FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 jul 2012, 03:07

Teško brate teško, realno male su nam šanse ako oni dadnu go nigdje nas nema.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 21 jul 2012, 03:09

Sarajlijc@ je napisao/la:Teško brate teško, realno male su nam šanse ako oni dadnu go nigdje nas nema.
jest ali ako mi njima uvalimo neki brzi, od njih nema nigdje, vidio si kako su nervozni, a imaju i par onih tromi igrača, to treba iskoristiti

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 03:11

Pa jaču ekipu Helsingborga smo izbacili, zašto ne i ove ? Neka iz uprave nešto urade, ''upozore'' na neke premije, jer će se to trostruko vratiti ako izborimo treće pretkolo. Moguće je sve na Koševu, ali baš sve... I ja davim s tim :'' Da ne primimo gol samo.'' To je jedan od najvećih minusa, to bi nas i izbacilo, daj Bože da se to ne desi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 jul 2012, 03:13

Biće valjda sve udure, ali ipak se ne nadam prolasku.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 21 jul 2012, 03:14

High je napisao/la:Ja sam Jovića oduvijek smarao velikim gospodinom, pa poslije toga i velikim stručnjakom. Ali što se ove druge stvari tiče, poslije nekoliko loših utakmica našeg tima na čelu sa Jovićem, bio sam prisiljen pomisliti kako i nije baš neki znalac. Mislim na poraz od GOŠK-a, nepotrebnih izmjena protiv Olimpic-a i sličnog. I naravno, par minusa za dvije utakmice sa ovim klubom iz prvog pretkola. U Sofiji je izgledalo solidno, sad ćemo vidjeti kako će biti na Koševu.

High je napisao/la:Gledam nešto golove koje je Kojašević davao za naš tim, ipak šteta što je otišao. Ne smijem ni zamisliti kakvu bi ekipu imali kad bi on bio sa većinom ovih fudbalera koji su trenutno u klubu. Da je sebičan bio-jeste, ali to se moglo srediti tako što bi trener njemu pojasnio šta smije raditi, a šta ne. Ni Plišek, a ni Jović nisu neki treneri sa autoritetom, i to je najžalosnije. Mi trebamo trenera kakav je Musemić, kod kojeg bukvalno nemaš pravo istu grešku ponoviti dva puta, kod kojeg znaš šta trebaš i moraš raditi. Što se mene tiče, Jović treba ići što prije, a s njim Čomor i Haskić. Da nam je ovaj neki kostur ekipe zadržati, okupiti što je više moguće kvalitetnijih igrača i ganjati titule, ovako ne može. A da ne pišem o tome kakvu je Levski statistiku imao što se tiče sezone u Bugarskoj, to je zastrašavajuće. Lično, pesimističan što se tiče oba duela protiv Bugara.

;)

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 21 jul 2012, 03:14

Sretno komšije od srca !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 03:18

Da ne pričam o tome koliko bi klubu značila ta treća utakmica kući u EL. Sveukupno bi izašlo oko najmanje 700 000 KM, kad bi uzeli u obzir posjetu protiv Maltežana, Bugara, i recimo eventualno Crnogoraca/Finaca. Strašno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 jul 2012, 03:22

High je napisao/la:Da ne pričam o tome koliko bi klubu značila ta treća utakmica kući u EL. Sveukupno bi izašlo oko najmanje 700 000 KM, kad bi uzeli u obzir posjetu protiv Maltežana, Bugara, i recimo eventualno Crnogoraca/Finaca. Strašno.
Najbolje je da se ne zamaramo tim. ;) Ako prodjemo dobro je ako ne momcima se nema sta zamjeriti.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 jul 2012, 05:47

Ne treba stvarat preveliku euforiju,treba uzet prvo Levski sto nece biti nimalo lahko..Inače po svemu sudeći jedino Sarajevo je ostalo da brani čast BiH,iako nakon onih 4:4 sa Malte malo je ko vjerovao u tako nešto..treba doći na Koševo i podržati Sarajevo u četvrtak jer odigrali su momci lavovski u Bugarskoj i to treba poštovati..Ja sam realno prije ovih utakmica,najviše šansi davao Željezničaru al eto čak i Široki je totalno podbacio..

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 21 jul 2012, 06:09

Pitari svaka cast za rezultat. Nadam se da cete proci Levski jer ste tamo igrali odlicno, a i ako prodjete dolazi laksi protivnik od Levskog bar tri puta, ko god bio JJK ili Zeta.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 21 jul 2012, 08:37

VJERUJTE DA ŽELJO IMA ISTO ŠANSI ZA PROLAZ KOLIKO I SARAJEVO.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 21 jul 2012, 10:13

travnicanin je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Mogu ponoviti lošu partiju, ako mi budemo pravi ko u Sofiji. Levski se nije razmahao zato što mu mi nismo to dopustili. Naš Sš je dobro izanalizirao Levski i postavio igru, zatvoreni su im glavi igrači (Ramos i MArcinho), suzili smo im maksimalno prostor i rezultat smo vidjeli. Taktički smo nadigrali Levski potpuno, nažalost nismo to krunisali golom.

Na Hasetu je sve moguće. Kakogod završilo, momci ako pokažu istu onu dozu borbenosti i žrtve od mene će dobiti aplauz i biću zadovoljan ovom evropskom epizodom.
Jović je tek u Sofiji pokazao zašto je jedan od najboljih naših trenera, jednostavno trebalo mu je vremena da mu se ekipa prilagoditi i to najviše na psihičkom planu (mada ima još rada) a dovođenjem novog kondiconog trenera poradili se i to dobro na fizičkoj spremi, i ako su mnogi bili kivni ( sa pravom) na njega zbog loše polusezone, imam osječaj da bi Sarajevo mogli dobro proći u ovom prvenstvu i da igra bude barem za 2 nivoa veća
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 21 jul 2012, 10:13

savatihotece je napisao/la:VJERUJTE DA ŽELJO IMA ISTO ŠANSI ZA PROLAZ KOLIKO I SARAJEVO.
Aha..... :lol:
U novi boj...

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 21 jul 2012, 10:17

Moramo spustiti loptu na zemlju, mi se ponasamo kao da smo pobijedili 1:0 a ne izgubili 1:0. Ima jos da se igra, treba nadoknaditi gol zaostatka.
UEFA=MAFIA

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 21 jul 2012, 10:31

Licno mislim da ih trebamo napasti od prve minute, ono krenuti na sve ili nista, jer uz dobro navijanje i pritisak od prve minute oni bi se mogli raspasti sa prvim primljenim golom, a i ako primimo go u prvom poluvremenu ima drugo pa se moze ocekivati nesto.
a evo zasto ovako mislim
Kada je repka igrala protiv Portugala prvi baraz isto se gubilo 1:0 i nismo napali u Zenici a kasnije u drugom poluvremenu primili gol i bilo je sve gotovo. Realno ovi bugari su iskusniji od nas na euro sceni a sto bude utakmica vise odmicala i recimo bude 0:0 nasi igraci ce biti nervozniji i samim tim cemo imati priliku da vidimo jedan slican gol kao i u Sofiji. Zato napasti od prve minute.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2012, 10:52

Uopste nesmatram da trebamo da ih napadnemo od pocetka,cak sta vise smatram da treba da se nasi postave bas onako kao u prvoj utakmici,da stisnu pozadi...ali kada napadnu da to bude puno jace...ako se otvorimo protiv ovih oni ce to znaci iskoristiti...ovako ih cekati,jel nisu toliko jaki na lopti,igra im se uglavnom svodi na tu desnu stranu i onog celu Ramosa,tako su igrali i sve prijateljske i zato su nasi i duplali tu lijevu stranu i uspijeli zatvoriti to,i oni su bili izgubljeni,a vidjelo se kada ih se napadne da nisu toliko jaki pozadi i da je 90% nasih napada bila sansa...znaci cekati i ne primiti gol,a bit ce prilika sigurno da zabijemo bar 1

Bit ce ovo dobro aBd
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Colorado

Post Postao/la Colorado » 21 jul 2012, 11:36

savatihotece je napisao/la:VJERUJTE DA ŽELJO IMA ISTO ŠANSI ZA PROLAZ KOLIKO I SARAJEVO.
hahahahaha 100 % si upravu , isto tako pricaju u zeljinom tramvaju 4ci :lol: :lol: :lol: :D

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 21 jul 2012, 11:43

Ja ne znam za vas, al po meni je 0:1 najneugodniji rezultat za sustizanje(primis gol, i gotov si)
Već sada se osjeti euforija a to nije nikako dobro.

Sarajevo ako bude igralo pametno, strpljivo (kao u Sofiji) moze do produzetka, a onda je sve moguce.
Nekako i je tesko zamisliti da Sarajevo moze pobjediti Levskog sa 2 razlike,al et...

Samo da ne bude ovaj put potcjenjivanja, da se ne ponovi Besiktas.

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 21 jul 2012, 11:52

Mi smo svoj prvobitini cilj ostvarili. Aktivan rezultat, što znači puno Koševo.

Sve više od toga je iznenađenje i nešto što bi se smatralo podvigom, ako računamo da smo prije prve tekme mahom bili otpisani. Borba, zalaganje, pa šta Bog da, sigurno niko neće zamjeriti i u slučaju eliminacije, ali ja čvrsto vjerujem da uz nevjerovatnu podršku sa tribina, do sada neviđenu i aBd pametnu igru na terenu, Sarajevo može dalje.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 21 jul 2012, 12:02

powerplay je napisao/la:
Aha..... :lol:
Covjek je u pravu.Maribor je mnogo laksi protivnik tako da su sanse da cemo mi dati jedan go Levskom,a oni tri Mariboru podjednake.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bosniacum Lilium, Google Adsense [Bot], keli, MaroonBjelave, MSOZ101, NazorUso, nedimmmm1337, ubipara i 59 gostiju.