem ovaj fajl.
btw. drug mi reče da je moguće da imam virus na kompu.
hvala unaprijed.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.