RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Čovjek bi oprostio loše rezultate zarad infrastrukture, ali ni toga nema. Ovo danas je bilo apsolutno razočarenje. Igra izbij-nabij u drugom poluvremenu. Hajd u prvom je i ličilo na nešto sa one dvije 100% prilike koje smo morali iskoristiti, ali nedostatak voljnog momenta, samopouzdanja i kvaliteta je odnio sve na stranu Zrinjskog koji je ovdje sasvim zasluženo pobjedio.
Za onaj upad i prekid utakmice na kraju nemam riječi. Svako se danas naziva navijačem Veleža. U utakmici sezone si jaja uvukao u bubrege, i po bubrezima si dobio. Nema te ni gore, nema te ni dole. Nema RAja razloga da dolazi.
Haj' u qrac krasni!
Za onaj upad i prekid utakmice na kraju nemam riječi. Svako se danas naziva navijačem Veleža. U utakmici sezone si jaja uvukao u bubrege, i po bubrezima si dobio. Nema te ni gore, nema te ni dole. Nema RAja razloga da dolazi.
Haj' u qrac krasni!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
huuu, nije bilo lako gledati ovo. Radni dan, a opet onoliko raje, i na kraju šipak.
Feja je naš Rudi Garcia, što'š tražiti centarfora. Mi imamo jednog pravog igrača, Hebibovića, njega zatvoriš i možeš prst u uho.
Da ne ocijenjujemo igrače sada pojedinačno, ali mislim da je izlaskom Zvonića i povlačenjem Blagojevića na zadnjeg veznog se sve se raspalo. Ne zato što je Zvonić nešto igrao, nego zato što smo time potpuno izgubili Blagojevića u fazi napada. Al dobro, lako je sada pametovati.
Edit. što Zizu reče, haj' u qrac krasni!
Feja je naš Rudi Garcia, što'š tražiti centarfora. Mi imamo jednog pravog igrača, Hebibovića, njega zatvoriš i možeš prst u uho.
Da ne ocijenjujemo igrače sada pojedinačno, ali mislim da je izlaskom Zvonića i povlačenjem Blagojevića na zadnjeg veznog se sve se raspalo. Ne zato što je Zvonić nešto igrao, nego zato što smo time potpuno izgubili Blagojevića u fazi napada. Al dobro, lako je sada pametovati.
Edit. što Zizu reče, haj' u qrac krasni!
Zadnja izmjena: gost, dana/u 18 mar 2015, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Razocaran sam cetiri napada zaredom salju dugu loptu i svaka ode u aut 
FEJA mora otići, jer je pogubio konce još jesenas. Bolje dati priliku Jazi ili nekom drugom, koji će pokazati igračima jak autoritet, pa čak i da nemaju kvalitet, autoritativan trener ih može razbuditi da trče kao osice. 
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Stidite li se igrači????J*** vam majku, skinite dresove, a ti Feja mrš u Olimpic pa se tamo zajebaji, J*** ti familiju
Stadion smo napunili da imate podršku, a vi šetate po terenu, da bog da nikad ne obukli više naš dres
RASTJERAJ GAMAD, ****
Stadion smo napunili da imate podršku, a vi šetate po terenu, da bog da nikad ne obukli više naš dres
RASTJERAJ GAMAD, ****
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Brato jedan od forumaša koji navija za Olimpic mi je davno rekao da je Feja teški limit od trenera i da ćemo dozivjeti razočarenja. I evo pokazalo se tačnim.Cernica je napisao/la:FEJA KUPI SE
Cernica je napisao/la:FEJA KUPI SE
Podrzavam.......FEJA PAKUJ KOFERE!!!
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ma on je **** obični, kreten, mrš u OlimpicAlemC85 je napisao/la:Brato jedan od forumaša koji navija za Olimpic mi je davno rekao da je Feja teški limit od trenera i da ćemo dozivjeti razočarenja. I evo pokazalo se tačnim.Cernica je napisao/la:FEJA KUPI SE
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Otić' će on sam, ne treba ga tjerat'. Čovjek bi donekle razumio razliku u kvaliteti, ali ima da letiš svih 90 minuta. Kao konačan produkt njegovog (ne) rada je izašla ova utakmica. Pokazalo se koliko kvalitetne pripreme je prošla ekipa. Reljić i Janko ulaze poslije 70-e, ne mogu kvalitetan šprint odradit'.
Sramota!
Sramota!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- hercegovac236
- Kontakt:
Mi smo veoma prosječni u svakom aspektu, samo što zaslijepljeni navijačkom strašću to često ne vidimo.
Može biti da na sve gledam drugačijim očima zato što sam daleko i od Mostara i BiH, ali ne shvatam mentalitet gdje se ne može protivniku čestitati na pobjedi, pa ma kako jaka netrpeljivost postojala između dva kluba.
Formula za dugoročan uspjeh treba da bude "ulaganje u mlade naraštaje". Omladinski pogoni bi trebali biti prioritet, pa čekati, dok nešto dobro ne sazrije.
Mi isto humanitarna organizacija pa uhljebljujemo besposlene igrače iz susjedne nam države istočno od nas, a oni nisu dobri ni za klupe. Nek mi neko dadne jedan, bar donekle dobar razlog, zašto smo mi doveli ovoga Reljića. Bolje da su od tih para kupili juniorima par novih lopti, ili dresove, nego što za njega plaćaju stan i hranu u MO.
Može biti da na sve gledam drugačijim očima zato što sam daleko i od Mostara i BiH, ali ne shvatam mentalitet gdje se ne može protivniku čestitati na pobjedi, pa ma kako jaka netrpeljivost postojala između dva kluba.
Formula za dugoročan uspjeh treba da bude "ulaganje u mlade naraštaje". Omladinski pogoni bi trebali biti prioritet, pa čekati, dok nešto dobro ne sazrije.
Mi isto humanitarna organizacija pa uhljebljujemo besposlene igrače iz susjedne nam države istočno od nas, a oni nisu dobri ni za klupe. Nek mi neko dadne jedan, bar donekle dobar razlog, zašto smo mi doveli ovoga Reljića. Bolje da su od tih para kupili juniorima par novih lopti, ili dresove, nego što za njega plaćaju stan i hranu u MO.
moze i meni ppshaman7 je napisao/la:Za sutrašnju tekmu imam jednu provjerenu informaciju , reci cemo nekih 95 % . Ali nista javno, javljajte se na pm ako vas zanima. Necu da pisem javno iz vise razloga
goveđigulašmajka
Kone su nas zasluženo izbacile, iskoristili su našu nemoć
Slijedeći put treba dobro razmisliti koga dovesti za trenera. 
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
**** idioterigotina je napisao/la:moze i meni ppshaman7 je napisao/la:Za sutrašnju tekmu imam jednu provjerenu informaciju , reci cemo nekih 95 % . Ali nista javno, javljajte se na pm ako vas zanima. Necu da pisem javno iz vise razloga
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
blackmundir
- Kontakt:
nema puno pametovanja...ljudi su bolje odigrali i zasluzeno pobjedili..
prijavljen si.rigotina je napisao/la:moze i meni ppshaman7 je napisao/la:Za sutrašnju tekmu imam jednu provjerenu informaciju , reci cemo nekih 95 % . Ali nista javno, javljajte se na pm ako vas zanima. Necu da pisem javno iz vise razloga
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Igrači, dobro zapamtite šta ste uradili danas navijačima

VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Zrinjski 100% zasluzeno pobjedio, nasi igraci u 90min nisu u stanju 2 puta opucat na gol, nisu uzeli 2 duele. Ma Feja ih je strasnio spremio nema se sta rec, a puu kretenu.
Maletić
Ostali

Maletić
Ostali
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Rigotina je prijavljen adminu. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.