RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

carina
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la carina » 16 apr 2010, 15:19

Izgleda protiv Zvijezde Majkic kapiten. Vec odavno je to zasluzio. Na golu Boric, pozadi ce igrati Alicic, Demic, Kadic, Knezevic. napad preuzima Skaljic. Ibraka odmara Hadziju, Colu, Mrkvu, Kajtu, Asima, Zaima...Mozda odigraju i Amer i Dzafa. Sve fino i krasno, osim Colinog misica :evil: Ali vjerovatno ce to nas doktor, trener, ovo, ono, bog, Dr.Kiwi sanirati do derbija. Samo da Eli Coric ne pohasi pa ih pocne trpati :D

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 16 apr 2010, 19:08

Dobar vam ovaj "Zastava" bus,gdje ste ga nabavili ? :?: :?: :?:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 16 apr 2010, 19:09

carina je napisao/la:
Nantess je napisao/la:upravo sam dobio u posjed kartu

fc partizan - fc velež 1-0 Santrač (penal) 40.000 gledalaca bilo ;)

stadion JNA Beograd

09.04.1978

:lol:
Hehe. Sta ima majstore? Nema te u zadnje vrijeme. Imam ja negdje kartu, polufinale kupa, u Begesu, kad su nam 6 komada uvalili :oops: Ma dobri su oni uvijek bili, najteze bilo s njima igrati.
ma tu sam carino moja vječita, nemam vemena baš puno zadnjih dana pa me nema na forumu,
ne stigoh te zvati kad sam bio dole kod vas na pivu jednu, al .ebiga zijanismo, i nije mi kasnije bilo do toga ;)
gdje se konta evropa igrati ako izborite je !? nesto sve kontam necete zar i vi u lišticu ne daj mi Bože !!?
prical se sta o tome ?
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

mostarskiprvak
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiprvak » 16 apr 2010, 19:11

BICE GUSTO je napisao/la:Dobar vam ovaj "Zastava" bus,gdje ste ga nabavili ? :?: :?: :?:
ovaj je u starom gvozdju od prosle godine..a stavio sam je jer je ovo odlazak u vrapcice a kako je derby brzo pa da se malo podsjetimo...usput,imamo nov bijeli sa lentom "mercedes" majstore...a gdje je vaaasss????

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 16 apr 2010, 19:13

mostarskiprvak je napisao/la:
BICE GUSTO je napisao/la:Dobar vam ovaj "Zastava" bus,gdje ste ga nabavili ? :?: :?: :?:
ovaj je u starom gvozdju od prosle godine..a stavio sam je jer je ovo odlazak u vrapcice a kako je derby brzo pa da se malo podsjetimo...usput,imamo nov bijeli sa lentom "mercedes" majstore...a gdje je vaaasss????
Sto se balaha ! A sve ko fol kriza,a frajeru.

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 16 apr 2010, 19:22

Zasto bi vas sprijecili ? Pa i mi smo bili pod BB. Ne kontam :?: :?: :?:

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 apr 2010, 20:08

Nantess je napisao/la:
carina je napisao/la:
Nantess je napisao/la:upravo sam dobio u posjed kartu

fc partizan - fc velež 1-0 Santrač (penal) 40.000 gledalaca bilo ;)

stadion JNA Beograd

09.04.1978

:lol:
Hehe. Sta ima majstore? Nema te u zadnje vrijeme. Imam ja negdje kartu, polufinale kupa, u Begesu, kad su nam 6 komada uvalili :oops: Ma dobri su oni uvijek bili, najteze bilo s njima igrati.
ma tu sam carino moja vječita, nemam vemena baš puno zadnjih dana pa me nema na forumu,
ne stigoh te zvati kad sam bio dole kod vas na pivu jednu, al .ebiga zijanismo, i nije mi kasnije bilo do toga ;)
gdje se konta evropa igrati ako izborite je !? nesto sve kontam necete zar i vi u lišticu ne daj mi Bože !!?

Jbg, trebao si. Neznam i je li jos ista prijavljivao. Prvo, niko se i ne zanosi mnogo da cemo uletiti, puno nekakvih okolnih faktora ima. Izgleda kako sada stvari stoje od ove trojke Siroki, Zrinjski i vi, najdalji smo mi. Morali bi maznuti 2 od tri vani( Slavija,Rudar, Sloboda) vani, a to je mnogo majstore :D Siroki ima dobar raspored, vi isto tako, Zrinjski ima izlet u Trebinje, oni su tamo kako hoce, a zadnje kolo Siroki - Zrinjski. Budalasto bi bilo i nesto ocekivati od toga 8-)
I da se prodje nekim slucajem jedna struja bi natezala BB, a druga bi Grbavicu, ako ne moze, onda Bilino polje. Kako smo se okliznuli u prva dva kola i ne prica niko o tome mnogo. Bolje se malo usutiti i svoj posao, vidis da je ova liga naopaka. Sve u svemu lagana i dobra atmosfera. 8-)

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 16 apr 2010, 22:09

slika
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

gradacacka zvijezda
Kontakt:

Post Postao/la gradacacka zvijezda » 16 apr 2010, 22:32

Crveni_1922 je napisao/la:slika
hehehe i zvijezda i velez osnovani 1922...dolazil sutra vasi navijaca u gradacac na napravimo party....prije tekme pozz

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 17 apr 2010, 02:43

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 17 apr 2010, 09:44

Ako ti kazem da je Velez u jednoj ovosezonskoj tekmi napravio samo 7 (slovima sedam) faulova, a za iste dobio 4 zuta kartona, hoces li se manje cuditi? :D Ne kazem da smo cvijecke, ne dao Bog, ali da igramo najgrublje u Premijer Ligi je i vise nego smijesno, pa ekipa koja je dala najvise golova ubjedljivo, jel de da smrdi nesto na ovoj tabeli? Zato me i jeste strah danasnjeg meca, nekog crvenog kartona Osmanagicu, Dzafi, Majkicu, ali o tom potom.
Support Velez, It's logical! ★

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 17 apr 2010, 12:19

Vidi se koga su "mazile" sudije najviše- Borac nema nijednog crvenog kartona :shock:
Dragon Town

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 apr 2010, 12:21

Kakav si ti navijač i koliko pratiš svoj klub,najbolje govori ovaj tvoj post.

Ako ne znaš za druge utakmice,trebao bi barem znati da smo protiv vas cijelo drugo poluvrijeme igrali bez isključenog Sakana,i to u Banjaluci prije tri sedmice.

Ali tako je to kod nas,samo nek se piše o nekoj ugroženosti....

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 17 apr 2010, 12:24

Schlager je napisao/la:Kakav si ti navijač i koliko pratiš svoj klub,najbolje govori ovaj tvoj post.

Ako ne znaš za druge utakmice,trebao bi barem znati da smo protiv vas cijelo drugo poluvrijeme igrali bez isključenog Sakana,i to u Banjaluci prije tri sedmice.
hehe, nisam ja pravio tabelu, a za to isključenje sam zaboravio :?
Dragon Town

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 17 apr 2010, 17:01

svaka cast momcima,uspjeli su da sacuvaju mrezu netaknutu citave 2 minute :twisted:

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 17 apr 2010, 17:07

Zar su posli ja se izgubio u vremenu :D i samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Imamo dobar i izgovor fali nam 7 igraca a i derbi u srijedu dzes bolje ;)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 17 apr 2010, 17:16

Hehehe. Zabice ga Dzafa bar jedan. A dobro bi bilo i dva. Jok, eto bi trebali dobiti Zvijezdu, izbaciti je u drugu ligu, osigurati Leotar, pa da trebinjci mogu dati bodove i Sirokom i Zrinjskom? Ovako mogu prodat samo jednu. Tako je to brate u nasoj finoj ligi :D Igraj dok ima sanse, a dobijemo li Zvijezdu, pa-pa Zvijezda, pa-pa Europa

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 17 apr 2010, 17:24

TNT je napisao/la:Zar su posli ja se izgubio u vremenu :D i samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Kad pocinje derby i gdje ce smjestiti Ultrase,hoce opet na "pozornicu"? :mrgreen:
Ibrakovic kako cujem odmara pojedine igrace,jbg ipak je derby derby,jeb... onu jednu utakmicu u evropi ,ionako ne mozemo dobiti niti jedan klub iz lige 5,trebalo bi proci klubove iz slovacke,ceske,bugarske,rumunjske da bi odigrali jednu utakmicu s nekim atraktovnim protivnikom sto je za nase klubove nemoguce!
HSK Zrinjski Mostar

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 17 apr 2010, 18:15

Babilon je napisao/la:
TNT je napisao/la:Zar su posli ja se izgubio u vremenu :D i samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Kad pocinje derby i gdje ce smjestiti Ultrase,hoce opet na "pozornicu"? :mrgreen:
Ibrakovic kako cujem odmara pojedine igrace,jbg ipak je derby derby,jeb... onu jednu utakmicu u evropi ,ionako ne mozemo dobiti niti jedan klub iz lige 5,trebalo bi proci klubove iz slovacke,ceske,bugarske,rumunjske da bi odigrali jednu utakmicu s nekim atraktovnim protivnikom sto je za nase klubove nemoguce!

Ja mislim dat cemo vama tribinu iza gola a mi cemo gledati iz aviona :mrgreen:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 17 apr 2010, 18:25

Babilon je napisao/la:
Skela vas ceka :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.