FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ami
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ami » 17 dec 2010, 16:35

damirfile je napisao/la:
deset je napisao/la:Ma ja sam se davno izjasnio po pitanju Amara.Željo ima uspjeha to priznam,ali onoliku prepotentnost nisam vidio niti kod Murinja.Ja neznam kako on stimuliše igrače i ti rezultati su super kakav je on čovjek,a tek kad progovori kao da je pobro svu pamet svijeta.Činjenica leži u tome što on debelo koristi djelo oca pa se tako ponaša.Zbog njega nikad nebi igrao u Želji.mislim da je većina igrača tu zbog Želje,a ne zbog njega.
Stidi se za ovaj post.......

Ovde si dusman ako napises istinu !! :?: :?:

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 17 dec 2010, 16:37

ami je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
deset je napisao/la:Ma ja sam se davno izjasnio po pitanju Amara.Željo ima uspjeha to priznam,ali onoliku prepotentnost nisam vidio niti kod Murinja.Ja neznam kako on stimuliše igrače i ti rezultati su super kakav je on čovjek,a tek kad progovori kao da je pobro svu pamet svijeta.Činjenica leži u tome što on debelo koristi djelo oca pa se tako ponaša.Zbog njega nikad nebi igrao u Želji.mislim da je većina igrača tu zbog Želje,a ne zbog njega.

Covjek nam je dao sve sto se moze sa ovim igracima i parama,dje smo bili bez njega i njegovih.Dusmani ste jedino vi sto ovako pisete.vecinu tofeja smo sa njim osvojli i sad nesto pametujete.....
AMAR AMAR OSIM OSIM

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 dec 2010, 16:37

Obrni, okreni -pojma nemaš.
Ti znaš kakav je on čovjek? Jesi išao na more sa njim? Ti ne bi igrao u Želji? Ne bih ni ja u realu, pa ko me pita?
Evo da ti samo kratko objasnim: Amar je najtrofejniji Željin trener ikad, znači trofejniji i od oca.. Amar nikad nije rekao ništa negativno ni o jednom drugom klubu ili treneru i sad se ti našao gooriti on ovakav, onakav..
Zdravo i doviđenja..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 17 dec 2010, 16:38

ami je napisao/la:
damirfile je napisao/la:

svaki pitar jest dusman nasem klubu i zato nek svi odj**u u skokovima od zelje..sto dalje od tih govana to bolje za nas klub
Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 17 dec 2010, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 dec 2010, 16:39

Ništa ljepše, nego čitati kad pristalice F.K. Stečaja pišu o Želji! 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 dec 2010, 16:41

Treba ponuditi Šehiću jak ugovor, najmanje na godinu, ako ga mislimo prodati, ili na tri-četiri godine, ako ga želimo ostaviti

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 17 dec 2010, 16:41

Zeljo gubi Šehica i stotine hiljda eura ? :oops: :oops:
Fakat ruzan naslov,sta uradi crni Amare !! :?:

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 17 dec 2010, 16:42

Rijetko komentarisem ali ovo me stvarno navelo da dam svoj komentar....u periodu od 1999 do 2005 godine kada je Zeljo bio u samom vrhu BH fudbala pratila nas je ista ova prica koju nam i sada pricaju komsije s Koseva,hajd reci cemo slucajno ali nije slucajno,u to isto vrijeme FK Sarajevo je bilo duboko duboko u nevoljama bas kao sto je i sada....zato mislim da treba da se ogradimo od ovih prica o ucjenam i tome slicnom i treba da sacuvamo mir u svojoj kuci kada nam ovi s Koseva zele da i kod nas bude kao sto je i kod njih da bi mogli da se nasladjuju kao sto su se nasladjivali u periodu od 2005 do 2009....zato gospodo ako imalo volite FK Zeljeznicar zanemaricemo ove njihove lazi, podvale i tako tome slicno....zato molim vas sacuvajmo mir u kuci,jer vidite par cinjenica:
prosle godine mi smo osvojili titulu oni nisu izasli u evropu
ove godine nama dobro ide njima dobro ide bar za sada
ove godine nasa uprava vraca dug njihova i to nova je napravila jos veci dug
ove godine nasa uprava stupa u kontakte za novi stadion a njihova oni je vec sada i nemaju
ove godine mi slavimo 90 godina postojanja a njima prijeti gasenje

pa ko nebi bio ljubomoran na sve ovo i ko nebi smisljao podvale i tako tome slicno??????
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 dec 2010, 16:42

ami je napisao/la:Ima procitati za Šehu na spor...ba izjava od Amara.
Hajde lutko pročitaj još jednom čija je ono izjava.. Od izvora bliskih klubu, a Amarova je stara povodom odlaska Kerle koju su samo kopirali..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 dec 2010, 16:45

ekii je napisao/la:Zeljo gubi Šehica i stotine hiljda eura ? :oops: :oops:
Visoko tiražne novine San :roll:
Treba banovat ovu balavurdiju, tipa ekki, UPS i slični njima.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 dec 2010, 16:45

slika
8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 dec 2010, 16:47

Omar500 je napisao/la:
U cemu je problem Seha i ako ode bez ugovora uzecemo onoliko para za koliko oni prodaju svoga kapitena, samo bez sekiracije :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 17 dec 2010, 16:47

ami je napisao/la:Ima procitati za Šehu na spor...ba izjava od Amara.
ma nidje veze, cuj izvor blizak klubu...hajd zdra'o.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 dec 2010, 16:48

pile87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
U cemu je problem Seha i ako ode bez ugovora uzecemo onoliko para za koliko oni prodaju svoga kapitena, samo bez sekiracije :D
Meni su fakat ovi stečajevci simpatični. :lol:
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u 17 dec 2010, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 dec 2010, 16:49

Opet ponavljam, Šeha je mlad i pošten momak. Razmisliće on dobro, do prijelaznog roka, i uvjeren sam da nas neće izraditi. Međutim mene brine napad. Lazar je odigrao 13 utakmica i u samo dvije postigao golove (3+1) i to u utakmicama u kojima smo za tri poluvremena dali 12 golova (Leotar i Rudar obje na Grbavici). Siguran sam da bi i Rovčanin kojemu su tek 22 godine u toliko utakmica i toliko provedenih minuta na terenu imao bolji učinak. Znam da nam se igra bazira na pivotu (Lazar), ali ako je Lazar odigrao punih 13 utakmica i imao takav učinak, mislim da bi na proljeće trebalo probati sa Rovom bar 6 punih utakmica i uvjeren sam da će imati bolji učinak od Lazara. Nije Rova zaboravio igrati lopte, što je i dokazao jesenas u ono malo prostora za igru koje je imao, dao je dva gola i čini mi se izborio jedan penal, dok je protiv Hapoela na Koševu odigrao sasvim korektno i uz Svraku i Šehića bio jedina svjetla tačka u tom dvomeču. Po meni je samo slabo odigrao protiv Slavije u Lukavici, a sve ostale je odigrao korektno, da ne kažem ništa slabije od Lazara. Mnogi će reći da se vidjelo kako igramo bez Laze, u utakmici kada je isključen protiv Sarajeva, ali moramo biti svjesni da u toj utakmici nije bilo ni Rovčanina. Dačo zna izboriti penal, zna dati gol, ali zna i isfolirati faul za dobar slobodnjak. Po meni treba mu dati šansu, bar onoliko koliko ju je imao i Lazo. Ne želim da me iko pogrešno shvati, ja dajem podršku svim igračima Želje, pa tako i Lazaru I Rovčaninu.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 17 dec 2010, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 17 dec 2010, 16:50

Sta uradi crni Amare ! :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 dec 2010, 16:51

ellaxaz je napisao/la:
Meni su fakat ovi stečajevci simpatični. :lol:
Ma pusti ih ba ako ce im ovako biti lakse neka ih nek se smaraju nama oni umjesto da razmatraju jesu li virsle bolje kod otrova ili kod studentskih u nedjaricima oni razbijaju glavu dje ce seha....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 17 dec 2010, 16:53

ellaxaz je napisao/la:Ništa ljepše, nego čitati kad pristalice F.K. Stečaja pišu o Želji! 8-)
i ja to kazem,samo sto je meni draze vidjeti pristalice N.K. MEPASA kako pisu o SARAJEVU :D
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 dec 2010, 16:53

Evo jedna za stečajevce. :lol:

slika

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 17 dec 2010, 16:55

padobranac1978 je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Ništa ljepše, nego čitati kad pristalice F.K. Stečaja pišu o Želji! 8-)
i ja to kazem,samo sto je meni draze vidjeti pristalice N.K. MEPASA kako pisu o SARAJEVU :D

:) :) :P :) :) :) :) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []