Možda možete, ali ne morete sigurnoDabar je napisao/la:Jbt šta ćemo sad od para,prvo 150.000 eura za Barišića,pa sad smo za Zakarića dobili 350.000 eura(ali iduće godine ćemo dobiti još,zavisno od igara)...te sad ht eronet,još ući i europu...i moremo i ronalda dovest....
NK Široki Brijeg
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bianconeri1988 je napisao/la:Možda možete, ali ne morete sigurnoDabar je napisao/la:Jbt šta ćemo sad od para,prvo 150.000 eura za Barišića,pa sad smo za Zakarića dobili 350.000 eura(ali iduće godine ćemo dobiti još,zavisno od igara)...te sad ht eronet,još ući i europu...i moremo i ronalda dovest....![]()
![]()
vrijeme je i da krempite jednom pobjede,ne bi bilo fer da stakno ista ekipa pobjeđuje...ekii je napisao/la:1-0![]()
![]()
![]()
![]()
primorani ste da navijate za nas u srijedu

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Zasluzena pobjeda Hrenovčica,nema se sta prigovoriti osim onog zaleđa na pocetku,pa moj sudac!!! Kod nas najgori ovi NE-Hrvati,da ih sad ne nabrajam.Obranu trebamo promijeniti cijelu,mozda samo Džidića ostaviti.Vratiti Zlomu u vezu i vratiti momke s posudbe iz Goska.Grgić bi nam dobro dosao ali i Tomic!!!Neki igrači potpuno izgubljeni!!!Nismo ni zasluzili trece mjesto a sve zbog onog Brke koji je bio na Kosevu!!!Nikad vise na nasu klupu!!! 
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Tako ispada moj TM.
Prelose danas, steta, al sami krivi, predugo Istuk bio tu i premalo je vremena za ocekivati da se sve poslozi kako treba, ne mozes stoput ni na Kosevu traziti pobjedu, po zakonu velikih brojeva moralo je i Sarajevo proraditi jednom. Cestitke im na zasluzenoj pobjedi, a sad, na Zeljeznicaru je da obavi svoje. 
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nadigrani smo u svim segmentima, potpuno zaslužena pobjeda Sarajeva.. Baka zasrao sa taktikom u prvom HT, poslije je vec bilo kasno i jbga..
IGRAJ ŽELJO!!!
IGRAJ ŽELJO!!!
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
No sikiriki.Dok god nas ovi zovu siptarijom imamo jos veci elan da pobjedimo.Idete u Evropu a njima cemo ostavit turnir u Vitezu tu su im najvece sanse.
eeee osvojicemo kup, ali pod jednim uslovom da baka nauci engleski hahahahahah 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- Barney Stinson
- Kontakt:
Previše tražis stari..19TM87 je napisao/la:eeee osvojicemo kup, ali pod jednim uslovom da baka nauci engleski hahahahahah
19 - ђ - 11
cao cao vozdrica ,cickovo ulje kosica
Hajd' ba dogodine cete u Europu...jedna godina pauze sta fali
Hajd' ba dogodine cete u Europu...jedna godina pauze sta fali
-
felix123
- Kontakt:
Ispusite se malo pitarčići ,to su bile frustracije ,da smo vaa uzeli pukli bi vise
Zasluzena pobjeda FK Sarajeva mi ćemo samo cekat da Ponos Sarajeva uzme kup
Zasluzena pobjeda FK Sarajeva mi ćemo samo cekat da Ponos Sarajeva uzme kup
-
Capital City
- Kontakt:
Ja navijam za sarajevo ali radije bih vidio široki u evropi nego čelik vi ste barem civilizovani ljudi. Nebrinite se srediće to bevanda. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Ne treba nam nitko sređivat.Ako čelik ne dobije licencu sami su kivi što ne plaćaju porez.Capital City je napisao/la:Ja navijam za sarajevo ali radije bih vidio široki u evropi nego čelik vi ste barem civilizovani ljudi. Nebrinite se srediće to bevanda.
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
Ovakav izlazak u Evropu mi je nešto poznat,sličan scenario je bio prije nekoliko sezona kad su lištičani igrom izvan zelenog terena izbacili Slobodu iz Evrope,iako su ljudi imali uredne papire i licencu.........Zato ove sezone lištičani vaš krajnji domet su turniri u grudama,posušju,gabeli itd,itd,jer bolje niste ni zaslužiliŠkripar 2 je napisao/la:Ne treba nam nitko sređivat.Ako čelik ne dobije licencu sami su kivi što ne plaćaju porez.Capital City je napisao/la:Ja navijam za sarajevo ali radije bih vidio široki u evropi nego čelik vi ste barem civilizovani ljudi. Nebrinite se srediće to bevanda.
P.S.lahko je biti navijač na internetu,treba nekad otiči i na neko gostovanje
izbacili su i nas 2005. godine kad su lobirali preko svojih poslusnika placenika u savezu da nam ne daju licencu. to je ono kad smo ih klepili u Kupu. Ali, taj Savez koji je igrao po mijinim i bevandinim instrukcijama je po svemu sudeci proslost 
Hahahh dobro ti smo vas izbacivali hahh jeste maleni!!!Jos Čelika i Veleza i to je to,samo sto ce Veleza biti tesko jer on ne moze to ni izboriti!!!
Idemo Hrenovčice lagano s teme ispržite!!!
Idemo Hrenovčice lagano s teme ispržite!!!
Moraš priznati da čelik ima najbolje uslove u državi, i teško će ga iko stići, a što se tiče veleža doći će i to na svoje mjesto, vozdra...
Što podrazumjevas pod tim najbolji uslovi.Vidi se da nisi obilazio nas kamp,stadion i ostalo.Sto se tice financija i tu smo jaci.E sad kako cu priznati kad nemaju.Ako mislis na stadion nisu ni tu prvi,bolje i vece je Kosevo!!!AlemC85 je napisao/la:Moraš priznati da čelik ima najbolje uslove u državi, i teško će ga iko stići, a što se tiče veleža doći će i to na svoje mjesto, vozdra...