FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Lillard
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Lillard » 08 jun 2014, 22:52

Ode Mandzo definitivno iz Bayerna, to je i potvrdio u SN-a.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2014, 23:07

Lillard je napisao/la:Ode Mandzo definitivno iz Bayerna, to je i potvrdio u SN-a.
Mandžukić: U Bayernu je meni bilo fantastično, kao što je to fantastičan klub. Doista donedavno nisam pomišljao da odem, pogotovo nisam mislio da bi se to moglo dogoditi već sada. No budimo iskreni, meni ne odgovara ovaj stil igre koji Guardiola želi provesti u Bayernu. Nakon prve utakmice s Realom u Madridu definitivno sam shvatio, koliko god se trudio, u tom načinu nogometa ne mogu dati najbolje od sebe. Kad je tako, onda se ne osjećam dobro i najbolje je za sve da se rastanemo. Hvala klubu koji je nudio i produženje ugovora, hvala i Guardioli, koji je veliki trener i svima želim doista sve najbolje u budućnosti. Bayern i njegovi navijači uvijek će biti najljepša i superemotivna priča moje karijere. Sada je vrijeme za nove izazove
To je to znaci.
Sretno mu gdje god se skrasio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 jun 2014, 23:11

Usr'o se kad je saznao da dolazi Lewandowski.
Ne odgovara mu sistem Guardiole ,a najbolji strijelac ekipe i igrac sa gotovo najvise minuta odigranih u Bayernu.

Ipak hvala mu za sve sto je ucinio za Bayern, i sretno mu bilo u novom klubu. :kafa: :salut:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 jun 2014, 00:22

Ovosezonski Mandzukic je vise odmogao Bayernu nego li pomogao. Zbog toga mi je drago da ide jer kako i sam kaze ne stima mu ovaj sistem igre. Da je u pitanju onaj Mandzo pod Juppovom palicom druga bi se prica pricala. Ovako sretno mu gdje god ode i hvala za velicanstvenu pretproslu sezonu! :clap:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 09 jun 2014, 11:24

El Confidencial talks about a possible Kroos-Khedira swap
Manchester United In Talks With Schweinsteiger
http://www.vavel.com/en/football/premie ... um=twitter
According to the Sunday Mirror, Man United are preparing a £25 million offer for Muller
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 jun 2014, 18:03

Fotografija, 2006 godine. Pierre Emil Hojberg i ja prije sto je on otisao u Kobenhavn a prije toga smo igrali u istom timu 5 godina. Kad je on otisao u Kobenhavn i poslje u Brondby, igrali smo nekoliko puta jedan protiv drugog u 1. ligi U17 i U19 u Danskoj. Danas mi je dobar drug i jos smo u kontaktom.

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 jun 2014, 18:11

Nerminovic je napisao/la:Fotografija, 2006 godine. Pierre Emil Hojberg i ja prije sto je on otisao u Kobenhavn a prije toga smo igrali u istom timu 5 godina. Kad je on otisao u Kobenhavn i poslje u Brondby, igrali smo nekoliko puta jedan protiv drugog u 1. ligi U17 i U19 u Danskoj. Danas mi je dobar drug i jos smo u kontaktom.

slika
Jos jedna fotografija od kad smo bili djeca. Zaboravio sam da kazem da sam uvijek navijao za Bayern, nevjerovatno da imas druga sto sad igra u klubu.

slika
Ima li bujrum kod navijaca Bayern? :wave:

BackSpace United

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 09 jun 2014, 18:37

@Nerminovic

Dobro došao na stranicu najvećeg tima na dunjaluku :D. Nadma se da ćeš uživati u komentarisanju našeg Bayerna.

Pošto kažeš poznaješ Hojbjerga pozdravi ga od svih navijača Bayerna i BiH. Ja lično od Pjera očekujem da kad bude imao godina kao sad Kroos da bude i bolji veznjak od njega.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 jun 2014, 19:06

Bayern@heart je napisao/la:@Nerminovic

Dobro došao na stranicu najvećeg tima na dunjaluku :D. Nadma se da ćeš uživati u komentarisanju našeg Bayerna.

Pošto kažeš poznaješ Hojbjerga pozdravi ga od svih navijača Bayerna i BiH. Ja lično od Pjera očekujem da kad bude imao godina kao sad Kroos da bude i bolji veznjak od njega.
Hvala. :thumbup:
Hocu, nema problema. Nadam se da idem kod njega slijedece sezone, sad mi je bio drug kad smo osvojeli die Schale. Hojbjerg je jos mlad a cuda od igraca, nadam se da ce uspejti i da za nekoliko godina biti jedan od bitnih igraca ekipe.

BackSpace United

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jun 2014, 19:20

Mandzo ode, meni iskreno nije drago,mislio sam da ce ostati i bez obzira na sve te probleme koji su bili ocigledni sa Pepom. Imam osjecaj da nam se Bayern raspada, aa ne zelim i ne mogu reci da je trener za to kriv, NIJE!! On ima svoju viziju i filozofiju rada i nje se drzi, da se ne lazemo covjek je odigrao jednu od boljih sezona,kada izuzmemo proslogodisnju!!!

Sto se tice ovog gore navedenog, Ribery i Robben su kljucni igraci ovog Bayerna, a njima mozemo dodati jos Martineza , sve ostale mozes zamijeniti dostojno, ali ovu trojicu ne!

E kada vidimo da Ribery ima problema sa ledjima, a imajmo na umu da nije najmladji dolazimo do zakljucka, da je prosla sezona vrlo vjerovatno bolja nego ova sto slijedi i tako dalje...
Robben dokle god bude igrao, igrat ce na istom nivou, to je covjek milion put dokazao, vracajuci se nakon povreda. Mnogi igraci sa dosta slabijim povredama nisu nikada vratili isti nivo igre kao sto su imali prije. Jedini problem jeste sto ni on nije najmladji!

Zamjene za tu dvojicu mi u ekipi nemamo!!! Ni pored Goetzea ili bilo koga drugog!!! A sto je najgore ni na trzistu trenutno nema igraca koji bi mogli biti zamjena za njih dvojicu!!! Jednog dana Pep ce otici iz Bayerna i trebat ce novom treneru sigurno opet nekoliko godina da postavi svoje temelje!!
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 jun 2014, 19:43

Šteta je što Ribery propušta Svjetsko prvenstvo. Međutim, svakako mu je sada utjeha da ima tu veliku internacionalnu titulu - Ligu prvaka, a ista je faktički u rangu SP. Tako da Rib će tugovati, ali će i prežaliti. Svakako naosvajao se titula, a imat će vjerovatno priliku da uzme možda i još jednu LP.
San o SP , tačnije tituli na istom će ostati nedosanjan, jer skoro sigurno neće na narednom nastupiti. Euro možda još i uspije odigrati. Ipak njegova koncentracija treba biti sada na Bayern.

Što se tiče njegove ozljede, ne treba sada praviti velike drame, vidjet ćemo razvoj. Sjetite se samo kako je Robben bio otpisan, pa gle čuda čovjek se sada skoro i ne ozljeđuje. Naša medicinska ekipa će učiniti sve da ga u potpunosti opet osposobi i zato za sada nema razloga za brigu. Pogotovo što za sada nema naznaka da je to toliko komplikovano, da bi mu moglo stvoriti probleme na dosta duži period. Do početka sezone će on mislim biti spreman.
Ja mislim da mi neku posebnu brigu oko nasljednika ne moramo imati. Riberyja je teško doslovno zamijeniti, ali i kada se oprosti i završi karijeru, opet imamo tu neke varijante u kojima bi bitnu ulogu mogli odigrati Muller i Goetze. Tako baš da ono doslovno zamjenu za Riberyja trebamo - ne trebamo. A u budućnosti se mogu još neka rješenja ponuditi, ako šta tržište ponudi, tim bolje, ako ne, opet nema zime.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jun 2014, 22:34

@Effe naš Ribac je u godinama u kojima su povrede sve češće a i igra vrlo zahtjevnu poziciju gdje se dosta troši.Bojim se koliko će moći izdržati ovaj žestok tempo, morace razmišljati i o nasljedniku Bilala.

Što se tiče Mandže neka mu je sretno gdje god otišao jer dao je mnogo za ovaj klub.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 jun 2014, 22:40

Saurman je napisao/la:@Effe naš Ribac je u godinama u kojima su povrede sve češće a i igra vrlo zahtjevnu poziciju gdje se dosta troši.Bojim se koliko će moći izdržati ovaj žestok tempo, morace razmišljati i o nasljedniku Bilala.
Ma Goetze u top formi može sve igrat (što se ofanzivnog dijela tiče). Bez problema bi on i Ribacevu poziciju pokrio.... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jun 2014, 22:44

effe_sa je napisao/la:
Saurman je napisao/la:@Effe naš Ribac je u godinama u kojima su povrede sve češće a i igra vrlo zahtjevnu poziciju gdje se dosta troši.Bojim se koliko će moći izdržati ovaj žestok tempo, morace razmišljati i o nasljedniku Bilala.
Ma Goetze u top formi može sve igrat (što se ofanzivnog dijela tiče). Bez problema bi on i Ribacevu poziciju pokrio.... ;)
Kažu da je slabiji na krilu :) nadam se i ja da će on biti legitimni nasljednik Kinga Bilala a još je i švabo. :cool: :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 jun 2014, 23:08

Saurman je napisao/la: Kažu da je slabiji na krilu :) nadam se i ja da će on biti legitimni nasljednik Kinga Bilala a još je i švabo. :cool: :D
Šuplja priča..... :D Najjače partije čovjek odigrao na krilu(mislim u dosadašnjoj karijeri generalno). A nemam ja ništa protiv da on i iza špiceva igra, a možda da nam naleti na tržištu neki pogodan igrač kao Ribijeva zamjena.... ;) Al generalno i sad imamo rješenja....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jun 2014, 23:45

Jooj nemoj mi Mšllera spominjati da moze zamijeniti Ribery-a, to bi isto bilo da kazemo moze Contento zamijeniti Alabu ;)
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jun 2014, 00:02

Imamo mi Riberya broj dva u omladinskom pogonu.
Bolji je od brata u njegovim danima, ako nista drugo. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jun 2014, 02:05

effe_sa je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Kažu da je slabiji na krilu :) nadam se i ja da će on biti legitimni nasljednik Kinga Bilala a još je i švabo. :cool: :D
Šuplja priča..... :D Najjače partije čovjek odigrao na krilu(mislim u dosadašnjoj karijeri generalno). A nemam ja ništa protiv da on i iza špiceva igra, a možda da nam naleti na tržištu neki pogodan igrač kao Ribijeva zamjena.... ;) Al generalno i sad imamo rješenja....
Nisam bas siguran da je to suplja prica. Kako ja znam, Gotze je ovu sezonu bio nikakav kad je bio na krilu. Jedina utakmnica sto je bio ono wunderbar je bila ona protiv Hamburg u kupu. Gotze za mene nije rjesenje za Ribery ali trenutno je mozda jedini i najbolje rjesenje.

BackSpace United

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 jun 2014, 02:12

Najbolja pozicija za Gotze-a je iza napadaca.
Iako igrac kao on moze pokrivat' i krilo.
Kad' se sjetimo sta je radio tandem Gotze-Lewandowski u Domuzu, ako to ponove u Bayernu...
Samo nebo je granica :kafa:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 jun 2014, 02:22

Bundesliga je napisao/la:Ovosezonski Mandzukic je vise odmogao Bayernu nego li pomogao. Zbog toga mi je drago da ide jer kako i sam kaze ne stima mu ovaj sistem igre. Da je u pitanju onaj Mandzo pod Juppovom palicom druga bi se prica pricala. Ovako sretno mu gdje god ode i hvala za velicanstvenu pretproslu sezonu! :clap:
spasio Pepunu guzcu u hrpu utakmica,zabio dosta vaznih golova, mandza nikad nije odmagao,samo vrsio kapric Pepu i zabijao.
uprava ce da pogrijesi kao i sa Gustavom , bit ce mo u deficitu sa igracima na odredjenim pozicijama a olahko ih se odricemo.
men zao mandze,ipak je on bio udarna ostrica sampionskog Bayerna ;)
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.