FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alibi

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alibi » 08 maj 2012, 15:50

Zmajjj je napisao/la:Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.
Jel svi tako mislite ili samo ti...........odrasti.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 maj 2012, 16:22

Vi kad ste titulu 2010 uzeli a mi 5 zavrsili naguzili smo vas na derbiju...nema to nikakve veze...;) pobjedice sretniji

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 08 maj 2012, 21:32

[youtube][/youtube]

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 08 maj 2012, 21:51

Vamos je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Nista strasno! :lol: :lol: :lol:
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 maj 2012, 21:54

Jesi glup dramaticno, svaka cast jel tesko biti tako glup?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 maj 2012, 21:56

Sta je ovo ? ja ovdje vidim pojedince koji onako nasumicno trce i prave neke vozove i fazone po tribini..ni slicno nasem.

Opet, **** je ne kopirati ove nacine navijanja.englezi su prvi izumili organizovano navijanje dlanovima i rukama a svi to sad koriste.
Treba izbjegavati kopiranje i prepravljanje pjesama...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 maj 2012, 21:58

Ma sta ti je ovdje ljudi trce da navijaju zajedno sa Delijama,a ovi njima prilaze, a ovaj bog zna sta je zelio reci.

I po njegovom ispade delije izmislile zajebanciju na tribini :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 maj 2012, 22:03

mozda mi se pruzi prilika, pa vam se u subotu pridruzim na sjeveru, steta sto nece biti strumfica :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 maj 2012, 22:57

QUARESMA 18<<< je napisao/la:mozda mi se pruzi prilika, pa vam se u subotu pridruzim na sjeveru, steta sto nece biti strumfica :)
Steta! Lose si informisan. Manijaka ce biti samo ne organizovano..
Samo i ovo dijeljnje kopa na dva dijela pa onda jedni sjednu drugi pjevaju i obrnuto je c/p, al hajde

Godot
Kontakt:

Post Postao/la Godot » 08 maj 2012, 23:03

Što se tiče cijena karata, optimalne su za gostujuće navijače, ako ih bude. Mi smo davali 15 za duplo lošije uslove nekoliko puta na Grbavici, a par puta sam i na istok ušao sa kartom od sjevera. :roll: , dok je zapadna tribina Koševa Wembeley za njihov sjever(dio koji dobijemo) i tamošnje uslove, tako da... imat će sve uslove ko ljudi, što se za nas dole ne može reći i ne znam što se žale.

Idući put 15 KM i jug stavit i vozdra. :mrgreen: :lol:

Žao mi je naših navijača, koji eventualno ne mogu izdvojiti 15KM, ali mogu na istok za cenera i eto...

Sutra protiv Olimpica se samo čuvati kartona, jer mnogo igrača je u opasnosti, a rezultatski to i nije toliko bitna tekma u konačnici. I bod je ok...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★

Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 maj 2012, 23:11

nime_tm87 je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:mozda mi se pruzi prilika, pa vam se u subotu pridruzim na sjeveru, steta sto nece biti strumfica :)
Samo i ovo dijeljnje kopa na dva dijela pa onda jedni sjednu drugi pjevaju i obrnuto je c/p, al hajde
Od kog je kopirano? Bas da mi je vidjeti ekipu koja je izmislila zajebavanje na trbini :roll:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 maj 2012, 23:12

[youtube][/youtube]

Matko se čuva specijalno za strumfice :lol:

P.S. Zadatak za Benjamina da pripremi verziju 2 ove pjesme :D
U novi boj ...

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 08 maj 2012, 23:15

Ma moze se Matko cuvati koliko god hoce, jedan je Zuban :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

Volio bih da nas razvalite, kao na ovom mecu i onda da ga neko od nasih uvali u 90+ :lol: :lol: :lol:
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 maj 2012, 23:27

Sarajlijc@ je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Od kog je kopirano? Bas da mi je vidjeti ekipu koja je izmislila zajebavanje na trbini :roll:
Oni... Kako ne znaš to ?! Pa sad im vođa to izmislio i podjelio ih jedni na ulicu drugi na tribine :D :lol:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 08 maj 2012, 23:35

ta cijena od 15km je los potez koji vama ne ide u korist a ne nama ,malo skontajte. Vasi u svakom slucaju nece na zapad nasi nece jer je preskupo i ko tu gubi u konacnici? Plus ima tv prenos (pare vam trebaju mogli ste zaradit da ste znali ali eto vasa uprava zna najbolje)
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 08 maj 2012, 23:39

TM87doboj je napisao/la:ta cijena od 15km je los potez koji vama ne ide u korist a ne nama ,malo skontajte. Vasi u svakom slucaju nece na zapad nasi nece jer je preskupo i ko tu gubi u konacnici? Plus ima tv prenos (pare vam trebaju mogli ste zaradit da ste znali ali eto vasa uprava zna najbolje)
vide se po licenci koliko znaju :cry: :cry:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 08 maj 2012, 23:45

Godot je napisao/la:Što se tiče cijena karata, optimalne su za gostujuće navijače, ako ih bude. Mi smo davali 15 za duplo lošije uslove nekoliko puta na Grbavici, a par puta sam i na istok ušao sa kartom od sjevera. :roll: , dok je zapadna tribina Koševa Wembeley za njihov sjever(dio koji dobijemo) i tamošnje uslove, tako da... imat će sve uslove ko ljudi, što se za nas dole ne može reći i ne znam što se žale.

Idući put 15 KM i jug stavit i vozdra. :mrgreen: :lol:

Žao mi je naših navijača, koji eventualno ne mogu izdvojiti 15KM, ali mogu na istok za cenera i eto...

Sutra protiv Olimpica se samo čuvati kartona, jer mnogo igrača je u opasnosti, a rezultatski to i nije toliko bitna tekma u konačnici. I bod je ok...
Skupa je iz jednog razloga ,što je derbi revijalnog karaktera ,ako ti nije jasno pogledaj tabelu .Da je Amar pametan da pošalje kombinovani sastav kadeta i juniora a da prvi tim odvede u međugorje na mini pripreme ali eto njegova je zadnja .

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 08 maj 2012, 23:49

nidi je napisao/la:
TM87doboj je napisao/la:ta cijena od 15km je los potez koji vama ne ide u korist a ne nama ,malo skontajte. Vasi u svakom slucaju nece na zapad nasi nece jer je preskupo i ko tu gubi u konacnici? Plus ima tv prenos (pare vam trebaju mogli ste zaradit da ste znali ali eto vasa uprava zna najbolje)
a ovih manijaka su dosadni ko skupo im 15 km a nema ih na sugavici da prate utakmicu a sad bi kao dosli na kosevo...a iskreno iako navijam za sarejvo zao mi sto zeljo nema navijaca prvaci a prazne tribine nidje tih famoznih manijaka zao mi stvarno zelje i olimpika fine ekipe a nemaju navijaca :cry:....a ta lincenca imali bi je i vi da nije osima aha al malo sutra vidi se jelde koko znamo....i jos
Samo Sarajevo

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 08 maj 2012, 23:50

kanarinac je napisao/la:
nidi je napisao/la:
a ovih manijaka su dosadni ko skupo im 15 km a nema ih na sugavici da prate utakmicu a sad bi kao dosli na kosevo...a iskreno iako navijam za sarejvo zao mi sto zeljo nema navijaca prvaci a prazne tribine nidje tih famoznih manijaka zao mi stvarno zelje i olimpika fine ekipe a nemaju navijaca :cry:....a ta lincenca imali bi je i vi da nije osima aha al malo sutra vidi se jelde koko znamo....i jos
šta ima divovi ,RAŠIRI SE

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 08 maj 2012, 23:55

kanarinac je napisao/la:
nidi je napisao/la:
malo bolje pogledaj ko ima najbolji prosjek sto se tice navijaca kod nas pa onda mlati gluposti a ima da grmi sa istoka hehee nista se vi ne sikirajte

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []