mislim da je Maradona najocajniji igrac, nema ga u LP medju top strijelcimaA_d_0 je napisao/la:Igrac je ocajan ako nije u TOP 10 najboljih strijelaca svih vremena. Zanimljivo. A nema veze sto 8 od ovih 10 igraca igraju bar 5 sezona duze od njega ovo takmicenje. Al eto. A vjeruj da ce brzo prestici Trezegeuta i uci ce u TOP 10. Fale 3 gola sto ce zabit u iducoj sezoni. Al on je ocajan u LP. Nemos vjerovat.Saurman je napisao/la:1 – Raul – 69 Goals
2 – Ruud van Nistelrooy – 60 Goals
3 – Thierry Henry – 50 Goals
4 – Andriy Shevchenko – 48 Goals
5 – Filippo Inzaghi – 46 Goals
6 – Alessandro Del Piero – 42 Goals
7 – Fernando Morientes – 33 Goals
8 – Didier Drogba – 32 Goals
9 – Lionel Messi – 31 Goals
10 – David Trezeguet – 29 Goals.....ne sumljam u Ibrine kvalitete no cinjenica je da je ocajan u LP...
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: AC Milan
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
DAJ BA KOJI VAM JE DJAVO ???
VIDITE LI VI NASLOV OVE TEME ???
Smarate !
VIDITE LI VI NASLOV OVE TEME ???
Smarate !

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
realno,milan je trenutno na nivou blackpoola..onakvo silovanje neke ekipe na domacem terenu nisam vidio jos od utakmice sunderland-chelsea 
-PAJA Fan Club!!
Realno nije.
Ove godine smo u ligi odigrali odlicne utakmice, sa odlicnom pas igrom, ko je gledao utakmicu protiv Udinesea kod kuce 4-4, zna o cemu govorim. Kazu Tottenham bolja ekipa od Milana i jos 4,5 u Engleskoj ima jacih pored Chelsea, manche, Arsenala.
Najbolje da vam onda sva mjesta u Champion Leaguea damo i da igrate medjusobno.
Ovoj ekipi je sinoc falio jedini pravi kreator koji igra u Milanu i jednostavno pola ekipe, Pirlo, falio je jedan od najbojih bocnih igraca u protekloj deceniji Zambrotta koji bi 200% bolje odigrao od kloceva Abatea i Antoninia, ruku na srce Abate je sinoc solidan bio, ali opcenito igrac koji nije za Milana. Nedostajao je jedan Boateng koji je do povrede igrao u formi zivota i zna dati loptu naprijed za razliku od sinocnjeg defanzivnog trojca. Cassano koji je od dolaska podjelio 5,6 asistencija uz dva gola u samo 4,5 utakmica, Emanuelson koji je mogao zamjeniti Abatea desno i dosta brzine dodati ekipi.
Ove godine smo u ligi odigrali odlicne utakmice, sa odlicnom pas igrom, ko je gledao utakmicu protiv Udinesea kod kuce 4-4, zna o cemu govorim. Kazu Tottenham bolja ekipa od Milana i jos 4,5 u Engleskoj ima jacih pored Chelsea, manche, Arsenala.
Najbolje da vam onda sva mjesta u Champion Leaguea damo i da igrate medjusobno.
Ovoj ekipi je sinoc falio jedini pravi kreator koji igra u Milanu i jednostavno pola ekipe, Pirlo, falio je jedan od najbojih bocnih igraca u protekloj deceniji Zambrotta koji bi 200% bolje odigrao od kloceva Abatea i Antoninia, ruku na srce Abate je sinoc solidan bio, ali opcenito igrac koji nije za Milana. Nedostajao je jedan Boateng koji je do povrede igrao u formi zivota i zna dati loptu naprijed za razliku od sinocnjeg defanzivnog trojca. Cassano koji je od dolaska podjelio 5,6 asistencija uz dva gola u samo 4,5 utakmica, Emanuelson koji je mogao zamjeniti Abatea desno i dosta brzine dodati ekipi.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ja sam poprilicno razocaran sinocnom igrom Milana.Ispostavilo se tacnim ono da bi veoma nekreativni vezni red Milana mogao biti prevaga za los rezultat,ali nisam ocekivao da ce biti ovako nemocni na sredini terena.Bekovi su takodje bili veoma losi Antonini je isao napred ali nista znacajno nije uspeo da uradi,dok Abate prvo poluvreme mislim da nije ni imao akcije na polovini Tottenhama.Mislim da je greska Allegria bila i stavljanje Silve na zadnjeg te ostavljanje Pata na klupi,ali ko zna i sta bi tada bilo.
Milan moze da bude sretan sto je uspeo da zavrsi mec sa 11 igraca jer i Flamini a i Gatuso su trebali da dobiju crvene ranije,ali Lanoy to nije pokazao.
Naravno imao je i Milan svoje neke sanse,narocito dva puta Yepes ali nisu onde imali ni srece.
No nista ovde nije gotovo Milan je preiskusna ekipa i imala je ona ovakvih situacija i ranije,i imaju oni snage za preokret na White Harte Laneu i videcemo da li ce uspeti da se vrate.
Milan moze da bude sretan sto je uspeo da zavrsi mec sa 11 igraca jer i Flamini a i Gatuso su trebali da dobiju crvene ranije,ali Lanoy to nije pokazao.
Naravno imao je i Milan svoje neke sanse,narocito dva puta Yepes ali nisu onde imali ni srece.
No nista ovde nije gotovo Milan je preiskusna ekipa i imala je ona ovakvih situacija i ranije,i imaju oni snage za preokret na White Harte Laneu i videcemo da li ce uspeti da se vrate.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Milan je dobra ekipa kao i vecina u Seria A ,medutim ako se javi kriza par godina pa sta ces brate ,osvojilu su skoro 2007 + sest titula ,Ibrahimovic je kralj i Igracina i rijetko koja ekipa ima ovakog napadaca ,bayern dovede olica i kurCe se ko da je to neki igracina ...a govore nesto za milan i italijanske clubove ,ribery i robben sjajna krila -samo krila ,a tim cini 11 igraca ,znaci omjer bi bio oko 4:1 po igracima za ITALIJANE...
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Hajde dosta vise o sinocnoj tekmi,svi smo vidjeli sta je i kako je tako da bez veze vam je rasprava...
Nego zanima me pa gdje je vise Prince,jbt ko da je bez noge osto pa ga nema ovako dugo,zna li ko kad ce se vratiti?
Nego zanima me pa gdje je vise Prince,jbt ko da je bez noge osto pa ga nema ovako dugo,zna li ko kad ce se vratiti?
Milan je sinoc osramotio fudbal kao pojam. Gdje su sad oni sto su govorili kako ste sjajna pojacanja doveli, kako ste prehebali neke klubove za neke igrace, Robinho velemajstor i to. Gdje su oni sto su pricali kako je Pato velemajstor koji vrijedi 60 miliona, a momak nikad nista konkretno jos uvijek nije pokazao itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
danas je trenirao punom parom i skroz je spreman, ne brini bit ce u prvoj za sljedecu tekmu, a kad je uzvratna ba ??scudetto je napisao/la:Hajde dosta vise o sinocnoj tekmi,svi smo vidjeli sta je i kako je tako da bez veze vam je rasprava...
Ja mislim da igramo revans 9. marta,nisam siguran ali mislim da je tako..a to data mogu se svi oporaviti i onda ce mo imati vise sanse za prolaz,kao i Pato i Robinho da dobiju malo Forme jos,sa Ibrom nisam zadovoljan zbog sinosnje greske na sredini,kad je pukla kontra,sve u svemu nismo losi 
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
9. Marta je revans. Za nadati se da do tada nece biti jos povreda.
Nego sta je sa Didacom iz Espanyola, dosao i nije jos zaigrao, jel on prijavljen za Ligu Prvaka?
Nego sta je sa Didacom iz Espanyola, dosao i nije jos zaigrao, jel on prijavljen za Ligu Prvaka?
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Jest osramotili smo fudbal, sve nam igraju spalogace, levati smo najveci,Pedro je Bog za Pata sta ce levat brazilski koji je tvom timu uzeo titulu prvaka svijeta sa 16 godina, haj sad razguli na svoju temu ne dodje niko od nas tamo da provocira. Dovidjenja prijatno.Romariooo je napisao/la:Milan je sinoc osramotio fudbal kao pojam. Gdje su sad oni sto su govorili kako ste sjajna pojacanja doveli, kako ste prehebali neke klubove za neke igrace, Robinho velemajstor i to. Gdje su oni sto su pricali kako je Pato velemajstor koji vrijedi 60 miliona, a momak nikad nista konkretno jos uvijek nije pokazao itd
Nije Didac pozvan za LP
Sta mislite o ovome ???
http://sportsport.ba/ino_fudbal/milan-o ... pata/51922
Ja bih ga prodao i doveo Balotellija. Razlozi ???
1. Balotelli - Italijan, Pato- Brazilac (Non-EU player)
2. Balotelli navija za Milan i pokazuje ogromnu zelju da tamo zaigra, dok je Patak nedavno izjavljivao da bi volio otici u Barsu, odma mi daje sumnju da bi volio otici uopste
3. Pato ima po sezoni 6 povreda i to teskih !
4. Balotelli i Pato razlika izmedju njih ??? ;
Balo - Klasicni Centralni Napadac, Visok, Krupan, Dobra tehnika, Odlican sut iz slobodnog, gradjom podsjeca na Ibrahimovica a mislim da je onakva gradja stvorena za Serije A. UBUDCNOSTI JEDAN OD NAJBOLJIH NAPADACA NA SVIJETU !
Pato - Srednja velicina, moze igrati Centralnog i krilnog napadaca, sjajna tehnika, odlican-snazan sut iz igre, brzonog, odlican u duelima 1 na 1, dobar udarac glavom, VELIKA - SVIJETLA BUDUCNOST !
Ovo je Kocka

Sta mislite o ovome ???
2. Balotelli navija za Milan i pokazuje ogromnu zelju da tamo zaigra, dok je Patak nedavno izjavljivao da bi volio otici u Barsu, odma mi daje sumnju da bi volio otici uopste
Balo - Klasicni Centralni Napadac, Visok, Krupan, Dobra tehnika, Odlican sut iz slobodnog, gradjom podsjeca na Ibrahimovica a mislim da je onakva gradja stvorena za Serije A. UBUDCNOSTI JEDAN OD NAJBOLJIH NAPADACA NA SVIJETU !
Pato - Srednja velicina, moze igrati Centralnog i krilnog napadaca, sjajna tehnika, odlican-snazan sut iz igre, brzonog, odlican u duelima 1 na 1, dobar udarac glavom, VELIKA - SVIJETLA BUDUCNOST !
Ovo je Kocka

1. Nema veze koji je non-EU igrac kada je vec doveden to se gleda u Italiji. Moze se dovesti samo jedan non-EU igrac a posto smo mi Pata doveli jer ocigledno igra za nas ovo ne vazi.robovi88 je napisao/la:Nije Didac pozvan za LP
Sta mislite o ovome ???![]()
![]()
Ovo je Kocka![]()
![]()
2.Ko ne bi otisao u Barcu?
3.Ovo se slazem.
4. Pato je za klasu bolji igrac i vise timski neg ovaj glavonja al eto.
I ako ga proda gazda ne trebamo se sikirati jer je garant hronicni bolesnik (kao Kaka') i on ce gledat da zaradi pare nad Patom.
Patova magija je nestala, nema vise oni solo' prodora i pretrcavanja igraca, golova sa 20m itd ...
Ja bi ga odmah sad zamijenio za Balotellija uz jos jedno 10m
Svakakvim imenima su otocki mediji nazvali Milan, od zivotinja do mafijasa i cega sve ne, uglavnom nista lijepo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma mogu samo da nam ga ofaflaju'Puma je napisao/la:Svakakvim imenima su otocki mediji nazvali Milan, od zivotinja do mafijasa i cega sve ne, uglavnom nista lijepo

Magija je bila prije 2 sedmice protiv Sampdorije u kupu, magija je bila prije nekoliko dana protiv Genoe, al evo 2 utakmice nije poceo i nema magije odjednom. Momak je bio povrijedjen i treba mu dati da igra. Al eto on mora sjedit na klupi da bi igrao neustrasivi Robinho. I ne bih ga dao za Balotellija da nam daju jos 30 miliona. Bomel-Flamini-Gatusso-Boateng-Cassano-Ibra-Balotelli samo cekas ko ce prvi ubiti.robovi88 je napisao/la:Patova magija je nestala, nema vise oni solo' prodora i pretrcavanja igraca, golova sa 20m itd ...
[youtube][/youtube]
znaci na 6.40 mos samo umrjet
.Inace ovi likovi su za*ebavali razne ove fudbalere npr. Totti, Cannavaro itd. Na goal.om ima i prijevod o cemu govore xD
znaci na 6.40 mos samo umrjet
Koje ludilo predsjednik nam duca maloljetnice ide na sudjenje, klub gubi od xy ekipa, kapiteni se tuku Inter dobiva zaostalo protiv Viola dno dna :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.