FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

payton

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la payton » 31 jul 2012, 18:42

Vamos je napisao/la:Sprema se tranzicija kada ostenemo bez Huseinovica :mrgreen:

ovo sto cu sada reci u vezi saida je vrlo vrlo moguce
ako ga pape zovne u repku , vrlo izgledno je da ce ostati u FCS-u do ljeta iduce god
nije suplja ...kod vise izvora sam se raspitivao a svi su iz kluba
na ovaj nacin moze napraviti jos bolji taransfer..fino Saidu fino nama
YES.WE.DID.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 31 jul 2012, 18:56

Kao sto sam vec rekao - to za Saida je cista logika. Bolje i njemu i nama.

Postao/la kengur dana 29 jul 2012, 19:48
Naravno da je tesko uzeti lovu ako si iz PL-a. Said moze popraviti cijenu ako prodjemo Zetu. Ali njemu bi bilo najbolje produziti ugovor na jos godinu, raditi na skidanju viska kila i fizickoj kondiciji i onda bi ga Pape sigurno zvao u repku. E onda bi se mogla uzeti guta u Njemackoj prije iducih Evropskih tekmi.

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 31 jul 2012, 18:59

High je napisao/la:slika

http://www.transfermarkt.com/en/samir-n ... 51012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta sve vi nećete dovest sebi :lol: Haskić je za ovoga reprezentativac zna Gagac poso

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 31 jul 2012, 19:00

Dajete ljudi sta vam je Said i ako produzi ugovor to ce biti na godinu dana ili na 6 mjeseci a to ce znaciti da ce na kraju ugovora otici bez odstete, kao slobodan igrac... Njemu je to sigurno u cilju jer ce se lakse "prodati" ako je vec slobodan igrac a prije toga pokazao dobre partije. Znaci slobodno ne treba se racunati na bilo kakve pare od Saida.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 31 jul 2012, 19:42

mma_hz je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
emir18 je napisao/la:Ukinuta zabrana dolaska gostujućih navijača!
nama je to nebitno i bilo, i da je ostala zabrna na svaki bi isli :D
ja koliko znam dosta gostovanja smo i pored zabrane odradili,tako da..s ovim ce nas samo biti vise... :D
radi nas su i ukinuli bili,strah ih bilo da sarajevo nedonese sa svake gostujuce bodove i jeb ga,onda nemogu ovi biti prvaci satro zeljo,siroki itd...

payton

Post Postao/la payton » 31 jul 2012, 19:45

aless je napisao/la:Dajete ljudi sta vam je Said i ako produzi ugovor to ce biti na godinu dana ili na 6 mjeseci a to ce znaciti da ce na kraju ugovora otici bez odstete, kao slobodan igrac... Njemu je to sigurno u cilju jer ce se lakse "prodati" ako je vec slobodan igrac a prije toga pokazao dobre partije. Znaci slobodno ne treba se racunati na bilo kakve pare od Saida.
Njemu se ne isplati sad potpisati neki ugovor jer bi tamo samo trenirao i sjedio na tribinama. A nije kratko sjediti do januara na tribinama. Njemu je najbolje , odigrati 2-3 za repku i pokazati sta zna i onda u junu iduce god otici sa extra transferom u dzepu..iako mi tada kao i kad bi otisao u januaru ne bi dobili feninga ..nema veze , Halal mu sve i Hvala mu
YES.WE.DID.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 jul 2012, 19:50

Prenosi li Face TV utakmicu u cetvrtak ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 31 jul 2012, 19:55

Da.
Someone's mouth said paint them all red.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 31 jul 2012, 20:01

maksi je napisao/la:
High je napisao/la:slika

http://www.transfermarkt.com/en/samir-n ... 51012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta sve vi nećete dovest sebi :lol: Haskić je za ovoga reprezentativac zna Gagac poso
opet se ova spodoba Maksi javio, čovječe pa psihijatar ništa ne uradi sa tobom, i dalje si opsjednut Jovićem, pa 80% postova ti je Joviću na 3-4 različite teme, druže ozbiljno si bolestan a i nepismen, a Gagac zna svoj posao naravno, vidio si protiv Levskog, dobio je pohvale od ljudi iz struke za razliku od tebe, koga ni rođena mater nije pohvalila

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 31 jul 2012, 20:14

Ko ce vam braniti sada protiv Zete, je li rezervni golman ili onaj bivsi velezov golman (ako je potpisao ugovor) ?
Volim te Zeljo!!!

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 31 jul 2012, 20:36

payton je napisao/la:
aless je napisao/la:Dajete ljudi sta vam je Said i ako produzi ugovor to ce biti na godinu dana ili na 6 mjeseci a to ce znaciti da ce na kraju ugovora otici bez odstete, kao slobodan igrac... Njemu je to sigurno u cilju jer ce se lakse "prodati" ako je vec slobodan igrac a prije toga pokazao dobre partije. Znaci slobodno ne treba se racunati na bilo kakve pare od Saida.
Njemu se ne isplati sad potpisati neki ugovor jer bi tamo samo trenirao i sjedio na tribinama. A nije kratko sjediti do januara na tribinama. Njemu je najbolje , odigrati 2-3 za repku i pokazati sta zna i onda u junu iduce god otici sa extra transferom u dzepu..iako mi tada kao i kad bi otisao u januaru ne bi dobili feninga ..nema veze , Halal mu sve i Hvala mu
Ne kazem hvala njemu u svakom slucaju nego samo sam htio reci da od njegovog transfera klub nece feninga vidjeti, ali zato dok je tu "hajrovace" klub na kvalitetu. Zato neka ga sto duze bolje je za nas.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 31 jul 2012, 20:58

[youtube][/youtube]

Svaki dan gledam :mrgreen: valjalo je ovo doživjeti 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 31 jul 2012, 21:17

Ivan Tatomirović i PR FK Sarajevo, Tarik Trbić, gostuju ujutro na jutarnjem programu TV SA, 8.30h.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 31 jul 2012, 21:25

Koga zanima put u Podgoricu i sve informacije za ovo gostovanje neka mi se javi na PP da mu pošaljem sve što je potrebno za ovo hordanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 31 jul 2012, 22:54

Jedva cekam Cetvrtak ne mogu ni da docekam.. :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 31 jul 2012, 23:06

HzSM je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:Onaj Nuhanovic iz Zvijezde danas treniro sa nama...
Njega su spominjali jos na pocetku prijelaznog roka i ja se tacno obradovao kad sam cuo da srecom od njega nece biti nista,a sad ovo. :(
ja jos nisam doso sebi,nadam se da nece doc,katastrofa od igraca,ovdje u austriji po nizim ligama nije mogo proc a da bude pojacanje Sarajevu :( ...neznam sta da kazem,osjecam veliku prazninu...ovo mi se nikako ne svidja :roll:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

High

Post Postao/la High » 31 jul 2012, 23:10

Al' su brzi igrači ove Zete, strašno. Valja pofatat' ovu omladinu na terenu, odlični su iz kontri.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 31 jul 2012, 23:12

za sve one koji zele da idu u Podgoricu:
http://www.centrotours.ba/loc/zetasarajevo.wbsp" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 31 jul 2012, 23:13

To je prva i nemojte odmah planirati ovu ponudu. Za par dana će biti jeftinija i bolja ponuda putovanja u Podgoricu!

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 31 jul 2012, 23:53

bhfanatic14 je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:Onaj Nuhanovic iz Zvijezde danas treniro sa nama...
Njega su spominjali jos na pocetku prijelaznog roka i ja se tacno obradovao kad sam cuo da srecom od njega nece biti nista,a sad ovo. :(
ja jos nisam doso sebi,nadam se da nece doc,katastrofa od igraca,ovdje u austriji po nizim ligama nije mogo proc a da bude pojacanje Sarajevu :( ...neznam sta da kazem,osjecam veliku prazninu...ovo mi se nikako ne svidja :roll:
Gdje je Krpić, Matko kad sam vam reko da nisu za vas napadali ste me ovaj je još gori igro po Austrijskim nižim ligama a u Zvijezdi se nije naigro a neće ni kod vas

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”