Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ne odgovaara ti nešto u mom postu pa se pozivaš na katastrofalno stanje u državi čitavoj, uključujući i ciljajući na dešavanja u Sarajevu? Sad vas odjednom zanima država i kakvo je stanje? A HB? Imaš pravo. Jeste žalosno. Žalosno je da ti ne vidiš prst ispred oka, ti gdje u tvom nazovigradu ne možeš prnuti od zastava sa kukastim križom. Je li tebi to ponos? I kojeg kur** imputiraš na dešavanja u Sarajevu? A istovremeno bježiš od daleko gorih stvari iz tvog nazovigrada? I jeste problem iz Lištice, fašist iz Lištice, šovinist iz Banja Luke. Šta hoćeš reći? Da je na onoj prvoj utakmici sve proteklo u najboljem redu i miru? Je li se ti stidiš onog prozivanja? Jadovi bolesni, nabijem na neku stvar i tebe i sve one tvoje balavce na tribini koji i ne znaju kakvu su zastavu okačili, ni šta pjevaju, ni šta im je u glavi. Možete svoju politiku graditi na onom gdje pali u vašem gradu, dođite pa je demonstrirajte u drugim. Problem tvog nazovigrada je što je kaloticentričan, ista politika se gradi i u tvom klubu, za razliku od mog. Na tribini imam/o ljude slične tebi, ali samo u jednoj rubrici. Po ostalim se razilazite, a ti znaš na šta konkretno ciljam. Imam/o i ljude sličnim onim iz Banja Luke, ali samo slične po jednoj rubrici, ponovo. Koliko god vi ponavljali fraze da je Sarajevo islamocentrično i orijentirano samo prema Bošnjacima, varate se. Jer ja prvi imam takve raje i prijatelja na tribini, komšiluku i drugim mjestima.
I te priče za malu djecu okači mačku o rep. Previše sam ja puta pročitao na forumima da niko od vas ne opravdava Vedranovu smrt. Utakmica je dokaz čisti šta je u vašim glavama. Članci u novinama, izvještaji iz tvog ''grada'', komentari po Youtubeu. Bolest šovinista.
Pljuvat ću uvijek po tvom selu dok sam živ, jer je ono prevelik gubitak koji se ne može nadoknaditi. A broj kombija imam negdje u mobitelu, pa ćemo vas pokupiti kod Bradine, ako vama pukne kvar.
I te priče za malu djecu okači mačku o rep. Previše sam ja puta pročitao na forumima da niko od vas ne opravdava Vedranovu smrt. Utakmica je dokaz čisti šta je u vašim glavama. Članci u novinama, izvještaji iz tvog ''grada'', komentari po Youtubeu. Bolest šovinista.
Pljuvat ću uvijek po tvom selu dok sam živ, jer je ono prevelik gubitak koji se ne može nadoknaditi. A broj kombija imam negdje u mobitelu, pa ćemo vas pokupiti kod Bradine, ako vama pukne kvar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kao sto rekoh...ŠB_Fidelis je napisao/la:
Dosta vas o tome, nemam namjeru svako malo objasnjavati ljudima koji NE mogu i NE zele shvatiti i prihvatiti neke stvari. Odgovor neces dobiti. Zivio.
Nitko tebi nikad nece gram pameti u glavu ubaciti dok se ti oko sebe ne osvrnes i prestanes lagati sam sebe i traziti nekakvu iskljucivu krivnju, zatvarajuci oci pred svojom stvarnosti. Danas ti je to Široki Brijeg, sutra ce ti biti netko drugi. Svatko. Samo ne ti sam. No dobro, to je makar standard viseg patriotizma i multietnicnosti I guess. Sta bih ja, priprosti needucirani sitni listicki fasist, o tome znao.
O takvim ljudima je sve receno. Ja da se s time ili takvima zamaram bi mi bilo debelo ispod razine.
Produzi.
...Život za Široki...
Znaš ti kad hoćeš.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ma nije ni istok puno bolji, u subotu se možeš uvjeriti u tohilmo je napisao/la:@anonimni ne znam jesu li očišćeni ikako poslije rata![]()
, na istoku sam vidio da raja ide ulazi u toalete, vjerovatno je situacija malo bolja nego na sjeveru, srećom ja nisam imao potrebe ići ni u jedan, ja svoje potrebe obavim na vrijeme..
![]()
vala ni ja ne idem u ove WC-ove, ko zna ko sve u njih ulazi i ima li kakvih boleščina
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ovako se to radi u Europi:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BW3zA6mzIw
Dragon Town
kod nas bi obadva povukaozmaj_Bosne je napisao/la:Ovako se to radi u Europi:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
@ŠB_Fidelis, znas kome mozet moralisati i prosipati suplju, pokusavajuci izjednaciti i relativizirati sve to. Nikome. A najmanje nama koji smo vise puta bili u toj tvojoj sovinistickoj zabiti.
A ja zivim samo za jedan dan.....
A ja zivim samo za jedan dan.....
nemojte raspravljat o toj temi jer se nikada necete sloziti.imamo razlicita misljena i gotovo.
Naravno. Fašizam je opaka bolest.
ne moras odma kontirat sa gluposcu.High je napisao/la:Naravno. Fašizam je opaka bolest.
i vrijeđat u istom postu.

Je l' ovo naša zastava koju smo ponijeli one nedjelje na Pecaru, pa je vi digli u naše ime?
Ne kaze se badava "cega se pametan stidi - budala se ponosi", ako je njima svastika OK onda ne znam sta dalje ?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-isp ... 0-km/99940" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj BORAC baš u g.o.v.n.i.m.a.
ne mogu da shvatim te ljude koji ovo rade...
nemaju ni za kifle, a valja im ovo platiti, a odakle?
- samo_lijevo
- Kontakt:
To ce ostati duzni za neka bolja vremena i problem rijesen.AlemC85 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-isp ... 0-km/99940
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
sta ces ljudi su patriote i radije pune kasu saveza nego borca..AlemC85 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-isp ... 0-km/99940
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
već 100 puta prezvakana tema..zna se ko je donio i unio zastavu i koliko je ona na tribini bila dok je ostala ekipa nije skinulaHigh je napisao/la:
Je l' ovo naša zastava koju smo ponijeli one nedjelje na Pecaru, pa je vi digli u naše ime?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
a mene interesuje kako horde mogu bit u bratskim odnosima sa navijacima koji otvoreno podrzavaju ideje nacizma?
kako je dsslo do tog bratsva ako moze?
Na ovoj fotografiji svi komentarišu "svastiku", a pored nje je i zastava Vatikana, Pape, katoličanstva. Jesu li možda ovi huligani svojom porukom te dvije zastave željeli izjednačitiKevin je napisao/la:već 100 puta prezvakana tema..zna se ko je donio i unio zastavu i koliko je ona na tribini bila dok je ostala ekipa nije skinulaHigh je napisao/la:
Poruka sa ove fotografije je više nego morbidna i oni navijači Širokog, još ukoliko se osjećaju i katolicima, su napravili ogromnu štetu pvo prema sebi, pa i prema svim slobodnomislećim ljudima.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kako rekoh, katolicentrična grupa. Takav im je i grad, kao i klub.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bolan pusti tu pricu iz jednog dijela Njemacke da je sve sto dolazi iz DDR-a nacisticko.ciza je napisao/la:a mene interesuje kako horde mogu bit u bratskim odnosima sa navijacima koji otvoreno podrzavaju ideje nacizma?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.