dema je napisao/la:Jordan je uzimao uvijek zadnji sut i pogađao. LeBron se znao sakrit. Jordan je uzeo sva finala. Nije bio gubitnik u tim finalima. Zatim imao je puno jaču konkurenciju. Ljudi lupaju napamet.
Boston i Bird, pogledat kako je ko rookie igrao protiv njih.
Lakersi i Magic
Detroit i Thomas
Houston sa Haakemom
Utah sa Maloneom
Indiana i Miller
New York sa Ewingom
Sunsi sa Barkleyem
Sonicsi sa Paytonom
Portland i Drexler
Orlando sa Shaqom
Ovo je konkurencija koju James nije imao. On je morao prevazići Detroit koji je bio sila da bi ga Lak čekali u finalu. To sto je GSW to su tad bili Lakersi. A po meni su i bolji bili ti Lakersi od ovih Wariorsa.
Ali najlakše je lupat napamet. Nije išao da uzme titulu nikom od ovih igrača. Nije tražio pojačanja. Kad uzme zadnji sut znaš da je pobjeda. James neku noć u cijeloj 4 četvrtini koša nije dao. Jordan trpao pod groznicom o čemu pričamo. Lik je izgubio više finala nego što je dobio. Došao ranije u NBA i obara rekorde. Ali pravi rekordi su poeni po utakmici, skokovi po utakmici itd. A ne ukupan broj, jer neko odigra 20 sezona neko do 32 tipa Magic. I da i po meni je i Magic bolji od Jamesa
Boston i Bird, pogledat kako je ko rookie igrao protiv njih.
Lakersi i Magic

Jordan je poceo da uzima,kada je ovaj obolio.
Detroit i Thomas

Ima i onaj Detroit posle Thomasa.
Houston sa Haakemom

slazem se
Utah sa Maloneom

ili James protiv Duncana
Indiana i Miller
New York sa Ewingom

Solidna ekipa,nista vise.
Sunsi sa Barkleyem nisu oni bili bas neki rivali,Charles je bolje igrao za Philu.. (Naravno nije mogao preko M.J)
Sonicsi sa Paytonom Curry,CP3,
Portland i Drexler 
Durant
Orlando sa Shaqom

ovaj je igrao i sa Jamesom
Btw,meni je Jordan najbolji

ali ove price zadnje sekunde,zadnja cetvrtina protiv Bostona to su djecije price...James je rijesio toliko utakmica da mozemo mjesec dana o tome pricati

ali malo cudno da se uvijek jave navijaci Bullsa kada odigra jednu slabiju tekmu,
pazi jednu 
Zbog cega ta mrznja

stvarno vas boli sto vas je karao godinama i usput onog morona Noaha koji po vasim bajkama bio top Centar u nba