Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 23 jul 2013, 13:12

CMF je apsolutno klasicna pozicija Modrica.

Mozes napisati ;

Illara--Modric

ispred njih

Isco-Mesut

al to su samo varijacije na klasicno bozicno drve i 3 klasicna vezna Ancelottia.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 23 jul 2013, 13:13

madridist je napisao/la: Pellegrini je dobio nogu jer je to mediokritet koji je dopustio da ga 3 ili 4 ligaš izbaci iz kupa , Madrid je u periodu 1998-2002 osvoji 3 LP ako to nije nadominantnija dominacija onda ga da prostiš yebi.
Inače danas svaki klub traži instant uspjeh,zašto misliš da rusi i arapi bezglavo troše,sigurno ne da bi se dopali nekoj ljepotici,sve ovo aludiranje na godine rada smrducka na catalonce koji imaju tref generaciju koja je na zalasku i neće se ponoviti u narednih 100 godina a kako vidimo i pored rada valja skršiti 60 milja na igrače koji će pomagati malom prevarantu ;) .
To ispadanje iz kupa jeste blamaža, ali mislim da je ligašku sezonu odradio više nego dobro s obzirom na broj bodova i konkurenta. Hoću samo da kažem, i Pellegrini-a sam naveo kao najskoriji primjer, da se u Real-u teži ka uklapanju zvijezda u momčad što prije i napad na 3 polja.

A za period 1998-2003, pa bilo je prije 10 godina, a tu je i prva greška napravljena, a to je otkaz Del Bosqe-u. Trebamo li se možda "prisjetiti" i 50-tih godina. Dominaciju treba ponovo obnoviti, a to nismo u stanju još od te pomenute 2003.

A šeici i tajkuni isto ulažu, a rezultati su nikakvi, tako da...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jul 2013, 13:15

RMA je napisao/la:
LenBias je napisao/la: pa onda uskladi misljenja druze, ako nisi mislio da preuzmu kljucne uloge onda im suarez i bale kao sigurni kljucni igraci nece smetati, o cemu pricamo ovdje?
Ali očekujem da preuzmu ključne uloge u budućnosti, a to neće moći ako ne bi imali dovoljno igre i razvili svoj potencijal. Uz to, ako dođu Bale koji ima 24 godine, znači najmanje 5-6 godina na vrhunskom nivou i Suarez sa 26 godina, odnosno najmanje 4-5 godina na vrhunskom nivou, kada bi Morata i Jese trebali igrati?

Znamo da je Ronaldo za sada siguran u prvoj, ali nejmu ima još 2-3 godine vrhunskog fudbala, u naredne 2 godine se i nebi nešto naigrali momci iz Castille.

Bale( Di Maria, Jese)-----ozil(Isco, Kaka Jese)----Ronaldo(Jese)
-------------------------Suarez(Benzema,Morata,Jese)----------------------

Osim na Ronaldo-voj, je Jese je 3. opcija na poziciji, a to nije dobro. Morat u napadu najvjerovatnije 3. također, što nam daje malu dozu nesigurnosti u njihov dugogodišnji ostanak u ovom klubu.
u tom slucaju jese bi napredovao u buducnosti u napadu a morata bi kroz vrijeme postao ravnopravan ostalima u napadu reala, nema brige za njih, oni ce dobiti svoju priliku, njima se vjeruje za razliku od prijasnjih mladih igraca real madrida, u tome je velika razlika, covjece pero zeli dati jeseu ugovor kojim neko mora dati 200 miliona da bi ga kupio, valjda to treba nesto da znaci :mrgreen:

ugl, na kraju krajeva, ne postoji tim koji ne bi zelio sebi dovesti igrace kao sto su bale i suarez, mi ih mozemo dovesti i to treba sada iskoristiti, oni ne mogu biti promasaj i visak u igri real madrida u to sam siguran
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 23 jul 2013, 13:23

LenBias je napisao/la:
u tom slucaju jese bi napredovao u buducnosti u napadu a morata bi kroz vrijeme postao ravnopravan ostalima u napadu reala, nema brige za njih, oni ce dobiti svoju priliku, njima se vjeruje za razliku od prijasnjih mladih igraca real madrida, u tome je velika razlika, covjece pero zeli dati jeseu ugovor kojim neko mora dati 200 miliona da bi ga kupio, valjda to treba nesto da znaci :mrgreen:

ugl, na kraju krajeva, ne postoji tim koji ne bi zelio sebi dovesti igrace kao sto su bale i suarez, mi ih mozemo dovesti i to treba sada iskoristiti, oni ne mogu biti promasaj i visak u igri real madrida u to sam siguran
Dijelim mišljenje. Ali sve sa rezervom treba uzeti, nikad sa Perez-om neznaš na čemu si. Isto mislim da Bale i bi bilo malo prenatrpavanje ekipe, ali ako prodaju Di Maria-u, mjesto za Bale-a je oslobođeno, a Suarez ima već upražnjeno mjesto.

Formacija je čisto bila primjerice stavljena, prva koja mi je pala na pamet. U prijateljskoj se vijelo transformacija pomenute u 4-3-3, gdje se Ronaldo često u sredinu ubacivao, a Isco bio malo u sredini malo na krilu.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 jul 2013, 13:33

Morata će napredovati tako što će biti 3. napadač, pa da aha.
Ova trenutna ekipa ne treba pojačanja, ali eto kad je Pero toliko zagrizo na Bale-a neka je.Napadač nam ne treba, jer tu i Ronaldo uvijek može uskočiti kad zatreba.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 jul 2013, 13:36

RMA je napisao/la:
madridist je napisao/la: Pellegrini je dobio nogu jer je to mediokritet koji je dopustio da ga 3 ili 4 ligaš izbaci iz kupa , Madrid je u periodu 1998-2002 osvoji 3 LP ako to nije nadominantnija dominacija onda ga da prostiš yebi.
Inače danas svaki klub traži instant uspjeh,zašto misliš da rusi i arapi bezglavo troše,sigurno ne da bi se dopali nekoj ljepotici,sve ovo aludiranje na godine rada smrducka na catalonce koji imaju tref generaciju koja je na zalasku i neće se ponoviti u narednih 100 godina a kako vidimo i pored rada valja skršiti 60 milja na igrače koji će pomagati malom prevarantu ;) .
To ispadanje iz kupa jeste blamaža, ali mislim da je ligašku sezonu odradio više nego dobro s obzirom na broj bodova i konkurenta. Hoću samo da kažem, i Pellegrini-a sam naveo kao najskoriji primjer, da se u Real-u teži ka uklapanju zvijezda u momčad što prije i napad na 3 polja.

A za period 1998-2003, pa bilo je prije 10 godina, a tu je i prva greška napravljena, a to je otkaz Del Bosqe-u. Trebamo li se možda "prisjetiti" i 50-tih godina. Dominaciju treba ponovo obnoviti, a to nismo u stanju još od te pomenute 2003.

A šeici i tajkuni isto ulažu, a rezultati su nikakvi, tako da...
Nema tu mišljena razlog za nogu je ispadanje iz kupa.
Brko je dobio otkaz zahvaljujući Valdanu ,možemo se prisjetiti 50-ih vaj not,spomenuo sam period 1998-2003 jer je to period u kojemu smo dominirali ,da se to nastavilo do danas onda se igra ne bi zvala fudbal-nogomet nego Real Madrid.
Ovo za ruse i šeike,stari jesil primijetio da je prije par godina Chelsea nakon 50 osvojio titulu ,City da ne spominjem,Paris u Francuskoj ili ti za trofej držiš jedino LP.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 23 jul 2013, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jul 2013, 13:36

Amar Dzeko je napisao/la:Morata će napredovati tako što će biti 3. napadač, pa da aha.
Ova trenutna ekipa ne treba pojačanja, ali eto kad je Pero toliko zagrizo na Bale-a neka je.Napadač nam ne treba, jer tu i Ronaldo uvijek može uskočiti kad zatreba.
al ti lupas prijatelju, toliko lupas da je simpaticno nekako :lol:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 jul 2013, 13:42

real je do sada uradio fantastican posao sto se tice pojacanja ,bale bi bio slag na tortu ,i ako carlo uspije homogenizrati ovu momcad real sa pravom moze se nadati i sloviti za jednog od favorita za samo finale.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 jul 2013, 13:46

LenBias je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Morata će napredovati tako što će biti 3. napadač, pa da aha.
Hajd da mi je neki drugi forumas rekao mozda bih se i slozio, ali ovako ne mogu.Pa tema Reala izgleda kao da smo mi ovisnici o football manageru jeboga.
Napokon odlican prelazni rok, dovedeni mladi igrači, Španjolci,najbolji mladi defanzivni i ofanzivni vezni, osigurana dugoročno budućnost tima, riješili se viška u klubu, nikad bolji prelazni rok definitivno.Ali ne, hajmo se posrat' na to sve i gušiti ih sa novim zvijezdama jer ipak mi smo Real.
Kao što rekoh doći će još jedno ili nijedno pojačanje.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jul 2013, 13:50

Amar Dzeko je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Hajd da mi je neki drugi forumas rekao mozda bih se i slozio, ali ovako ne mogu.Pa tema Reala izgleda kao da smo mi ovisnici o football manageru jeboga.
Napokon odlican prelazni rok, dovedeni mladi igrači, Španjolci,najbolji mladi defanzivni i ofanzivni vezni, osigurana dugoročno budućnost tima, riješili se viška u klubu, nikad bolji prelazni rok definitivno.Ali ne, hajmo se posrat' na to sve i gušiti ih sa novim zvijezdama jer ipak mi smo Real.
Kao što rekoh doći će još jedno ili nijedno pojačanje.
igracima kao sto su bale i suarez se ne moze "posrat na nesto", vidis da lupetas prijatelju

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 23 jul 2013, 13:54

madridist je napisao/la: Nema tu mišljena razlog za nogu je ispadanje iz kupa.
Brko je dobio otkaz zahvaljujući Valdanu ,možemo se prisjetiti 50-ih vaj not,spomenuo sam period 1998-2003 jer je to period u kojemu smo dominirali ,da se to nastavilo do danas onda se igra ne bi zvala fudbal-nogomet nego Real Madrid.
Ovo za ruse i šeike,stari jesil primijetio da je prije par godina Chelsea nakon 50 osvojio titulu ,City da ne spominjem,Paris u Francuskoj ili ti za trofej držiš jedino LP.
Kao prvo, novac koji su uložili ti pomenuti klubovi, ttačnije količina istog uopšte ne odgovaraju broju titula koje su dobili kao posljedicaulaganja. Primjera radi, City oko 700 miliona, 1 titula EPL-a i 1 FA cup. PSG u 2 godine 200 milionaa, 1 titula, što jev iše nego dobro, oni su najpametnije radili, no dokle će trajati... Chelsea, ne znaju ni oni koliko su uložilii i opet United je više postigao od njih, iako su osvojili 3 lige i nekoliko FA kupova, no najviše u periodu Mou-a. Ustvari, mogli su dosta toga da nije Roman pogrešno radio i otpuštao trenere kad mu se htjelo.LP je plod sreće, ne znaju ni oni kako su je osvojili. Anzhi ništa nije uradio.

Dalje, Pellegrini je otpušten, bilo prošlo, blamaža jeste od trećeligaša ispsti, nema šta. Samo kažem da je u ligi više nego dobar bio s obzirom na promjene te godine.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 jul 2013, 13:58

Moze se pretrpati ekipa.Ko ce na klupu jer Bale i Suarez sasvim sigurno neće? Ozil? Samo mi nemoj spominjati rotaciju, jer to u Realu ne postoji u pravom smislu jer kao što si rekao trofeji su jedini prioritet, i prvih 11 se zna napamet (kao kod Mourinha npr.).
Ronaldo - Isco - Bale

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 jul 2013, 14:01

Odnos uloženog novca prema onome što će isti donijeti u fudbalu e postoji.Znači arapi i rusi su imalii zacrtan cilj,novac im nije problem stoga su da bi ostvarili rezultat šuške izbacili iz kalkulacija.
Madrid s druge strane je trenutno osim što po rezultatima u fudbalu stoji sam na vrhu ljestvice istu stvar je napravio (ako je vjerovati Forbesu) i na poslovnom planu pa je sad najskuplji klub u svijetu sporta(uopšte znači ne samo nogometa),a sve pod Perezom stoga sumnjati u njegove sposobnosti je smiješno.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jul 2013, 14:19

Amar Dzeko je napisao/la:Moze se pretrpati ekipa.Ko ce na klupu jer Bale i Suarez sasvim sigurno neće? Ozil? Samo mi nemoj spominjati rotaciju, jer to u Realu ne postoji u pravom smislu jer kao što si rekao trofeji su jedini prioritet, i prvih 11 se zna napamet (kao kod Mourinha npr.).
suarez je bolji od svakog naseg napadaca a bale je bolji i od isca i od ozila, o cemu pricas ti? na carlu bi samo bilo da odredi ko mu vise pase u njegovoj filozofiji real madrida, isco ili ozil, eto, imali bi prvih 11 napamet i kada bi dosli suarez i bale

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 jul 2013, 14:31

LenBias je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Moze se pretrpati ekipa.Ko ce na klupu jer Bale i Suarez sasvim sigurno neće? Ozil? Samo mi nemoj spominjati rotaciju, jer to u Realu ne postoji u pravom smislu jer kao što si rekao trofeji su jedini prioritet, i prvih 11 se zna napamet (kao kod Mourinha npr.).
suarez je bolji od svakog naseg napadaca a bale je bolji i od isca i od ozila, o cemu pricas ti? na carlu bi samo bilo da odredi ko mu vise pase u njegovoj filozofiji real madrida, isco ili ozil, eto, imali bi prvih 11 napamet i kada bi dosli suarez i bale
Znači jedan od njih bi grijao klupu :D aj zdravo
Ronaldo - Isco - Bale

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jul 2013, 14:33

Amar Dzeko je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Znači jedan od njih bi grijao klupu :D aj zdravo
mozes poslati zahtjev nadleznima da prosire prve postave na 12 pa neka igraju oba

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 23 jul 2013, 15:03

Da Bale vrijedi 100 milona nevrijedi,da ce biti jedan od najbolji bice,kad bi ona mrcina iz Tott-a pristala na 80 mil ja se nebih protivio sve preko je previse.
Ja sa prije za dovodjenje napadaca jer sa Benzemom neznamo na cemu smo,a sa Suarezom bi vec bila drug prica.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 23 jul 2013, 15:07

emir18 je napisao/la:Da Bale vrijedi 100 milona nevrijedi,da ce biti jedan od najbolji bice,kad bi ona mrcina iz Tott-a pristala na 80 mil ja se nebih protivio sve preko je previse.
Ja sa prije za dovodjenje napadaca jer sa Benzemom neznamo na cemu smo,a sa Suarezom bi vec bila drug prica.
Morata?
04.10.2009 !!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 23 jul 2013, 15:11

sarajlija je napisao/la:
emir18 je napisao/la:Da Bale vrijedi 100 milona nevrijedi,da ce biti jedan od najbolji bice,kad bi ona mrcina iz Tott-a pristala na 80 mil ja se nebih protivio sve preko je previse.
Morata?
Morata nije za prve postave,on svoju sansu moze dobijati na krilu i to u kupovima da zamjeni Ronalda,ili ako nedodje napadac da zamjeni Benzemu mada njega nije tesko zamjeniti,Morata mnogo bolje igran a krilu al tu mu je konkurencija Ronaldo,previse je to riskantno pokusavati sa Moratom u spicu jer da bi izrastao u dobrog igraca treba konstanta a on pored Ronalda i Benzeme to nece dobiti,bolje Suareza dovesti da izbaci Krmka iz ekipe.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 23 jul 2013, 15:18

Evo jos para izgleda soldado ide u Spurse za 30 mil,vjerovatno dobijamo nesto i od njega...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.