I to si u pravu 100 %.Treba yebati mamu i onom sudiji za sva vremena.Svima nam treba regularnost, pogotovo vama i nama, mi će mo uvjek napraviti ekipe za vrha.Pa bolan danas frajer puca opasan šut na vaš go, saigrači ga napadoše ko da je autogol zabioMemara je napisao/la:Jeste, utakmica protiv Krupe je dobar primjer kako se može do europe preko Kup-a.narodniheroj je napisao/la: Sabinjo, rega si momak 100%, moje mišljenje je da s ovim klošarskim igrama treba prestati za sva vremena.Smije nam se Evropa, u qrcu smo totalnom.Evo vi, sanjate Evropske iskorake, ne ide ovako babe mi, treba se nayebati matere svima ko učestvuje u ovim sranyima.Sarajevo ima svu potrebnu snagu da je uvjek u vrhu,vama bi najviše trebala odgovarati regularna i kvalitetna liga.Ovo što gledamo u zadnjih godinu dana tjera ljude sa stadiona, ubija volju i nama paćenicima PLBIH-a, neće svjet propasti ako se jedne godine ne ode u Evropu.
Zar nije Željo dobar primjer kako se može kad se hoće i kad se okupi dobra ekipa u upravu ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
narodniheroj
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Po meni je Radnik danas odigrao korektno, mislim da su dosta trcali i bili ratoborni. Bilo je i koskanja, zutih kartona, grubih prekrsaja.
Ne znam stvarno vjerovatno su ljudi skontali da jedino u Evropu mogu preko Kupa i sada odradjuju ovo u ligi do kraja. Mada opet mislim da su se i danas potrosili dosta, a igrala im je prva postava.
Nisu nista ni protiv Slobode bolje odigrali sada na Tusnju.
Igraju jos i Kup RS valjda, Celo je cak mozda i pogrijesio danas sto je svih 11 igralo od starta. Bezveze ih je trosio pred Siroki.
Mozda se ne zele zamjeriti nikom, valja im igrati opet naredne godine ovu ligu
Jedino mozda dobiju od nekog premije pa zapnu bas do kraja neku utakmicu.
Ne znam stvarno vjerovatno su ljudi skontali da jedino u Evropu mogu preko Kupa i sada odradjuju ovo u ligi do kraja. Mada opet mislim da su se i danas potrosili dosta, a igrala im je prva postava.
Igraju jos i Kup RS valjda, Celo je cak mozda i pogrijesio danas sto je svih 11 igralo od starta. Bezveze ih je trosio pred Siroki.
Mozda se ne zele zamjeriti nikom, valja im igrati opet naredne godine ovu ligu
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 apr 2016, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
A ti ne želiš da misliš da su ga napali jer je bio sebičan i imao je mnogo bolji izbor završavanjem jedne dobre prilike u situaciji kada su gulili 1-0.narodniheroj je napisao/la:
I to si u pravu 100 %.Treba yebati mamu i onom sudiji za sva vremena.Svima nam treba regularnost, pogotovo vama i nama, mi će mo uvjek napraviti ekipe za vrha.Pa bolan danas frajer puca opasan šut na vaš go, saigrači ga napadoše ko da je autogol zabio
Niko ne želi da priča o njihovoj trenutnoj lošoj formi. Nije to ista ekipa iz prvog dijela sezone.
Sloboda 1-0 Radnik
Radnik 1-1 R. Lukavac (kup)
Radnik 0-0 Olimpic (Olimpic bio bolji)
Drina 1-0 Radnik
- Probisvjet
- Kontakt:
Prvo pogleda gdje je Bekic, pa onda jedva preskoci loptu da joj ne poremeti putanju.Muerte je napisao/la:Covjek preskače liniju, strah da ne zapne. Sve korektnoAerials je napisao/la:
malo se bolje ovdje vidi situacija
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zašto lažeš?Probisvjet je napisao/la: Prvo pogleda gdje je Bekic
- JohnCleese
- Kontakt:
Bit ce zanimljive pojedine tekme klubova koji su ispali kao sto su Drina, Rudar i Travnik.
Kako ce u pojedinim utakmnicama zapeti i igrati preko svojih mogucnosti. Ako se ne varam jedna takva ce biti uskoro Drina-Mladost.
Igrat ce Drina za koverte iz BL i sa Otoke a plasirat ce pricu da su se borili za grb casni, raju iz Zvornika i historiju. Ovo ce biti jedan od primjera..
Kako ce u pojedinim utakmnicama zapeti i igrati preko svojih mogucnosti. Ako se ne varam jedna takva ce biti uskoro Drina-Mladost.
Igrat ce Drina za koverte iz BL i sa Otoke a plasirat ce pricu da su se borili za grb casni, raju iz Zvornika i historiju. Ovo ce biti jedan od primjera..
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 10 apr 2016, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
hahaha pocrkace nam komsinice i tuzlaci

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
@JohnCleese
Evo spiska utakmica gdje će se ginuti za grb časni
Drina - Mladost
Željezničar -- Travnik
Olimpic - Sloboda
Olimpic - Široki
Olimpic - Sarajevo
Travnik - Sloboda
Velež - Sarajevo
Mladost DK - Zrinjski
........
Evo spiska utakmica gdje će se ginuti za grb časni
Drina - Mladost
Željezničar -- Travnik
Olimpic - Sloboda
Olimpic - Široki
Olimpic - Sarajevo
Travnik - Sloboda
Velež - Sarajevo
Mladost DK - Zrinjski
........
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nisam rekao da je kupljena. Mozda se ovaj iz Radnika nameracio da vas izlevati, da izgleda kao da je pustio.Memara je napisao/la:Zašto lažeš?Probisvjet je napisao/la: Prvo pogleda gdje je Bekic
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pojedinci - da. Ali vecina apsolutno ne... Nema potrebe posle svih rezultata ovog proljecaRinuka je napisao/la:hahaha pocrkace nam komsinice i tuzlaci![]()
![]()
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 10 apr 2016, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hvala Salemu Prolicu 
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa pišeš ovdje da je prvo pogledao gdje je Bekić pa onda pustio loptu, a to je jedna velika laž.Probisvjet je napisao/la: Nisam rekao da je kupljena. Mozda se ovaj iz Radnika nameracio da vas izlevati, da izgleda kao da je pustio.
Memara pusti vodu brateuuu. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Probisvjet
- Kontakt:
Taj kup RS ih vodi u Evropu.tuzlak1987 je napisao/la:Po meni je Radnik danas odigrao korektno, mislim da su dosta trcali i bili ratoborni. Bilo je i koskanja, zutih kartona, grubih prekrsaja.
Mozda se ne zele zamjeriti nikom, valja im igrati opet naredne godine ovu liguJedino mozda dobiju od nekog premije pa zapnu bas do kraja neku utakmicu.
Veliki Kup RSProbisvjet je napisao/la:Taj kup RS ih vodi u Evropu.tuzlak1987 je napisao/la:Po meni je Radnik danas odigrao korektno, mislim da su dosta trcali i bili ratoborni. Bilo je i koskanja, zutih kartona, grubih prekrsaja.
Mozda se ne zele zamjeriti nikom, valja im igrati opet naredne godine ovu liguJedino mozda dobiju od nekog premije pa zapnu bas do kraja neku utakmicu.
Nagrada 11kg carskog mesa Tulumovic za rostilj.
![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Oni igraju sada Ligu za prvaka u RS, glavni kandidati Krupa i Obarska da udju u PL.
Kontam sada u cemu je fora tu da oni zele u PL kada su oni manje vise bili filijala Borca. Nije valjda da ce uraditi nesto kao sto je Zvezda u kosarci. Jer manje vise treneri i igraci koji nemaju mjesta u Borcu odu u Krupu ili kada dobro igraju u Krupi budu prekomandovani u Borac.
Predsjednik Krupe je rekao da namjerava uraditi fuziju. Uci u ligu ove godine i fuziju napraviti. http://pravda bl.com/dragomir-ilic-fuzija-za-spas-borca/
Krupa bi bila zadnja liga, a Borac kao Krupa igrao PL.
Kontam sada u cemu je fora tu da oni zele u PL kada su oni manje vise bili filijala Borca. Nije valjda da ce uraditi nesto kao sto je Zvezda u kosarci. Jer manje vise treneri i igraci koji nemaju mjesta u Borcu odu u Krupu ili kada dobro igraju u Krupi budu prekomandovani u Borac.
Predsjednik Krupe je rekao da namjerava uraditi fuziju. Uci u ligu ove godine i fuziju napraviti. http://pravda bl.com/dragomir-ilic-fuzija-za-spas-borca/
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 apr 2016, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Računa li se asistencija igraču Radnika?Memara je napisao/la:Misliš da bi ovako reagovao da je znao da je Bekić tu? Pa vidi se na snimku i ovdje da uopšte ne zna za Bekića. Igrač je preskočio loptu da je može fino izvaditi bez nabijanja u korner i stvaranja bespotrebne prilike protivniku. Njegova Katastrofalna greška što nije vidio Bekića. Na usporenom snimku se vidi da isti igrač odmah se baca i pokušava blokirati Bekića.Aerials je napisao/la:
malo se bolje ovdje vidi situacija
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- Tristan
- Kontakt:
Nema od toga nista, pusti tog seljaka. Borac i ako ispadne vratice se za godinu dana i postojace uvijek, a Krupa ce cim SNSD padne proci isto kao Modrica, Laktasi...tuzlak1987 je napisao/la:Oni igraju sada Ligu za prvaka u RS, glavni kandidati Krupa i Obarska da udju u PL.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A gledaj molim te logike mu, fuziju bi uradio i onda nece traziti nikakve funkcije u Borcu. Prica mu smrdi pravoTristan je napisao/la:Nema od toga nista, pusti tog seljaka. Borac i ako ispadne vratice se za godinu dana i postojace uvijek, a Krupa ce cim SNSD padne proci isto kao Modrica, Laktasi...tuzlak1987 je napisao/la:Oni igraju sada Ligu za prvaka u RS, glavni kandidati Krupa i Obarska da udju u PL.
Tuzlak ti iz krupe su htjeli da naprave nesto kao fmp - cz ali bogu hvala nisu uspjeli.
Njihova ideja u 2 recenice: krupa udje u pl a borac ispadne i nakon toga se pusti niz vodu. Krupa u sudu i savezu samo promijeni ime u npr boracBL, borac K ili nesto slicno i od iduce sezone se takmici krupa pod drugim imenom.
Promjenom imena su mislili da pokupe tradiciju, navijace i generalno banjalucane da stanu uz preimenovanu krpu! Seljacka posla! Dobro je pa je to propalo a bilo je skoro pa realizovano...
Iz tog razloga borac je planski rezultatski unisten jesenas. Svi ste vidjeli koga su od igraca najurili i na sta je borac licio tih 18 kola! Brukali smo se iz kola u kolo.
Sada su najureni i ovi ljudi sad sto su u klubu pokusavaju da izvuku koliko toliko. Ovo sada vec lici na nesto. Idealno nije, ali ima naznaka i igre i pomaka naprijed.
Njihova ideja u 2 recenice: krupa udje u pl a borac ispadne i nakon toga se pusti niz vodu. Krupa u sudu i savezu samo promijeni ime u npr boracBL, borac K ili nesto slicno i od iduce sezone se takmici krupa pod drugim imenom.
Promjenom imena su mislili da pokupe tradiciju, navijace i generalno banjalucane da stanu uz preimenovanu krpu! Seljacka posla! Dobro je pa je to propalo a bilo je skoro pa realizovano...
Iz tog razloga borac je planski rezultatski unisten jesenas. Svi ste vidjeli koga su od igraca najurili i na sta je borac licio tih 18 kola! Brukali smo se iz kola u kolo.
Sada su najureni i ovi ljudi sad sto su u klubu pokusavaju da izvuku koliko toliko. Ovo sada vec lici na nesto. Idealno nije, ali ima naznaka i igre i pomaka naprijed.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.