HZ87. Sarajevo centar ( zar postoji neko drugo Sarajevo ).
Ljepse je pogledati chetnika u shupak,nego manijaka u facu.

HZ87. Sarajevo centar ( zar postoji neko drugo Sarajevo ).
Hajde sto im volis gledat medju guzove, ali moras li im bas i lizati cmarove? Svasta sam vidio u zivotu, ali da neki Sarajlija danas stuje Slobu Milosevica i njegovu ideologiju, e to nisam.
Cc iz homoseksualne zajednice.
Znaci volis ga poglabat chetnicima
Sta se ti javljas ???
Ko spominje? Ne znaš me. Ko spominje ratove, genocide i grobnice?BordoBBoja je napisao/la: ↑28 jul 2023, 16:01Gonite se u pmKobayashi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:37Nije frka podjebavati nekoga, čak šta više bude i dobrih fora.BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:34
Ostadoste bez kisika kad je momak dao go, ko banjalucke bebe
Ali ovaj forum stvarno dozvoljava svasta. Katastrofa u sta se pretvorio. Čovjek bebe koje su preminule spominje, haalooo moderacija??
Da dodam i onog majmuna sto spominje Miloševića i Grbavicu.
Pa s kim ja zrak dijelim jbt
Spominjete ratove, genocide, ptsp, grobnice
Kad vam se odgovori, kukate
Kobayashi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 20:39Ko spominje? Ne znaš me. Ko spominje ratove, genocide i grobnice?BordoBBoja je napisao/la: ↑28 jul 2023, 16:01Gonite se u pmKobayashi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:37
Nije frka podjebavati nekoga, čak šta više bude i dobrih fora.
Ali ovaj forum stvarno dozvoljava svasta. Katastrofa u sta se pretvorio. Čovjek bebe koje su preminule spominje, haalooo moderacija??
Da dodam i onog majmuna sto spominje Miloševića i Grbavicu.
Pa s kim ja zrak dijelim jbt
Spominješ bebe, halo. Ovaj drugi spominje da je cetaljima trebalo ostaviti Grb.
Ko vas vaspitanja, to me zanima
Ja jedno, ti drugo. Nastavi, brukas sebe. Samo nemoj mene tu stavljati u taj kontekst, ja sam dijete ovog grada, ovdje u ratu bio. Vjerovatno i imam vise god od tebe.BordoBBoja je napisao/la: ↑28 jul 2023, 20:44Kobayashi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 20:39Ko spominje? Ne znaš me. Ko spominje ratove, genocide i grobnice?BordoBBoja je napisao/la: ↑28 jul 2023, 16:01
Gonite se u pm
Spominješ bebe, halo. Ovaj drugi spominje da je cetaljima trebalo ostaviti Grb.
Ko vas vaspitanja, to me zanima
Ne pravi se budala. Ako citas cesce temu jako dobro mozes znati ko spominje ovo sto sam naveo. Par simaptizera borca iz GT orgija konstantno
Kad vam se odgovori, kmecite
Nije društvo bolesno, bolesni su ovi pojedinci. Samo mi je zao sto se ovo ne sankcioniše. Svaki forum na svijetu ima opciju ban.
Pa i ovo je za bana, normalno. Al brate, budi bolji od toga hebemu misa. Ili javi mu se u pp i reci sta mislis.