Nije funkcionisalo u drugoj sezoni kad je Mourinho istripovao neke stvari. U prvoj je srušio dominantnu Barcelonu sa trona.M4kaveli je napisao/la:Pa nije funkcionisalo ni ovako zbog razmazenih zvijezda sta mislis kako bi tek bilo da dodju svi nabrojani ?
K'o da nisi gledao prve Galaktikose ..
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- JohnLennon
- Kontakt:
Valjda mi koji pratimo Madrid znamo i Isca i Ozila. Nije trenutno bolji, ali ima znatno, znatno veci potencijal nego on. Vec u narednoj sezoni se moze ocekivat da ga zasjeni.IlCapitano je napisao/la:Inače, nemojte se ni šaliti da Isco otme Mesutu mjesto ili 10-ku na dresu, nije mu malac još ni blizu.
Samo da je se jos Koride rijesit, dovest napadaca i to je to.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
@IlCapitano opet o statistici.
Pa vise ni u tom segmentu nije najbolji, ni blizu, mislim da je Mata svjetlosnu godinu ispred svih ove sezone.
Jesil ti ono onaj sto je pisao da je Ozil bolji i od Inieste *?
Pa vise ni u tom segmentu nije najbolji, ni blizu, mislim da je Mata svjetlosnu godinu ispred svih ove sezone.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
LBJ MVP je napisao/la:Isco je bolji od Mesuta.
Mesut je ove godine u Realu imao manji broj asistencija, njih 13 (prošle 20, pretprošle 19) no također je igrao 5 utakmica manje i ukupno 600 minuta manje. S druge strane je postigao 9 gola što je 5 više nego prošle sezone. Momku je 24 godine i jedan je odnajbojih na svojoj poziciji.
Isco ove sezone 8 gola i samo 1 asistencija. Čovjek se tek mora dokazati u jačem timu a Mesut je to davno učinio.
[youtube][/youtube]
Ovo niko osim Mesuta ne može u Evropi a i svijetu (trenutno). Mene bacio sa kreveta kako je trznuo sve, unbelievable, baš što kaže u klipu.
Dosadašnji vrhunac Ozilove karijere je pimplanje žvake i njeno ponovno vraćanje u usta.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- IlCapitano
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;LBJ MVP je napisao/la:Mesut je sve to i čovjek koji ne pravi razliku u velikim utakmicama.
Inače kad se sjetim da veliki broj njegovih pasova završi ko asistencija zahvaljujući najboljem fudbaleru na svijetu koji to pospremi u mrežu nisam baš oduševljen.I Di Maria izgleda ko dobar asistent kad je nabije u pravcu Ronalda a ovaj iskorsti to.
Pogledaj malo šta je klasa, elegancija i stil. Nije valjda da te ja kao navijača Reala moram učiti ko je i šta je Mesut Ozil.
Ne gledajte statistiku ,mada ne treba ni gledati istu da bi zakljucio da je Mesut bolji igrac.
Niko to ne moze osim Xavija, Inieste i Fabregasa.
Ozil je fantastican igrac, ali ove sezone je grohno ko najgori igrac Primere Jose Matia Callejon.
Ozil je fantastican igrac, ali ove sezone je grohno ko najgori igrac Primere Jose Matia Callejon.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ozil je najbolji ASISTENT na svijetu, i kao takav u tom segmentu igre bolji od bilo koga drugog. I ne, ne mislim na statistiku. Neke stvari treba dublje sagledati od već isprogramiranog "Samo Barcelona, Iniesta i Messi."M4kaveli je napisao/la:@IlCapitano opet o statistici.
Upravo to, ne možeš preko noći među najbolje, a pogotovo ne biti bolji od njih u tako kratkom vremenu.Neutral je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Isco je bolji od Mesuta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mesut je ove godine u Realu imao manji broj asistencija, njih 13 (prošle 20, pretprošle 19) no također je igrao 5 utakmica manje i ukupno 600 minuta manje. S druge strane je postigao 9 gola što je 5 više nego prošle sezone. Momku je 24 godine i jedan je odnajbojih na svojoj poziciji.
Isco ove sezone 8 gola i samo 1 asistencija. Čovjek se tek mora dokazati u jačem timu a Mesut je to davno učinio.
[youtube][/youtube]
Ovo niko osim Mesuta ne može u Evropi a i svijetu (trenutno). Mene bacio sa kreveta kako je trznuo sve, unbelievable, baš što kaže u klipu.
Ovaj bolesnik baš na svakoj temi piše o Barceloni.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- IlCapitano
- Kontakt:
Čim sam napisao prvi post, da je bila u pitanju neka opklada, kuću bi stavio na to da će on doći prvi srati o divnoj hegemoniji.LBJ MVP je napisao/la:Ovaj bolesnik baš na svakoj temi piše o Barceloni.
Meni je Isco jednostavno mastovitiji i svestraniji igrac.On ocarava terenom.
Ozil igra u jacoj ekipi i trenutno je jedan od najbojih na svojoj poziciji ali Isco ima enorman potencijal pa cak i da postane jedan od najboljih igraca na Svijetu.
Njih dvojica se mogu ukomponovati u jedan tim , kad bi do toga doslo to bi tek bio dar mar.Ronaldo je nevazan faktor u tome
Dva nevjerovatna igraca...
Ozil igra u jacoj ekipi i trenutno je jedan od najbojih na svojoj poziciji ali Isco ima enorman potencijal pa cak i da postane jedan od najboljih igraca na Svijetu.
Njih dvojica se mogu ukomponovati u jedan tim , kad bi do toga doslo to bi tek bio dar mar.Ronaldo je nevazan faktor u tome
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Izvinite sto sam spomenuo Xavija, Iniestu i Fabregasa.
Koji likovi.
@IlCapitano aha, znaci to je to, sada mi je sve jasno.
Nek si objasnio da ja ne moram.Johny je napisao/la:Meni je Isco jednostavno mastovitiji i svestraniji igrac.On ocarava terenom.
Uglavnom s Iscom sigurno dobijamo
Čudo nije i Thiaga dodao sa Cescom,Xavijem i Iniestom.IlCapitano je napisao/la:Čim sam napisao prvi post, da je bila u pitanju neka opklada, kuću bi stavio na to da će on doći prvi srati o divnoj hegemoniji.LBJ MVP je napisao/la:Ovaj bolesnik baš na svakoj temi piše o Barceloni.
- JohnLennon
- Kontakt:
Tako je. Barcasizofrenicar mudro zbori. NapokonJohny je napisao/la:Ozil igra u jacoj ekipi i trenutno je jedan od najbojih na svojoj poziciji ali Isco ima enorman potencijal pa cak i da postane jedan od najboljih igraca na Svijetu..
Ozil je majstor. Isco je dominator, to ce biti zapravo.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- IlCapitano
- Kontakt:
Isco ima trenutno 21 godinu, Ozil je u tim godinama već igrao u najvećem klubu svijeta i bio jedan od najvažnijih i najboljih igrača istog.JohnLennon je napisao/la:Valjda mi koji pratimo Madrid znamo i Isca i Ozila. Nije trenutno bolji, ali ima znatno, znatno veci potencijal nego on. Vec u narednoj sezoni se moze ocekivat da ga zasjeni.IlCapitano je napisao/la:Inače, nemojte se ni šaliti da Isco otme Mesutu mjesto ili 10-ku na dresu, nije mu malac još ni blizu.
Samo da je se jos Koride rijesit, dovest napadaca i to je to.
Nakon toga nastavlja konstatno sa odličnim partijama i tek sada je imao slabiju sezonu u kojoj je ogromna većina podbacila, a on je opet imao zavidnu statistiku od 10 golova i 14 asistencija u svim takmičenjima.
Mesut Ozil je svjetska klasa, Isco tek treba napraviti taj iskorak.
@LBJ sta je bilo, jesam li to negdje pogrijesio ?
Vidis da je @IlCapitanu neugodno posto je pisao da je Ozil bolji od Don Andresa ..
Vidis da je @IlCapitanu neugodno posto je pisao da je Ozil bolji od Don Andresa ..
U vezi one gore taktike.
Xabi i Modrić dva zadnja vezna ?
Xabi je ofalio, nema on tu agresivnost kao Khedira, a Luka je odličan no ni on defanzivno nije toliko kvalitetan. Meni se čini kao jači par Modrić i Khedira nego Xabi i Modrić ili Xabi i Khedira.
Zanimljivo je da u 9 utakmica gdje Xabi nije igrao Real je dobio 8 i izgubio je samo jednu, onu nevažnu protiv Glatasaraya.
Xabi i Modrić dva zadnja vezna ?
Xabi je ofalio, nema on tu agresivnost kao Khedira, a Luka je odličan no ni on defanzivno nije toliko kvalitetan. Meni se čini kao jači par Modrić i Khedira nego Xabi i Modrić ili Xabi i Khedira.
Zanimljivo je da u 9 utakmica gdje Xabi nije igrao Real je dobio 8 i izgubio je samo jednu, onu nevažnu protiv Glatasaraya.
- anonymousHD
- Kontakt:
Sine, Modrić je ove sezone bolji u defanzivini od Khedire, više je lopti od njega ukrao, pa ti vidi sad. Ma doće Kondogbia, bar se ja nadam, čisto da nasledi Alonsa. 
Pa nije doveden(nije jos ni doveden svakako) da grije klupu Ozilu..
igrat ce zajedno , kakve koristi se ima od smijesnog Angela.
igrat ce zajedno , kakve koristi se ima od smijesnog Angela.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.