36 hiljada eura kazne ukupno sve.Buu je napisao/la:Koliko vam je prosle godine kazna bila radi baklji i parole ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: High, dana/u 25 jul 2012, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ZlatnaDolina
Majke mi vi citate izmedju redova, fino kazem "ne mogu da vjerujem da je pusteno 11.000 karata", koliko je bilo navijaca na tribinama kada se igralo protiv Dinama i Besiktasa? Sarajevo ima veliku priliku plasirati se 3.pretkolo, pa jbt Manijaka je sinoc bilo 10.000 i pored loseg rezultata i kiše, na tekmu ce doci i dosta raje koja ne navija za Sarajevo, prvi ja sa jaranom pitarom
tako da mi je br. od 11.000 i vise nego smijesan, znaci na sjever 5.500 i 5.500 na istok
malo bolje popunjen sjever i poluprazan istok
i to je nekih 11.000 

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
Pušteno je nešto više od 11.000 karata. Sjever i istok primaju nešto više od 12 hiljada sjedećih mjesta. Kako onda očekuješ 18 ili 20 hiljada, naročito uzimajući u obzir da Uefa strogo kažnjava sjedenje na stepenicama ?! Dakle oko 12-13 hiljada na Koševu je neminovnost, više ne može i ne znam šta tu nije jasno ?!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
tad protiv besiktasa i dinama je bilo vise navijaca jer je bio otvoren zapad sad je zatvorenZlatnaDolina je napisao/la:Majke mi vi citate izmedju redova, fino kazem "ne mogu da vjerujem da je pusteno 11.000 karata", koliko je bilo navijaca na tribinama kada se igralo protiv Dinama i Besiktasa? Sarajevo ima veliku priliku plasirati se 3.pretkolo, pa jbt Manijaka je sinoc bilo 10.000 i pored loseg rezultata i kiše, na tekmu ce doci i dosta raje koja ne navija za Sarajevo, prvi ja sa jaranom pitaromtako da mi je br. od 11.000 i vise nego smijesan, znaci na sjever 5.500 i 5.500 na istok
![]()
![]()
i to je nekih 11.000

e to on nije znao..formance je napisao/la:Pušteno je nešto više od 11.000 karata. Sjever i istok primaju nešto više od 12 hiljada sjedećih mjesta. Kako onda očekuješ 18 ili 20 hiljada, naročito uzimajući u obzir da Uefa strogo kažnjava sjedenje na stepenicama ?! Dakle oko 12-13 hiljada na Koševu je neminovnost, više ne može i ne znam šta tu nije jasno ?!

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jug i istok primaju zajedno nekih 12500. O kakvih 10000 navijaca Zelje pricamo ?ZlatnaDolina je napisao/la:Majke mi vi citate izmedju redova, fino kazem "ne mogu da vjerujem da je pusteno 11.000 karata", koliko je bilo navijaca na tribinama kada se igralo protiv Dinama i Besiktasa? Sarajevo ima veliku priliku plasirati se 3.pretkolo, pa jbt Manijaka je sinoc bilo 10.000 i pored loseg rezultata i kiše, na tekmu ce doci i dosta raje koja ne navija za Sarajevo, prvi ja sa jaranom pitaromtako da mi je br. od 11.000 i vise nego smijesan, znaci na sjever 5.500 i 5.500 na istok
![]()
![]()
i to je nekih 11.000
Mozda 8000 ili 8500, a 10 000 nikako.
Zadnja izmjena: mireRN, dana/u 25 jul 2012, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
- molotovljev
Ukupni kapacitet Istoka i Sjevera zajedno je 12.660 sjedecih mjesta.Broj ulaznica koje su pustene u prodaju
je nesto vise od 11.000.Ta razlika od 1.000 mozda malo vise se odnosi na sponzore,novinare,besplatne ul.
te na nesto mladju djecu.Uzimajuci u obzir da je zabranjeno od strane UEFA-e stajanje na stepenicama
mozemo konstatovati da ce na stadionu biti negdje oko 13.000,racunajuci svakako i goste iz Bugarske.
je nesto vise od 11.000.Ta razlika od 1.000 mozda malo vise se odnosi na sponzore,novinare,besplatne ul.
te na nesto mladju djecu.Uzimajuci u obzir da je zabranjeno od strane UEFA-e stajanje na stepenicama
mozemo konstatovati da ce na stadionu biti negdje oko 13.000,racunajuci svakako i goste iz Bugarske.
F.K.SARAJEVO
Kakvih ba 11.000, citao sam negdje da je oštampano 18.000! Probat cu naci clanak!
eh kako bi nam dobro dosao jos samo jug da je nas..
tad bi bila neka cifra od 15 milja karti u prodaji sto bi bilo taman..al ovako..
ako prodzemo ove aBd onda se nesta mora kontati za taj zapad..postaviti kao oni u Sofiji 500 stolica sa naslonjacem,ograditi i vozdra..

tad bi bila neka cifra od 15 milja karti u prodaji sto bi bilo taman..al ovako..
ako prodzemo ove aBd onda se nesta mora kontati za taj zapad..postaviti kao oni u Sofiji 500 stolica sa naslonjacem,ograditi i vozdra..
FK SARAJEVO.
- sef_mafije
- Kontakt:
UnKnownBA je napisao/la:Kakvih ba 11.000, citao sam negdje da je oštampano 18.000! Probat cu naci clanak!
malo je 11.000

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
ma bice na stadionu oko 13 hiljada najmanje...dzaba sve kad nas ne moze vise stati...sef_mafije je napisao/la:UnKnownBA je napisao/la:Kakvih ba 11.000, citao sam negdje da je oštampano 18.000! Probat cu naci clanak!
malo je 11.000

FK SARAJEVO.
Ja vam garantujem da ce sutra biti jedno na drugom buvalno da kazem...nas istok je protiv Maltezana bio popunjen kao sinoc sto su ovi imali u najmanju ruku...ako je ta brojka od sinoc 10 milja mi je dizemo sutra za bar 40-50% i vise zivi bili pa vidjeli...stvarno nepamtim kad se ovoliko digla pompa oko utakmice,ne samo medju nama nego pricam o ljudima sa strane, plus kolko je dijaspore u gradu ,kolko ce ljudi iz drugih gradova doci sto recimo u prvom pretkolu nije bio slucaj realno pa je opet solidna brojka ljudi dosla, tako da sutra kad krene huk zemlja ima da se otvori 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 jul 2012, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ako sam uvrijedio Pitare sa onim klipom što sam zvao Bugarsku ****, neka mi oproste 

- ZlatnaDolina
Prvo drug nema potrebe da me prozivas zbog posla kojim se bavim, niti je fer niti ok.mma_hz je napisao/la:eh kako bi nam dobro dosao jos samo jug da je nas..![]()

Drugo, stadion Koševo prima 36.530 odnosno toliko stolica ima, po tvojoj logici onda zapad prima 19.630

Sjeverna tribina - 6.000
Južna tribina - 5.500
Zapadna tribina - 14.500
Istocna tribina - 10.530
ukupno: 36.530

Zadnja izmjena: ZlatnaDolina, dana/u 25 jul 2012, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
evo ti info sad sam saznao trenira sa nama već 2-3 dana tako kažu pa sad..................Devil je napisao/la:Jutros bio sa prijateljem koji je na kratko igrao sa njim u OFK-a,i beze pricamo kad kaze ode Mijke u tvoj kraj.VanBasten je napisao/la:@Devile, odakle tebi info o njegovom potpisu za FKS? Ovamo niko ništa ne zna...![]()
Zato i pitam je li istina,jer ni na netu nema nista o tome.
Sarajevo ljubavi moja!
Griješiš buraz, zapadna tribina prima 18.000, bez Vip lože!ZlatnaDolina je napisao/la:Prvo drug nema potrebe da me prozivas zbog posla kojim se bavim, niti je fer niti ok.mma_hz je napisao/la:eh kako bi nam dobro dosao jos samo jug da je nas..![]()
ako prodzemo ove aBd onda se nesta mora kontati za taj zapad..postaviti kao oni u Sofiji 500 stolica sa naslonjacem,ograditi i vozdra..![]()
Drugo, stadion Koševo prima 34.630 odnosno toliko stolica ima, po tvojoj logici onda zapad prima 19.630ako kazes kada bi i jug bio "nas" to bi bilo oko 15.000, zapadna tribina prima oko 14.000 a južna 5.500 sto je ukupno 19.500, dakle sjever i istok onda primaju 15.130 koliko bi i karata realno trebalo biti pusteno u prodaju, imas google pa provjeri sve inf.
pozz
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/S ... 18391.html
http://www.vecernji.ba/vijesti/kosevo-g ... nak-424570
Stadion prima 37.500!
http://bs.wikipedia.org/wiki/Stadion_%2 ... 87_Hase%22
Kako bi onda bilo 38.000 na tekmi Željo - Newcastle ili na Tekmi BiH - Danska (Baraž), da prima 34.630! Jer se karte štampaju prema broju stolica! Protiv Danske je bilo puno falsifikata, pa su mnogi sa kartama ostali ispred stadiona!
Zadnja izmjena: UnKnownBA, dana/u 25 jul 2012, 19:41, ukupno mijenjano 3 puta.
Mogu oni odštampati 118.000, ali ne moze na sjever i istok stati vise od 12-13 milja. Treba li crtati?UnKnownBA je napisao/la:Kakvih ba 11.000, citao sam negdje da je oštampano 18.000! Probat cu naci clanak!
zaokruzimo na 14 s bugarima 

Ma ispunite sjever i istok od coska do coska i nece biti vise od 14 000
15 000 milja će biti na
stadionu,ispred stadiona,još se ne zna 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], amypitar, crnehorde, Google Adsense [Bot], guadalupe, mnon46, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, PeppermintSA, perodeformero, Proximic, Seipronto i 104 gosta.