Ali vjerovatno ce to nas doktor, trener, ovo, ono, bog, Dr.Kiwi sanirati do derbija. Samo da Eli Coric ne pohasi pa ih pocne trpati
  Ali vjerovatno ce to nas doktor, trener, ovo, ono, bog, Dr.Kiwi sanirati do derbija. Samo da Eli Coric ne pohasi pa ih pocne trpati 

ma tu sam carino moja vječita, nemam vemena baš puno zadnjih dana pa me nema na forumu,carina je napisao/la:Hehe. Sta ima majstore? Nema te u zadnje vrijeme. Imam ja negdje kartu, polufinale kupa, u Begesu, kad su nam 6 komada uvaliliNantess je napisao/la:upravo sam dobio u posjed kartu
fc partizan - fc velež 1-0 Santrač (penal) 40.000 gledalaca bilo
stadion JNA Beograd
09.04.1978
Ma dobri su oni uvijek bili, najteze bilo s njima igrati.

ovaj je u starom gvozdju od prosle godine..a stavio sam je jer je ovo odlazak u vrapcice a kako je derby brzo pa da se malo podsjetimo...usput,imamo nov bijeli sa lentom "mercedes" majstore...a gdje je vaaasss????BICE GUSTO je napisao/la:Dobar vam ovaj "Zastava" bus,gdje ste ga nabavili ?

Sto se balaha ! A sve ko fol kriza,a frajeru.mostarskiprvak je napisao/la:ovaj je u starom gvozdju od prosle godine..a stavio sam je jer je ovo odlazak u vrapcice a kako je derby brzo pa da se malo podsjetimo...usput,imamo nov bijeli sa lentom "mercedes" majstore...a gdje je vaaasss????BICE GUSTO je napisao/la:Dobar vam ovaj "Zastava" bus,gdje ste ga nabavili ?

ma tu sam carino moja vječita, nemam vemena baš puno zadnjih dana pa me nema na forumu,Nantess je napisao/la:carina je napisao/la:Hehe. Sta ima majstore? Nema te u zadnje vrijeme. Imam ja negdje kartu, polufinale kupa, u Begesu, kad su nam 6 komada uvaliliNantess je napisao/la:upravo sam dobio u posjed kartu
fc partizan - fc velež 1-0 Santrač (penal) 40.000 gledalaca bilo
stadion JNA Beograd
09.04.1978
Ma dobri su oni uvijek bili, najteze bilo s njima igrati.

Siroki ima dobar raspored, vi isto tako, Zrinjski ima izlet u Trebinje, oni su tamo kako hoce, a zadnje kolo Siroki - Zrinjski. Budalasto bi bilo i nesto ocekivati od toga
  Siroki ima dobar raspored, vi isto tako, Zrinjski ima izlet u Trebinje, oni su tamo kako hoce, a zadnje kolo Siroki - Zrinjski. Budalasto bi bilo i nesto ocekivati od toga  

hehehe i zvijezda i velez osnovani 1922...dolazil sutra vasi navijaca u gradacac na napravimo party....prije tekme pozzCrveni_1922 je napisao/la:
 Ne kazem da smo cvijecke, ne dao Bog, ali da igramo najgrublje u Premijer Ligi je i vise nego smijesno, pa ekipa koja je dala najvise golova ubjedljivo, jel de da smrdi nesto na ovoj tabeli? Zato me i jeste strah danasnjeg meca, nekog crvenog kartona Osmanagicu, Dzafi, Majkicu, ali o tom potom.
 Ne kazem da smo cvijecke, ne dao Bog, ali da igramo najgrublje u Premijer Ligi je i vise nego smijesno, pa ekipa koja je dala najvise golova ubjedljivo, jel de da smrdi nesto na ovoj tabeli? Zato me i jeste strah danasnjeg meca, nekog crvenog kartona Osmanagicu, Dzafi, Majkicu, ali o tom potom.Vidi se koga su "mazile" sudije najviše- Borac nema nijednog crvenog kartonapirotehnik je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/en/premijer ... _BOS1.html

hehe, nisam ja pravio tabelu, a za to isključenje sam zaboravioSchlager je napisao/la:Kakav si ti navijač i koliko pratiš svoj klub,najbolje govori ovaj tvoj post.
Ako ne znaš za druge utakmice,trebao bi barem znati da smo protiv vas cijelo drugo poluvrijeme igrali bez isključenog Sakana,i to u Banjaluci prije tri sedmice.

i samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
  i samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
 Igraj dok ima sanse, a dobijemo li Zvijezdu, pa-pa Zvijezda, pa-pa Europa
  Igraj dok ima sanse, a dobijemo li Zvijezdu, pa-pa Zvijezda, pa-pa EuropaKad pocinje derby i gdje ce smjestiti Ultrase,hoce opet na "pozornicu"?TNT je napisao/la:Zar su posli ja se izgubio u vremenui samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Imamo dobar i izgovor fali nam 7 igraca a i derbi u srijedu dzes bolje

Babilon je napisao/la:Kad pocinje derby i gdje ce smjestiti Ultrase,hoce opet na "pozornicu"?TNT je napisao/la:Zar su posli ja se izgubio u vremenui samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Ibrakovic kako cujem odmara pojedine igrace,jbg ipak je derby derby,jeb... onu jednu utakmicu u evropi ,ionako ne mozemo dobiti niti jedan klub iz lige 5,trebalo bi proci klubove iz slovacke,ceske,bugarske,rumunjske da bi odigrali jednu utakmicu s nekim atraktovnim protivnikom sto je za nase klubove nemoguce!

Skela vas cekaBabilon je napisao/la:Kad pocinje derby i gdje ce smjestiti Ultrase,hoce opet na "pozornicu"?TNT je napisao/la:Zar su posli ja se izgubio u vremenui samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Ibrakovic kako cujem odmara pojedine igrace,jbg ipak je derby derby,jeb... onu jednu utakmicu u evropi ,ionako ne mozemo dobiti niti jedan klub iz lige 5,trebalo bi proci klubove iz slovacke,ceske,bugarske,rumunjske da bi odigrali jednu utakmicu s nekim atraktovnim protivnikom sto je za nase klubove nemoguce!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.