Formacija protiv Francuske je bila potpuno razlicita od ova koju predlazem ali svako ima pravo na svoje misljenjekivi je napisao/la: al ubili bi nas kroz sredinu. ne moze rahimic sam drzat sredinu u odbrani. vidjeli smo protiv francuza.

Formacija protiv Francuske je bila potpuno razlicita od ova koju predlazem ali svako ima pravo na svoje misljenjekivi je napisao/la: al ubili bi nas kroz sredinu. ne moze rahimic sam drzat sredinu u odbrani. vidjeli smo protiv francuza.
Koliko znam zvao ga je, ovaj nije htiobosnas_ je napisao/la:Papac uz Dzeku ,Pjanica i Rahimica igra u najvecem klubu od svih nasih reprezentativaca! vec 5 godina igra u GL.Rendzersima ,redovno osvaja trofeje,igra Ligu prvaka..pa sta vise treba Susicu da ga pozove!???? Papac mora igrati i tacka! kad je u ekipu ukombinovao Pjanica i Misimovica onda moze Papca i Lulica!
Eto nek imamo lijevih bekova na bacanjexavi26 je napisao/la:da se i ja malo ukljucim, mi nemamo ni blizu kvalitetnog drugog stopera kao sto je spahic, zato bi sasa najbolje dosao na to mjesto stopera, a sad imamo i salihovica koji bi mogao umjesto medunjanina..i mislim da bi to bilo nsih najboljih 11, ali uvijek ima kartona, ozljeda, tako da su nam i dalje svi ti igraci bitni..
calcio je napisao/la: Eto nek imamo lijevih bekova na bacanje![]()
Ma Mravac, Pandža (pa i Nadarević) znaju odigrati sasvim solidno pored Spahića.
Sa Papcem na lijevom beku bi i Lulić mogao igrati još ofanzivnije na krilu, mislim da je to najbolje rješenje.
kad te izaberu za selektora pa dobijes one silne brojeve telefona, znaj da ce medju njima biti i papcev. pozovi ga i ja cu biti prvi koji ce te podrzati. ovako, pusti safeta da radi svoj pos´o.bosnas_ je napisao/la:Papac mora igrati i tacka!
calcio je napisao/la:Evo sastav za rumune (ako skinu suspenziju)
Kakav stoperRosas7 je napisao/la:najaci poslijeratni stoper repke,sigurno nema boljeg
Njihova klasicna igra. Kako ih mrzim. Totalni bunker igraju kad god igraju protiv neke malo ozbiljnije ekipe.Omerbavarac je napisao/la:U danasnjem derbiju sa Celticom koji je zavrsio bez golova, uspio je da zaradi zuti karton.
Nista vise vrijedno pomena sto e rice njegovog Rangersa. Sva sreca pa su uspjeli i ovaj bod uzeti, jer niti jednu izglednu priliku nisu stvorili a sve sto su pokusali da pucaju prema golu suparnika, otislo je van okvira.
Kako se tek protiv Manchester Uniteda zatvore, pa to je k'o da ragbija igraju.Cartman je napisao/la:Njihova klasicna igra. Kako ih mrzim. Totalni bunker igraju kad god igraju protiv neke malo ozbiljnije ekipe.Omerbavarac je napisao/la:U danasnjem derbiju sa Celticom koji je zavrsio bez golova, uspio je da zaradi zuti karton.
Nista vise vrijedno pomena sto e rice njegovog Rangersa. Sva sreca pa su uspjeli i ovaj bod uzeti, jer niti jednu izglednu priliku nisu stvorili a sve sto su pokusali da pucaju prema golu suparnika, otislo je van okvira.
Papac je još uvijek član Glasgow Rangersa, ali mu na ljeto ističe ugovor sa škotskim klubom, i velike su šanse da promjeni sredinu.
Proteklih dana se spominjala mogućnost da Papac obuče dres zagrebačkog Dinama, ali ukoliko dođe ponuda od Birminghama, teško će Saša put Maksimira.
Naime, prema pisanju medija u Škotskoj, Sašu u Birminghamu želi njegov nekadašnji trener, Alex McLeish koji je upoznat sa njegovim kvalitetima.
Podsjetimo, Saša Papac, nedavno je kazao da je spreman vratiti se u reprezentaciju BiH, jer u savezu više nisu ljudi zbog kojih je ovaj igrač napustio dres sa državnim grbom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.