Vamos je napisao/la:Sprema se tranzicija kada ostenemo bez Huseinovica
ovo sto cu sada reci u vezi saida je vrlo vrlo moguce
ako ga pape zovne u repku , vrlo izgledno je da ce ostati u FCS-u do ljeta iduce god
nije suplja ...kod vise izvora sam se raspitivao a svi su iz kluba
na ovaj nacin moze napraviti jos bolji taransfer..fino Saidu fino nama
Kao sto sam vec rekao - to za Saida je cista logika. Bolje i njemu i nama.
Postao/la kengur dana 29 jul 2012, 19:48
Naravno da je tesko uzeti lovu ako si iz PL-a. Said moze popraviti cijenu ako prodjemo Zetu. Ali njemu bi bilo najbolje produziti ugovor na jos godinu, raditi na skidanju viska kila i fizickoj kondiciji i onda bi ga Pape sigurno zvao u repku. E onda bi se mogla uzeti guta u Njemackoj prije iducih Evropskih tekmi.
Dajete ljudi sta vam je Said i ako produzi ugovor to ce biti na godinu dana ili na 6 mjeseci a to ce znaciti da ce na kraju ugovora otici bez odstete, kao slobodan igrac... Njemu je to sigurno u cilju jer ce se lakse "prodati" ako je vec slobodan igrac a prije toga pokazao dobre partije. Znaci slobodno ne treba se racunati na bilo kakve pare od Saida.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
aless je napisao/la:Dajete ljudi sta vam je Said i ako produzi ugovor to ce biti na godinu dana ili na 6 mjeseci a to ce znaciti da ce na kraju ugovora otici bez odstete, kao slobodan igrac... Njemu je to sigurno u cilju jer ce se lakse "prodati" ako je vec slobodan igrac a prije toga pokazao dobre partije. Znaci slobodno ne treba se racunati na bilo kakve pare od Saida.
Njemu se ne isplati sad potpisati neki ugovor jer bi tamo samo trenirao i sjedio na tribinama. A nije kratko sjediti do januara na tribinama. Njemu je najbolje , odigrati 2-3 za repku i pokazati sta zna i onda u junu iduce god otici sa extra transferom u dzepu..iako mi tada kao i kad bi otisao u januaru ne bi dobili feninga ..nema veze , Halal mu sve i Hvala mu
Šta sve vi nećete dovest sebi Haskić je za ovoga reprezentativac zna Gagac poso
opet se ova spodoba Maksi javio, čovječe pa psihijatar ništa ne uradi sa tobom, i dalje si opsjednut Jovićem, pa 80% postova ti je Joviću na 3-4 različite teme, druže ozbiljno si bolestan a i nepismen, a Gagac zna svoj posao naravno, vidio si protiv Levskog, dobio je pohvale od ljudi iz struke za razliku od tebe, koga ni rođena mater nije pohvalila
aless je napisao/la:Dajete ljudi sta vam je Said i ako produzi ugovor to ce biti na godinu dana ili na 6 mjeseci a to ce znaciti da ce na kraju ugovora otici bez odstete, kao slobodan igrac... Njemu je to sigurno u cilju jer ce se lakse "prodati" ako je vec slobodan igrac a prije toga pokazao dobre partije. Znaci slobodno ne treba se racunati na bilo kakve pare od Saida.
Njemu se ne isplati sad potpisati neki ugovor jer bi tamo samo trenirao i sjedio na tribinama. A nije kratko sjediti do januara na tribinama. Njemu je najbolje , odigrati 2-3 za repku i pokazati sta zna i onda u junu iduce god otici sa extra transferom u dzepu..iako mi tada kao i kad bi otisao u januaru ne bi dobili feninga ..nema veze , Halal mu sve i Hvala mu
Ne kazem hvala njemu u svakom slucaju nego samo sam htio reci da od njegovog transfera klub nece feninga vidjeti, ali zato dok je tu "hajrovace" klub na kvalitetu. Zato neka ga sto duze bolje je za nas.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Koga zanima put u Podgoricu i sve informacije za ovo gostovanje neka mi se javi na PP da mu pošaljem sve što je potrebno za ovo hordanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Rule_hz je napisao/la:Onaj Nuhanovic iz Zvijezde danas treniro sa nama...
Njega su spominjali jos na pocetku prijelaznog roka i ja se tacno obradovao kad sam cuo da srecom od njega nece biti nista,a sad ovo.
ja jos nisam doso sebi,nadam se da nece doc,katastrofa od igraca,ovdje u austriji po nizim ligama nije mogo proc a da bude pojacanje Sarajevu ...neznam sta da kazem,osjecam veliku prazninu...ovo mi se nikako ne svidja
Al' su brzi igrači ove Zete, strašno. Valja pofatat' ovu omladinu na terenu, odlični su iz kontri.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
To je prva i nemojte odmah planirati ovu ponudu. Za par dana će biti jeftinija i bolja ponuda putovanja u Podgoricu!
Rule_hz je napisao/la:Onaj Nuhanovic iz Zvijezde danas treniro sa nama...
Njega su spominjali jos na pocetku prijelaznog roka i ja se tacno obradovao kad sam cuo da srecom od njega nece biti nista,a sad ovo.
ja jos nisam doso sebi,nadam se da nece doc,katastrofa od igraca,ovdje u austriji po nizim ligama nije mogo proc a da bude pojacanje Sarajevu ...neznam sta da kazem,osjecam veliku prazninu...ovo mi se nikako ne svidja
Gdje je Krpić, Matko kad sam vam reko da nisu za vas napadali ste me ovaj je još gori igro po Austrijskim nižim ligama a u Zvijezdi se nije naigro a neće ni kod vas