Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 10 mar 2013, 15:53

badblueboylivno je napisao/la: Opaliti kaznu domaćinu radi dopuštanja unošenja ovih sredstava gostima, a gostima isto opaliti kaznu za divljaštvo njihovih navijača.
Nema tu dopustenja drug moj,to je do redara,oni pregledavaju.A usput stoji da ovi gore klubovi suradjuju sa policijom,odnosno navijaci. ;) ;)

A usput,fino izgledaju Ultrasi. ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 mar 2013, 15:56

AgresivnoDjubre je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la: Opaliti kaznu domaćinu radi dopuštanja unošenja ovih sredstava gostima, a gostima isto opaliti kaznu za divljaštvo njihovih navijača.
Nema tu dopustenja drug moj,to je do redara,oni pregledavaju.A usput stoji da ovi gore klubovi suradjuju sa policijom,odnosno navijaci. ;) ;)

A usput,fino izgledaju Ultrasi. ;)
Pa dopustili su kad nisu dobro pregledali, zna se kako se treba raditi, a oni to nisu uradili kako treba.
Hayley <3

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 10 mar 2013, 16:00

badblueboylivno je napisao/la:
Pa dopustili su kad nisu dobro pregledali, zna se kako se treba raditi, a oni to nisu uradili kako treba.
Da se razumijemo,tako je na svakom stadionu.Nije samo rijec o ovoj utakmici.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 10 mar 2013, 16:06

Ovi ultrasi su, zajedno s lesinarima, definitivno najveca pogan u ligi. Kazne za klubove po meni nisu nikakvo rjesenje, boli njih za to sto ce klub biti kaznjen. Jedino ispravno rjesenje je da policija kretenima koji prave belaje bez milosti lomi kosti i odvaljuje bubrege, te ih salje na dugotrajne odmore u zatvor.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 10 mar 2013, 16:19

A ja golcine,bravo majstore. ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 10 mar 2013, 16:43

Odmah ,ali odmah zabraniti sve dolaske gostujucih navijaca.I da vam kazem jos nesto. Sve navijacke grupe u BiH treba ZABRANITI.Horde Zla,Manijake, Lesinare,Robijase ,Ultrase ,Skripare,Fukare itd...
Neka se njima naprave posebna mjesta,nesto kao koride za bikove ,jer seljacinama je tamo i mjesto i neka se tamo fino tuku do mile volje.A nogometne terene neka prepuste onima koji ce platiti karte i normalno sa svojom djecom i ako treba citavim porodiocama dolaziti na njih.
Koji ste bolan navijaci svi vi.Najveca pijana i nadrogirana bagra i olos iz svih gradova koji ne znaju gdje im je glava a gdje guzica kada dolaze na stadione.Jajare najvece koji su ko bajagi hrabri samo u grupi od 200 i vise kao krdo bivola koje pustis u stampedo i ruse i gaze sve pred sobom.I sta vam je prica .Ma nismo mi nego su oni krivi.I vi pravite atmosferu.Ma materi je svojoj pravite vise .Po mogucnosti na Čevljanima,Medjedjem Brdu ili Rostovu.Nabijem sve vas huligane...Muka je vise svakom normalnom od vas.
Ma NA KORIDU ja sta .... :oops:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 10 mar 2013, 16:48

Eto nas u Travnik na koridu.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2013, 16:50

Treba opasno udariti sa kaznam ove koji promovisu nacionalizam tj. lesve i nultrase !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 mar 2013, 16:51

E cuj ovoga iz Travnika,on govori o seljakluku a u Travnik kad dodjes na onom brdu iza gola ljudi dodju s kombijem,naprave rostilj i gledaju utakmicu.A da ne govorim o ponasanju domacih navijaca na tribinama. :mrgreen:
1946

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 10 mar 2013, 16:54

Elegant je napisao/la:Treba opasno udariti sa kaznam ove koji promovisu nacionalizam tj. lesve i nultrase !!!
i nacionalisti i ovi koji za sebe kaze du to nisu imaju iste ideje razbit slomit,naprvit nered,kako kod kuce tako i u gostima,manijaci divljaju ove sezone nista manje od ovih ultrasa i leseva,razlike medju pojediniam grupama su samo boje koje nose,malo za ntom trojkom zaostaju ove ostale grupe al vejrovatno zeljni dokazivanja ce ih stici do kraja sezone,kad u globalu pogledas incident narpave i ovi koji kao pljuju drzavi i ovi koji je kao brane,prije ili kasnije ce se plakati opet za nekim navijacem

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 10 mar 2013, 17:03

Koliko sam shvatio, bakljada i topovski su prekinuli utakmicu? Pa ste je tu cudno? bakljada na vecini stadiona kao i po koja jaca petarda i to novinari predstavljaju kao DIVLJANJE dok clanak pored tog naslov "VIDEO: Impresivna bakljada grupe navijača Dortmunda na rurskom derbiju"
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 10 mar 2013, 17:07

ciza je napisao/la:lesinari,ultrasi i manijaci su najzasluzniji ako bude zabrana za navijace,a najvjerovatnije je da ce se to desiti,kad sve saberes ukupno na gostovanje svih navijaca svih klubova nema ukupno hiljada ,i drze taocima svoje klubove pa i ostale,mada ni druge grupe nisu cvjece ali ove tri su najeksponiranije zbog svojih ekscesa ove sezone
sta su skrivili da mi je znati
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 10 mar 2013, 17:10

A ja penala :lol:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 mar 2013, 17:14

Ovaj Pilav je još jednom pokazao da je loš sudija,radi u savezu pa je automatski zaštićen od slabe ocjene!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 10 mar 2013, 17:32

terabajt je napisao/la:Opet ce se uvasti zabrana gostovanja i mislim da bi to bilo pametno i to za cijelu polusezonu. **** nas kad smo stoka . Uvesti kaznu oduzimanja bodova mislim da bi to bilo pravedno.
Ma kakve fajde od tih zabrana. Zabranom samo prikrivamo istinu, a to je sa kakvom nacionalistickom gamadi dijelimo zrak.

A sto se tice oduzimanja bodova to bi bio pravi potez, al ko ce ti to kod nas sprovest, za 5 dana sve ce se zaboravit :roll:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 10 mar 2013, 17:46

AgresivnoDjubre je napisao/la:Eto nas u Travnik na koridu.
Dodjite trebaju dobri Bikovi ... ;)
E cuj ovoga iz Travnika,on govori o seljakluku a u Travnik kad dodjes na onom brdu iza gola ljudi dodju s kombijem,naprave rostilj i gledaju utakmicu.A da ne govorim o ponasanju domacih navijaca na tribinama
Pa bolje potpaliti rostilj nego kao vi divljaci stolice koje ste pokidali... :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 10 mar 2013, 17:48

vivaILchelik je napisao/la:Koliko sam shvatio, bakljada i topovski su prekinuli utakmicu? Pa ste je tu cudno? bakljada na vecini stadiona kao i po koja jaca petarda i to novinari predstavljaju kao DIVLJANJE dok clanak pored tog naslov "VIDEO: Impresivna bakljada grupe navijača Dortmunda na rurskom derbiju"
Sve do jedne baklje su zavrsile u terenu u rurskom derbiju, takodje topovski udari oko sesnesterca su pucali :mrgreen:
Ili se pravis pametan, sta li vec , utakmica se ne prekida ako sva ta pirotehnika ostane na tribinama.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 mar 2013, 17:49

Novinari su bas poceli da se.ru. Sve sto se desi u PL je za osudu, ali kad se desi u susjedstvu ili zapadu je za pohvalu.
NO PYRO NO PARTY

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 mar 2013, 19:35

prvo ovo je za svaku osudu ovaj prekid utakmice
ali vi sto dramatizirate prvo pocistite u svome dvoristu pa onda komentirajte.i stolice se nisu kidale,bila jedna odlomljena i bacena u teren,zato ne znam zasto ovaj ss.ba pogresno prenosi
recimo utakmica travnik-sarajevo,baklje su bacane u teeren,pa je sudija saceko da se ispuca to sto ima i nastavio je utakmicu,zato nemoj te s..ra..t
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 mar 2013, 19:42

Ma novinari jedva docekaju neki mali incident. Od jedne baklje oni naprave bakljadu sa topovskim udarima, od malo nagurivanja naprave masovnu tucu. ****.o bi pojeli za neku pricu.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.