FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

powerplay
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la powerplay » 25 jul 2012, 23:26

Ja sam već par godina na zapadu i UEFA ga zabrani. Samo da ne skontaju da sam sad na istoku :lol:
U novi boj...

DrinaLights
Kontakt:

Post Postao/la DrinaLights » 25 jul 2012, 23:27

High je napisao/la:Ne pehirajte sa ''pobjedom'', pišite o prolazu samo. :mrgreen: Neka jalova pobjeda bi nas samo više dotukla, možda više nego poraz ili neriješen rezultat.
Vjeruj mi, samo neka ostave srce na terenu ja cu da budem ponosan na nase igrace. Znam da svi ocekujemo prolaz, to zele i igraci, ali neka se bore do zadnje minute i dobit' ce aplauz na kraju utakmice.

A karata sto se tice, u utorak je pusteno 11 000, ali na dan utakmice ce se pustiti odredjeni broj karata, tako zahtjeva UEFA. Danas je u Bezistanu nestalo sjevera (samo je i bio u Bezistanu sjever da se kupi).

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 25 jul 2012, 23:30

DrinaLights je napisao/la:
High je napisao/la:Ne pehirajte sa ''pobjedom'', pišite o prolazu samo. :mrgreen: Neka jalova pobjeda bi nas samo više dotukla, možda više nego poraz ili neriješen rezultat.
Vjeruj mi, samo neka ostave srce na terenu ja cu da budem ponosan na nase igrace. Znam da svi ocekujemo prolaz, to zele i igraci, ali neka se bore do zadnje minute i dobit' ce aplauz na kraju utakmice.

A karata sto se tice, u utorak je pusteno 11 000, ali na dan utakmice ce se pustiti odredjeni broj karata, tako zahtjeva UEFA. Danas je u Bezistanu nestalo sjevera (samo je i bio u Bezistanu sjever da se kupi).
Nije, ja sam uzeo u Bezistanu 3 istoka još utorak. Samo kažu da su karte za istok pukle danas do 12h
U novi boj...

High

Post Postao/la High » 25 jul 2012, 23:31

Oko 60 % karata za naše obje tribine su već u rukama naših navijača. Ostalo je još dovoljno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DrinaLights
Kontakt:

Post Postao/la DrinaLights » 25 jul 2012, 23:32

@Power
Eh onda je moguce da je samo sjever osto pa je i on rasporodan. Vjerovatno nisam dobro skont'o, halali :)

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 25 jul 2012, 23:48

Sutra ga Hadzic zabija
Limvo Likce

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 jul 2012, 00:27

Mene zanima zasto nasa uprava a imala je dovoljno vremena nije postavila 400-500 stolica na zapadnu tribinu???
Da se to uradilo na vrijeme imali bi sutra tj vec danas i jug cijeli za nase navijace(sipmatizere) sto je nekih 4000-5000 ljudi, ako to pomnozimo sa cijenom karte koja je 7KM to je nekih 28-35.000KM. Dali treba biti dovoljno pametan da se ovo skonta. Nek jel cijena stolice ako ih nemaju 500 kom. 30KM to je 15.000KM troska a nije toliko, opet si dobar 20k. Ja mislim da smo to uradili na vrijeme da bi UEFA dala zeleno svjetlo da se navijaci Levskog smjeste na zapad. Da smo stavili stolice i da nije UEFA dozvolila da tamo budu smjesteni navijaci Levskog opet smo pokusali i ja bih rekao bravo. Po meni to im je jedna greska. Sto se tice tekme mislim da treba obratiti paznju na tekmu prvu Buducnost - SLASK. Ko je gledao tekmu mogao je da vidi da je Buducnost napadala prvih 30min i ispuhala, ljudi im slozili dvije kontre i dali 2 gola. Moramo biti pametni i strpljivi, cekati svoje sanse koje ce sigurno doci kao sto su dosle i u Sofiji. Smireno, strpljivo jer utakmica se igra 90min a to je Dinamo pokazao veceras kada je dao gol u 97min i prosao dalje. Mozemo imati u cijeloj tekmi samo 1-2 sanse i da ih iskoristimo i prodjemo dalje. Nema srljenja, nema zvizduka ako se odlucimo da igramo zatvorenije samo strpljivo i igraci i mi navijaci....cekamo svoju sansu.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 jul 2012, 00:36

ScooTeR je napisao/la:Budimo realni sutra ni istok nece biti krcat! ;)
:lol: :lol: :lol:

on topic :D

slika
FORZA MARŠAL !!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 jul 2012, 00:43

Cuj o kakvom jugu, o onom jugu gdje bi bili ljudi koji inace sjede na zapadu sa djecom, ozbiljni i normalni ljudi koji dodju da gledaju tekmu u normalnim uslovima, nece da idu na sjever tj. nece da slusaju sta se psuje na istoku...eto ti ljudi. ;)

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 26 jul 2012, 00:47

Daj ba ignorisite ga.

gracanica
Kontakt:

Post Postao/la gracanica » 26 jul 2012, 00:49

jel istina ljudi da sutra dolazi i nekoliko navijaca iz Sandzaka tz TORCIDA SANDZAK da podrze Sarajevo..
CHELSEA U SRCU

DrinaLights
Kontakt:

Post Postao/la DrinaLights » 26 jul 2012, 00:50

Ne znam kako moze ovako provocirati bez potrebe, ako si vec doso na temu FK Sarajevo napisi nesto kako treba. ;)

Kad ce vise svanuti..

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 26 jul 2012, 00:54

High je napisao/la:Za ove koji sutra idu na istočnu tribinu prvi put, predlažem da prije utakmice popiju nešto za smirenje. Najgora tribina na planeti Zemlji.
Sta fali istoku,tu je masa pitara koji su sa Sarajevom od samog osnivanja i sad neki je nazivaju najgorom tribinom.Svasta.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jul 2012, 01:17

sad vidjeh na pregledu programa BHT-a da će utakmica biti prenošena i od njih...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

High

Post Postao/la High » 26 jul 2012, 01:25

Konfucije je napisao/la:
High je napisao/la:Za ove koji sutra idu na istočnu tribinu prvi put, predlažem da prije utakmice popiju nešto za smirenje. Najgora tribina na planeti Zemlji.
Sta fali istoku,tu je masa pitara koji su sa Sarajevom od samog osnivanja i sad neki je nazivaju najgorom tribinom.Svasta.
Puno si onda propustio, ako nisi shvatio poentu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2012, 01:29

sekac je napisao/la:
Devil je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:@Devile, odakle tebi info o njegovom potpisu za FKS? Ovamo niko ništa ne zna...
Jutros bio sa prijateljem koji je na kratko igrao sa njim u OFK-a,i beze pricamo kad kaze ode Mijke u tvoj kraj. :mrgreen:
Zato i pitam je li istina,jer ni na netu nema nista o tome.
evo ti info sad sam saznao trenira sa nama već 2-3 dana tako kažu pa sad..................
Znaci istina je. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 26 jul 2012, 01:31

Složićemo se druže High da ima pojedinaca koji ti zgade utakmicu i sve vezano za nju svojim psovkama, ali da se isto tako možeš nasmijati kao rijetko gdje. Kakvih sam sve provala čuo na toj tribini, to je za memoare. :mrgreen:

Inače, na toj tribini je tako mnogo generacija, puno emocija, neispričanih priča, svega, sva historija našeg kluba nalazi se tu, ona je nešto kao "početak priče" našeg kluba i zato je ne smatram i ne mogu smatrati najgorom, ali razumijem šta hoćeš da kažeš.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 26 jul 2012, 01:33

High je napisao/la:
Konfucije je napisao/la:
Puno si onda propustio, ako nisi shvatio poentu.
Ipak cijenim starije i postujem one koji su cijeli svoj zivot uz moj klub.Na osnovu par likova ne zelim da licitiram istok kao neko zlo jer to nije.Istok je znao aplauzom ispratiti igrace i kad su gubili.Tako da nema tu nadredjenih i podredjenih.Svi smo tu zbog jednog cilja a to je Sarajevo.Sadasnja generacija je godinama bila na sjeveru ali godine ucine svoje tako da...
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 26 jul 2012, 01:35

@Devile o kome se radi smije li se znati? :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 26 jul 2012, 01:35

Naravno, i ja kažem isto. Istok je unikatan što se tih stvari tiče, i to je apsolutno tačno. Ima tu piševa, ali i bolesnih psovki. Drago mi je što ima raje koja razumije o čemu govorim. Kako god, meni ne smetaju ništa posebno, samo se volim sjetiti našeg istoka, zbog nekih situacija. Na sjeveru se često istok spomene, što zbog ovih zajebancija, ali i zbog pretjerivanja sa kletvama i psovkama, to je sve. Živjeli i sretno nam svima večeras.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Burberry46, iliyaa8, keli, Rule_hz, Tarapi, Venom, zagorski i 65 gostiju.