Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
NON MOLLARE MAI
- HazardEden
- Kontakt:
Odmar'o ga ovuJTS je napisao/la:Edin počinje sljedeću tekmu, to je to
- invincible1921
- Kontakt:
Igrat ce sutra sigurno, ali kontam koliko god zabije sutra opet ce mo vidjeti Aguero-Negredo u subotu. Pa se nadati da ce Edin od pocetka protiv Bayerna sledece sedmice.MrShadow je napisao/la:jel sutra igraju onaj neki kup ? Dzeko i Jovetic pocinju 100%, a mora zabit makar 2 gola da bi ga ovaj stavio u prvih 11 u subotu, inace Negredo opet.
samo nek je zdrav još mjesec dana, pa tama kad bi sve presjedio na klupiAmar Dzeko je napisao/la:Najbitnije da je zdrav.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/odbio-s ... upi/114327
Kapa dole Eriksenu, ali zato Dzeko moze odmarati na Maldivima i na Hvaru kad god hoce
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- HazardEden
- Kontakt:
Neko ne vidi sve u paramaPauk je napisao/la:Christian Eriksen ima samo 21. godinu i opet nece na klupu, a Edin Dzeko je proveo svoje najbolje fudbalske godine na klupi.
Kapa dole Eriksenu, ali zato Dzeko moze odmarati na Maldivima i na Hvaru kad god hoce
Procitaj prvu recenicu, pa drugu pa onda komentarisi, ili evo recu ti direktno..Dzeko je prodao svoju fudbalsku karijeru i cast i ponos i sve principe za novac
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Je li tebi stalo novca ?Pauk je napisao/la:Dobro kontas![]()
Procitaj prvu recenicu, pa drugu pa onda komentarisi, ili evo recu ti direktno..Dzeko je prodao svoju fudbalsku karijeru i cast i ponos i sve principe za novac
a Eriksen ne može .. haman mu je plata bila 500 km k'o u federalnoj ligiPauk je napisao/la:Kapa dole Eriksenu, ali zato Dzeko moze odmarati na Maldivima i na Hvaru kad god hoce
NON MOLLARE MAI
-
kinder_jaje
- Kontakt:
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
A o lovi ( koja je bitna
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Edin je u karijeri ostvario sve, tri titule, pare, igranje u dvije vrhunske lige, najbolji strijelac BL, vjerovatno i kvala za SP, još samo sa repkom da se plasira na SP i njegova karijera je već zaokružena .. ostatak karijere će da zarađuje pare i zabija golove .. to što će djeliti minutažu u Man Cityju, baš ga qrac zaboli, a i mene bi da sam na njegovom mjestu
NON MOLLARE MAI
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 1921zeljeznicar1921, 231983, 313, addebisi, Andrej, Anoniman, arabijskisupi, AzRimiRzA, BarbareZeljin, Beduin, Beli98, bhfanatic14, Biscione, BordoArmy88, Brazzzoo123, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, D97, darker10, DeeWa, DoktorXabaras, dr.van nostrand, dzemil, eaglebvb09, edin139, enobarca, exampLe., FerdinandF, Ferroviere1987, FieldsOfAnfieldRoad, Fudo, General505, Goalgetter, Gomis99, GrbavicaHrammm, Hajdeee, HariTz, iliyaa8, Imamkarbarum, IndependenT, invincible1921, Invincibles14, J1897, Jarodwest, JimmyPage, JohannWolfgang, Kaunas, Kompromis, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, Lekqqq1921, LenyYoro15, M1k3y, Maestro^^, Markinhio, Marokanci58, MaroonBjelave, Micron, MikiPirs, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, muhamedhulk, muhamedkonjic, napapijri1987, nebeskasila, nerkolfc, NEZALAGANJE, omanovski, Pensioner26, PeppermintSA, PingoFTW, PointBlank, Poligon10, prijeratni mangup, Proximic, Pushko92, Rauber33, rio_Ferdy88, rodjeeni1922, rukometubih23, s4mke, Shategabri, Shevko, signalidunapark, Smaja, Sport90, StevieG8, Sveti, TefalTava, Tihi, unavita, USB, Vanja8, Vaya, Venom, VibeTribeX, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wolffire, Yucca, zaostrog, Zeko87, zikerrz21 i 935 gostiju.